FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1181920212253»
blindica01.08.2010 21:17

Nu prea citesc foarte multe ''voci'' din Bucuresti care sa coalizeze cu ultimele insemnari.Ce inseamna asta?

Sambata seara am trait o atmosfera cum n-am mai gasit de ceva timp,si totusi,compromisul este periculos.Nu as putea decat sa-i sustin pe baietii care ar continua protestul,in conditiile in care comentariile creditorului sunt pe aceeasi linie,care,chiar daca nu mai merge spre echipa,tot au un nivel scazut,si tot sunt foarte multe.Indiferent de cat o fi de bun pentru cei ce-l cunosc personal,pentru Steaua,echipa de fotbal,patronul actual este un minus la capitolele personalitate,imagine,cultura.

Astristul03.08.2010 11:56

<!--fonto:--><span style="font-family:"><!--/fonto-->Becali si fanii reaprind conflictul![/font]

Doar cateva saptamani a durat linistea la Steaua! Fanii si Gigi Becali sunt din nou la cutite dupa ce AISS a dat un comunicat de presa in care critica atitudinea patronului. Becali nu a ramas dator si le-a raspuns fanilor pe un ton dur. Se asteapta noi proteste la urmatoarele meciuri, dupa ce in startul sezonului echipa a fost incurajata.

Suparati ca Gigi Becali a salutat fanii la iesirea de la meciul cu Universitatea Craiova, reprezentantii AISS i-au cerut patronului sa inceteze sa mai ofere declaratii in presa.

"Dincolo de directia pozitiva in care consideram ca se indreapta, in acest moment, clubul Steaua Bucuresti, trebuie atrasa atentia asupra iesirilor necontrolate ale creditorului acestui club, dupa meciul cu Universitatea Craiova. Consideram ca imaginea Stelei trebuie creata de catre presedinte, antrenor, jucatori sau purtator de cuvant si ca rolul creditorului este de a crea conditiile propice performantei, declaratiile ramanand in cadrul atributiilor staffului tehnic si de comunicare.

In cazul in care astfel de iesiri demne de teatrul burlesc, piperate cu urcari pe Maybach si declaratii precum EU trebuie sa iau titlul oricum si prin orice mijloace vor continua, AISS isi rezerva dreptul de a-si reevalua pozitia avuta in acest moment, datoria asociatiei fiind de a apara valorile steliste (onoare, demnitate, fair-play). Fara a submina autoritatea patronatului, este de preferat ca cele doua emisfere cerebrale ale Stelei sa se numeasca in momentul de fata Victor Piturca si, respectiv, Emerich Jenei!", se arata in comunicatul AISS.

Afland ca cei aproximativ 300 de membri ai AISS au criticat comportamentul sau, Becali a revenit la vechile obieciuri si a facut o serie de declaratii sfidatoare la adresa acestora.

"Nu imi impun fanii niciodata in viata lor unde sa ma urc si ce sa fac. Daca vreau, ma urc si pe acoperis. Am auzit ca se spune ca mi-a inchis Piti gura. Pai eu sunt idiot sa dau bani si sa nu vorbesc. Spun ce vreau eu, cand vreau eu, nu poate sa imi impuna nimeni nimic. Meritele sunt ale lor, ale lui Piturca, ale lui Ienei si ale echipei, eu 0, nu ma intereseaza...dar eu tot spun ce vreau", a tunat Becali.

Sursa: OnlineSport

becali66666666.jpg

Astristul06.08.2010 09:25

Becali se retrage din viata publică:

Am obosit! O să dispar usor, usor din fata camerelor!

Gigi Becali ramane in continuare unul dintre cei mai controversati oameni de afaceri din Romania, declaratiile sale si polemicile in care a intrat cu diferite persoane, au fost, de nenumarate ori subiecte de prima pagina. A atras simpatii prin donatiile sale si gesturile de filantropie, insa a scazut puternic in sondaje in momentele in care atacurile sale verbale s-au indreptat catre unul dintre cei mai iubiti romani, Gica Hagi. Slobod la gura, afirmatiile si acuzatiile autointitulatului Razboincul luminii, au facut inntotdeauna valva si au constituit subiect de maxim interes pentru institutiile mass-mediei. Acum, Gigi Becali este hotarat sa renunte la celebritate, declarand pentru eMulte.ro ca va disparea treptat, dar sigur din viata publica. Am obosit! O sa dispar usor, usor din fata camerelor.N-o sa mai dau nicio declaratie, pe nicaieri. a afirmat latifundiarul. Motivul? Gigi Becali vrea sa-si protejeze familia. Pe mine nu ma afecteaza foarte tare, dar am o familie care ma iubeste si care sufera de fiecare data cand vede mizeriile din presa. Asa ca o sa raman in umbra, n-o sa mai ies la rampa cu nicio declaratie, in felul asta mi-i protejez pe cei dragi de langa mine! a continuat Becali

Sursa: eMulte

Nyghty06.08.2010 10:00
Becali se retrage din viata publică:

Am obosit! O să dispar usor, usor din fata camerelor!

