FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1171819202153»
George Sud15.06.2010 01:39

Pestele de la cap se impute.Trebuie sa taiem capul ca sa nu mai puta pestele.Asta e prioritatea nr 1 pentru noul sezon .Dupa aceea vreau bere pe stadioane si ratb sa circule non-stop. Voi ce prioritati sau ce v-ati imaginat ca ati vrea sa se infaptuiasca in sezonul 2010-2011?!

navodarean16.06.2010 21:14

Nu stiu unde sa postez wallpaperul ... il pun aici, daca e vreo problema, rog unul dintre moderatori sa-mi mute postul acolo unde ii este locul

Pentru fanii anti-gg. :)

http://i45.tinypic.com/10did61.jpg

bebeto16.06.2010 23:42

http://www.youtube.com/watch?v=ma3Nax8yyOE

desi cantecul acesta a devenit demult imnul celor de la Liverpool,cred insa ca versurile se potrivesc cel mai bine in acesti ani grei,suporterilor stelisti.dealtfel cred ca sunt niste versuri foarte potrvite pentru orice om care trece prin greutati si incercari in viata.

Alexandru H.17.06.2010 22:08
http://www.realitatea.net/Gigi-Becali--sig...-el_717733.html

Un motiv in plus de a-l detesta pe nemernic.

Pentru cine nu stie Tokes Ladislau este un extremist maghiar care militeaza pentru

intoarcerea la Evul Mediu si dezmembrarea tarii, este responsabil pentru multe

victime de la 1989, are dosare penale pentru violare de domiciliu si multe altele.

Cred ca nu sunt off-topic daca spun ca sustinerea berbecului pentru acest

nenorocit este un motiv in plus sa plece din Romania, nu doar de la Steaua/Ghencea.

Multumesc.

Nene, plimba vaca!

Multumesc.

BAF-kimi17.06.2010 23:09
Pentru fanii anti-gg. :)

Uite-l si p-asta, cica fani anti-gg, nu stelisti. :|

navodarean17.06.2010 23:28
Uite-l si p-asta, cica fani anti-gg, nu stelisti. :|

</irony>

Andrei-Cristian18.06.2010 16:46
http://www.youtube.com/watch?v=ma3Nax8yyOE

desi cantecul acesta a devenit demult imnul celor de la Liverpool,cred insa ca versurile se potrivesc cel mai bine in acesti ani grei,suporterilor stelisti.dealtfel cred ca sunt niste versuri foarte potrvite pentru orice om care trece prin greutati si incercari in viata.

" And don't be afraid of the dark

At the end of the storm

There's a golden sky . "

oaree.. ? :(

mountytoma20.06.2010 12:47

pe zi ce trece sunt tot mai convins ca la intrebarea

"de ce trebuie sa plece prostul pamantului din Ghencea?"

cel mai aproape de adevar raspuns ar fi asta:

"ca sa poata scapa cu viata!"

prevad o mare cearta cu Piturca, in urma careia ciobanul se va alege cu o mare gaura in portofel, singurul loc unde mai are bani prostul!

Astristul20.06.2010 21:16

Astia 2 sunt mari mafioti. Daca se vor certa, fii sigur ca acea "cearta" va fi planuita! ;)

" And don't be afraid of the dark

At the end of the storm

There's a golden sky . "

oaree.. ?

Da .... doar daca esti fan Liverpool! :)

