FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1111213141553»
Free_Steaua21.12.2009 10:18
Ajungem noi si la nivelul celor de la Ujpest,putem sa stam calmi si sa asteptam.

Nu sunt asa pesimist, am incredere in Stoichita ca Antrenor este bun si se vede sau ne ovm da seama dupa pregatirea de iarna.

Cu 2-3 jucatori adusi in iarna putem face o figura frumoasa in CL sau Europa League...nu stiu inca unde ne vom califica. Singura chestie este sa taca Ciobanul din gura si sa-l lase pe Mihai sa-si faca treaba

sweetamber24.12.2009 19:58

Acest Becali, ca de altfet tot neamul Becali nu face decat sa distruga echipa de fotbal. Fara nici un fel de simpatie pentru Dimano sau Rapid, amintiti-va ca atunci cand la aceste echipe s-a bagat unul dintre acestia, a fost foarte rau. Asa se intampla si la Steaua. Oierul nu isi doreste decat sa fie in centrul atentiei (mie chiar mi se pare ca cerseste atentie) si sa se vada la TV. Atat, si nimic mai mult. Daca ar tine la aceasta echipa( e un cuvant mare asta) ar  face ceva cu adevarat pentru ea.  

Din pacate cu bani nu poate cumpara sufletul adevaratilor suporteri!

Free_Steaua27.12.2009 22:52
Acest Becali, ca de altfet tot neamul Becali nu face decat sa distruga echipa de fotbal. Fara nici un fel de simpatie pentru Dimano sau Rapid, amintiti-va ca atunci cand la aceste echipe s-a bagat unul dintre acestia, a fost foarte rau. Asa se intampla si la Steaua. Oierul nu isi doreste decat sa fie in centrul atentiei (mie chiar mi se pare ca cerseste atentie) si sa se vada la TV. Atat, si nimic mai mult. Daca ar tine la aceasta echipa( e un cuvant mare asta) ar face ceva cu adevarat pentru ea.

Din pacate cu bani nu poate cumpara sufletul adevaratilor suporteri!

nu stiu pe care din noi ne intereseaza de ce face Victor sau fratele sau pe la Dinamo si Crapid, pe oier am ajuns toti sa-l cunoastem, am putea sa scriem o carte despre el.

Nu stiu ce menire mai au si aceste Caracterizari deja stiute. Problema noastra este ca de la interzicerea primei serii de abonati si pana acum n-am facut absolut nimic impotriva lui, decat injuraturi care probabil sunt inregistrate pe DVD-urile cu urarile clubului de sarbatori, care le vom primii in curand in cutia postala din partea clubului(vor primii abonatii cica...). :thumbdown:

dayra28.12.2009 09:05
DVD-urile cu urarile clubului de sarbatori, care le vom primii in curand in cutia postala din partea clubului(vor primii abonatii cica...). :thumbdown:

cred ca nici pe alea nu le mai primim :P ca abonamentele cica ar fi anulate, deci practic e ca si cum nu am avea... am primit in schimb un mail cu "Sarbatori fericite!" de la departamentul de ticketing, de parca mi-ar folosi la ceva:|

Free_Steaua28.12.2009 14:52
cred ca nici pe alea nu le mai primim :P ca abonamentele cica ar fi anulate, deci practic e ca si cum nu am avea... am primit in schimb un mail cu "Sarbatori fericite!" de la departamentul de ticketing, de parca mi-ar folosi la ceva:|

Eu as vrea sa-l vad pe Becali transat la mine sub brad(nu ma asteptam sa primesc DVD-ul cu urari,doar auzisem de el si m-am gandit ca vor baga "Bonus Track" injuraturile suporterilor, macar de sarbatori sa ne bucure daca tot nu reusim nimic cu ele).