Sursa: eMulte

Pe cine pacaleste? El pentru asta traieste... si presa la fel. Un cuplu de nedespartit.

Alexbrasov06.08.2010 10:16

daca se retragea nu mai atragea atentia presei , mereupresa traieste cu Gigi lagat de ea e singuru detinator de club de fotbal care e vizat mereu de presa

Pe cine pacaleste? El pentru asta traieste... si presa la fel. Un cuplu de nedespartit.
danimarcu06.08.2010 13:19

Poetul Adrian Paunescu crede ca pentru a câștiga titlul, o echipă are nevoie de timp. Sustinator declarat al Universității Craiova, Adrian Paunescu se declară deranjat de atitudinea oficialilor stelisti după meciul Steaua-Universitatea Craiova, meci in care oltenilor le-a fost anulat un gol valabil.

"Mă doare că un om la care am tinut cel mai mult, Victor Piturca s-a putut lasa purtat de valul beatitudinii generat de un meci câștigat pe nedrept. Mai ales că era impotriva echipei sale de suflet si mai ales că putea fi acolo. Mă doare atitudinea lui", a spus Adrian Paunescu in Fanatik.

"Titlul nu se poate lua intr-o duminica asta e o chestie de durată si trebuie rabdare. Nu ati vazut cum dau in foc oamenii? Cinstit vorbind, Gigi a regenerat Steaua, dar a regenerat-o ca să o mai lesine incă o dată! Și sigur că publicul s-a sculat impotriva lui pentru că nu stie să se poarte cu oamenii. Niciodată in raportul dintre un om si multime nu va avea dreptate omul. Eu am tinut la Becali, i-am luat apararea cand i-a fost mai greu, el a uitat", a mai spus Paunescu.

sursa:prosport

adam907.08.2010 11:03

Gigi Becali sa plece din Ghencea!!!

va distruge aceasta echipa

Piturca a refuzat sa mearga cu echipa la Brasov

pt ca sa certat cu Becali joi seara

detali sport.ro

fular_ultras.gif

Lari07.08.2010 16:03
Eu dacă nu vorbesc fac cancer la limba fac cancer. Pai, de ce să fac cancer pe banii mei.
clausblaus07.08.2010 16:10

"Suporterii sa se razvrateasca la ei acasa.La fotbal daca vrei vii,daca nu nu vii!Cu mine nu se poate cu santaj,nu ai cum sa-l santajezi pe Becali.Sa ma santajezi pe banii mei?Exista o lege in lumea asta sa nu umbli printre suporteri?Cu alte cuvinte este pe bataie,atunci s-o facem pe bataie!"

Alexu9307.08.2010 16:36

Sa plece Gigi...sa plece Gigi...sa plece Gigi din Ghencea!

Nea Piti intoarcete la echipa; avem nevoie de tine!

Suntem noi Steaua suntem noi! :steag_cruce_invers:

Astristul07.08.2010 16:44
Eu dacă nu vorbesc fac cancer la limba fac cancer. Pai, de ce să fac cancer pe banii mei.

Am vazut "show-ul" prestat de maimuta pe sport.ro la 18:00. Omul e irecuperabil. In momentul asta chiar mi-ar parea rau sa vina Piturca inapoi. Jegul nu se mai face bine niciodata, si din pacate, nici Steaua noastra! :(

clausblaus07.08.2010 17:07

Dumitru Dumitriu,un alt pupincurist!"Pe mine nu ma deranjeaza ce spune Becali.El este cel care baga bani,si baga bani multi."

Parca-l vad maine poimaine antrenor in locul lui Piti.Daca nu ma-nsel tot asa a ajuns si Stoichita pe banca Stelei!

Astristul07.08.2010 17:24

Gigi in baia de multime de astazi. Clipul era exact inainte de realizarea interviului pentru sport.ro. Interviu in care de cate ori zambea ciobanul, gigistii din apropiere radeau de parca erau programati s-o faca.

http://bit.ly/clTKCA

MIREL6RADOI07.08.2010 17:31

Sa INCEAPA KHAOSUL!!! :punk:

Ceva de genul

sau
danimarcu08.08.2010 10:44

"Mi-e teamă că pentru Steaua in momentul de față nu prea există nicio solutie. S-a ajuns la un punct mort, un punct care se intrevedea cu multă vreme inainte. Aș putea spune că episodul Victor Piturcă face parte dintr-un moment cu totul neobisnuit si necaracteristic actualului trend al echipei Steaua, celui mai mare brand fotbalistic romanesc. Trendul este de coborare, de desfiintare, de anulare a oricaror reusite fotbalistice. A aparut momentul Victor Piturcă a incercat să repare ceea ce mai era de reparat si care a esuat. A reusit intr-o primă fază", a declarat Dumitru Graur la Realitatea TV.

