FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gaz Metan Medias - Steaua 2-4 (2-1)

«1891011»
MALDINI13.09.2009 18:54

Acuma o sa zica nea ciobanasu : "V-am zis euuuuuu ... Grzelak nu joaca nimic , ati vazut , l-a schimbat pe Grzelak , a intrat Toja si a batut Steaua ... sa nu va mai zic ca Banel Nicolita e cel mai bun mijlocas din Romania.Steaua va castiga anul asta CAMPIONATUL , CUPA Romaniei si EUROPA LEAGUE ! "

=)))))))))))

P.S .. am fost pe aproape :

"Sper cã s-a convins o datã și pentru totdeauna Bergodi de Grzelak. V-am spus eu cã Bãnel Nicolițã e cel mai bun din țarã? I-am țipat lui Szekely la lovitura aia liberã cã îl trimit la echipa a doua dacã nu dã gol. Bicfalvi e mai lentuț, nu e chiar ca Onicaș. V-am spus înainte de meci cã o sã se convingã Bergodi de Grzelak. Surdu nu are cum sã lipseascã din echipã, el și Nicolițã aleargã cel mai mult.", a spus Gigi Becali la sporto. =)))))))))

The Game13.09.2009 18:57

A fost un meci frumos,cu multe goluri,am jucat mult mai bine fata de meciul cu spurcatii,se vede ca Steaua nu mai are acele blocaje pe care le avea in trecut in momentul in care era condusa odata cu venirea lui Bergodi.Totusi,cred ca penaltyul la Surdu a fost acordat cam usor,dar oricum,nu cred ca a influentat in mare rezultatul.

ros-albastru4ever13.09.2009 18:59
Acuma o sa zica nea ciobanasu : "V-am zis euuuuuu ... Grzelak nu joaca nimic , ati vazut , l-a schimbat pe Grzelak , a intrat Toja si a batut Steaua ... sa nu va mai zic ca Banel Nicolita e cel mai bun mijlocas din Romania.Steaua va castiga anul asta CAMPIONATUL , CUPA Romaniei si EUROPA LEAGUE ! "

=)))))))))))

P.S .. am fost pe aproape :

"Sper cã s-a convins o datã și pentru totdeauna Bergodi de Grzelak. V-am spus eu cã Bãnel Nicolițã e cel mai bun din țarã? I-am țipat lui Szekely la lovitura aia liberã cã îl trimit la echipa a doua dacã nu dã gol. Bicfalvi e mai lentuț, nu e chiar ca Onicaș. V-am spus înainte de meci cã o sã se convingã Bergodi de Grzelak. Surdu nu are cum sã lipseascã din echipã, el și Nicolițã aleargã cel mai mult.", a spus Gigi Becali la sporto. =)))))))))

pffff,exact acu dadusem copy/paste la citatul al 2-lea si eram pregatit sa postez :))... mda,ai avut dreptate in mare parte,ce dreaq...e previzibil la mintea ciobaneasca a lui dezvoltat in 2 clase de gradinita si 1 la scoala de corectie pt muls oile ... totusi,ramane un imbecil daca si acum are tupeul nenorocit de a se lega de Szekely

dulcicutza13.09.2009 19:00

Roooooooooooooonie ai inebunit?Sper ca nu incerci sa-l compari pe Banel cu Van Basten.

MALDINI13.09.2009 19:01

Stai asa ca daca il mai suna astia , incepe sa zica a 2-a parte din ce am spus eu : "Steaua va castiga anul asta CAMPIONATUL , CUPA Romaniei si EUROPA LEAGUE ! "

=))))))))

mircea_1013.09.2009 19:02

asta o zice la gesepe

Catalyn0713.09.2009 19:05

Gigi Becali: "I-am țipat lui Szekely la lovitura liberã cã merge la echipa a douã dacã nu dã gol"

si eu am strigat Mwuie Gigi cand a dat :D

The Flyer13.09.2009 19:07

un meci frumos cu doua echipe dispuse pe atac!dar,sa moara Becali si familia sa de onanisti notorii,ninu,tatarusanu si bicfalvi m-au scos din minti!niste imbecili!nu se poate sa faci atitea greseli intr-un joc!