fansteauabyeddy14.01.2010 12:45
bah asta nu pleaq ...degeaba tot il injuram ...are prea mare 2peu ..in el ...nesimtzire...:))..kiar ieri ma uitam ..FACE CIOBANU :...il suna pe idiotu ala de stoichitza...(Tampon folosit-mister stoichitza)...asa sh ii zice ..bah ai rezolvat transf cu iovov .: ala dah..90 la suta ...:))..a 2 a zi ...k nu vrea bulangiu ...!!Esti de rahat Becali..!!!SUNTEM NOI Steaua SUNTEM NOI..!!!
Daniel-Ionut14.01.2010 13:06

De ce mi se pare mie ca semeni la scris cu Fainosu din xperteleven?! :D

sabin130716.01.2010 11:56

Pentru ca am ajuns ca singurele placeri legate de Steaua sa le am cand aud ca mascote de jcatori il refuza pe cioban sau cand renunta la altii contra unosr sume reprezentand un sfert din cat a dat pentru ei, pentru ca am ajuns sa-mi dorec ca niciun jucator, niciun antrenor, nici macar maseur sa nu mai vina la Steaua, pentru ca-mi doresc ca Steaua sa piarda toate meciurile, sa retrogradeze si sa nu mai iasa in Europa, pentru ca nu mai simt nimic cand Steaua marcheaza, pentru ca odata aceasta echipa ma facea mandru si-mi dadea senzatii inegalabile iar acum imi aduce nervi, frustrare, lehamite, repulsie, scarba, ura.

¨De ce dracu´ sa nu plece Becali¨, asa ar trebui sa se cheme topicul, asta in cazul in care plecam de la ipoteza ca se mai pune problema in felul asta.

Ciobane, sper ca vei crapa cat mai repede, si tu si gloata ta de libidinosi!

Vlad Bogdan16.01.2010 13:19
bah asta nu pleaq ...degeaba tot il injuram ...are prea mare 2peu ..in el ...nesimtzire... :)) ..kiar ieri ma uitam ..FACE CIOBANU :...il suna pe idiotu ala de stoichitza...(Tampon folosit-mister stoichitza)...asa sh ii zice ..bah ai rezolvat transf cu iovov .: ala dah..90 la suta ... :)) ..a 2 a zi ...k nu vrea bulangiu ...!!Esti de rahat Becali..!!!SUNTEM NOI Steaua SUNTEM NOI..!!!

O carte de limba romana ar face minuni pentru tine.

BlackWoolfy18.01.2010 21:08
Pentru ca am ajuns ca singurele placeri legate de Steaua sa le am cand aud ca mascote de jcatori il refuza pe cioban sau cand renunta la altii contra unosr sume reprezentand un sfert din cat a dat pentru ei, pentru ca am ajuns sa-mi dorec ca niciun jucator, niciun antrenor, nici macar maseur sa nu mai vina la Steaua, pentru ca-mi doresc ca Steaua sa piarda toate meciurile, sa retrogradeze si sa nu mai iasa in Europa, pentru ca nu mai simt nimic cand Steaua marcheaza, pentru ca odata aceasta echipa ma facea mandru si-mi dadea senzatii inegalabile iar acum imi aduce nervi, frustrare, lehamite, repulsie, scarba, ura.

¨De ce dracu´ sa nu plece Becali¨, asa ar trebui sa se cheme topicul, asta in cazul in care plecam de la ipoteza ca se mai pune problema in felul asta.

Ciobane, sper ca vei crapa cat mai repede, si tu si gloata ta de libidinosi!

Din pacate ai 100% dreptate , si eu simt la fel :(

Nu credeam ca voi trai asa ceva :(

Fan FC Steaua18.01.2010 21:27

@sabin1307 & BlackWoolfy

Nu sunteti singurii! Si eu la fel simt, din pacate.... sper sa nu mai dureze mult.

Roby9118.01.2010 23:48

Jiji tre` sa plece pentru ca acest club sa mai traiasca! Cu el la carma ne stingem incet-incet.Hai sa ne mai zbatem putin,pana la urma reusim noi cumva sa-l dam jos.:)

yulyan8920.01.2010 14:42
Jiji tre` sa plece pentru ca acest club sa mai traiasca! Cu el la carma ne stingem incet-incet.Hai sa ne mai zbatem putin,pana la urma reusim noi cumva sa-l dam jos. :)

Mustata i-a promis lui Jiji ca nu o sa-l mai injure nimeni....ce drek o cauta puscariasul asta de Mustata in fruntea unei galerii nu stiu......

