FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1202122232453»
steaua_radu13.08.2010 00:33

Becali trebuie sa plece, in primul rand nu cunoaste fotbal,gura lui jigneste in masa,are momente cand minte,si nu cred ca mai are bani sa sustina o echipa ca Steaua.

Dar asta nu inseamna ca trebuie noi sal dam afara va pleca singur sau daca nu sa-si puna fermoar la gura pana se termina campionatul si atunci sigur va exista impacare cu suporteri

Astristul13.08.2010 10:56

Demisioneaza Ilie Dumitrescu?

In momentul in care a venit la Steaua, Ilie Dumitrescu a promis ca isi va da demisia daca Gigi Becali va face vreo declaratie jignitoare la adresa sa ori a jucatorilor. Gigi Becali nu a rezistat prea mult si a inceput deja cu declaratiile care, in mod normal, l-ar face pe Dumitrescu sa renunte la functia de antrenor principal.

Ilie Dumitrescu a venit la Steaua purtand in spate greutatea declaratiilor facute in trecut, conform carora nu va lucra niciodata cu Gigi Becali. Pentru a echilibra situatia si pentru a nu parea doar o carpa lipsita de demnitate a lui Becali, Dumitrescu a promis ca isi va da demisia la prima iesire necontrolata din partea patronului.

Aceasta a aparut la doar cateva momente dupa ce Ilie Dumitrescu a facut publica promisiunea. Becali a dat din casa si l-a pus pe Ilie Dumitrescu intr-o pozitie nefavorabila in fata suporterilor.

"Ilie Dumitrescu mi-a spus ca mai bine se spanzura decat sa ii ceara sfaturi lui Piturca", a dezvaluit Becali, asta dupa ce, in conferinta de presa, noul antrenor afirmase ca ii va cere sfaturi lui Piti.

Ramane de vazut daca Ilie Dumitrescu va face un gest de onoare si va starpi cancerul din prima clipa sau daca va continua acest joc care nu are decat un sfarsit: umilirea sa.

Sursa: OnlineSport

Astristul14.08.2010 18:11

Gigi Becali a plecat in Albania!

Gigi Becali a ales să lase deoparte tumultul Ligii I si a plecat pentru cateva zile in Albania. Destinatia o reprezintă micutul oraș Moscopole, unde latifundiarul din Pipera va praznui Sfanta Marie Mare.

Moscopole este o locatie situată in sud-estul Albaniei si reprezintă centrul cultural si comercial al aromanilor din Albania. Populatia micutei asezari numară 500 de suflete si este situată la o altitudine de 1160 de metri.

Steaua va juca luni cu Victoria Branesti, cu incepere de la ora 20:30, dar este posibil ca finantatorul din Ghencea să nu fie prezent la meci.

Sursa: ProSport

Nu pot decat sa-i doresc ... sa ramana acolo! :)

danimarcu14.08.2010 18:19
Gigi Becali a plecat in Albania!

Ce coincidenta!

Si Ceausescu a plecat in Iran inainte sa moara... :hmmm:

Lays14.08.2010 18:36

hai sa nu ne amagim :D

fanta14.08.2010 19:03

pfff...... eu unu zic k tot scandalul asta nu face bine, 1.Becali nu pleaca din Ghencea orice are spune sau ar face galeria (din pacate) 2. scandarile si injuraturile catre Becali nu fac bine echipei (si injurandu l pe cioban nu demonstrati decat k sunteti la nivelul lui ,din pacate) 3. jucatori care muncesc si pun suflet intra pe teren si vede k nimeni nu se indura sa strige macar odata , sa scandeze , pur si simplu sa sustina echipa. isi pierde nu numai moralul cat si speranta k se va schimba ceva data viitoare .

Bogdan14.08.2010 19:30

Esti prea acidulata.

1) De ce esti asa sigur?

2) Dar **** Dinamo strigi?

3) Nu merita. Niciun jucator de la Steaua nu merita sa-i strigi numele acum. Poate doar Radut.

Alexbrasov15.08.2010 07:45

adevarat graiesti , si ar mai fii kapetanos daca ar intra pe teren

Esti prea acidulata.

1) De ce esti asa sigur?

2) Dar **** Dinamo strigi?

3) Nu merita. Niciun jucator de la Steaua nu merita sa-i strigi numele acum. Poate doar Radut.

Lays15.08.2010 10:46

doar pt a-i demonstra ceva lui Becali? NU vrem sa ii demonstram nimic doar sa il vedem PLECAT!

ii multumeam? NU prietene tu si altii ca tine erati la picioarele lui cand castiga echipa

stralucirea de alta data? cu ce? cu cine? cu jucatori liberi de contract? ciobanul nu a bagat nici 2 mil in transferuri in vara asta

tu crezi ca o sa castigam fiecare meci doar pt ca pe stema scrie Steaua? tu crezi ca daca ii incurajam apare un spiridus magic care ii invata cum sa dea cu piciorul intr'o minge? tu nu vezi ca fara bani numai faci nimic in fotbal?

"merita Steaua acest lucru"? mai bine intreabate asa : merita unul dintre cele mai titrate cluburi din EE sa fie calcata in picioare de un cioban? cum plm sa il ignoram cand distruge tot de la stadion pana la jucatori? tu nu vezi ca retardatu' asta ne baga in faliment? jegul asta nu merita nici sa spele pe jos in Ghencea.

hai sa zicem ca luam campionatul. si pe urma? ce urmeaza? ce se intampla cu banii castigati din UCL? unde se duc? IN BUZUNARUL CIOBANULUI ! CE face cu ei? dracu' stie el doar sa iasa pe profit.

lasam Steaua la greu? tu pentru ce crezi ca e protestul asta? pentru bunica? de ce nu incurajati voi echipa? sau numai stiti ceva in afara de "lupta Steaua eee ee" ca atunci am vazut ca prinde voce si restul stadionului...in rest numai sunetul de coji sparte si "duuuute baneeeeleee" se aude.