l-am vazut pe latifundiar declarind ca daca janos nu marca facea nu stiu ce!MORI,JAVRA!PLEACA DIN Ghencea LA CIMITIR CU ALAIUL CEL MAI MARE!FMM DE INFECT!de abia astepta sa greseasca janos,avea in cine sa dea!

de ceva timp am impresia ca deaconu arbitreaza in compensatia brichetei!da' poate sunt eu mai bou si vad asta!

pe de alta parte,cred ca s-a timpit tiganul!!!o pasa de gol,un gol si centrari date ca lumea!iar i-a dat oligofrenului motive de mindrie nationala!MM,asta e,azi a jucat bine!

in sfirsit,sper ca bergodi sa-i scoata pe ninu (asta n-are loc nici in divizia a 3-a,e vai de el,rupt in cur!!!) si pe tatarusanu (alt talent mort speranta!) si sa mizeze mai mult pe rada!chiar si pe grzelak l-as vrea mai mult,mie imi place cum se misca,da' n-are jocuri in picioare!

MORI CIOBANE!IN CHINURI!

Stryker13.09.2009 19:13

Dupa meciul asta , Tatarusanu si Ninu ar merita un sejur la echipa secunda , da probabil ca si acolo ar face gafe ! :D

MALDINI13.09.2009 19:16

Dupa ce scot astia dvd cu meciul javrelor .. astept si eu un DVD : Gaz Metan - Steaua :)))))))

AG13.09.2009 19:19

szekely i-a dat o mare palma morala lui Becali astazi

1on13.09.2009 19:30

Mã surprinde valul brusc de entuziasm venit dupã al treilea meci bun fãcut de Bãnel dupã FOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTE mult timp. Io zic sã nu-l deochiați...

În același timp, mã dezamãgește lipsa de înțelegere pentru Ninu, Bicfalvi, Tãtãrușanu. Ninu a fãcut meciuri bune pânã la ãsta, Bicfalvi a intrat dupã o lunã jumate iar Tãtãrușanu e un portar bun, de viitor. Dar de viitor oleacã mai îndepãrtat. În viitorul apropiat și foarte apropiat (adicã de joi) io zic c-ar trebui sã reintre Zapata.

Pe mine m-a dezamãgit mai tare Ghionea. Cred cu tãrie cã Goian nu se fãcea de rușine la faza aia. Fãcea el un fault mai șmecher, cât sã nu-i dea roșu, așa cum a fãcut cu Nouapestã sau Mamabine, nu mai țin minte exact, Oricum, am impresia cã era și Rada în apropiere.

DelPiero1013.09.2009 19:32

Bai, Banel nu stuu ce-a avut, cred ca e racit. :)) A jucat foarte bine azi.

cristy.steaua2113.09.2009 19:35
szekely i-a dat o mare palma morala lui Becali astazi

Gigi Becali: "Dacã nu marca din acea loviturã liberã, Szekely ajungea la echipa a doua"

Allyylla13.09.2009 19:52
Gigi Becali: "Dacã nu marca din acea loviturã liberã, Szekely ajungea la echipa a doua"

Poate daca nu marca se enervat ciudatul mai taare, facea infarct si murea. Scapam o data de el 8-|. meci cat de cat frumos. Ghionea, ar trebui sa isi ia un concediu, mai bine pe tusa decat sa ne bage mingea in parta [la figurat]

Si se pare ca avem noroc in zilele de 13 septembrie mai ales daca jucam in deplasare :-? 1-4, 1-4, 2-4 :))

S A R P E13.09.2009 20:01

bine ca am castigat, am avut emotii in prima repriza dar se pare ca in a 2 a repriza iau a facut minuni Bergodi la pauza .

**** Jiji.

:oleole:

Maye13.09.2009 20:27

Securist prajit , Vama 2.

Zapata trebuie sa fie titular.

