FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1131415161753»
MoWeed03.03.2010 07:52
Cultură mai multă ca mine n-a existat patron in Romania. Oamenii care traiesc si au viață inteleg gesturile mele. Cei care sunt impotriva mea sunt discipolii dracului. Ce cultura ma În capitalism nu există decat banul, asta-i singura cultura Cine plateste comandă muzica. Asta e singura cultura el dicteaza Cum să mă roage pe mine antrenorul să ma schimb?

Cum dracu' sa pretinzi ca esti un om credincios si cu frica de Dumnezeu cand declari cu nonsalanta ca banul(ochiul dracului) este singura cultura?Mai degraba discipolul dracului e cel care are banul pe primul loc al sistemului de valori

Ben-Gay06.03.2010 13:26

Becali sa plece ca e un papa-lapte. Sa isi vada de oile lui, cioban imputit X( ..

A distrus echipa Steaua. Ce era Steaua odata...

Ne-a mancat de vii, acum cine ii mai flutura lui steagurile si umple stadionu`..?

Sa-si aduca oile sa il aplaude..

A stricat Steaua, e un PROST.

zoint06.03.2010 15:20

Frumos scris :))) scuze de off

David06.03.2010 16:26

Vinde!Pleaca!Mori!Steaua libera!

Forza CSA Steaua!

DelaNord200206.03.2010 19:54
-Pt cade-a lungul timpului a jignit fostele glorii ale Stelei ca Gheorghe Hagi, Gabi Balint, Ion Alexandrescu, Boloni, Adrian Ilie, Marius Lacatus,E Enei si altii;-Pt ca a adus injurii si jigniri tuturor suporterilor stelisti presum si trimiterea bodyguarzilor, jignirea in presa ( golani, derbedei, drogati ), interzicerea a mii de oameni pe propriul stadion, interzicerea deplasarilor interne si internationale, implementarea celor mai drastice metode de control al vanzarii de bilete ( omul, buletinul si biletul ;pt ca a interzis accesul pe stadion cu materialele specifice fenomenului ultras ( tobe, steaguri de fluturat de diferite marimi ce au ca suport tevi din PVC, coregrafii si bannere fara expresii jignitoare ori rasiste, admise de legile in vigoare) ;-Pt ca s-a bagat peste toti antrenorii si a alcatuit echipa dupa bunul sau plac;-pt ca a sustinut ideile comuniste ale anumitor conducatori de la LPF ori FRF

de ingradire a libertatii de exprimare, de interzicere a deplasarilor suporterilor, ori a materialelor coregrafice permise de lege.;Pt ca numele Stelei a fost tarat in scandaluri gen valiza;-A adus o lipsa totala de prosionalism la FC Steaua prin introducerea nepotismelor;-Pt ca a scos cupa Romaniei din obiectivele Stelei,introducand rezerve,an de an am fost eliminati de echipe slabe;Pt ca locul 2 a devenit un obiectiv pt Steaua,pt ca aduce o eventuala participare in CL;-pt ca a folosit numele Stelei in scopuri personale,politice;-pt ca a purtat la gat insemne ale dusmanilor Stelei;-pt ca a adus in discutie schimbarea emblemei Stelei;ETC

Bogdan, astea au ramas in continuare valabile, nu ? Adica sper ca cei de la Nord nu au uitat cele expuse de tine mai sus si, chiar daca se va face intr-o alta forma, protestul continua, da ?

Timeea8908.03.2010 16:34

Tot aiurea e.

Nu cant cand imi da voie ciobanul - cant cand vreau eu ... Adica mereu. Pana nu pleaca nu renuntam!

DelaNord200209.03.2010 05:26

Tocmai unul din puctele solicitarilor suporterilor de la Nord a fost in incalcat: punctul 10, privind neimplicarea in alcatuirea echipei. Jiji il face de kkt pe Pipi Slughitza pentru ca joaca cu Tudose.

phantom1917.03.2010 20:16
O parte din motivele care Gigi trebuie sa dispara din Ghencea

08.08.2001 - Bodyguarzii lui Gigi Becali �l ridica direct din peluza pe fostul lider de galerie Jean Pavel �nainte cu o jumatate de ora de �nceperea partidei Steaua - Dinamo Kiev, din turul al III-lea preliminar al Ligii Campionilor Apoi au intrat in peluza in frunte cu interlopul Fluturica au batut o gramada de lume nevinovata pana si parinti cu copii in brate si strigau in gura mare ca de azi Gigi Becali este seful galeriei.La putin timp a fost numit de Gigi Becali sef de galerie zmarandescu

