FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sampdoria - STEAUA 0-0 ideal!

«1234567»
AdiM02.11.2005 16:34

Steaua de maine este Steaua noastra. Atata timp cat sezonu asta nu-si poate schimba numele, aceasta echipa este Steaua Bucuresti, infiintata in 1947. La vara cine stie ce va fi, dar deocamdata este Steaua Bucuresti, cu tot cu palmares. Gigi poate sa spuna cat vrea ca gata, de-acum nu mai avem istorie, dar cum sa se intample asta cata vreme nu va fi creat un nou club, si acest lucru nu-l poate face in mijlocul sezonului. Ce nu-i clar? Ca sa "scape" de palmares Gigi trebuie sa creeze un nou club, fondat in anul cand il infiinteaza, cu denumirea si stema pe care i le da, nu sa zica la TV ca nu mai are Steaua Bucuresti istorie. :idea:

sorin_77702.11.2005 16:37
Protasov nu e Zenga care avea surprize de genul "Ciocoiu titular cu Besiktas" de ramasese jumatate de stadion socata.

Pe Zenga il ajuta si jucatorii si pe deasupra avea si inspiratie.... si ceva bulan....

Protasov in schimb nu s-a intalnit nici cu norocul, nici cu inspiratia, si parca nici parte de un numar mare de jucatorii cu o forma de moment ridicata...

Virgil02.11.2005 18:01

Zenga era intr-adevar ciudat uneori.In ultima vreme chiar foarte des.

Virgil02.11.2005 18:18

După ce au aterizat pe micuțul aeroport genovez in jurul orei locale 15:35, steliștilor le-a luat ceva timp să ajungă la hotelul President. Șoferul autocarului care i-a transportat până aici i-a ținut de vorbă și le-a transmis că in această seară toți grifonii (suporterii echipei Genoa, rivala Sampdoriei) le vor ține pumnii românilor. Ajuns primul in recepția hotelului, Marius Lăcătuș a fost recunoscut de un comis voiajor aflat intâmplător acolo, care in timp ce și-a ridicat gulerul de la geacă pentru a I se vedea culorile roșu șI albastru, a spus că speră din toată inima ca Sampdoria să piardă partida cu Steaua.

url]

zarboss02.11.2005 18:23

si eu sper din toata inima sa castigam

sorin_77702.11.2005 18:44
Zenga era intr-adevar ciudat uneori.In ultima vreme chiar foarte des.

Eu am sa ii tin pumnii in primul lui meci din grupa cu Steaua Rosie...

Legat de sosirea jucatorilor nostri: Cum sa nu fie recunoscut Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in Italia!!! Doar a jucat ceva vreme pe acolo si a facut-o in stilul caracteristic. Bine!

SteauaToronto02.11.2005 20:21

La aeroport, dar și la hotelul President, de 4 stele, unde s-au cazat, elevii lui Protasov au fost luați in primire de cîțiva fani ai formației Genoa. "Lăcă, Lăcă, fă-mi o bucurie și rupe-le picioarele celor de la Samp!", striga un suporter al rivalei de moarte a Doriei, Genoa 1893, făcînd și semne vizibile prin care Marius să priceapă mesajul războinic. "Îmi pare rău, acum nu mai sînt jucător, sînt președinte", a venit replica lui Lăcătuș, care a vorbit fluent in italiană și cu angajații stabilimentului

GSP!

Aia sunt mai ceva ca noi cu Dinamo!

Bogdan4Steaua02.11.2005 22:10

Am ajuns sa ne gandim mai mult la Gigi Becali decat la acest meci si e trist. Situatia echipei este tulbure in aceste zile insa nicidecum definitivata. Trebuie sa sustinem echipa. Steaua Bucuresti este un club mult prea apreciat si iubit incat un singur personaj sa il poate distruge, indiferent de cat de bogat sau nebun este acesta. Eu am convingerea ca echipa va ramane aceeasi, cu palmaresul glorios si cu lotul actual de jucatori. Cumva vom iesi din aceasta situatie.

FANATIK RED-BLUE03.11.2005 00:00

Astazi, de la furia provocata de actiunile ciobanului, voi trece la emotii pentru baietii nostri.

Forza Steaua!! sper sa venim cu un punct macar.

Gaby03.11.2005 04:38

Declaratie de presa a unui angajat de-al lui Becali, pe numele lui Gabriel Bostina:

"Mai mult decît palmaresul echipei, dacă mai e sau nu al Stelei, mă preocupă să scoatem un rezultat bun la Genova".

Normal, ce-l f. pe el grija de nimicurile astea !... Din chestia asta, eu, ca suporter onest al Stelei, fie ca se numeste Steaua Bucuresti, Steaua Crestina sau Steaua Romaniei, si pe care ar trebui s-o incurajez fara sa ma intereseze astfel de aspecte minore precum embleme, palmaresuri, trofee, etc, ci doar faptul ca cineva acolo, lupta pentru mine si castiga toate razboaiele, ar trebui sa inteleg ca baiatul e profesionist, nu ?

