FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sampdoria - STEAUA 0-0 ideal!

«12347»
I.N.Money28.10.2005 07:05

Daca vrem sa luam puncte la Genoa trebuie sa ne amintim de meciul cu Parma de anul trecut....Atunci am plecat super optimisti si am patit-o.

zarboss28.10.2005 10:51

da dar eu cred ca echipa e mai bine legata fata de anul trecut.. si are si un apetit ofensiv, impus de Protasov, anul trecut daca stiti Zenga punea mare pret pe contra-atac....in meciurile din deplasare...

sorin_77728.10.2005 11:12
d... anul trecut daca stiti  Zenga punea mare pret pe contra-atac....in meciurile din deplasare...

Si asa de mare pret a pus ca nu a inscris NICIODATA in deplasare in nici un meci incepand cu gupele UEFA acolo unde am intalnit echipe tari...

I.N.Money28.10.2005 12:11

Oricum o sa fie un meci greu de tot...sunt curios la duelul Kutuzov - Hamu (colegi de nationala) sa vedem cine o sa castige..sper ca Hamu ... 8) 8)

alex_lef28.10.2005 12:37

Nu stiu dc toata lumea se gandeste la un egal(desi ar fi super bun),eu unul m-as multumi sa vad ca jucam fotbal, ca avem ocazi,ca ii punem in dificultate mare pe italieni la ei acasa acesta e cel mai important lucru.Sper sa nu fim aceeasi echipa crispata din Norvegia de asta ma tem cel mai mult, nu trebuie sa mergem acolo cu gandul la un 0-0 sters desi multi dintre noi ar prefera acest lucru.

bebeto28.10.2005 13:44

fara indoiala acesta este cel mai greu meci din grupa.ar vi superb sa dam macar un gol ca sa spargem complexul asta impotriva echipelor italiene,impotriva carora nu am marcat niciodata la ei acasa(daca nu ma insel).oricum o victorie acolo ar fi extraordinar,un egal f.bine,si o infringere nu ar fi o tragedie(bine, acum sa nu o luam si la scor).la meciul de joi eu zic ca orice rezultat e posibil,depinde de noi,dar eu stau linistit orice ar fi deoarece sunt sigur ca la hertha Steaua va scoate cel putin un punct.

FORZAA Steaua!!! PE EI PE MAMA LOR!!!

FanSteaua4Life28.10.2005 19:06

Nu strica optimismul, insa trebuie sa fim si umpic precauti, sa nu ne asteptam la pra mult si sa fim deziluzionati complet, ar trebui sa fim echilibrati............................ :lol: Insa ii vom bate pe genovezi... :lol:

Bodanel29.10.2005 01:35

Ce puii mei atata frica? Cine a eliminat valencia anul' trecut? Ia nu va mai plangeti atat de mila ca asta e mentalitate de pierzator. Poate sa fie si Real Madrid meciul incepe de la 0-0 cum a spus si cineva inaintea mea. Si astia nu sunt chiar Real Madrid si chiar daca ar fi daca te gandesti dinainte ca esti invins nu ai nici o sansa sa invingi. anul' asta echipa e mai bine legata chiar daca a plecat Dorinel si Tudor. Nu vedeti ca unele rezerve incep sa ajunga la adevarata lor valoare(ex. Cristea)? O sa spuneti ce mare branza a facut. Inca nimic dar a inceput sa fie acel Cristea care a venit la Steaua si a ajuns cu timpul titular. Daca acum vedeti uragan stati sa vina returul. Eu cred ca MM ne mai pregateste unu sau doua transferuri gen Nicolita. Voi nu ati observat ca inaintea oricarui transfer mai bun pe care l-a facut Steaua in ultimii ani nu se auzea nimic de transfer si apoi pica bomba(vezi cazul Dorinel)? O sa vedeti voi ca nu suntem chiar asa amarati cum cred unii. O sa batem sampdoria,cel mult facem egal si atunci toti o sa va bucurati si o sa spuneti "ce bine am jucat","ce antrenor bun e Protasov" etc. Treziti-va!!!!!! Chestia asta deja se intampla. Echipa joaca mai bine de la meci la meci, dam multe goluri si nu mai primim la fel de multe cum primeam odata cand dadeam 4 goluri pe meci si primeam 2,3 sau chiar 4 sau5 ca fundasii nostri nu aveau nici o treaba cu mingea. Mai vb dupa meciul cu sampdoria sa imi spuneti ca am avut dreptate. Pa si bineinteles

alex_lef29.10.2005 04:41
Ce puii mei atata frica? Cine a eliminat valencia anul' trecut? Ia nu va mai plangeti atat de mila ca asta e mentalitate de pierzator. Poate sa fie si Real Madrid meciul incepe de la 0-0 cum a spus si cineva inaintea mea. Si astia nu sunt chiar Real Madrid si chiar daca ar fi daca te gandesti dinainte ca esti invins nu ai nici o sansa sa invingi. anul' asta echipa e mai bine legata chiar daca a plecat Dorinel si Tudor. Nu vedeti ca unele rezerve incep sa ajunga la adevarata lor valoare(ex. Cristea)? O sa spuneti ce mare branza a facut. Inca nimic dar a inceput sa fie acel Cristea care a venit la Steaua si a ajuns cu timpul titular. Daca acum vedeti uragan stati sa vina returul. Eu cred ca MM ne mai pregateste unu sau doua transferuri gen Nicolita. Voi nu ati observat ca inaintea oricarui transfer mai bun pe care l-a facut Steaua in ultimii ani nu se auzea nimic de transfer si apoi pica bomba(vezi cazul Dorinel)? O sa vedeti voi ca nu suntem chiar asa amarati cum cred unii. O sa batem sampdoria,cel mult facem egal si atunci toti o sa va bucurati si o sa spuneti "ce bine am jucat","ce antrenor bun e Protasov" etc. Treziti-va!!!!!! Chestia asta deja se intampla. Echipa joaca mai bine de la meci la meci, dam multe goluri si nu mai primim la fel de multe cum primeam odata cand dadeam 4 goluri pe meci si primeam 2,3 sau chiar 4 sau5 ca fundasii nostri nu aveau nici o treaba cu mingea. Mai vb dupa meciul cu sampdoria sa imi spuneti ca am avut dreptate. Pa si bineinteles