Astristul20.01.2010 17:31

Inca un motiv ....

Becali vrea sa fenteze taxele catre stat!

Patronul Stelei, Gigi Becali, i-a avertizat public pe angajatii Ministerului de Finante ca, in cazul in care vor impozita conventiile civile, va face in asa fel incat sa nu mai plateasca nici o taxa catre stat.

Daca nu se iau niste masuri si daca ministrul de Finante nu sta linistit si are de gand sa impoziteze conventiile civile, nu stiu cine va mai rezista in fotbal. Daca vor face asa cum doresc, nu o sa mai ia impozit nici 30% pentru ca cluburile nu au bani, iar daca o societate nu are bani, nu este obligata sa plateasca salarii. E posibil ca jucatorii sa primeasca donatii de la persoane care nu au legatura cu clubul, iar eu sa nu mai am actiuni la Steaua. O sa ii vand actiunile unui nepot si nu o sa mai am nici o legatura cu Steaua", a spus Gigi Becali la sportro.

Gigi Becali a mentionat ca este dispus sa se desparta de orice jucator al Stelei, in cazul in care vor aparea oferte bune.

"Toti jucatorii Stelei sunt de vanzare, dar depinde de suma. Nici un om nu este de neinlocuit. Sunt unii jucatori pe care nu i-as lasa, dar daca vine o oferta buna, nu am ce face", a explicat el.

La capitolul achizitii, Gigi Becali a precizat ca transferul lui Hristo Yovov nu a picat definitiv.

"Ne-am luat gandul de la Yovov, dar pista nu este inchisa. Acum ne gandim la alte lucruri, dar putem sa revenim la el", a adaugat Becali.

Sursa: OnlineSport

Acuma daca toata lumea ar reactiona asa, ce-ar fi in Romania? :|

Finete de baiaT26.01.2010 09:20

Gigi nu trebuie sa plece ii sta bne aqoloo Gigi nu pleacaaaaaa:((( nu vrem sa se destrame echipa Steaua te iubim

MoWeed26.01.2010 09:22

@finete de batat

Tu iubesti Steaua sau pe Jiji? Zi-mi ca sa stiu daca are rost sa-ti raspund....

@all

Nu-l injurati. Ori ii raspundeti civilizat, ori nu ii raspundeti

red&blue_boy26.01.2010 10:42
Gigi nu trebuie sa plece ii sta bne aqoloo Gigi nu pleacaaaaaa:((( nu vrem sa se destrame echipa Steaua te iubim

Pai tocmai Gigi al tau a destramat Steaua,spiritul ei,suporterii ei...Si-a cam batut joc de tot ceea ce inseamna Steaua...N-are rost sa mai reluam discutia...

Ce sa zic,va doresc tie si lui Gigi sa va iubiti bine...

dragos_ghinea26.01.2010 16:03

@Finete de baiaT: nickul tau spune tot si o sa te lasam sa il iubesti in pace.

The Flyer26.01.2010 17:44

traiasca ma-ta,care a facut o finete de cocalar!mori,'te dracu' de otravit agramat!

makaan29.01.2010 19:40

Cicalacacichicea!