26.08.2004 - La al doilea meci pe Ghencea sub conducerea lui Walter Zenga, �mpotriva lui FK Zeleznik, galeria a strigat numele lui Marius Lacatus. Gigi Becali a declarat iritat ca va �nchide stadionul pentru suporterii care nu sustin echipa

22.05.2005 - La meciul cu FCM Bacau, imediat dupa �nlaturarea lui Walter Zenga, fanii de la Peluza Sud au afisat mai multe bannere �mpotriva lui Gigi Becali. Unul dintre acestea avea mesajul: `Gigi, fa un bine Stelei, du-te la Dinamo` (foto) sau `Pumnii si ura nu ne vor �nchide gura`, `Walter... Ati executat singurul nevinovat`. Gigi Becali a trimis 20 de luptatori de la clubul Steaua Wu-shu care au descins �n tribuna si au luat bannerele. Satula de circul de pe teren, galeria a dat tonul scandarilor anticonducere: `Becali, pleaca din Ghencea!` si `Dictatura, fara dictatura`, a strigat �ntregul stadion, dupa care spectatorii au parasit arena. Gigi Becali s-a multumit sa precizeze ca au fost niste vagabonzi.

Si multe alte motive care le puteti chiar voi relata aici sa vada lumea ce sa intamplat cu adevarat sa nu mai zica ca il injuram aiurea

Bagamias **** in **** ***** de cioban , fututi **** ***** de oier pricajit iti bati joc de mii de oameni numai ca sa iti scoti tu profit.

Luatias mortii in **** de cioban

Asta merita executat cu Stoichita cu tot

Antrenorul pulii

phantom1917.03.2010 20:30
E cel mai meserias patron din lume (din gsp):

Daca nu dupa meciul asta inseamna ca il pupa in cur

Steaua Galaxy17.03.2010 22:06

S-a bagat in politica poate poate o mai distruge si pe acolo ceva sau ne face de kkt. De fapt, ne face ca habar n-are sa citeasca. Becali, Stoichita & Co. ne faceti clubul Steaua de rusine. Carati-va la Dinamo ca precis va ridica acum in slavi pe Stefan cel Mare....

Moskopole22.03.2010 08:21

Referat

Administratia Gigi la Steaua

roman realist social

roman contemporan

comedie

drama in mai multe acte

Langa cimitirul Ghencea,acolo unde odata, demult, fusese viata, timpul nu mai avea rabdare.

Epicul nostru se bazeaza pe relatia omului cu timpul, a umanitatii cu istoria, la raspantia dintre epoci, cand societatea se afla sub presiunea unor evenimente zguduitoare. Se contureaza imaginea dramatica a clubului nostru iubit surprins in tragismul evenimentelor ce vor sparge tiparele existentei sale stravechi, prin disparitia valorilor traditionale, a profesiomalismului orientat spre performanta sportiva fundamental aflate in declin si supusa destramarii de catre istorie.

Actiunea volumului 1 se petrece in timpul rabdator cu oamenii, majoritatea intamplarilor desfasurandu-se de la inceputul lui 2000 pana catre sfarsitul lui, interval ce ar putea fi structurat in trei mari episoade epice: mai mult de jumatate din volumul I cuprinde fapte din viata familiei Becali si aclubului, ce se petrec de sambata seara pana duminica noaptea, adica odata cu intoarcerea baciului de la camp (scena Maybach-Universitatii), pana la fuga lui Piti, Oli, MM, Mirel, semn ca in timpul rabdator se petreceau o multime de evenimente si intamplari; al doilea episod epic este ilustrat de unul dintre cele mai importante momente si obiceiuri din viata clubului oierizat,canibalizat,furat: Hagi, valize, brichete, umiliri, nebunia, delirul: ultimul episod prezinta conflictul dintre Gigi cel Nebun, aflat in disolutie si toti ceilalti, intr-o confruntare pentru redefinirea axis-mundi erodata de timp si de realitate.

