si eu vreau.. dar dupa cum zicea unul dintre noi.. daca o vinde ciobanu ?????? :twisted:
si eu vreau.. dar dupa cum zicea unul dintre noi.. daca o vinde ciobanu ?????? :twisted:
Ma duc sa o cumpar eu si am sa fac un muzeu cu trofeele Stelei... :lol:
pun si eu bani.. nu ai nevoie de un asociat
Ma unesc si eu cu voi...
Trebe sa bagam mana serios in Buzunar ca apoi urmeaza Supercupa Europei,UCL..si tot asa... :lol: poate ne inscriem noi pentru Romania la urmatoarele preliminarii ca poate asa mai jucam si noi la Mondiale si Europene :wink:
Felicitari pentru egalul obtinut la Genoa. Ati jucat bine, puteati sa si castigati, mai ales la faza de ratare monumentala a lui Iacob.(Parca a avut una la fel si cu Clujul, nu?) Sunteti ca si calificati in primavara, cred ca nu aveti cum sa mai pierdeti calificarea. Halmstadt e o echipa surprinzatoare, dar in orice caz, sub nivelul vostru. Oricum, bafta, desi cred ca nu aveti nevoie de ea la acest meci...(putin fair play nu strica, nu?)
Felicitari pentru egalul obtinut la Genoa. Ati jucat bine, puteati sa si castigati, mai ales la faza de ratare monumentala a lui Iacob.(Parca a avut una la fel si cu Clujul, nu?) Sunteti ca si calificati in primavara, cred ca nu aveti cum sa mai pierdeti calificarea. Halmstadt e o echipa surprinzatoare, dar in orice caz, sub nivelul vostru. Oricum, bafta, desi cred ca nu aveti nevoie de ea la acest meci...(putin fair play nu strica, nu?)
Multumim reddog... Sa o iau ca pe o urare sau ca pe invidie?
Din cate stiu,reddog e un tip sincer.Mai mult decat atat,nu e ranchiunos.Asa ca te sfatuiesc sa o iei ca pe o urare.
Din cate stiu,reddog e un tip sincer.Mai mult decat atat,nu e ranchiunos.Asa ca te sfatuiesc sa o iei ca pe o urare.
Sau poate ca pe o dorinta a lui reddog:ce n-ar da el sa joace si Dinamo ca Steaua...
Repet: Felicitari, Sorine, fara invidie, stiu sa apreciez un meci calitativ, chiar daca l-ati prestat voi. Erau felicitari strict obiective, detasandu-ma de faptul ca sunt dinamovist. Daca as lua-o pe fagas subiectiv, atunci poate ar fi invidie. Dar stiu sa ma detasez cand e vorba de o simpla analiza a faptelor si de o simpla apreciere a unui joc bun.
Multumesc Virgile de aprecieri...
Si nu in ultimul rand: pentru Dinamo nu e inca nimic pierdut. Totul tine de meciul cu CSKA.
forzza Steaua!!!
:!: super meci din partea noastra..... pacat de ocaziile pe care le-am avut ................................... asta e poate data viitoare... :wink: