FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sampdoria - STEAUA 0-0 ideal!

«1567»
zarboss05.11.2005 17:52

si eu vreau.. dar dupa cum zicea unul dintre noi.. daca o vinde ciobanu ?????? :twisted:

sorin_77705.11.2005 17:55
si eu vreau.. dar dupa cum zicea unul dintre noi.. daca o vinde ciobanu ?????? :twisted:

Ma duc sa o cumpar eu si am sa fac un muzeu cu trofeele Stelei... :lol:

zarboss05.11.2005 18:11

pun si eu bani.. nu ai nevoie de un asociat

FanSteaua4Life05.11.2005 20:47

Ma unesc si eu cu voi...

I.N.Money06.11.2005 08:23

Trebe sa bagam mana serios in Buzunar ca apoi urmeaza Supercupa Europei,UCL..si tot asa... :lol: poate ne inscriem noi pentru Romania la urmatoarele preliminarii ca poate asa mai jucam si noi la Mondiale si Europene :wink:

reddog07.11.2005 17:31

Felicitari pentru egalul obtinut la Genoa. Ati jucat bine, puteati sa si castigati, mai ales la faza de ratare monumentala a lui Iacob.(Parca a avut una la fel si cu Clujul, nu?) Sunteti ca si calificati in primavara, cred ca nu aveti cum sa mai pierdeti calificarea. Halmstadt e o echipa surprinzatoare, dar in orice caz, sub nivelul vostru. Oricum, bafta, desi cred ca nu aveti nevoie de ea la acest meci...(putin fair play nu strica, nu?)

sorin_77710.11.2005 17:45
Felicitari pentru egalul obtinut la Genoa. Ati jucat bine, puteati sa si castigati, mai ales la faza de ratare monumentala a lui Iacob.(Parca a avut una la fel si cu Clujul, nu?) Sunteti ca si calificati in primavara, cred ca nu aveti cum sa mai pierdeti calificarea. Halmstadt e o echipa surprinzatoare, dar in orice caz, sub nivelul vostru. Oricum, bafta, desi cred ca nu aveti nevoie de ea la acest meci...(putin fair play nu strica, nu?)

Multumim reddog... Sa o iau ca pe o urare sau ca pe invidie?

Virgil10.11.2005 18:24

Din cate stiu,reddog e un tip sincer.Mai mult decat atat,nu e ranchiunos.Asa ca te sfatuiesc sa o iei ca pe o urare.

redandblue10.11.2005 18:50
Din cate stiu,reddog e un tip sincer.Mai mult decat atat,nu e ranchiunos.Asa ca te sfatuiesc sa o iei ca pe o urare.

Sau poate ca pe o dorinta a lui reddog:ce n-ar da el sa joace si Dinamo ca Steaua...

reddog11.11.2005 15:52

Repet: Felicitari, Sorine, fara invidie, stiu sa apreciez un meci calitativ, chiar daca l-ati prestat voi. Erau felicitari strict obiective, detasandu-ma de faptul ca sunt dinamovist. Daca as lua-o pe fagas subiectiv, atunci poate ar fi invidie. Dar stiu sa ma detasez cand e vorba de o simpla analiza a faptelor si de o simpla apreciere a unui joc bun.

Multumesc Virgile de aprecieri...

Si nu in ultimul rand: pentru Dinamo nu e inca nimic pierdut. Totul tine de meciul cu CSKA.

leovld12.11.2005 11:24

forzza Steaua!!! :D :!: super meci din partea noastra..... pacat de ocaziile pe care le-am avut ................................... asta e poate data viitoare... :wink:

«1567»