FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sampdoria - STEAUA 0-0 ideal!

«134567»
SSK03.11.2005 18:44

Am stat si m-am uitat cu foarte atentie la meciurile Stelei din cupele europene. De multe ori, ceva ma uimea pur si simplu : hmmm...sa fi scazut valoarea fotbalului european ?... :roll: Sa fi dat inapoi campionatul francez, italian ?

Apoi, in special in seara asta, m-am lamurit : avem echipa "curat europeana", domnilor ! 8)

Steaua noastra se poate compara in acest moment cu oricine, fara jena, fara teama, fara complexe de inferioritate. Astazi va spun sincer ca nu mi-ar fi frica sa jucam cu nimeni. Avem maturitatea si valoarea sa stam drepti in fata unor adversari de care acum doi-trei ani nici nu pomeneam. Astazi, ca si in fiecare zi, sunt Mandru Ca Sunt STELIST :!: :!: :!:

P.S. Despre meci, 4 vorbe : am fost peste ei 8)

strezahuzum03.11.2005 18:45

0-0 ... Hmm, e destul de bine. Ne-am atins scopul in meciul asta, cred. 4 puncte, n-am luat nici un gol, si urmeaza un meci mai usor in Ghencea.

Totusi, nu pot sa nu zic ... fir-ar sa fie, mai Victoras !! Daca o baga pe aia in poarta, bine mai era !

Remarcati : Hamutovski, bine. A scos doua-trei suturi periculoase. Ogararu, si Ghionea, au jucat exact. Excelent Goian. Practic nimic n-a trecut de turnul nostru de control. La mijloc, Dica si Paraschiv, ambitiosi si luptatori. O nota mare de 10 lui Lovin, care s-a revansat pentru meciul mai slab cu Gloria. In atac, Iacob bataios, dar a ratat o ocazie mare cat el... :roll: :roll:

Per total : echipa s-a distins mai ales. In destule momente, jocul nostru a fost peste al macaronarilor, care mi s-a parut destul de simplut.

In concluzie : bravo Steaua ! Inainte, spre primavara europeana ! Spre 23 !

Motanu D03.11.2005 18:47

Jos palaria pentru Protasov. Dincolo de ratari si de jocul mai slab al lui Bostina si Banel antrenorul a pregatit excelent meciul.

Suntem in primavara.

bebeto03.11.2005 18:49

bravo Steaua,bravo baieti!!!iacobe cum ai putut rata o asemenea ocazie?dar nu-i nimic,bine si asa.mai ales ca Steaua a jucat chiar mai bine decit genovezi.bravo Protasov!!

FORZAA Steaua!!!(a noastra...nu a Romaniei) :D

alex_lef03.11.2005 18:51

Felicitari Steaua!!!Ma bucura faptul ca am avut ocazii si nu ne-am aparat pacat de ocazia lui Iacob

Oricum sunt super multumit!!!Goian ESTE CEL MAI BUN FUNDAS DUPA Mirel A JUCAT IMPERIAL!!!

sorin_77703.11.2005 18:53

0-0 ideal... Multi spun ca se putea mai mult dar trebuie sa ne multumim cu acest scor MAGIC...

0-0 la Sampdoria este ca 4-0 acasa cu Lens...

Nota 10 Lovin, Nota 20 Protasov care s-a tinut de promisiune si ne-a aratat o echipa de primavara Europeana cel putin...

iancu dragosh03.11.2005 19:01

Frumos, foarte frumos.Ceea ce impresioneaza acum la Steaua este siguranta de sine. Baietii sunt constienti de propria valoare si practica un fotbal foarte bun ce lejeritate si depordanta. O sa radeti dar anul trecu tpe mine cel mai mult m-a entuziasmat jocul Stelei in meciul cu Villareal. Poate si pentru ca sunt fan al fotbalului italian, insa in acel meci am stat foarte bine interen in fata unei supoer echipe si am jucat un fotbal de calitate.

iata ca tot un 0-0 ma entuziasmeaza anul acesta. Desi am fost foarte aproape de victorie.