BlaUGranA13.09.2009 21:26

Praf in ochi victoria asta,avem aparare slaba rau.Cum a trecut Bud ala de Ghionea zici ca statea pe loc al nostru... :blink:

dulcicutza13.09.2009 22:15
Bai, Banel nu stuu ce-a avut, cred ca e racit. :)) A jucat foarte bine azi.

Sa stii ca n-am vazut o cenrtare gresita :))

BNQ14.09.2009 05:14

Capra Despre Szekely: "Ce mare lucru a fãcut?! A bãtut lovitura aia liberã, deși nu era el desemnat. Le-am spus în lojã: ?Sã dea Dumnezeu sã dea gol, cã altfel îl trimit imediat la Steaua II?! A dat gol și și-a salvat pielea".

Bergodi : "Pe mine, Grzelak m-a mulțumit. L-am schimbat din considerente tactice. Becali poate spune ce vrea, eu nu voi comenta fiecare declarație a lui"

Sper sa ai dreptate Cristiano, atunci ai respectul meu.

---------

Daca 1 jucator intra la pauza si salveaza un MECI ! ... ce mare lucru a facut.. WAW :)

Daca este nesimtit si prost ca creierul unei oi, sa taca cel putin.. ciobane pleaca !

stelea14.09.2009 05:15

Am vazut in repriza a doua o stea ..care m-a incantat (ceea ce nu pot spune si de prima parte ). O stea care face cinste suporterilor adevarati . Cu un Banel in forma mare.... EUROGOOOOL + pasa de gol , Szekely sclipind , un Stancu asa cum il stiam promt si precis ,un Petre M. obiectiv si cu ochi ,cu un Ionescu dezinvolt si un Rada in revenire (bun venit !) . Defensiva noastra a suferit mult ( vezi partea stanga ! ) , dar e bine ca s-a terminat asa .... Pauza de doua saptamani a fost binevenita . Cine stie fotbal , apreciaza calitatea . Vin meciuri infinit mai grele in Euroleague, iar acolo nu se iarta prostiile facute de defensiva Stelei . Hai Steaua ! Hai Romania !

Bun venit Pandy !

fular-campioniifular-campioniifular-campionii

Ps: Mai vrea cineva sa plece Banel de la Steaua ???

# Beeecali , lasa-l in pace pe Bergodi el chear e antrenor !

BNQ14.09.2009 06:41
Ps: Mai vrea cineva sa plece Banel de la Steaua ???

Eu :)

red&blue_boy14.09.2009 08:16

Da,am castigat,am intors rezultatul,destul de spectaculos,dar zic sa nu ne extaziem prea tare,sa ramanem concentrati,ne asteapta meciuri mult mai grele.Si probleme inca avem.In special in aparare.Sincer,in afara de Petre Marin si partial Rada,ceilalti slab!Sper ca s-a convins si Becali ca,la fel ca Tudose,si Ninu e destul de slab.Sau cel putin nu e de fundas dreapta.Ghionea nu stiu ce-i cu el,nu-si mai revine.Iar Tatarusanu mi se pare ca pe meci ce trece e tot mai slab.In atac destul de bine,Kapetanos cam dezamagitor.La mijloc Bicfalvi slabut,in rest ceilalti bine,cu un plus pentru Toja,Szekely si Banel.Da,a jucat bine Banel,super gol,dar sa vedem ce face in continuare,parca iar vine un meci in care nu face un stop rezonabil.

LDS14.09.2009 09:02
Capra Despre Szekely: "Ce mare lucru a fãcut?! A bãtut lovitura aia liberã, deși nu era el desemnat. Le-am spus în lojã: ?Sã dea Dumnezeu sã dea gol, cã altfel îl trimit imediat la Steaua II?! A dat gol și și-a salvat pielea".

Aiurea. N-ar fi putut. Nu cred cã Bergodi ar fi fost de acord.

Btw, oare de unde știa oaia cine era "desemnat" sã batã lovitura liberã ?

Daniel-Ionut14.09.2009 09:28
Gaz Metan - Steaua 1-4 (NU comentati scorul!)

Am gresit cu un gol...

«1891011»