Multi il contesta pe Mihai Stoichita,de aceea va rog sa-l sustinem,este un antrenor bun,zic eu.Hai sa luam si partea buna,Mihai Stoichita chiar incearca ceva cu adevarat,el este stelist adevarat care a facut istorie in acest club,trebuie sa-l respectam,nu trebuie injurat,este om de onoare si demnitate,incerca si eu unul cred ca reuseste sa-i faca pe acesti baieti sa joace fotbal,aduceti-va unde era Steaua si unde a dus echipa.Haideti sa credem in Mihai Stoichita,haideti sa-l sustinem,haideti sa sustinem echipa,haideti sa-l ignoram pe Gigi Becali cand sintem pe stadion.Aduceti-va aminte cand eram pe stadion 25.000 de mii stelisti adevarati si strigam Forza Steauade se cutremura stadionul se auzea la multi kilometrii departare glasul nostru,se speria si adversarul,aduceti-va aminte ca multi au spus ca avem cea mai frumoasa galerie,aduceti-va aminte sa incurajam echipa trebuie sa avem rabdare cu aceasta echipa ca este a nostra,este ceea ce avem de mici,ne-am nascut cu acesta echipa,am copilarit cu ea,ne-a invatat ce inseamna performanta si puterea,este si religia noastra la urma urmei.Hai pe stadion sa impingem echipa sa castige inca un titlu.Fara noi stiti ca nu se poate,eu simt ca acesta va fi anul nostru si cine va veni in Ghencea si ne va vedea acolo 25.000 de mii suflete steliste sigur va ceda.Va roaga un stelist patimas care sufera ca nu mai sinetti acolo alaturi de mine sa-i incurajam pe baieti.Fac apel catre toti stelisti,sa ne unim si sa incurajam echipa Steaua.Va rog frumos.Hai si tu pe stadion si striga LUPTA Steaua!!!Respect Steaua,respect pentru Mihai Stoichita,respect pentru voi Fanii Stelei.Stiu va ma voi intalni acolo pe TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC cu voi cand va incepe returul capionatului.HAI Steaua!!!