Desi nu a jucat cel mai bine din echipa nostra, mie Dica si Goian mi s-au parut fantastici,( la Ogararu este deja obisnuinta), merita apludat jocul lui Lovin, mai ales din a doua repriza. Bravo Florine! Vezi ca poti!

Ayrton03.11.2005 19:04

Inca 1-2 mijlocasi de valoare si ne vedem in finala...

Lens - Halmstadt 5-0... Steaua le da de la 5 in sus...

sorin_77703.11.2005 19:05

Tratament italian de tot rahatul:

conform ProSport:

"La meci au asistat 25.000 de spectatori. Suporterii echipei Steaua, aproximativ 500, au ocupat un sector in stânga tribunei I, delimitat la stânga de capătul tribunei, la dreapta de un geam de plexiglas, deasupra copertina, iar spre teren se afla o plasă."

I-au tinut ca intr-o cusca... Niste broscari acesti italieni...

strezahuzum03.11.2005 19:07

Baieti, iata ceva ce o sa ne faca multa placere la toti ( mie mi-a placut :D:D )

Grupa C / 1. Steaua 4 puncte (2 mec.), Lens 3 pct (2 mec.), Hertha 3 (1 mec), Sampdoria 1 pct. (1 mec.), Halmstad 0 pct (2 mec.)

Grupa F / 1.Marseille 3 pct. (1 mec.), 2. Levski 3 pct. (1 mec.), 3. Heerenveen 2 pct. (2 mec.), 4. ȚSKA Moskva 1 pct (2 mec.), 5.Dinamo 1 pct. (2 mec.)

alex_lef03.11.2005 19:12
Baieti, iata ceva ce o sa ne faca multa placere la toti ( mie mi-a placut  :D  :D )

Grupa C / 1. Steaua 4 puncte (2 mec.), Lens 3 pct (2 mec.), Hertha 3 (1 mec), Sampdoria 1 pct. (1 mec.), Halmstad 0 pct (2 mec.)

Grupa F / 1.Marseille 3 pct. (1 mec.), 2. Levski 3 pct. (1 mec.), 3. Heerenveen 2 pct. (2 mec.), 4. ȚSKA Moskva 1 pct (2 mec.), 5.Dinamo 1 pct. (2 mec.)

Si la finalul campaniei tot asa vor arata cele 2 clasamente!!! sunt sigur :wink:

sorin_77703.11.2005 19:14
Baieti, iata ceva ce o sa ne faca multa placere la toti ( mie mi-a placut  :D  :D )

Grupa F / 1. Marseille 3 pct. (1 mec.), 2. Levski 3 pct. (1 mec.), 3. Heerenveen 2 pct. (2 mec.), 4. ȚSKA Moskva 1 pct (2 mec.), 5.Dinamo 1 pct. (2 mec.)

E MAI FRUMOS VAZUT ASA:

Grupa C

1. Steaua 4 puncte (2 mec.) (4 goluri marcate, nici unul primit)

2. Lens 3 pct (2 mec.)

3. Hertha 3 (1 mec)

4. Sampdoria 1 pct. (1 mec.)

5. Halmstad 0 pct (2 mec.)

Grupa F

1.Marseille 3 pct. (1 mec.)

2. Levski 3 pct. (1 mec.)

3. Heerenveen 2 pct. (2 mec.)

4. ȚSKA Moskva 1 pct (2 mec.)

5. Dinamo 1 pct. (2 mec.) (0 goluri marcate) :lol: :lol: :lol:

Ayrton03.11.2005 19:18

Cum mah, eurodinamo care a dat 5 goluri marelui Everton de pe ultimul loc in campionatul englez nu a marcat nici un gol in 2 partide ??!! Sa fi fost o intamplare cele 5 goluri ???... :D:):) :?

sorin_77703.11.2005 19:22
Cum mah, eurodinamo care a dat 5 goluri marelui Everton de pe ultimul loc in campionatul englez nu a marcat nici un gol in 2 partide ??!! Sa fi fost o intamplare cele 5 goluri ???... :D  :)  :)  :?

