FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sampdoria - STEAUA 0-0 ideal!

«14567»
Virgil04.11.2005 04:14

Sigur ca da.Echipa a obtinut un punct pretios in campania de calificare pentru Primavara Europeana.

A muncit mult,a avut si ocazii,putea sa si castige.

Dar tot atat de bine putea sa si piarda.Daca Hamutovski nu se afla intr-o zi mare...

Oricat ar fi ei de italieni si de combatanti in Serie A,s-a vazut din avion ca le lipseste experienta internationala.Altfel,cine stie...

Mi-a placut mult atmosfera din tribune,fair play-ul din teren si din tribune.Arbitrajul nu a deranjat.

M-a impresionat ca jucatorii nostri au fost aplaudati,lucru care pe la noi nu se mai practica din timpuri imemorabile pentru jucatorii echipei adverse.

iancu dragosh04.11.2005 04:24

Dupa cum s-a mai scris aici echipele romanesti sunt in lupta directa cu Elbvetia si Bulgaria pentru clasarea pe locul 15 in clasamentul UEFA. pe aceasta cale tin sa multumesc clubului Dinamo pentru contributia directa pe care au avut-o asera in aceasta disputa. Nu poate decat sa-mi para rau ca nu au si o echipa elvetiana in grupa. Atunic sigur am fi ajuns la obiectivul propus. bravo Dinamo. Mai bine ca nu s-a calificat Farul (Serea stie de ce), ca probabil nu faceau fata presiunii si poate chiar marca la Sofia.

sorin_77704.11.2005 04:43
Joc excelent prestat de Steaua in aceasta seara. Am aratat ca o echipa europeana. Per ansamblu am fost mai buni decat Sampdoria. Pacat de acele ratari; am fi putut pleca cu toate cele trei puncte. E bine si asa.

la fel scrie si pe site-ul UEFA..... ne lauda aia.. asa e puteam lua cele 3 puncte.. dar e bine si asa

Ne-o lauda ei dar il confuda pe Dica cu Banel...

Sa speram ca pana la finala sa ii deosebeasca pe toti... :lol:

UEFA.com:

"Steaua's Banel Nicolita and Sampdoria's Luigi Sala battle for the ball (©Getty Images)"

Si in fotografie este Dica...

sorin_77704.11.2005 04:48
....

M-a impresionat ca jucatorii nostri au fost aplaudati,lucru care pe la noi nu se mai practica din timpuri imemorabile pentru jucatorii echipei adverse.

Te durea sufletul daca nu ii aplaudai, chiar daca erau adversari, pentru ca au jucat formidabil ai nostri baieti...

Chiar si antrenorul lor ne-a laudat... Avea si de ce... Sampdoriei ii lipseste intradevar experienta, insa pe ei ii vad in primavara alaturi de noi si Hertha...

Grupa se echilibreaza si e o lupta in 4 (cu Steaua usor detasata)...

Sa vina Halmstad sa umplem stadionul, sa fie la fel cum a fost cu Villareal...

Virgil04.11.2005 04:50

Ce mai conteaza ca l-au confundat pe Banel cu Dica ? Multi vad,putin pricep. :)

ulivius04.11.2005 05:02

Lui Banel e si greu sa-i faci o poza. Are o viteza.

Bravo Steaua. O echipa ca Protasov. Ce diferenta intre Protasov si antrenorul Novellini.

Steaua merita sa castige.

Cum draq e Dinamo pe primul loc ?

iancu dragosh04.11.2005 06:43

Martis, Tudor, Corpodean, Craciunescu iti pot raspunde la intebarea aceasta

Virgil04.11.2005 07:16

Dar si cu largul nostru concurs.Minus trei puncte cu Gloria,minus doua cu Dinamo.Ambele meciuri in Templu.

Cu aceste 5 puncte am fi avut 29,iar patrupezii 24.

Diferenta intre noi si ei ar fi fost egala,interesant,cu acelasi numar de puncte,5.Am fi fost virtuali campioni ai Toamnei.Acum trebuie sa muncim serios si sa mai avem si sansa ca Dinamo sa faca macar un meci egal.

