Hai ma Adi nu am ajuns toti chiar asa sa bagam in seama o copila ametita de 13 ani.Ai avut dreptate in ce ai spus mai sus , dar cred ca trebuie sa ignoram elementele astea care inca nu stiu la ce culoare se trece la semafor.
Hai ma Adi nu am ajuns toti chiar asa sa bagam in seama o copila ametita de 13 ani.Ai avut dreptate in ce ai spus mai sus , dar cred ca trebuie sa ignoram elementele astea care inca nu stiu la ce culoare se trece la semafor.
nu tu..adita
nu eu ce?
La Medias castigam sigur ca Bergodi e antrenor si a avut timp sa pregateasca meciul,va fi un meci frumos, merg pe mana lui TANASE ![]()
La Medias castigam sigur ca Bergodi e antrenor si a avut timp sa pregateasca meciul,va fi un meci frumos, merg pe mana lui TANASE![]()
Tanase nu face parte din lotul deplasat la Medias.
Tanase revine doar peste 10 zile.
Tanase revine doar peste 10 zile.
Cum sa revina? Da' a venit vreodata? Cand va juca un meci , se poate zice ca va reveni. Pana atunci inca il asteptam sa vina.
De Toja ce se mai aude?
Pesimistilor batem si la Medias ca asa vreau eu.2-1.
Toja e apt azi...da tot nu batem...mi-e teama ca o luam in freza urat de tot
Batem....cu greu da' batem....
Eu as vrea sa vad Steaua anul asta de la mijloc in sus cam asa :
????????? ???????? ????????
Sekely Onicas Ionescu Toja
Surdu Stancu Tanase
Banel ar fi ideal pentru fundas dreapta ,ne mai trebuie un fundas central si unul stinga rapizi si rezistenti ca Nicolita ca sa compenseze lipsa unui fundas
Asa am avea o medie de 4 ..5 goluri date pe meci
De ce Bayern pote juca cu trei fundasi , dar noui nu?
Batem.....cu greu dar batem....
In sfarsit Rada...
Tãtãrușanu - Ninu, I. Rada, Ghionea, P. Marin - Bãnel, Bicfalvi, Ionescu, Grzelak - Kapetanos, Stancu
eu sunt din Medias.... si normal ca tin cu Gazu' mereu dar totusi, sunt si stelista si de-abia astept sa ii mai vad inca o data pe jucatorii de la Steaua... ar fi pt a doua oara in acest an... :X:X:X:X:X ....mnoh... eu sper sa fie un egal.... daca nu....sa castige totusi mediasu' pentru ca avem nevoie de puncteeee
![]()
Sa imi zici unde o sa fi la meci, la Medias
, sa iti arat cat imi pasa de nevoie de puncte a Mediasului, mamita :*
Sper cã avem echipa care ști sã joace din trei în trei zile de acum încolo și avem mentalitatea de învingãtori pe care o sã demonstrãm astãzi în meciul cu Gaz Metan pronosticul meu e 2 - 0 pentru Steaua așa am mai putea reduce din pierderea de puncte fațã de cãțelușii din Stefan cel Mare care au fãcut un pas greșit acasã.
Hai Steaua !!!
Banel ar fi ideal pentru fundas dreapta
Banel ar fi ideal pentru spalat wc-ul
Da de ce te bucuri dupa ce da gol?? ![]()
Da de ce te bucuri dupa ce da gol??![]()
Se bucura ca e mingea in poarta, sa speram in ca poarta adversarilor, nu a noastra, nu ca a dat EL gol:D
As avea si eu niste santuri prin curte,cine imi da numarul lui?
)))
Da de ce te bucuri dupa ce da gol??![]()
ma bucur cand marcheaza Steaua nu cand marcheaza Banel...sincer mi-e tot una daca da Stancu, Banel, zapata sau isi dau aia autogol...
Bergodi si Renzo Rossi au echipamentul vechi a lu' Jiji =)))))))
Exact cum are @mircea_10 la avatar
)
GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAA
gooooolllll ![]()
Bergodi si Renzo Rossi au echipamentul vechi a lu' Jiji =)))))))
costa 250 lei echipamentu ala....
Gol Bogdan Stancu
Dau si 10000 de lei numai sa il poarte Jiji again =))
Tataruseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lasa-ne taticuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
deci daca nici dupa meciul asta Bergodi nu-l scoate pe tatarusanu asta,atunci inseamna ca asculta la tot ce spune ciobanul infect