FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1161718192053»
red&blue_boy17.05.2010 19:10
frateee... daca incetati cu injuriile asupra ciobanului totul cred ca se va linisti !!! HAI SA FACEM TOTUL CA LA Steaua granollers ! handball ! lalalallalalalalala

Daaaaaaaaaaa !!!! Hai !!! Si dintr-o data Jiji va respecta suporterii,va respecta persoanele importante din istoria Stelei,va investi la echipa,va lasa antrenorul in pace etc...Pe naiba!

Hai ca esti simpatic! :D

Lari18.05.2010 19:06

Iata cat tine Gigi la Steaua:

"Pe lingă cei 65.000 de euro pe care ar trebui să-i platesc lunar, mi-au mai cerut incă 1,5 milioane de euro drept impozite pe ultimii 5 ani. Eu am investit 10 milioane de euro in această bază din Ghencea. Le-am zis celor de la MApN să le dau cite 1.500 de euro pentru fiecare meci disputat in Ghencea, in afară de chiria de 25.000 euro. MApN i-a cerut Unirii Urziceni doar 1.500 de euro pentru meciurile din Champions League.

Am vorbit personal cu ministrul Gabriel Oprea. I-am cerut niste explicatii, eu ii vorbeam frumos, ii spuneam domnule ministru, iar el imi zicea mai Becali. I-am zis si eu apoi mai Gabi si mi-a zis să am grijă cum vorbesc. Pai cine esti tu mă de imi zici mie să am grija. Tu ai niste grade pe care s-ar putea să nu le mai ai miine, poimiine. E o să fiu in continuare patron. Să mă lase in pace Gabi Oprea ca să nu incep eu să spun cine este de fapt acest ministru!

Cind plec de acolo, bag plugul si ard toate terenurile sintetice din Ghencea pe care am dat cite 700.000 de euro. Nocturna e tot a clubului. O să mă duc si o să o tai. Am investit 3 milioane de euro numai in parcari.

Mă descurc eu, nu-mi fac probleme. O să putem juca eventual in Pipera. Acolo se face stadion de 80 de milioane de euro", a declarat Gigi Becali la Contraatac pe GSpTV.

crima_rahova19.05.2010 01:32

trebuie sa plece de.... tot

Муие Динамо Муие беÐșали

bijoux_bz20.05.2010 12:17

Zic sa ne gandim un pic cine va pleca din Ghencea:

1. Ciobanu ;

2. Conducatorii de club, membri si prieteni ai clanului becaliot, cel mai mare sclav Argaseala ( se bate pt acest titlu cu boc ) ;

3. Aplaudacii, samantari sustinatori ai ciobanului ;

4. Staff-ul in frunte cu "marele manager" mache, "marele antrenor lingator" lippi, cei mai incompetenti preparatori fizici din lume ;

5. Jucatorii care habar nu au ce inseamna Steaua, nu joaca pentru culori, nu stiu ce inseamna Steaua-Dinamo, se concentreaza mai mult in cluburi la agatat decat pe terenul pe care altii faceau performanta muncind cu adevarat

Toti acesti indivizi enumerati mai sus nu merita sa reprezinte clubul cu cele mai mari performante interne si internationale din Romania; nu merita sa reprezinte aceste culori ; nu merita sa reprezinte suporterii fantastici care stiu sa faca o atmosfera incredibila, care sunt in stare sa astepte 2 ore sub zapada in viscol pentru a-si sustine echipa; nu merita sa calce in templul fotbalului romanesc .

Daca privim problema in acest mod cred ca este mai bine sa plece toti acesti paraziti care-si fac imagine, faima si bani pe spatele acestui club care a ajuns atat de mare datorita unor oameni adevarati .

SA PLECE !!!

SA-SI IA ECHIPA DE VEDETE SI FITOSI SI SCLAVII CARE-L LING FARA INCETARE !!!

SA SE DUCA ORIUNDE !!!