Pacat.

iancu dragosh04.11.2005 07:43

Este normal sa apara si astfel de accidente pe parcursul a 30 de meciuri. Nu poti juca intotdeauna la nivel maxim, mai ales cand ai un lot restrans de fotbalisti. problema este ca Dinamo nu prea sunt lasati sa aba astfel de accidente.

nick200504.11.2005 07:55
Lui Banel e si greu sa-i faci o poza. Are o viteza.

Bravo Steaua. O echipa ca Protasov. Ce diferenta intre Protasov si antrenorul Novellini.  

Steaua merita sa castige.

Cum draq e Dinamo pe primul loc ?

Nu-ti fa griji: sa fim primii la sfarsit, nu acum! Daca ne vedem de joc si nu ne mai gandim la ce fac unii sau altii, vom fi iarasi campioni!

nick200504.11.2005 07:55

Revenind la meciul de la Sampdoria, am confirmat valoarea buna aratata pe parcusul intregului sezon. Am avut si accidente inerente unei echipe cu un lot mic, dar cea mai importanta mi se pare forta de grup! Un lucru imprimat de Protasov, la fel ca si mentalitatea de invingator!

sorin_77704.11.2005 08:08
Revenind la meciul de la Sampdoria, am confirmat valoarea buna aratata pe parcusul intregului sezon. Am avut si accidente inerente unei echipe cu un lot mic, dar cea mai importanta mi se pare forta de grup! Un lucru imprimat de Protasov, la fel ca si mentalitatea de invingator!

parca la acest meci si rezervele au fost altele!!!

L-am remarcat pe Lovin care l-a inlocuit extraordinar de bine pe Radoi, dar nu pot sa minimalizez combinatia lui Dinita cu Dica la ratarea lui Iacob.... Petre Marin nu mi-a dat emotii si asta e de bun augur pentru el...

Virgil04.11.2005 08:12

L-am remarcat pe Lovin care l-a inlocuit extraordinar de bine pe Radoi, dar nu pot sa minimalizez combinatia lui Dinita cu Dica la ratarea lui Iacob.... Petre Marin nu mi-a dat emotii si asta e de bun augur pentru el...

Cu putin timp in urma,Radoi si-a gasit inlocuitor perfect in linia de fund.Acum si-a gasit unul si in linia de mujloc.Va fi avansat Radoi in linia de atac ? :wink:

Bogdan4Steaua04.11.2005 08:22

"Tehnicianul Walter Novellino crede că Sampdoria a obținut un rezultat norocos in meciul cu Steaua, scor 0-0, disputat joi seară, in etapa a II-a a grupei C a Cupei UEFA.

"Mă așteptam la un meci greu, pentru că Steaua este o echipă bine organizată. Echipa mea a făcut tot ce a putut, dar Steaua a acoperit foarte bine terenul și sunt mulțumit cu acest scor. Este un rezultat optim pentru Sampdoria. De la Steaua cele mai mari probleme ni le-au creat Dică și Iacob. Rezultatul este norocos, pentru că Steaua a avut două mari ocazii pe final. Trebuie să fim mulțumiți că am terminat 0-0", a spus Novellino.

Antrenorul italian crede că Steaua s-ar clasa in primele zece locuri dacă ar evolua in Serie A. "Acest rezultat cu Steaua nu este sfârșitul lumii. Dacă joci cu o echipă din România, nu inseamnă că trebuie automat să și câștigi. Steaua a demonstrat că este o echipă puternică, ar avea loc in Serie A, chiar in primele 10", a menționat Novellino.