Graur mai spune că Becali nu are rabdare să facă o echipă Steaua: "Pe el il interesează să apară in prim-planul televiziunii. Becali nu a iubit fotbalul niciodată si nu iubeste fotbalul. Și nu a inteles niciodată sportul. Singurul lucru care l-a interesat a fost să fie in prim-planul camerelor. Atunci cand apare un antrenor de succes, incepe să il roadă gelozia".

PumaDD08.08.2010 16:19

:steag_sah_mic: Buna :steag_sah_mic:

Eu consider ca Becali nu gresit char cu nimik ca Domnul Piturca a plecat de la [/color]SteauA.

Cu toate ca Piti a format o echipa foarte buna este firesc ca noua suporterilor sa nu aceptam plecat.

Becali nu a vreut sa dea atatia bani pentru GARANTIA ceruta de Piturca deoarece nimeni nu cred ca ar da atatia bani ca Garantie... iar peste cateva zile sa afli ca ai gresit cu ceva si ca nu vei mai vedea acei bani.

VA ROG PUNETI-VA IN LOCUL LUI Becali

Va multumesc pentru intelegerea acordata

[/color] fular-campionii:steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

dr.adrian908.08.2010 16:37

N-ai ce face.

Lays08.08.2010 16:48

sincer ma cac pe banii lui

daca as incerca sa ma pun in locul lui mi'as da FOC fara sa imi dau seama.

tu chiar nu vezi ca orice antrenor vine la Steaua nu are niciun viitor?pe el il doare in cur si de fotbal si de Steaua pt el e doar distractie si Steaua e jucaria lui

VINDE PLEACA MORI IN PLM !!!

Adrian08.08.2010 16:52

PumaDD

Piturca a cerut garantiile alea pentru a-si face linistit treaba. Daca era lasat sa si-o faca si ducea echipa 3 ani la rand in CL, becalii castiga peste 45 de milioane de euro.

Acum, nu stiu cata matematica stii dar, crede-ma pe cuvant, 45000000>25000000. Plus ca becalii nu trebuia sa faca altceva decat sa nu vorbeasca despre echipa. Atat.

Putea sa vorbeasca in schimb despre orice altceva.

Piturca a cerut garantii de 25 mil promitand castiguri de peste 45 mil.

Ce ai de zis acum?

PumaDD08.08.2010 17:51

Pentru Adrian

Intradevar Piti a cerut garantiile casa faca liniste ... Iti zic eu stiu foarte bine matematica si tu zici ca isi facea profit de peste 45mil de euro insa Gigi crezi ca era sigur ca scoate acesti bani.. poate ii datea bani ceruti si dupa un an se certau apoi cine ii mai aducea profitul.

:steag_cruce_invers:

Cu toate ca sunt problemele astea la Steaua eu sper ca ceea ce a inceput Piti sa continue tot asa si Noul antrenor.

Sper ca sa vina Dan Petrescu daca nu va exista cale de intoarcere pt PITI.

:steag_sah_mic:STELIST PANA LA MOARTE :steag_sah_mic:

:steag_sah_mic:ReSpEcT Pentru Steaua:steag_sah_mic:

Adrian08.08.2010 17:56

Prietene, Gigi nu trebuia sa faca nimic si ii veneau banii.

Si banii veneau. Stii din ce, daca nu din CL?

Europa League - 4 mil pentru grupe

Cate 300 de mii de euro/etapa din biletele de Liga 1.

Alte milioane din biletele de cupe europene.

Cauta, prietene, fa calcule si o sa vezi ca pe sezon Steaua ar fi castigat peste 20 de mil.

p.s.

Foloseste fontul normal. Ca pentru ce faci tu se da warn/ban. Citeste regulamentul forumului.

gio_stgloria08.08.2010 18:03

Adriane nu-i mai explica, dupa cum scrie probabil e copil.

PumaDD08.08.2010 18:14

Sincer nu ma intereseaza cati bani castiga Steaua pe sezon dar oricum trebuie platiti jucatori , antrenori si multe altele.

Io nu vreau sa ma cert cu voi pe seama plecari lui Piti.

io va respect asa respectatima si voi:D

Forza Steaua

Imi cer scuze daca v-am gresit cu ceva. :steag_sah_mic:

Daniel-Ionut08.08.2010 18:58

Te pleznesc daca mai scrii colorat!

David08.08.2010 19:36

Sper sa vina Stoichita sau Pedrazzini!

«1181920212253»