FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gaz Metan Medias - Steaua 2-4 (2-1)

«191011»
stelea14.09.2009 09:33

Eu :)

Cand nu ai argumente ....nu contezi ! @@@@@@@@@

Maye14.09.2009 09:47
Ps: Mai vrea cineva sa plece Banel de la Steaua ???

Eu si multi altii.Tu de ce nu vrei sa plece?

daniel_1014.09.2009 09:59

trebe sa ne facem apararea ar fi bun rada Petre Marin Baciu si golanski sau trebe ghioane ...

Maye14.09.2009 10:00
trebe sa ne facem apararea ar fi bun rada Petre Marin Baciu si golanski sau trebe ghioane ...

Joaca vreun "ghioane" la Steaua?

daniel_1014.09.2009 10:40

Ghionea am gresit :))

fredysteaua14.09.2009 11:13
Toja e apt azi...da tot nu batem...mi-e teama ca o luam in freza urat de tot

mai spune odata ce ai spus mai sus, stelistule!

:ce_oameni:

mircea_1014.09.2009 13:57
Ps: Mai vrea cineva sa plece Banel de la Steaua ???

cu primul avion care paraseste tara...

mai spune odata ce ai spus mai sus, stelistule!

:ce_oameni:

eee..la cum au jucat cele doua echipe in etapele precedente la asta ma asteptam :P

mountytoma14.09.2009 15:01
Aiurea. N-ar fi putut. Nu cred cã Bergodi ar fi fost de acord.

Btw, oare de unde știa oaia cine era "desemnat" sã batã lovitura liberã ?

dupa razboi, multi viteji se arata. si Gigi e viteaz acum , ca are permisie de la parnaie. LDS a sesizat un lucru foarte important: prostul universului e cel care a decretat ca Banel trebuie sa bata toate loviturile libere si cornerele! din atatea si atatea incercari poate ii iese si tiganului ceva, sa il vanda becakatul in profit!

David14.09.2009 18:14

Am demonstrat ca suntem puternici

Eram convins ca vom intoarce soarta partidei. Am demonstrat ca suntem o echipa puternica. Ma bucur ca Mister a avut incredere in mine, i-am rasplatit-o cum se cuvine prin cele doua goluri. La acea lovitura am simtit ca voi da gol, de-asta am vrut eu sa bat. E o victorie care ne aduce liniste. Sper sa castigam si cu Sheriff Tiraspol, a declarat Ianos Szekely la finalul partidei.

steauafc.ro

Melku14.09.2009 18:25

Eu nu stiu ce se baga in seama Szekely, a batut in zid :)) punct. Ah, ca a fost deviata in gol e alta poveste. Sa nu se mai umfle asa de tare pentru ca inca a mai ramas dator la fotbal, in afara de meciul de prezentare cu Roma, nu a rupt gura targului si sanse a cam primit.

«191011»