Jucătorul Emiliano Bonazzoli consideră că Sampdoria a avut noroc că a remizat cu Steaua. "Steaua este o echipă foarte bună. Am avut noroc că am terminat 0-0, pentru că Steaua a avut mari ocazii pe final. Am fost avertizați de antrenorul nostru că vom intâlni o echipă puternică, cu apărare foarte bună și cu un bun joc de pase, gen Chievo. În prima repriză am avut și noi ocazii, insă după cum s-a jucat in partea a doua trebuie să fim mulțumiți cu acest rezultat", a subliniat Bonazzoli. "

Sursa: GSP

Dincolo de rezultatul bun de aseara, este important si imbucurator faptul ca am impus respect si admiratie. Am fost laudati atat de tehnicianul Sampdoriei cat si de jucatorul Bonazzoli. Ei sunt in masura sa aprecieze jocul Stelei(unul a studiat jocul de pe margine iar altul a fost conectat la tensiunea din teren). Pentru mine aceste aprecieri conteaza mai mult decat zece articole din presa sportiva.

FanSteaua4Life04.11.2005 08:25

Cu putin timp in urma,Radoi si-a gasit inlocuitor perfect in linia de fund.Acum si-a gasit unul si in linia de mujloc.Va fi avansat Radoi in linia de atac ? :wink:

Pana la urma va ajunge portar... :lol: :lol: :lol:

sorin_77704.11.2005 08:25

Nu cred ca in atac... dar de avansat va fi... in Italia la Inter cu siguranta de la anul...

Important ca acum este inca la noi... Si cu noi va castiga primul trofeu European... UEFA CUP... :wink:

Virgil04.11.2005 08:33

Ce frumos ar fi!Daca nu ar fi visele,am fi mai saraci.

Cu duhul,evident.

I.N.Money04.11.2005 09:24

Luam Cupa UEFA si o vinde Jiji ca sa i se ridice sechestru..ironic nu??

AStefan04.11.2005 10:22

Cea mai mare incantare pentru mine a fost stilul ofensiv, de posesie pe care l-am avut la genova.

Cand ati mai vazut o echipa romaneasca jucand asa de ofensiv in deplasare cu o echipa italiana?

Asta e meritul mare al lui Protasov.

Virgil04.11.2005 10:24

Dar si al jucatorilor.

armanovici04.11.2005 17:14

Steaua confirma....nu o recunosc...O echipa romaneasca sa joace cu asa tupeu in deplasare...Nici chiar echipa din anii 93-97 parca nu juca asa ofensiv

sorin_77704.11.2005 17:37
Steaua confirma....nu o recunosc...O echipa romaneasca sa joace cu asa tupeu in deplasare...Nici chiar echipa din anii 93-97 parca nu juca asa ofensiv

ADEVAR GRAIESTI...

niciodata Steaua nu a jucat asa in fata unei echipe italiene, poate ca nici pe teren propriu... Poate ca si adversarul ne-a permis - vom vedea in meciurile urmatoare ale Sampdoriei...

Virgil05.11.2005 17:31
...Poate ca si adversarul ne-a permis - vom vedea in meciurile urmatoare ale Sampdoriei...

Cum sa ne permita mai Sorine ? Nu au putut sa ne faca fata.Nu ai vazut ca Walter al genovezilor a declarat ca e supermultumit ca a facut meci nul cu noi ?

Imi place Oleg ! Stie ce echipa conduce si ataca indiferent cine ar sta in fata.

Bravo Oleg ! Bravo echipa ! Bravo suporteri !

zarboss05.11.2005 17:39

ce sa permita .. dupa cum au jucat cu inter.. daca ne bateau ni se parea un lucru normal.. dar in acelasi timp am demonstrat si noi ca avem valoare .. si cred ca dupa atatia ani Protasov a reusit sa implementeze o mentalitate de profesionist jucatorilor.. asta e lucrul cel mai important

sorin_77705.11.2005 17:44
ce sa permita .. dupa cum au jucat cu inter.. daca ne bateau ni se parea un lucru normal.. dar in acelasi timp am demonstrat si noi ca avem valoare .. si cred ca dupa atatia ani Protasov a reusit sa implementeze o mentalitate de profesionist jucatorilor.. asta e lucrul cel mai important

pai sa joace Steaua finala si sa aduca cupa in Ghencea... eu,unul, vreau... :lol: Cine mai vrea?

«14567»