Planurile de actiune sunt paralele, destinele familiilor nu se intersecteaza si nu se determina reciproc, asa cum se intampla in romanul "Ion" al lui Rebreanu. Exista aici un plan al familieiBecali, care este centrul intregii naratiuni si un plan al celorlalte destine si familii din peisaj(toti ceilalti suporteri), care evolueaza paralel. Personajele sunt numeroase, puternic individualizate, care intra in conflicte puternice, fie intre ele, fie cu oranduirea sociala.

Administratia Gigi la Steaua este o specie a genului epic, in proza, de mare intindere, cu actiune complexa si complicata, desfasurata pe mai multe planuri narative, care se intersecteaza si cu o intriga complicata. Personajele numeroase si putermc individualizate sunt angrenate in conflicte puternice, structura narativa este ampla si contureaza o imagine bogata si profunda a vietii, a fotbalului romanesc, de unde reiese si trasatura de roman realist.. Principalul mod de expunere este naratiunea, iar personajele se contureaza direct prin descriere si indirect, din propriile fapte, ganduri si vorbe, cu ajutorul dialogului si al monologului interior.

Stilul exceleaza prin oralitate, ironia subtila sau ascutita creand uneori o atmosfera tragi-comica, iar expresivitatea verbelor actualizeaza intamplarile, desi timpul, privit in relatie cu omul si cu istoria, ameninta nelinistea interioara a lui Becali si zguduie din temelii traditiile milenare ale fotbalului romanesc.

Administratia Gigi la Steaua este un roman realist, caruia stilul anticalofil, asemenea stilului prozatorilor interbelici, ii confera precizie, concizie si claritate.

Se dovedeste astfel ca masa suporterilor nu e stapanita, cum se credea, doar de instinct, ca, dimpotriva, e capabila de reactii sufletesti nebanuite.

sabin130722.03.2010 08:41

Interesant mod de expunere. Cred ca si original pe acest sait, ca tot se vorbea ca s-a explicat ce si cum de atatea ori, in atatea feluri. O singura parere: deocamdata e tragi-comedie, nu o comedie de care sa te detasezi.

Foarte tare, bravo!

Moskopole23.03.2010 18:28

Transformalo-v-am intr-un roman de capa si spada, in care, se stie, cei buni castiga intotdeauna. ;)

Lari26.03.2010 12:06

Faptele si declaratiile lui din perioada ianuarie 2000 - decembrie 2004 se bat cap in cap cu actiunile si afirmatiile din urmatorii 5 ani, doar comportamentul raminindu-i la fel de agresiv.

Vi-l mai amintiti pe Gigi Becali in urmă cu 4-5 ani? Dar in urmă cu 10 ani? Atunci, la finalul lui 1999, inceputul lui 2000, s-a apropiat pentru prima dată de fotbal. În acea vreme, Romania era cuprinsă de febra jocului de bingo, serialul "Tinar si nelinistit" se apropia de episodul 1.000, un ziar de sport costa 2.500 de lei vechi, iar cel mai fierbinte subiect al momentului era conflictul dintre antrenorul "nationalei", Victor Piturca si cei mai importanti jucatori ai sai, Hagi si Gică Popescu.

GSP a luat declaratie cu declaratie, actiune cu actiune dintre cele realizate de Becali in primii 5 ani ai sai in fotbalul romanesc si vi le prezintă pe cele mai interesante. Cele care demonstrează ca desi s-a schimbat, ce promitea acum 10 ani nu mai e deloc valabil azi, de fapt, a ramas acelasi. Nu mai bate ziaristi, dar bate ziare si amenință suporteri. Pe scurt: Becali vechi si nou.

ANUL 2000

Februarie. Primul interviu, cind a vrut să investească la FC Onesti

"Am de gind să investesc in jur de 500.000 de dolari pentru ca FC Onesti să ramină in Divizia A. Nu mă pricep la fotbal, dar am multi prieteni in acest domeniu".

Iunie. Al doilea interviu: "Nu urmaresc să preiau Steaua!"

Prilejul era oferit de proaspata sa cooptare in Consiliul de Administratie al Stelei: "Vreau să se stie din capul locului că eu nu urmaresc preluarea Stelei, asa cum cred unii si altii. Eu am bani multi si vreau să ajut Steaua, nu să obtin profit de pe urma ei".

August. Prezentat pe ritmuri de Beatles

Pe 1 august 2000, Steaua iși prezenta lotul la Sala Rondă a Hotelului Intercontinental. Cind s-a dat citire listei cu cei mai importanti sponsori, pe acordurile melodiei "Free as a bird" (Liber ca o pasare) a formatiei Beatles, Gigi Becali a intrat in scenă alaturi de reprezentantul BCR.

