ce aveti ma cu blatarusanu? de grzelak nimic nimic?hai ca merita sa fie titular
![]()
ecaxt..![]()
da de numarul 31... nime nimic?
![]()
ecaxt..![]()
da de numarul 31... nime nimic?
![]()
Nu a fost cine stie ce polonezul , dar barem din cauza lui nu am luat nici un gol !
Sper sa intre Toja si Surdu in a doua repriza , poate reusesc ei sa intoarca rezultatul
GOOOOOOOOOOOOLLL Steaua !!!!!!!!!!!!!!
goooooooooooolll Janossssss Szekyy
Nu a fost cine stie ce polonezul , dar barem din cauza lui nu am luat nici un gol !
Sper sa intre Toja si Surdu in a doua repriza , poate reusesc ei sa intoarca rezultatul
Iti zic eu ca atata timp cat e Tatarusanu in poarta Steaua nu mai intoarce acest rezulatat face cel mult un egal ![]()
GOOOOL!!!
ce reactie a avut ciobanu la gol...parca mai mult s-a enervat ca a dat Szekely
Pai eu nu am zis ca ciobanu are ceva cu Szekely si nu se lasa pana cand nu il distruge complet ![]()
L.E. Aoleo ce ne face Parvulescu asta ![]()
sa stii ca asa a fost,chiar ca si eu ma gandeam la asta... nu mai are el pe cn sa scoata tap ispasitor in caz ca nu batem...
grzelak
grzelak
Ai dreptate o sa fie de vina Grzelak pt ca Tatarusanu nu stie sa apere si Ghionea nu stie sa alerge ![]()
Ghionea nu mai e de Steaua! Trebuia sa plece in vara asta in strainatate sau unde o vrea el. Pai la golul lui Bud, l-a facut din preluare, iar la sprintul decisiv Ghionea parea melc pe langa Intercity.
[..]
Sa moara sorumea baneleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .......ce facusi maicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
GOOOLLL STEAUAAAAAAAAAAAAA
bwahaha ce gol a dat tziganitza. Poate il ia Barcelona dupa meciul asta.
oooooooooo... ce-a patit tiganu ma,el e Nicolita sau cum naiba????
ce gol a dat cioara f***-l in gura
Doamne ce a patit Banel
?!
BESSI !!!
Banel ar fi ideal pentru spalat wc-ul
mda....
Si prostii il injura pe Banel.
da...asa e...e mare jucator...bestial...cel mare bun fotbalist roman...
P.S. DIN TOATA ISTORIA FOTBALULUI ROMANESC
Cu tot respectul pentru regulamentul forumului, țin respectuos sã-mi exprim intenția de a-i gâdila cu glandul (meu) uvula și faringele regizorului mâncãtor de cãcat, care imediat dupã gol a arãtat cadru cu aiatolahul spiritual al prezdei românești, jegul nenorocit și analfabet.
Doamne in ce hal l-a invartit Parvulescu pe Ninu in acest meci! este foarte clar ca nu poti avea pretentii cu jucatori care n-au confirmat nici macar la o echipa retrogradata in div B.... Ninu, Bicfalvi, Tudose...cum sa faci performanta, la nivelul pretentiilor Stelei, cu acest gen de jucatori?
Banel are noroc ...si se daruieste, de asta ii mai ies executii de genu asta...
Bai Ninu asta nu cred ca are loc nici la Steaua 2 ![]()
Oare este mai bun decat Rebutinho?