"Tehnicianul Walter Novellino crede că Sampdoria a obținut un rezultat norocos in meciul cu Steaua, scor 0-0, disputat joi seară, in etapa a II-a a grupei C a Cupei UEFA.
"Mă așteptam la un meci greu, pentru că Steaua este o echipă bine organizată. Echipa mea a făcut tot ce a putut, dar Steaua a acoperit foarte bine terenul și sunt mulțumit cu acest scor. Este un rezultat optim pentru Sampdoria. De la Steaua cele mai mari probleme ni le-au creat Dică și Iacob. Rezultatul este norocos, pentru că Steaua a avut două mari ocazii pe final. Trebuie să fim mulțumiți că am terminat 0-0", a spus Novellino.
Antrenorul italian crede că Steaua s-ar clasa in primele zece locuri dacă ar evolua in Serie A. "Acest rezultat cu Steaua nu este sfârșitul lumii. Dacă joci cu o echipă din România, nu inseamnă că trebuie automat să și câștigi. Steaua a demonstrat că este o echipă puternică, ar avea loc in Serie A, chiar in primele 10", a menționat Novellino.
Jucătorul Emiliano Bonazzoli consideră că Sampdoria a avut noroc că a remizat cu Steaua. "Steaua este o echipă foarte bună. Am avut noroc că am terminat 0-0, pentru că Steaua a avut mari ocazii pe final. Am fost avertizați de antrenorul nostru că vom intâlni o echipă puternică, cu apărare foarte bună și cu un bun joc de pase, gen Chievo. În prima repriză am avut și noi ocazii, insă după cum s-a jucat in partea a doua trebuie să fim mulțumiți cu acest rezultat", a subliniat Bonazzoli. "
Sursa: GSP
Dincolo de rezultatul bun de aseara, este important si imbucurator faptul ca am impus respect si admiratie. Am fost laudati atat de tehnicianul Sampdoriei cat si de jucatorul Bonazzoli. Ei sunt in masura sa aprecieze jocul Stelei(unul a studiat jocul de pe margine iar altul a fost conectat la tensiunea din teren). Pentru mine aceste aprecieri conteaza mai mult decat zece articole din presa sportiva.