Septembrie - Decembrie

-Gigi a uimit in Ghencea prin felul in care minca: repede, cu ambele miini si fară tacimuri

- Și-a adus rudele in loja iar acestea jucau carti in timpul meciului

- A inventat cardul "Punga cu bani", prin care platea jucatorii

- Avea un singur bodyguard, o namilă de ucrainean

- Se imbraca la fel ca si Piturca Purta Piti maletă pe sub sacou, purta si el

Septembrie - Primul interviu ca om care sustinea financiar Steaua: "Unde pun eu banii, pune Dumnezeu mina. Pe mine nu mă interesează publicitatea, nu o să mă duc la emisiuni, nu ies in față, n-am nevoie".

ANUL 2001

Mai - "Eu imprumut clubul cu bani, pe care sper să mi-i scot din vinzarile de jucatori si din ce se va cîștiga dacă vom accede in grupele Champions League"

Iunie - "Dacă ne vom califica in Liga Campionilor vreodata voi construi o biserica iar dacă vom trece si de prima fază a grupelor, voi mai face incă trei"

August - La intilnirea dintre finantatorii echipelor din Liga I, după un schimb dur de replici, Becali si Gigi Netoiu au fost la un pas de bataie. Cei doi au fost calmati, dar au continuat să-și arunce injuraturi si amenințări.

Septembrie - "Steaua nu e a mea, e a publicului si doar a publicului"

ANUL 2002

Aprilie - Hagi a contestat faptul că Becali dorea să preia controlul actionariatului la Steaua, iar Becali l-a pus la zid: "Și-a dezvelit caracterul murdar. Eu nu dau milioane de dolari ca să fiu condus de membrii fondatori. E un papagal. A dat dovadă de o perversitate de ultimă speță. Hagi e un timpit, un dobitoc cu mintea ingusta Are ură pe Piturcă si venin impotriva mea. E un analfabet, o zdreanță si o jigodie".

Mai - Plecat de la Steaua, Danciulescu afirma: "La Steaua e o adevarată dictatura Suporterii care strigă «demisia» pleacă acasă cu ochii umflati"

Iunie - Invitat la OTV, Gigi Becali a afirmat că la procesul de divorț al lui Hagi de Leni Celnicu a depus marturie mincinoasă in favoarea lui Hagi: "Mi-am cerut scuze la fata aia, m-am si spovedit... Nu mai vreau să-mi amintesc".

18 octombrie - Becali despre patronul firmei Tehnorob, care iși solicita datoria din construirea tribunei oficiale: "Pentru fiecare surub pe care il demontezi, iți scot cite un dinte"

ANUL 2003

Martie - Becali vrea să scape de Iulian Miu. Se implică si Florin Prunea, pe atunci lider al sindicatului fotbalistilor: "Mi-a spus Miu că Gigi l-a amenintat că-i taie tendoanele!"

Aprilie - Gigi Becali: "Echipa natională e ca o fostă iubită pentru mine. Acum sunt cu Steaua, m-am casatorit si am facut copii cu ea"

Iunie - Gigi Becali e in litigiu cu Ministerul Apararii pentru inchirierea stadionului: "Dacă va cîștiga altcineva dreptul de inchiriere a arenei, atunci o să iau nocturna, care e a mea. Apoi o să distrug toate terenurile de antrenament facute de noi, o să le las teren agricol!"

Octombrie - În emisiunea "100%", de pe RTV, Robert Turcescu l-a intrebat pe Becali dacă stie cine a macat pentru Steaua la penalty-urile finalei de la Sevilla, din 1986. "Nu stiu să vă spun", a raspuns Gigi.

ANUL 2004

Ianuarie - Gigi l-a dat afară pe Radu Niculescu chiar la urcarea in autocarul echipei: "Nu mă interesează că ai contract! Nu te mai platesc!".

Februarie - La indemnul lui Becali, Steaua refuză să dea jucatori pentru un turneu al echipei nationale in Cipru. Intervine presedintele Ion Iliescu si-l convinge pe Gigi, dar FRF anunță că nu mai vrea stelisti.

Aprilie - Gigi a inchiriat o intreagă sală de cinema la Mall pentru ca jucatorii Stelei să vadă filmul "Patimile lui Hristos".

