Ninu ... ce sa zic de saracutzu de el...L-a invartit Parvulescu ala de nu mai stie de el =))
Ninu ... ce sa zic de saracutzu de el...L-a invartit Parvulescu ala de nu mai stie de el =))
trebe sa terminam cu victorie bravo Banel esti tare din ani in pasti ![]()
Nu-l mai iau pe Banel la sapat santuri,il las
))))
tatarusanu are vreo legatura cu postul de portrar?Ca eu ma chinui de ceva vreme sa inteleg....
trebe sa terminam cu victorie bravo Banel esti tare din ani in pasti![]()
Din an in pasti dar si cand o da.....
mama mama ce pase da Nicolita ![]()
Bai Ninu asta nu cred ca are loc nici la Steaua 2Oare este mai bun decat Rebutinho?
exista o explicatie..... e venit de la buzau
Penalty+RED card ![]()
GOOOOOOOOOOOOOOL STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAA
Rateazã țiganul dacã bate.
penalti pentru Steaua :X
ce s-a repezit tiganu sa bata el penalty-ul =))))... vrea sa dea 15 goluri meciu asta si sa stea 5 ani fara sa mai dea o pasa buna ![]()
4-2:X
ce meci... ![]()
GOOLL Szekely
GOOOLL!!!
4-1:X
ce meci...
GOOLL Szekely
poate 4-2
@cristy.steaua21 ... E 2-4
nu 1-4 ![]()
Marii antrenori se vãd la pauzã și la schimbãri.
Micii conducãtori se vãd peste tot.
De Toja ce se mai aude?Pesimistilor batem si la Medias ca asa vreau eu.2-1.
Eu v-am zis ca batem,sunteti pesimisti degeaba,oricum am juca ne invartim noi de 2-3 goluri....
Marii antrenori se vãd la pauzã și la schimbãri.Micii conducãtori se vãd peste tot.
Corect! ![]()
Omul meciului: Banel. Cel mai slab: Ninu. Foarte aproape Tatarusanu , care la ambele goluri are o mare parte de vina.
bine ca am invins si bine ca toja poate juca ![]()
Daca toate echipele ar juca fotbal deschis ca Gazul atunci am avea alt campionat. Bravo Steaua,a reusit sa castige unde multe echipe vor pierde iar despre Banel...numai de bine!!!
Intradevar... gazu joaca fotbal...si s-a si vazut asta...1-0,2-0.3-0... nu conteaza cat...ATACI
tatarusanu are vreo legatura cu postul de portrar?Ca eu ma chinui de ceva vreme sa inteleg....
Tatarusanu e portar?Am crezut ca e fotograf Geasapea...
Am castigat dar totusi apararea slaba rau de tot noroc cu Petre Marin si cu Rada ca altfel ne-am lua cate 2-3 goluri pe meci...
Banelul has done it again.
Foarte buna repriza a doua , Bergodi a stiut din nou cum sa-i motiveze la pauza , omul meciului ... Banel , cine s-ar fi asteptat ? ![]()
Foarte buna repriza a doua , Bergodi a stiut din nou cum sa-i motiveze la pauza , omul meciului ... Banel , cine s-ar fi asteptat ?![]()
Gigi Becali s-ar fi asteptat ![]()