P.S. Iubiti-l cu prezervativ,sa nu dati nastere la altii ca voi; pacat ca ma-ta n-a stiut de cauciuc la timpul ei,fi-ar numele facut public pe fcsteaua...

mcc_ciprian03.02.2010 10:19

Multi il contesta pe Mihai Stoichita,de aceea va rog sa-l sustinem,este un antrenor bun,zic eu.Hai sa luam si partea buna,Mihai Stoichita chiar incearca ceva cu adevarat,el este stelist adevarat care a facut istorie in acest club,trebuie sa-l respectam,nu trebuie injurat,este om de onoare si demnitate,incerca si eu unul cred ca reuseste sa-i faca pe acesti baieti sa joace fotbal,aduceti-va unde era Steaua si unde a dus echipa.Haideti sa credem in Mihai Stoichita,haideti sa-l sustinem,haideti sa sustinem echipa,haideti sa-l ignoram pe Gigi Becali cand sintem pe stadion.Aduceti-va aminte cand eram pe stadion 25.000 de mii stelisti adevarati si strigam Forza Steauade se cutremura stadionul se auzea la multi kilometrii departare glasul nostru,se speria si adversarul,aduceti-va aminte ca multi au spus ca avem cea mai frumoasa galerie,aduceti-va aminte sa incurajam echipa trebuie sa avem rabdare cu aceasta echipa ca este a nostra,este ceea ce avem de mici,ne-am nascut cu acesta echipa,am copilarit cu ea,ne-a invatat ce inseamna performanta si puterea,este si religia noastra la urma urmei.Hai pe stadion sa impingem echipa sa castige inca un titlu.Fara noi stiti ca nu se poate,eu simt ca acesta va fi anul nostru si cine va veni in Ghencea si ne va vedea acolo 25.000 de mii suflete steliste sigur va ceda.Va roaga un stelist patimas care sufera ca nu mai sinetti acolo alaturi de mine sa-i incurajam pe baieti.Fac apel catre toti stelisti,sa ne unim si sa incurajam echipa Steaua.Va rog frumos.Hai si tu pe stadion si striga LUPTA Steaua!!!Respect Steaua,respect pentru Mihai Stoichita,respect pentru voi Fanii Stelei.Stiu va ma voi intalni acolo pe TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC cu voi cand va incepe returul capionatului.HAI Steaua!!! :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii

red&blue_boy03.02.2010 10:31

De unde tot apareti...Esti ceva neam cu Stoichita???Sustine-l tu...Dar nu crezi ca Stoichita e cam acolitul lui Jiji???O sa se strige iar pe Ghencea ca inainte,o sa se cutremure stadionul cand o sa plece Jiji,daca nu te-ai prins...

dragos_ghinea03.02.2010 19:10
Mihai Stoichita este om de onoare si demnitate

Tocmai asta ii lipseste.

Daca iti mai amintesti seara meciului cu Sheriff. Dupa ce s-a anuntat demiterea lui Bergodi, l-au sunat aia de la gsp si l-au intrebat daca se gandeste ca el ii poate lua locul. A spus un "NU" hotarat. Dupa 2 ore era la palat si sarbatorea cu branza...

A doua zi, de dimineata un grup de suporteri au venit la stadion (la acea vreme Stoichita era respectat de stelisti). Au vorbit foarte frumos cu el si i-au explicat de ce nu e bine sa vina in Ghencea. El a zis ca inca nu a semnat, ca se mai gandeste, bla bla bla. A plecat de langa suporteri si la 10 metri distanta erau jurnalistii. El a spus: "sunt noul antrenor la Stelei".

Mie mi se pare o foarte mare lipsa de respect fata de sustinatorii acestei echipa si iti poti da seama ce caracter are acest om. Pe langa asta, multi oameni cu experienta in fotbal i-au zis ca o sa plece pe usa din dos si o sa fie sclavit. Stai sa vezi ce relatie va avea cu creditorul cand echipa nu va mai fi pe primul loc si jocul nu o sa mearga.

Si nu cred ca e nevoie sa amintesc gesturile lui adresate galeriei dupa golurile Stelei.

razvanis04.02.2010 12:02

@ dragos_ghinea

sunt de acord 100% cu tine

ovidius0106.02.2010 08:54

Pentru ca acest porc oaie berbec sau magar nu poate intelege ca el comanda lui ma-sa s in propria turma de oi si nu miilor de suporteri Stelisti

Doar Steaua pe viata

:steag_cruce_invers:
«1111213141553»