August - Patronul incepe conflictele cu suporterii: "E un grup putred acolo, in galerie. Nu-l vor pe Zenga? N-o să mai intre pe stadion!".

Septembrie - Gigi Becali explică relatia lui cu antrenorii: "Nu mă voi baga niciodată peste Zenga, dar dacă eu vreau ca un jucator să intre in teren, atunci va intra".

Noiembrie - Cu o zi inaintea meciului FCM Bacau-Steaua, fotbalistii roș-albastri au fost fortati să participe la lansarea candidatilor PNG Bacau, eveniment organizat de Becali si de Sechelariu. Jucatorii au stat imbracati cu treninguri, la 5 grade Celsius.

Decembrie - Gigi anunță că-și face televiziune si că implică echipa in grila de programe: "Postul se va numi Becali TV, nu Steaua TV, dar jucatorii vor modera unele emisiuni".

Finalul lui decembrie 2004

"Azi sunt idolul tinerilor!"

Interviu după primii 5 ani la Steaua:

- Domnule Becali, de ce ati investit in anul 2000 la Steaua?

- A fost in primul rind ambitia mea de a deveni celebru. Recunosc asta.

- Ce diferență este intre Gigi Becali de acum 5 ani si cel de astazi?

- M-am schimbat mult in bine pentru că am devenit un idol pentru tinerii din Romania. sunt un exemplu de succes in viață si deci nu mă mai pot purta oricum.

- Dacă ar fi să dati timpul in urma ati fi facut alti pasi?

- Da, aș fi investit de 10 ori mai mult in Steaua.

80% dintre romani stiau in anul 2005, conform Institutului National de Statistica cine este Gigi Becali

91 % dintre romani stiau in octombrie 2009, conform Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie, cine este patronul Stelei

53 % dintre participantii la un sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie l-au indicat pe Gigi Becali ca fiind cel mai influent personaj din fotbalul romanesc, urmatorul fiind Porumboiu (8%)

22 % dintre participantii la un sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie l-au indicat pe Gigi Becali ca fiind cel mai corupt om din fotbalul romanesc, urmatorii fiind George Copos (7%) si Cristi Borcea (6%)

46 % dintre cei care au fost chestionati in finalul lui 2009 in cadrul unui sondaj al IRES au spus că au o parere proastă despre Gigi Becali, acelasi procent fiind si in dreptul raspunsului "parere bună".

În 1994, prima tentativa

Becali dezvaluia in urmă cu 5 ani că prima sa incercare de a face afaceri in lumea fotbalului a fost tentativa de a-l achizitiona pe Radu Niculescu. "Prin '93-'94, Giovanni m-a luat si m-a dus la Sibiu să mi-l arate pe Radu Niculescu, un fotbalist despre care mi-a zis că va ajunge departe, că e cel mai promițător si că ar merita să-l cumpar pentru că am bani multi. Nu l-am luat pentru că era scump si nu mi s-a parut o afacere bună".

"L-am vazut pentru prima dată la o petrecere dată de club, prin 1999. Apoi, a inceput sa vină la stadion. Era un fel de chibiț" - Laurentiu Rosu

"Înainte de meciuri il suna pe colegul meu de camera Sabin Ilie, si ii spunea: <Bai, dacă dai gol, iți dau atit!>. Sabin a intrat in jocul lui si chiar il intreba inaintea etapei: <Cit imi dai dacă marchez miine?>" - Laurentiu Rosu

"Cind l-am cunoscut eu era in umbra domnului Paunescu si trecea drept un prieten al clubului. Nu mi-aș fi imaginat vreodată insă că el va deveni patronul Stelei" - Jean Vladoiu.

gsp

manole4426.03.2010 16:44
Tot acolo am fost si eu...

Pana la scorul de 2-4, atmosfera a fost superba.

Ma rog...

pt ca e microbul ce se hraneste cu iubirea noastra STEAUAvinde pleaca mori

Lari28.03.2010 23:08

1. Scenă penibilă in pauza derby-ului. Întimplare reală desfășurată la vestiare in pauza dintre reprizele meciului cu Dinamo. Becali daduse ordin ca Plesan si Petre Marin să fie scosi. "Dictatul" patronului a ajuns, prin intermediul telefonului, la omul sau de pe banca Marius Ianuli. Acesta, pentru a evita să-l anunte pe antrenor de față cu jucatorii in vestiar, i-a cerut tehnicianului să iasă pentru citeva secunde din cabina Jucatorii insă au aflat imediat ce se intimplase.

