merge careva din Salaj ......
batem cu 2-1 sau 1-0 .... la la la la M**e dinam0 ![]()
merge careva din Salaj ......
batem cu 2-1 sau 1-0 .... la la la la M**e dinam0 ![]()
Vom bate cu 3-1 ...la pauza dinam0 va conduce cu 1-0. Lupta Steaua!
echipa de start : ---Tataruseanu---
---Golansky-----Baciu----Ghionea------P.Marin----
----Szekely----Onicas---Ionescu----Nicolita----
-------------Surdu------Kapetanos-----
scor final 2-0 (Surdu,Kapetanos)
Kapetanos parca luase rosu, nu ?
Deci cum joaca ?
@Azzido
Kapetanos a fost suspendat etapa trecuta(pentru 2 galbene in meciul cu Urziceni), Stancu e cel suspendat pentru meciul asta...
Kapetanos parca luase rosu, nu ?Deci cum joaca ?
Stancu
merge careva din Salaj ......batem cu 2-1 sau 1-0 .... la la la la M**e dinam0
![]()
da e naspa cand nu ai k cn merge la meci:(
Kapetanos a luat cartonas rosu in meciul Unirea Urziceni si a stat cu Otelul Galati , deci o sa joace mai mult ca sigur in meciul cu Dinamo pentru ca Stancu a luat rosu . ![]()
Dupa 6 meciuri fara infrangere in Europa League si inplicit calificarea in grupe , o victorie in meciul cu Dinamo ar fi perfecta , sper sa le dam 2-0 . Steaua pana la moarte .
Inaintea oricarui meci Steaua-Dinamo, intru pe youtube si ma uit la rezumatele a doua meciuri:
Steaua - Dinamo 5-0
Dinamo - Foresta 4-5
Are cineva un bilet in plus la Peluza Sud?! as fi tare recunoscator, astept p.m daca e ceva.
echipa de start :---Tataruseanu---
---Golansky-----Baciu----Ghionea------P.Marin----
----Szekely----Onicas---Ionescu----Nicolita----
------------Surdu------Kapetanos-----
N-am incredere in centrul apararii...cand mi-l amintesc pe Ghionea, cum alerga el ca in reluare pe langa Kone, la primul gol al CFRului...parca devin sceptic cu privire la un rezultat pozitiv cu Dinamu. Si apoi, sa comparam Onicas+Ionescu fata de N'Doye+Kone... daca se uita nitel urat negrii aia la ai nostri, instant li se umezesc chilotii. Iar Petre Marin are 36 de ani deja. Consider ca echipa de start anuntata ar trebui sa fie doar pe jumatate primul 11 al Stelei. Nu sunt multumit. Ne mai trebuiesc cel putin 3-4-5 plombe (un Tanase, de adus un nou Goian, poate un Emeghara, un Grzelak, un Stancu, un Ovidiu Petre in forma maxima...)
Interesant.. javrele nu-și lasã cãțelele la meci.
stie careva daca mai sunt bilete?
In proportie de 85% nu mai sunt bilete dar cu siguranta gasesti ma rahatii aia de bisnitari.
Steaua - Dinamo 3-1 rezultat final :>
parerea mea
Steaua-Dinamo singurul derby al Romaniei . un pronostic 2-0 pentru Steaua kapetanos repriza a 2 a.
. FORTA Steaua !
scor final 2-2 .
eternul derby se apropie
doamne ajuta sa fim peste javre din toate punctele de vedere
**** Dinamo
p.s. nasol ca nu putem scrie Dinamo cu litera mica ![]()
p.s. nasol ca nu putem scrie Dinamo cu litera mica![]()
dinam0 e mai tare cu 0(zero) in loc de "o"
http://www.footballderbies.com/forum/viewt...f=4&t=11166
eternul derby starneste simpatii chiar si printre suporterii altor echipe europene. Steaua - Dinamo e considerat, de site-ul in cauza, drept unul dintre cele mai puternice derby-uri din lume.
Interesant.. javrele nu-?i lasã cã?elele la meci.
da am citit si eu asta pe prosport
cica : "Astfel, șefii galeriei au decis ca niciun ultras mai scund de 1.75 sã nu primeascã bilet și de asemenea au anunțat ca niciun fan nu poate veni pe stadionul rivalei însoțit de prietenã."
=)) ..au dat frica in ei ca sa nu`si manance bataie ... si mai ales catelele lor
... mi se poare foarte amuzanta faza asta ..arata ce matze fricoase sunt ... fie... vorba lu Becali
: sa vada ei cata moie o sa manance duminica... si asa va fi
Steaua - dinam0 : 2-1 (parerea mea)
BAFTA BAIETII >>> FORTA Steaua !! ![]()
by Razor on Mon Aug 24, 2009 9:07 am
you don't know this guy, he's the most stupid person in the world, far beyond anyone could ever imagine the stupidity could reach . And he says those who contest him are hoolingans and those who not are the "real fans"
cata dreptate are tipu' asta
( Dupa ce am citit mai mult mi-am dat seama ca tipu e roman
)
PS: Mai sunt cateva ore !
Trebuie sa-i batem!Nu se poate altfel.
2-0
Dupa spusele celui mai mare clarvazator din lume, Steaua va castiga cu 3-0 astazi.
Putin offtopic:
Daca va castiga Steaua cu 3 0, inseamna ca si geoana va fi presedinte si ca misterul elodiei va fi rezolvat in curand. (de parca ar conta). Si nici in 2012 nu va fi sfarsitul lumii.
Si cel mai important, daca Steaua va castiga astazi cu 3 - 0, Dinamo va castiga campionatul.
S-a facut de kkt cu ultima replica clarvazatorul pwlii.
Steaua-dINAMU 2-0
Si daca e adevarat? Daca bate Steaua cu 3 0 ? Eu m-as bucura pentru rezultat, dar nu cred ca as sta linistit pana la sfarsit sa stiu ca Dinamo va lua campionatul....