Gaby03.11.2005 04:44
Forza Steaua!! sper sa venim cu un punct macar.

Da, si Protasov zicea acelesi lucru, ca se doreste un punct. Cam ce zicea si Zenga cam acum un an, tot prin Italia, la meciul cu Parma.

Am observat ca Steaua, in general, cand isi propune egal, nu prea obtine nimic. Sa fie asa si in seara asta ? Sper ca nu !

alex_lef03.11.2005 06:17

Cel mai important lucru e sa atacam cu Zenga nu faceam acest lucru prin deplasarile in EUROPA jucam clar la 0-0 si daca iesea ceva pe contraatac era perfect (si nu prea a iesit niciodata).

FORZZA Steaua!!!! FORZZA Steaua !!!!FORZZA Steaua !!!!

Virgil03.11.2005 07:33

Considerand ca renuntarea la marca Steaua,la palmares si emblema,a fost premeditata,cred ca in seara aceasta vom mai avea o surpriza.

Si anume aceea ca "Steaua Romaniei" va juca in aceasta seara impotriva Sampdoriei in noul echipament galben negru,care dupa cum bine se stie nu are nici emblema binecunoscuta a Stelei.

Pe drept cuvant,daca va fi asa,se poate spune,ca pentru o perioada mai scurta sau mai lunga,poate chiar definitiv,Steaua a disparut.

Motanu D03.11.2005 08:05
Considerand ca renuntarea la marca Steaua,la palmares si emblema,a fost premeditata,cred ca in seara aceasta vom mai avea o surpriza.

Si anume aceea ca "Steaua Romaniei" va juca in aceasta seara impotriva Sampdoriei in noul echipament galben negru,care dupa cum bine se stie nu are nici emblema binecunoscuta a Stelei.

Pe drept cuvant,daca va fi asa,se poate spune,ca pentru o perioada mai scurta sau mai lunga,poate chiar definitiv,Steaua a disparut.

Probabil ca Steaua Romaniei va juca acasa in ALb-Rosu si in deplasare in Alb-Visiniu ! :evil: :evil:

Bogdan4Steaua03.11.2005 08:15

Nici chiar asa. Vom juca in culorile traditionale.

I.N.Money03.11.2005 11:08

Probabil ca Steaua Romaniei va juca acasa in ALb-Rosu si in deplasare in Alb-Visiniu ! :evil: :evil:

Pai la mintea lui Becali cine stie...daca ii i-au astia stadionu nu e exclus sa jucam si in Groapa pe teren propriu :evil:

sorin_77703.11.2005 11:54

Sper sa fie doar o presupunere de a ta Virgil... Ar fi groaznic... nici nu vreau sa ma gandesc...

Cum sa jucam in altceva decat rosu-albastru...

I.N.Money03.11.2005 13:03

Pentru prima data in viata mea nu astept cu nerabdare un meci al Stelei :cry: .De fapt gresesc..un meci al echipei lu Becali...

strezahuzum03.11.2005 16:18

Inca 30 de minute ! Hai Steaua !!

Sa rupem traditia asta nefasta cu macaronarii, ca astia mereu mi-au fost nesuferiti !

Pronostic : Sampdoria - Steaua : 0-2 ( Iacob, Cristea )

montreal03.11.2005 16:26

Cristea ??

asta nici macar nu o sa joace;

si parca asa e, parca nu mai joaca Steaua asa cum o stim noi

AFARA CU CIOBANUL DIN Ghencea!!!!

montreal03.11.2005 16:30

DACA JOACA IN GALBEN-NEGRU

ATUNCI AR TREBUI FUGARITI PANA LA Brasov

CA PE HOTI DE CAI.

IMPOSIBIL ASA CEVA....

UNDE E GALERIA Stelei ?!?!

montreal03.11.2005 16:47

FAZA TARE: PE ONLINESPORT

au scris ca s-a terminat meciul Lens Halmstad 0-0,

cand de fapt e doar minutul 15!!!!

dicutza03.11.2005 18:22

:( oh doamne! s-a accidentat Mihaita! si a fost inlocuit de Petre Marin!!

saracul el vroia sa mai joace asa intr-un picior! :cry:

jucam bine, bravo baietii!

ne lipseste doar un gol!!

inca 10 minute!

tineti-o tot asa!!

dicutza03.11.2005 18:38

bravo Steaua!

un rezultat de 0-0 e perfect!!

mandra sa fiu stelista!!

Ayrton03.11.2005 18:43

Bravo Steaua!

Puteam sa plecam cu toate punctele....Ce ratare a lui Iacob, singur singurel... Cred ca daca fortam puteam sa castigam lejer. Ne trebuie neaparat un mijlocas ofensiv, Lovin chiar daca a jucat destul de bine, de multe ori a infranat jocul Stelei... Dar suntem aproape calificati... Forza Steaua!!!

«1234567»