2. Scenă penibilă in birourile clubului. O altă intimplare care demonstrează in mod clar că Becali iși consideră angajatii sclavi si nu colaboratori e cea care s-a petrecut in biroul presedintelui Argaseală inaintea meciului cu Ceahlaul: Becali a urmarit meciul Poli Iasi - Rapid (2-1) stind cu picioarele pe biroul lui Argaseala chiar in timp ce acesta se afla la masa nederanjat de pozitia patronului sau.

3. A distrus psihic jucatorii. Acuzele de după fiecare meci, amenințările din vestiar in momentul in care unii au solicitat prime de meci, dar si faptul că imparte lotul in "preferati" si "renegati" i-au afectat pe jucatori, cazul Golanski fiind cel mai elocvent. El iși termină contractul peste două luni, nu mai vrea să ramina dar pentru că Becali l-a desfiintat in acest retur, nici nu se mai omoară cu firea in jocurile in care a intrat.

Lari30.03.2010 06:33

Surse ProSport sustin că Gigi Becali s-a gandit incă din timpul meciului cu Pandurii la Ilie Dumitrescu, deși latifundiarul neagă acum intenția. Voia să-l pună pe varul sau, Giovani, să aranjeze o intalnire in trei. Numai că a fost luat prin suprindere cand ProSport i-a demascat intentia, iar Ilie Dumitrescu l-a refuzat. "Nu l-am vrut niciodată pe Ilie Dumitrescu. E cel mai mare antrenor, dar nici eu nu pot lucra cu el", a replicat ieri, inciudat si cu o usoară doză de ironie, Gigi Becali.

_________

După ce ProSport a dezvaluit că jucatorii l-ar dori inapoi la Steaua pe Cristiano Bergodi, finantatorul a luat foc. I-a sunat pe cei de langă echipă si le-a transmis că "cine il vrea pe Bergodi merge la echipa a doua! Ă'la nu mai are ce cauta in Ghencea niciodată!". Becali a precizat ieri că angajatii sai, deci inclusiv jucatorii, nu-i pot impune niciodată antrenorul.

Bogdan Radulescu31.03.2010 14:46

Despre ce discutam prieteni aici?

Fotbalul e un sport...si o afacere. Gigi Becali e un om cu bani...asta nu poate contesta nimeni. Despre limitele lui.....despre ce discutam? Toti sau aproapre toti lucram la un patron cu 4 clase....sau facem compromisuri cu persoane agramate.Asta este mediul in care traim.

Din pacate.....limitele lui Gigi Becali....dincolo de potenta financiara....se vede

in managementul absolut grobian ce astazi se produce la Steaua. Nu exista nimic profesionist acolo....si discutam de termenii managementului economic. La Steaua se intampla exact ca la un boutique din colt....unde ``azi merge-azi nu merge``. Este absolut incredibil ca se ruleaza asemenea sume de bani.....fara o acoperire manageriala. Tabloul devine intreg ...cu niste suporteri care vin la stadion sa dea **** si sa trimita pe cineva la puscarie ! Intre paranteze fie spus.....eu dau **** inainte ...si apoi dupa meci....nu imi mai arde .....vin la meci sa vad o Steaua castigand ! Si chiar daca nu castiga......in min 90....vreau sa aplaud niste jucatori care pica pe teren de oboseala . E un lant .....pleaca de sus ...cu siguranta. Si nu de la Becali prieteni.....plecati de la stadion si va loviti de multe alte lucruri:)....Gigi nu sare din rand ! Dar NOI ar trebui sa o facem ! Becali va pleca cand stadionul intreg va aplauda si infrangerea Stelei !

Lari, te respect desi nu te cunosc....sunt intrutotul de acord cu tine.