Ghencea NU VA MAI FI MURDARA DIN CAUZA LOR !!!

damisteauainapoi21.05.2010 08:15

vrem sa se infiinteze o noua echipa a Stelei,pe care sa o recunoastem si in care sa ne identificam...bine ca ai plecat,ciobane... :steag_cruce_invers:

zenga22.05.2010 21:41

sunteti niste prosti toti care nu sustin echipa.Ma doare in cot de Becali si toti acolitii lui,dar iubesc echipa asta si ma doare unde a ajuns datorita injuraturiilor voastre.Mai terminati cu prostiile.Prioritate are echipa Steaua.FORTA Steaua!!!!!!!!!!1

red&blue_boy22.05.2010 22:32

Altul...

Da,prioritate are echipa Steaua,dar nu Steaua asta a lui Becali...Asa ca,mai gandeste-te putin inainte de a face pe cineva prost...

Bogdan23.05.2010 00:01

Zenga.. si tie ce sfat iti dai?

MoWeed23.05.2010 08:42
sunteti niste prosti toti care nu sustin echipa.Ma doare in cot de Becali si toti acolitii lui,dar iubesc echipa asta si ma doare unde a ajuns datorita injuraturiilor voastre.Mai terminati cu prostiile.Prioritate are echipa Steaua.FORTA Steaua!!!!!!!!!!1

Tocmai datorita injuraturilor a ajuns unde e. Nu datorita amatorismului si nepotismului din cadrul clubului, nu datorita dobitocului ala care isi injura proprii jucatori, nu datorita transferurilor facute fara cap, nu datorita impunerii anumitor jucatori in primul 11(de ce sa traga tare Banel la antrenamente daca oricum e titular?), nu datorita scandalurilor saptamanale in care ne taraste patronul.

Totul e din vina fanilor! Forzza ne-a Gigi

RobYnho23.05.2010 08:53
Tocmai datorita injuraturilor a ajuns unde e.

Totul e din vina fanilor!

Karamyan, tu esti ?

MoWeed23.05.2010 08:55

Daca eram Karamyan, eu ii dadeam m**e respectivului, iar el ma aplauda....

RedScorpyON23.05.2010 09:32

Eu zic sa puneti un anunt pe prima pagina: "Toti cei care au maxim 8 clase,maxim 14 ani,maxim 2 neuroni,maxim un coi si maxim jumate de p*la sa se abtina de la comentarii pro Jiji,sau pro sustinerea echipei! Sunt liberi sa incurajeze Steaua(????) sau pe ne-a Jiji cand vor!"

Si ar trebui inasprite conditiile de inregistrare! Sa nu mai tot apara toti cocalarii sa ne spune noua ce trebuie sa facem!

Astristul23.05.2010 15:13

Ti-ai ales ca nick si numele fostului interist ... :ce_oameni:

Nyghty23.05.2010 16:00

Ce ma bucur ca nu exista niciun becalist care sa se inteleaga bine cu gramatica limbii romane...

zenga24.05.2010 21:05

Ai stat 2 zile ca sa verifici in cartea de romana sau ai fugit la profesorul tau de limba romana sa il intrebi daca e scris corect?

Ce ma bucur ca nu exista niciun becalist care sa se inteleaga bine cu gramatica limbii romane...
Fan FC Steaua24.05.2010 21:19

Zenga, pentru cei ca tine din pacate nu mai exista cale de vindecare.

Dar totusi, ca sa-ti dai seama ce ai, citeste postul meu anterior din acest topic si iti vei gasi raspunsurile la majoritatea intrebarilor. Vei vedea cine e de vina si cine nu.

Si daca tot nu crezi, imi spui si mie care e vina celor care injura? Zici ca sunt vinovati, dar nu zici si cu ce sunt ei vinovati. Chiar sunt curios! Astept raspunsul tau.

Si sa-ti zic un mic "secret pentru tine": Pe stadioane se injura de cand a aparut fotbalul, si chiar daca au fost destui cretini ca Gigi Becali care sa merite, niciunul nu e mai cretin decat oierul actionar sa se duca la presa si sa se planga, si nici presa nu a fost atat de pupincurista cu alt cretin pentru ca ceilalti cretini nu le fac audienta.