Dinamo joaca in grupa F de la FURAT

Steaua

misha03.11.2005 19:24
Cum mah, eurodinamo care a dat 5 goluri marelui Everton de pe ultimul loc in campionatul englez nu a marcat nici un gol in 2 partide ??!! Sa fi fost o intamplare cele 5 goluri ???... :D  :)  :)  :?

Dinamo joaca in grupa F de la FURAT

si de la Fraieri

zarboss03.11.2005 19:30

lasa-i ma ca ei se pregatesc de CL... oare mai stie morcea dansul ala ???? :twisted: :twisted: :twisted:

armanovici03.11.2005 19:30

gata fazele din repriza a doua la VIDEO NEWS!

zarboss03.11.2005 19:31

felicotari echipei pentru egalul obtinut si sa speram ca o sa o tina tot asa .. fara infrangere pana la finalul editiei.... 8)

FANATIK RED-BLUE03.11.2005 19:51

Jos palaria.

Baietii au castigat un punct extrem de pretios. Sincer, chiar daca am amaraciunea ratarii lui Iacob, Steaua a scos un rezultat extrem de bun in fata unei echipe dintr-un campionat care nu mai merita nici o prezentare; a dominat o echipa, care Duminica trecuta, conducera pe marele Inter cu 2-0. Bravo baietii. Ii rupem pe Halmstad si suntem calificati.

Olala, olala, Magica Steaua..............

Bogdan4Steaua03.11.2005 20:11

Joc excelent prestat de Steaua in aceasta seara. Am aratat ca o echipa europeana. Per ansamblu am fost mai buni decat Sampdoria. Pacat de acele ratari; am fi putut pleca cu toate cele trei puncte. E bine si asa.

zarboss03.11.2005 20:15
Joc excelent prestat de Steaua in aceasta seara. Am aratat ca o echipa europeana. Per ansamblu am fost mai buni decat Sampdoria. Pacat de acele ratari; am fi putut pleca cu toate cele trei puncte. E bine si asa.

la fel scrie si pe site-ul UEFA..... ne lauda aia.. asa e puteam lua cele 3 puncte.. dar e bine si asa

Cpt. Lucaciu03.11.2005 20:16

Foarte frumos meci pacat ca nu am castigat desi meritam Steaua joaca la superlativ si sper sa termine pe locul 1 ca sa aiba un adversar facil in turul urmator ca de grupe oricum trece.m-am uitat si la meciurile Lui Rapid si Dinamo dar diferenta de joc dintre cele doua si Steaua este F. F. F. mare. Sincer la cum joaca Steaua poate sa bata orice echipa si de ce nu sa ajunga sa castige Cupa UEFA !!! Bafta[/b]

Bogdan4Steaua03.11.2005 20:27

Am urmarit meciurile din aceasta seara(Steaua, Dinamo si Rapid). Dupa jocul prestat, clasamentul arata in felul urmator:

1. Steaua

2. Rapid

3. Dinamo

In seara aceasta am strans 3 puncte UEFA(1 Steaua + 2Rapid). Din pacate Dinamo "pedaleaza in gol".

FanSteaua4Life03.11.2005 23:15

Cel mai mare castig in acest sezon nu e numai parcursul bun in Cupa UEFA sau parcursul bun in campionat, ci aducerea lui Protasov ca antrenor...Este cel mai mare castig...Steaua joaca simplu, fara nervi...Avem o echipa Europeana...

PS:Goian a jucat impecabil...

Bogdan4Steaua03.11.2005 23:41

Si mie mi-a placut enorm de mult Goian. Merita cu prisosinta locul de titular.

«134567»