steaua_radu22.07.2010 22:25

M A TOT CE ZICETI VOI AVETI DREPTATE SI CHIAR M-AM UMIT DE CATE A FACUT Becali DAR SA NU UITAM CA ORICINE AR LUA Steaua NU VA FACE CE A FACUT Becali VORBIND IN GENERAL, NU NEG CA NUI GRESIT Becali FATA DE GALERIA Steaua EU NU AM FOST ACOLO SI NU AM VAZUT SI NU AM TRAIT SENTIMENTUL VOSTRU PE CARE LATI AVUT VOI. DAR NU UITATI CE A SPUS ISUS CAND OAMENI VROIEA SA O ,OMOARE PE MARIA MAGDALENA. ISUS A SPUS SA ARUNCE PRIMUL CU PIATRA CARE ESTE FARA DE PACAT. NU STIU CAT INTELEGETI ACESTE CUVINTE CARE LA ROSTIT ISUS FIUL LUI Dumnezeu DAR ASTA ESTE ADEVARUL TOTII GRESIM MAI MULT SAU MAI PUTIN NU EXISTA PACAT SI PACATEL CAND GRESESTI SE NUMESTE PACAT. ASA CA TOTI GRESIM DAR NU PREA LE VEDEM NOI STIM SA VEDEM DOAR PEA LUI ALTII ASA SANTEM NOI CREATI CU FIREA ASTA PAMANTESCA, K NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI DOAR AM VRUT SA SCRIU SI EU ACEST MESAJ CU DORINA CA FIECARE MERITA SAI DAI SANSE IN VIATA AR FI DE DISCUTAT MAI MULTE DAR MA OPRESC AICI. SI IMI IERTATI SCRISUL NE GRAMATICAL CA NU AM DE CAT 6 CLASE.EU VA DORESC LA FIECARE CARE CITITI ACEST MESAJ SA INTELEGETI CE INSEAMNA CU ADEVARAT IERTAREA.

Adrian22.07.2010 22:45

Prietene, religia nu are ce cauta in sportl. Dar, daca ar fi asa, sunt nenumarate exemple in Biblie, exemple pe care am putea sa i le aratam lui becalii ca sa se convinga ca trebuie sa plece de la Steaua, ca e un jeg, ca merita sa moara.

Roberto_Alex0128.07.2010 09:27

Salut.Parerea mea ca Gigi Becali nu poate sa plece din Ghencea la ora asta,pt ca nu are cine sa cumpere clubul si in al doilea rand a fost influenatat de oameni care stateua langa el la Steaua.Acuma cu venirea lui Piturca o sa il puna la Respect Nea Piti si daca mai vine Nea Emi atunci patronul o sa vedeti ca nu o sa mai apara prea mult la TV.Noi suporteri ai acestui club de cand ne-am nascut trebuie sa ne incurajam echipa si la bine si la rau indiferent de situatie.Sezonul 2008/2009 a fost un dezastru pe Ghencea si de acea echipa nu a avut rezultate,ma uitam la meciurile de acasa si abia se adunau 5000de fani la meciuri si injura toata conducerea,si este ceva normal ca jucatori nu se mai pot concentra pe teren si rivalele noastre au profitat de noi.Trebuie sa ne incurajam echipa si hai sa fie din nou Ghencea plin cum era odata cel putin la meciurile de acasa aveam 18mii de fanii la meciuri indiferent cu cine jucam.Forzza Steaua Pana la Moarte si iubesc culorile acestea Rosu - Albastru PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA FORZZA Steaua

Lays28.07.2010 12:26

dar de ce esti asa sigur ca nu are cine sa cumpere? :rolleyes:

1on31.07.2010 20:38

Fenomenal, minunat, orgasmic (da' de ala din laba), joaca Steaua, zici ca-i nationala Spaniei. Si pitzi, zici ca-i Del Bosque.

Daniel-Ionut31.07.2010 20:40

Ce tarani, Doamne ce tarani! :|

David31.07.2010 20:42

Becaliotii!Sa vina bbeecaliotii!

MoWeed31.07.2010 20:42

Si ce tare e cum in film se aude din gura pudicilor care nu veneau pe Ghencea din cauza injuriilor un "**** mititelu" sanatos.

Mi-e scarba ca astfel de indivizi se numesc stelisti

Maye31.07.2010 20:45

Fratii nostri.

danimarcu31.07.2010 20:47

MoWeed - asta e pretul renuntarii la protest.Si e doar inceputul...

Sunt curios ce se va intampla cand ne vom da seama ca de fapt Steaua tot mediocra este,performantele nu vin,Gigi este din nou pe cai mari,etc?...

pytycrys31.07.2010 21:23

Frate trebuie pusa clar problema in peluza, AISS si restu'. TREBUIE CONTINUAT PROTESTUL. Daca lasam asa, totul se duce dracu'. Pestele se impute de la cap, poate sa vina Mourinho, CR, Messi, cine vreti voi. Cu acest IMBECIL la conducere, nu se poate face nimic. NIMIC! La Brasov si acasa cu Timisoara, trebuie sa umplem stadionul. CU MESAJE ANTI Becali!