sper sa ai dreptate ....da sa nu uitam ca in deplasare nu am facut mai nimic anul asta in Europa...0-0 la shelbourne 3-2 la roeseborg si 0-3 la valerenga care totusi sa fim seriosi.

FanSteaua4Life29.10.2005 09:13

Traiasca optimismul... :lol: :lol: :twisted: :twisted: :wink:

zarboss29.10.2005 11:37

poate 3-0 cu valerenga a pus capat ....aventurii negative prin europa .. poate de acum vor vrni numai rez pozitive .. pentru noi

SteauaToronto29.10.2005 14:13

Sampdoria 2 - 2 Inter Milan

in minutul 52 dupa ce Sambdoria condus cu 1-0 respectiv 2-1!

I.N.Money29.10.2005 14:40

in minutul 52 dupa ce Sambdoria condus cu 1-0 respectiv 2-1!

Cine a fost principalul pericol al Sampdoriei?

zarboss29.10.2005 15:35

sa speram ca facem un eci bun... si pana la urma si un egal e bun

sorin_77729.10.2005 20:26

in minutul 52 dupa ce Sampdoria a condus cu 1-0 respectiv 2-1!

Nu ma impresioneaza deloc... Cine e INTER? :roll: :roll:

FanSteaua4Life29.10.2005 20:55

in minutul 52 dupa ce Sampdoria a condus cu 1-0 respectiv 2-1!

Nu ma impresioneaza deloc... Cine e INTER? :roll: :roll:

Corect...Da Steaua sti cine e??? :wink:

Ayrton29.10.2005 21:49

Cine e Inter? Figo, Adriano... Hai sa fim seriosi!

De la Doria am inteles ca Diana a fost pericolul nr1, e mijlocas si a dat cele 2 goluri. Eu spun ca daca Dica si Iacob vor prinde o zi buna putem chiar sa-i batem. Mai depindem si de Lovin - nu stiu daca va putea sa faca fata. Cu Radoi in echipa aveam sanse mari la victorie. Asa ar fi bine si un egal.

FanSteaua4Life29.10.2005 22:00
Cine e Inter? Figo, Adriano... Hai sa fim seriosi!

De la Doria am inteles ca Diana a fost pericolul nr1, e mijlocas si a dat cele 2 goluri. Eu spun ca daca Dica si Iacob vor prinde o zi buna putem chiar sa-i batem. Mai depindem si de Lovin - nu stiu daca va putea sa faca fata. Cu Radoi in echipa aveam sanse mari la victorie. Asa ar fi bine si un egal.

Bine ai venit pe taramul sperantei... :wink:

sorin_77731.10.2005 03:03

Se jocala in Europa, uitati de Gloria!!!

E un indemn pe care multi, foarte multi il fac mai greu... din pacate... :(:( ... Nci nu am chef sa ma duc la munca in aceasta dimineata...dar gandul ca joi ma va aduce in fata televizorului (o vad mai des pe Steaua in Europa la televizor decat in campionat) ma mai imbuneaza... :wink:

Virgil31.10.2005 06:08

Dupa esecul in fata Gloriei,e clar ca la Genova nu putem emite pretentii.Dar ce mai e clar in ziua de azi?Se pare ca totul e pe dos.

Bogdan4Steaua31.10.2005 08:35

Eu unul sunt optimist. Esecul cu Gloria ii poate ambitiona pe baieti. Sper sa facem un meci bun si sa ne intoarcem cu un rezultat pozitiv. Ar fi extraordinar. In campionat mai sunt destule meciuri si acele doua puncte pot fi recuperate destul de usor daca echipa va juca cu ambitie si determinare.

Am eu o presimtire ca ii batem pe italieni. Sper sa am dreptate.

zarboss31.10.2005 09:16
Eu unul sunt optimist. Esecul cu Gloria ii poate ambitiona pe baieti. Sper sa facem un meci bun si sa ne intoarcem cu un rezultat pozitiv. Ar fi extraordinar. In campionat mai sunt destule meciuri si acele doua puncte pot fi recuperate destul de usor daca echipa va juca cu ambitie si determinare.  

Am eu o presimtire ca ii batem pe italieni. Sper sa am dreptate.

si eu sper sa ai dreptate... dar cred ca e prea mult p victorie... un egal ar fi perfect

sorin_77731.10.2005 12:21
Dupa esecul in fata Gloriei,e clar ca la Genova nu putem emite pretentii.Dar ce mai e clar in ziua de azi?Se pare ca totul e pe dos.

da e pe dos... si asa sa devenim noi o Gloria Bistrita pentru ei... :lol:

Virgil31.10.2005 13:00

E posibil sa fie framantari la nivelul echipei,datorita situatiei fara precedent in care se gaseste Gigi Becali.

sorin_77731.10.2005 13:10

Ce framantari...??? Ei nu vor fi afectati in nici un moment... abia astept ziua de joi... trebuie sa facem mai mult decat meciul cu Parma de anul trecut... Steaua nu a jucat niciodata doua meciuri la rand de nivelul celui de aseara cu Gloria...

«12347»