Lasa-ma totusi sa consider ca tribuna.....asa provocatoare cum este ii tine isonul ! Gigi Becali este o persoana extrovertita si pusa pe hartza. El se hraneste cu muia dela galerie ! Cand Galaria va striga la infrangere ``Steaua SUNTEM NOI !`` atunci va avea o problema....Nu stiu ce rol ai tu in galerie...pentru ca si acolo.....e sistemul de ginta:)...e plina peluza de smecheri .....:).....

aklik01.04.2010 10:10

@Bogdan Radulescu tu chiar crezi ceeea ce spui? cum poti sa crezi ca daca Steaua ia titlul anul acesta si ciobanasului ( nu merita sa ii scriu numele ) ii intra minim 10 milioane de euro.. spui tu ca el va pleca??? tu chiar crezi ce spui? aaa sau poate pe tine nu te intereseaza ca el este inca acolo si ca, in cazul unui titlu nu va pleca.. deci nu esti decat un suporter de reazultat. Valorile, gloriile jignite, dezastrul in care a ajuns clubul nu inseamna nimic pentru tine, tu doar vrei sa aplauzi si speri un titlu! Deh, mentalitate de roman!

Demersul AISS-ului cat si a celor ce protesteaza impotriva ghiolbanului reprezinta iesirea din RAND-ul de care vorbeai, ei au ales sa nu faca parte dintr-o turma.. pe care tu se pare ca o accepti!

eriklebleu02.04.2010 14:11

'Aide sa ne lamurim, fratilor. Pe foarte scurt,Gigi Becali trebuie sa plece din Ghencea pentru ca:

a) Nu a reusit sa intzeleaga ca Steaua este mult mult mult mai mult decat viziunea lui (daca o fi avand vreuna) despre glorie sportiva, fenomen sportiv, performantza sportiva, traditzie si valoare in lumea sportului romanesc.

b) Trateaza clubul ca pe o afacere si atat, dar il manageriaza PROST, de ca si cum nu ar fi afacerea lui. E de intzeles, totusi, un club sportiv e mai dificil de condus decat mishmashurile lui cu terenuri care l-au transformat peste noapte intr-un mare miliardar de prost gust. Organigrama clubului de fotbal e corect alcatuita, are prevazute toate pozitiile necesare unei desfasurari profesioniste a activitatzii. Problema e ca lipsesc profesionishtii adevaratzi, care sa umple de contzinut schema respectiva.

La ciobaneala si plimbat de terenuri cu telefonul e relativ simplu, la fotbal, NU.

c) Se poarta literalmente ca un cioban in relatziile cu angajaztii. Nu-i cere nimeni sa pupe talpile fotbalistilor, dar nici sa-i vanture ca pe pleava, fara sa dea nimanui sanse corecte de a-si arata adevarat valoare. Nu-i poti cere nici unui jucator sa intre pe teren si sa arate instantaneu geniu/eficientza, e nevoie de timp de acomodare, e nevoie de tact din parteaa antrenorului etc. Nea Gigi trateaza pe toata lumea ca pe slugile lui de mare gogoasha latifundiara.

d) Nu realizeaza ca "cei 200 de vagabonzi" care-i cer sa plece sunt, de fapt, vreo 2 milioane de suporteri adevaratzi (poate mai mult), care iubesc si sustzin adevarata Steaua de pe vremea cand el inca nu avea vise erotice cu inginerii financiare mafiote si nici nu cuteza sa-si imagineze ca ar putea ajunge vreodata atat de bogat si mediatizat.

Cam asta ar fi, pe foarte scurt. E un personaj dezgustator, mi se face scarba si numai sa-i scriu numele...

DelaNord200203.04.2010 20:14
August. Prezentat pe ritmuri de Beatles

Pe 1 august 2000, Steaua iși prezenta lotul la Sala Rondă a Hotelului Intercontinental. Cind s-a dat citire listei cu cei mai importanti sponsori, pe acordurile melodiei "Free as a bird" (Liber ca o pasare) a formatiei Beatles, Gigi Becali a intrat in scenă alaturi de reprezentantul BCR.

"Cind l-am cunoscut eu era in umbra domnului Paunescu si trecea drept un prieten al clubului. Nu mi-aș fi imaginat vreodată insă că el va deveni patronul Stelei" - Jean Vladoiu.

Am fost la acea prezentare a Stelei la Inter. M-am dat ziarist de la Antena 1. Am fost eu, Jean Pavel si un baiat, "Turcu", care statea mereu la trib. I. Atunci l-am vazut si eu prima data pe Jiji. Era un nimeni. N-avea nicio treaba, era aerian, il lua Paunescu la misto...se vedea clar ca sufera de un complex de inferioritate in fata lui...complex care ulterior s-a manifestat in fatza lui Piturca. Daca stiam atunci unde o sa ajungem cu el, poate ii putea rupe cineva capul de pe atunci...