CINE SUGE ****?

Jiji!

red&blue_boy31.07.2010 21:41

Penibil...Pacat...

cristian01431.07.2010 21:52

Lasand la o parte faptul ca pudibonzii de cetateni se aratau ingroziti de muile primite de creditor sezonul trecut si nu numai, iar acum isi varsa frustrarile asupra unora sau altora cand, copiind sintagmele unor drogati si huligani, situatia e maro, si asa va fi pana cancerul va fi starpit.

Ideea protestelor cand echipa mergea prost (nu ca acum ar merge extraordinar) putea fi trecuta cu vederea de acesti ignoranti, dar acum cand suntem "efectiv pe val" n-ar putea fi inghitita de nimeni si toti s-ar abate asupra unor eventuale voci rebele. Va dati seama ca ar fi culmea tupeului sa continuam un protest cand nea' Gigi, nea' Vali si mai ales Piti fac tot posibilul sa luam titluri, cupe si toate cele. De-aici pleaca greutate. Adevaratul protest ar fi acela in care Steaua ar fi pe primele locuri si ar practica un joc bun si totusi actiunile de indepartare a gibonului ar continua, si mergand mai departe, principala cauza ar fi aceea a imposibilitatii delimitarii unui protest la adresa conducerii de cea a unuia indreptat spre echipa. Cele 2 se confunda, evident doar in mintile spalate si motivul : injuri conducerea, afectezi echipa, partial adevarat. E un cerc al dracului de vicios din care nu putem scapa.

Aproape ca degeaba ne bateam cu pumnii in piept acum cateva luni si faceam scenarii pentru ca nimeni n-a prevazut o situatie ca asta, cea mai proasta posibila, desigur pentru respectarea principiilor pe care a fost cladit clubul, caci altfel ne bucuram ca Steaua castiga.

Pe de alta parte ma gandesc ca tevatura cu Piturca si noua echipa a venit ca o gura de aer pentru cioban ale carui afaceri au scazut dramatic, afectandu-i bugetul. Pai ce cale mai simpla daca nu asta in care sa presupunem ca Steaua ia titlu, joaca cel putin 1 an in Liga, incaseaza un munte de bani si pe deasupra mai vinde si din jucatori pentru refacerea finantelor de la palat. Simplu si eficient, iar Piturca s-ar alege si el cu cateva pungi de euro din toata treaba asta.

Daca mai punem la calcul si varianta cu manjirea unor arbitri si apropierea de club a unor oameni, gen Giovani si frate'su, buni prieteni cu Piturca, samsari de fotbalisti, tabloul e complet. Iar pentru ca prostimea sa inghita tot ni se servesc pe tava niste oameni precum Emerich Ienei si alte foste glorii, plus niste masuri suplimentare pentru confortul pe stadion.

Acum se vede recunostinta cetatenilor care au primit tricouri moca la abonamente si o cola gratis pe stadion. Pai nu e Gigi cel mai tare, bre ?!?

Ah si era sa uit. Ca sa-mi sustin afirmatiile :

"Steaua e Steaua, cu arbitri, fară arbitri, trebuie să luam campionatul. Pai cum voia Craiova să fie arbitrată in Ghencea? Steaua trebuie să ia titlu, e ceva normal. Se uită CFR-ul cum a fost arbitrată sezonul trecut? A fost ofsaid de jumatate de metru, e clar. Dacă eu asa vad, cine mă poate contrazice. Mă uit la fază si e ofsaid clar.", creditor Steaua.

danimarcu31.07.2010 22:03

Cand va pleca Gigi vom scapa si de specimenele alea care il aclama!...

pcsbb01.08.2010 09:06

Dupa ce s-a intamplat aseara cu prostii care-l aclamau pe Jiji, nu e indoiala, protestul trebuie sa continue. :finger: tuturor gigistilor.

Alexbrasov01.08.2010 20:17

protestul poate ca trebuie continuat , la fel de mult imi doresc si eu cum va doriti voi sa plece ciobanul

dar un motiv pentru care nu ar trebui sa continuie protestu este mare si clar "Emerich Jenei"

si de manelistii aia becalizati nu pot decat sa le zic un singur lucru :**** ***"

:steag_cruce_invers:

«1171819202153»