ba fratilor eu stiu un singur lucru ,,,prostia se trateaza cu indiferenta hai sa incurajam echipa la fiecare meci pentru ca in fond si la urma urmei noi suntem stelisti si tinem cu echipa Steaua ,,,nu mergem la stadion sa-linjuram pe Jiji in timpul meciului hai sa-l injuram dupa meci,,,jucatori Stelei au nevoie de noi au nevoie de un stadion plin in care sa strige totii lupta Steaua
Sunt de acord doar cu un singur lucru. Echipa trebuie incurajata. Dar trebuie sa intelegeti, tu si toti cei care ne considera niste huligani , golani, drogati ,etc, noi vrem sa aducem Steaua la rangul de odinioara. Ti se pare ca aceasta echipa e Steaua? Iti place sa fii umilit de acest cioban infect care ne face de ras peste tot, ne jigneste, ne calca in picioare glorii , principii , idei.
Toti suntem stelisti de acord, dar suntem stelisti diferiti. Noi suntem in tabara in care am face orice sa scapam de acest cancer de la conducere pentru a reveni la Steaua noastra , voi sunteti in tabara in care ati face orice pentru un rezultat.
Aceasta Steaua este o gluma proasta, iar glumetul este creditorul. Ti se pare corect sa fie umiliti Piturca si Jenei, dupa parerea mea cei mai mari antrenori stelisti de vreodata, si doua dintre cele mai importante legende din acest club? Ca sa nu mai spun de Hagi, Lacatus, Tudorel Stoica si alti oameni care erau in stare sa isi dea si viata pentru noi pe teren.
Ti se pare corect ca acest creditor sa iasa in presa alaturi de Duckadam, fosta noastra glorie care acum este calcata in picioare pentru cativa bani murdari, este pangarit numele lui prin acest atribut, Presedinte in cadrul clubului lui Jiji. Ti se pare corect ca acest jeg sa asocieze numele nostru, suporterilor, cu "golani , huligani, drogati, idioti ,prosti"; cand noi suntem singurii care suntem alaturi de Steaua si la bine si la rau. As fii curios daca am retrograda scapand de acest cancer, cati dintre voi, suporterii de rezultat ar mai fii pe stadion? La matinal e greu sa va treziti. Ti se pare normal sa fie atribuite cuvinte de genul "suporteri adevarati" unor oameni de alte etnii care sunt introdusi la tribuna I cu japca de catre cioban pentru audienta mai mare pe stadion? Imi pare rau, dar tot meciul, nu s-a auzit UN cantec.
De ce ne catalogati huligani, idioti, drogati si mai stiu eu cum? Ati uitat cine va scotea din tribuna cand a sarit Shelter-ul pe noi toti? Ati uitat la meciul cu Ujpest din Ghencea cine v-a scos din peluza cand va gazau jandarmii? Ati uitat cine va salva in 41 cand era sa va luati omor de la 20 de caini? De ce ati uitat? De ce nu ne respectati? De ce nu intelegeti?
Noi nu vrem raul Stelei, noi vrem binele pe termen lung. Voi sunteti suporteri de rezultat, de etapa. Dupa un singur meci castigat impotriva Victoriei Branesti "nea Jiji e cel mai tare si noi suntem suporterii adevarati". Daca chiar iubiti Steaua cum spuneti, alaturati-va noua, pentru ca doar IMPREUNA vom elimina cancerul din conducere. Si nu prin boicotarea meciurilor, pentru ca lui ii place sa fie liniste pe stadion, sa isi gaseasca gandurile putine in cap. Nu dom'le, ci prin 28.000 de oameni. Toti turbati. Peste tot, Nord, Sud, Tribuna 0 , 1 ,2. Toti sa protesteze. Infern. In timpul meciului, inainte, dupa , in parcare, peste tot.
Intelegeti, prin vorbe frumoase nu facem treaba. Prin boicotare nu facem treaba. Trebuie sa fim radicali. Vorba aia , "Kill him, or die tryin' " .
Hai diseara sa umplem stadionul cu proteste. Fiecare daca poate sa aduca un mesaj. Unul singur. 3x1 m, e putin. Cu 30 de ron e rezolvat, ce mesaj vreti voi. Pleaca, Afara, Steaua Libera, sau mai stiu eu ce. Orice, atata timp cat simte ca nimeni nu il iubeste. Trebuie sa se simta ca un strain, sa fie urat de toti, sa nu mai fie respectat nici cat o flegma pe parbriz. Haideti diseara sa ii incepem drumul spre iad. Torte in tot stadionul, numai fum rosu, sa creada ca vine sa il ia Satana.
Diseara, sa fie infern!
Vinde, Pleaca, MORI!
ps: daca credeti ca e de bun augur acest indemn , mesaj cum vreti sa ii spuneti, il puteti afisa pe pagina principala, pentru binele tuturor, poate incurajeaza mai multa lume.