GeoTitanBoys05.04.2010 16:38

Gigi lasa`ne .ai distrus Steaua,acum se zbate in mocirla plina de rani curgand tot mai mult sange..singuri care pot salva Steaua cu adevarat sunt contestatarii cancerului pe care eu iy respect .De cate ori vin la stadion nu imi doresc decat k a 2 a zi dupa meci sa vad la TV: Becali s-a saturat de protestul suporterilor sh a parasit clubul Steaua.VISEz......Doamne ajuta

Lari07.04.2010 01:01

Alexandru Solomon, realizatorul documentarului Kapitalism - reteta noastră secretă , ce va fi lansat la 23 aprilie, povesteste tragicomedia pe care a trait-o, pe parcursul filmarilor, cu latifundiarul din Pipera .

Una dintre cele mai anevoioase relatii am avut-o cu Gigi Becali. Am incercat de cateva ori să-i explic la telefon ce fac, dar convorbirile noastre durau maximum 50 de secunde pe ceas si se terminau in coadă de peste ( Veniti maine la Palat!" - imi spunea interlocutorul meu, fară să adauge vreo oră; pentru cine nu stie, Palatul" este resedinta de lucru a dlui Becali, de langă Piata Victoriei).

Am constatat in scurtă vreme că imi lipseste vocabularul ca să mă fac inteles. Îmi doream ca omul să apară in Kapitalism...", pentru că reteta de succes Becali" e diferită de a celorlalti magnati romani. Și, pe de altă parte, pentru cine urmareste chiar si cu coada ochiului presa romaneasca spectacolul Becali e imprevizibil si savuros.

În fiecare miliardar există un regizor

Cred că orice documentarist si-a dorit să se transforme intr-o muscă dotată cu o cameră video - iar Becali e tipul de personaj pe peretele caruia ai vrea să fii o astfel de musca Desigur, riscul de a fi strivit e mare (după cum se va vedea mai jos), dar tentatia ramane. Îmi amintesc cum am vorbit la telefon cand Becali era la Monaco, in vacanță, si cat mi-aș fi dorit să fiu si eu acolo cu echipa. N-a fost să fie, dar ni s-a permis să-l insotim in prima lui zi de europarlamentar. Era pe 14 iulie 2009, la Strasbourg.

Scena e in film si este probabil printre cele mai bune, pentru că aterizarea lui Becali in barlogul eurocratiei spune multe despre ce putem da noi Europei. Ceea ce n-a intrat in film este un dialog pe care l-am avut pe culoar, in care domnul Becali si-a exprimat neincrederea in puterile mele de a realiza o productie de succes. Dacă aș fi eu regizor la filmul asta - mi-a spus -, am ajunge sigur cu el la Oscar."

Am simtit o usoară invidie in glas, ceea ce m-a gadilat placut: să fii invidiat de un om atat de bogat nu e putin lucru. Dar am mai inteles ceva important: in fiecare miliardar există un regizor. Să fii regizor, să creezi o lume este - pentru ei - un act de putere echivalent cu ceea pot ei face prin puterea banilor. E bine: asta inseamnă că mirajul filmului există inca

Tabloul si scatoalca

Celelalte arte nu sunt la fel de fascinante. Peste cateva saptamani am fost primiti să filmam la Palat", in Bucuresti. Venise si un artist, să prezinte cateva panze. Unul din tablouri infățisa un peisaj Marin: deasupra marii plutea o uriașă cruce, iar din nori se ivea chipul lui Becali, inconjurat de raze de soare.

Becali a declarat că nu se pricepe la pictură (spre deosebire de film, m-am gandit eu). În cele din urma si-a pierdut rabdarea si ne-a trimis si pe noi la plimbare. Și pentru că Andrei Butica operatorul filmului, a mai ramas să filmeze cateva secunde, gazda i-a ars o palmă zdravană pe spinare, de am crezut că lui Andrei o să-i scape camera. E ultima oară cand ne-am intalnit cu dl Becali.

Adevarul

Messi = Looser08.04.2010 19:08

!!!!

!!!!!!!!!!!!dadadada

mstef08.04.2010 19:10

Nu zau :)

Vezi ca ai depasit ora de culcare...

«1131415161753»