"haideti sa ii demonstram lui Becali ce facem noi pentru Steaua ...nu ce facem impotriva lui" ce facem impotriva lui facem pentru Steaua dar pt unii deja e prea complicat...ai grija sa nu iti arda mintea =)

PS : vad ca numai exista topicul "suporter adevarat?" asa ca postez aici pt voevodul care l'a facut

Andrey9615.08.2010 15:18

Eu pot spune ca Gigi a avut momente in care mi-a facut viata mai fericita si nu voi uita nici-odata momentul !!!!!!!!!

ii statea asa de bine in spatele gratiilor !!!!!!!!!!

Darrius16.08.2010 17:59

ma eu tot nu inteleg de ce acei "suporteri"ai Stelei care au zis ca cei ce se duc la meciul cu branesti sunt cocalari,tarani,camatari..etc

Ma voi sunteti suporteri adevarati? asa incurajati voi echipa?adica inteleg ca aveti ce aveti cu ciobanu` de Becali dar si cu ceilalti suporteri..inseamna ca sunteti retardati mintal! n-am putut in seara asta sa ma duc la meci ca am avut niste pb ,dar ma duceam.

Am vazut niste tigani cu gusa si ditamai burta care sunt in conducerea galeriei..mai degraba AIA sunt cocalari decat noi care mergem si sustinem echipa.RUSINE!

Tocmai a marcat Steaua. echipa face treaba si fara retardatii care se cred suporteri.

Bogdan16.08.2010 18:18

@Darrius pacat, nu ai fost la case. Sa vezi ce oameni frumoasi erau acolo. Culoarea neagra e putin spus. Numai tarani, numai cocalari.

iNsTiGaToR16.08.2010 18:43

@Darrius ...trebuia sa te duci la meci neaaparat ! Poate iti luai si tu cativa pumni si taceai din gura

David16.08.2010 19:12

Dar te rugam,raspunde si la argumente!Unde sun suporterii adevarati?Nici aia de suflau in vuvuzele nu erau atat de tuciurii.

tteodor47916.08.2010 19:20

acest Jiji Becali, acest cioban prost trebuie sa paraseasca Steaua! Hagi, Piturca, Lacatus, Zenga, Ienei, bergodi si multi altii au fost umiliti! a dat toti jucatorii buni si a adus jucatori care impreuna nici 2 mil. de euro nu valoreaza!!!

NOI SUNTEM Steaua, NU EL!!!!!!!!

JOS Becali!!!!!!!

forzateaua

fular-campionii

costy8616.08.2010 19:26

OK voi sunteti Steaua! Dar cu ce ajutati echipa daca il hiduiti p Becali ...nu veniti la meci!? Oare credeti ca procedati bine?Parerea mea este ca NU!Si in legatura cu Becali voi il intaratati;)...daca ati fi stiut sa vb cu el nu sar fi ajuns aici;) O fi el cioban si cum mai vreti voi sa il faceti dar nu e atat de prost pe cat va inchipuiti voi;)

tteodor47916.08.2010 19:29

nu poti sa vb cu Becali ca-i nebun!! daca ii dai un sfat, pentru el e o jignire!

:ce_oameni:

costy8616.08.2010 19:33

Nu ai raspuns la intrebarea mea(asta ma intereseaza):CREDETI CA FACETI BINE CEEA C FACETI ACUM?!

David16.08.2010 19:37

Evident.Citeste tot topicul si ai sa te lamuresti.

Darrius16.08.2010 19:41

bine ma ca mi-ati sters comentariile, inteligentilor.

costy86, n-ai cu cine sa te intelegi aici..

uite ca Steaua a castigat si fara cei ce se cred "suporteri".

costy8616.08.2010 19:41

Logic ca nai cu cine sa te intelegi:)...Pentru simplu fapt k toti sunt nsite prefacuti ...cik suporteri stelisit...defapt ei sunt cocalari...imi cer scuze pentru cei care intr-adevar nu merita...si pentru uni suporteri din cele doua peluze...dara astia suntem noi niste animale...JOS CU ADEVRATI COCALARI! Ne este rusine cu VOI ne faceti de ras!

P.S: Au sters pentru ca ii supara adevaru nu de altceva;)

Bogdan16.08.2010 19:50

bah unde plm ai fost ma tu azi? ai fost la stadion? taci in plm din gura nu te mai da mare moralist pe aici!

La stadion si la case era varza. Numai burtosi, tigani, cocalari. Astia sunteti voi.

Darrius16.08.2010 19:50

au fost 10000 de SUPORTERI ADEVARATI si intradevar este si luni.

costy8616.08.2010 19:53

Bogdane dc ai data dovada cu asta : bah unde plm ai fost ma tu azi? ai fost la stadion? taci in plm din gura nu te mai da mare moralist pe aici!

La stadion si la case era varza. Numai burtosi, tigani, cocalari. Astia sunteti voi.

DE TIGAN!:) rusine!!

Ce ati fost si ce ati ajuns!

Darrius16.08.2010 19:53

bai bogdanele vrei sa ne intalnim pe undeva daca tot te dai mare pe aici?sa vedem cine-i cocalar si cine nu? ia mai taci dreacu din gura,i-am mai spuso la cineva aici, toti va dati mari pe forum ca faceti ca dregeti dar afara sunteti mieluseli.

bah unde plm ai fost ma tu azi? ai fost la stadion? taci in plm din gura nu te mai da mare moralist pe aici!

«1202122232453»