Lari24.05.2010 22:17

Monica Eugeniu a fost nominalizata in 2009 la categoria "cel mai popular coach", iar Dana Burghel la categoria "trainerul anului 2009". Inainte de a ajunge la Steaua au lucrat cu Razvan Lucescu la FC Brasov, iar in toamna lui 2008 acesta le-a recomandat pentru a pregati psihic jucatorii lui Dorinel Munteanu, care abia sosise la Steaua. Dupa plecarea "Neamtului", psihologii au ramas in continuare la echipa, pana la data de 1 iunie 2009, cand au fost dati afara de Gigi Becali, in urma unei scene memorabile. Abia eliberat din arest, patronul Stelei a facut o vizita la stadion pentru a vorbi cu jucatorii, dar acestia erau intr-o sedinta de coaching speciala in care erau folosite doua tobe si o chitara. Cand i-a vazut pe jucatori stransi in cerc, Gigi s-a speriat, iar reactia lui a depasit orice imaginatie:

"Ce e aici? Secta sau echipa de fotbal?! Voi sunteti trimise de Satana!".

Dupa care patronul Stelei s-a descarcat pe instrumentele aduse de psihologi, a dat cu chitara de pamant si a spart o toba cu piciorul. Pentru paguba pricinuita, acesta le-a dat cateva sute de euro, dupa care a decis: "De azi inainte sa nu va mai prind pe aici. La echipa asta este un singur psiholog: Gigi Becali!".

Tarat prin procese pentru 50.242 de lei

Psihologii au plecat, dar fara a-si incasa banii pentru orele de munca prestate, iar coach-ul Monica Eugeniu a dat in judecata clubul. In decembrie 2009, instanta a dat dreptate firmei de coaching si a obligat clubul Steaua la plata unei datorii de 50.242,46 lei plus dobanda aferenta si 4.131 lei cheltuieli de judecata. In ciuda deciziei instantei, Gigi Becali tot nu a binevoit sa-si plateasca datoria, iar in urma cu o luna psihologii au inaintat o cerere de incuviintare a executarii silite. "E adevarat, vrem sa ne recuperam datoria de la clubul Steaua. Sunt problemele noastre interne si le vom rezolva. Nu vrem sa facem alte comentarii referitoare la acest litigiu pana cand nu se va termina procesul cu clubul Steaua", a declarat, pentru CANCAN, Monica Eugeniu, fost psiholog la clubul din Ghencea.

ady3d06.06.2010 07:10

pai cum e? se mai protesteaza impotriva lu Becali sau acuma ne prosteste cu Piturca??

stelistnr107.06.2010 14:45
pai cum e? se mai protesteaza impotriva lu Becali sau acuma ne prosteste cu Piturca??
nu se mai protesteaza
Fan FC Steaua07.06.2010 18:21

stelistnr1, daca nu stii, nu scrie!

Protestele vor continua pana cand Steaua va fi libera din mana acestui cioban jegos.

Adrian07.06.2010 18:26

Stelistnr1 care e problema ta?

red&blue_boy07.06.2010 19:02
nu se mai protesteaza

Zau?De unde stii tu?Daca asta e parerea ta,nu inseamna ca asa va si fi...

Ion Ciobanu14.06.2010 14:14

http://www.realitatea.net/Gigi-Becali--sig...-el_717733.html

Un motiv in plus de a-l detesta pe nemernic.

Pentru cine nu stie Tokes Ladislau este un extremist maghiar care militeaza pentru

intoarcerea la Evul Mediu si dezmembrarea tarii, este responsabil pentru multe

victime de la 1989, are dosare penale pentru violare de domiciliu si multe altele.

Cred ca nu sunt off-topic daca spun ca sustinerea berbecului pentru acest

nenorocit este un motiv in plus sa plece din Romania, nu doar de la Steaua/Ghencea.

Multumesc.

Andrei^14.06.2010 16:06

Eu nu prea am incredere in site-ul si respectiv postul Realitatea, dar e totusi posibil sa fie adevarat. Si da, merita sa plece din Romania, chiar daca nu e adevarat articolul respectiv.

Ro.OBert14.06.2010 16:44

hai sa omoram toate oile si sa distrugem toata branza de oaie ca sigur se sinucide :shifty::hooray:

«1161718192053»