FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 0-1 (0-1)

«14567819»
kata_roby28.08.2009 18:32

Cum a zis KERTOCONUS nu loat bilete de la bijnitari , lasatii sa ramana cu biletele si cu banii pierduti ca pe viitor sa nu mai cumpere...

Asa putem skapa de ei sa nu le mai lom bilete !!!

Radu1828.08.2009 18:34
Cum a zis KERTOCONUS nu loat bilete de la bijnitari , lasatii sa ramana cu biletele si cu banii pierduti ca pe viitor sa nu mai cumpere...

Asa putem skapa de ei sa nu le mai lom bilete !!!

Daca imi dai tu bilet eu nu iau de la bisnitari...

dr.adrian928.08.2009 18:55
nuj cum e la voi, dar in inima mea Danciulescu va ramane mereu un mare stelist, a fost idolul meu de mic.

ar fi frumos un banner

multumim Danciu-gol

_yang28.08.2009 19:21
Multi jucatori ar fi cedat psihic in atmosfera aia (am auzit si ca unii fani aproape l-ar fi luat la bataie dupa transfer), el insa a rezistat. Nu s-a bagat la declaratii stupide, si-a vazut de joc, nu a avut pretentii exagerate (desi castigau nulitati din lot mai mult decat el), nici macar nu s-a plans ca nu e convocat la nationala...

A cedat o singura data, cand a aratat degetul mijlociu spre PCH...

AG28.08.2009 19:40

nu-mi amintesc k Danciu sa ne fi jignit vre-odata pe noi, sa ne arate semne obscene.. probabil k a scandat impotriva noastra, dar nu de multe ori

kata_roby28.08.2009 20:14

Mda din cate vad cred o sa fie un banner sau o sa skandeze peluzele numele lui Danciu !!

FRUMOS DIN PARTEA NOASTRA ... , mai ales ca sar putea sa fie ultimul lui meci in Liga 1.

Bravo BAIETI !!

David_Steaua200728.08.2009 20:19

Si daca ne frige o boaba? :) Nu ar fi ciudat? :))

In fine,ar trebui mai bine o coregrafie cu mesajul "Nu mai luati bilete de la bisnitari"

Forza Steaua!!

cristian01428.08.2009 20:30

@AG

Da, a scandat impotriva Stelei si implicit impotriva noastra, dar niste simple vorbe (parerea mea, rostite de complezenta si datorate circumstantelor respective) nu pot inlatura prestatiile acestui jucator la Steaua si mai important, nu pot sterge sentimentele traite de omul Danciulescu in tricoul ros-albastru. Am vazut destui jucatori plecati din Ghencea (mare parte pe usa din dos) si care s-au razbunat injurand clubul si suporterii, in loc sa-si indrepte atentia spre conducerea vinovata pentru situatia in care au fost pusi. Una peste alta, Danciulescu a dat dovada de bun-simt si a fost rasplatit de multi stelisti adevarati ce au adoptat o atitudine pasiva la adresa lui.

Legat de meciul de duminica sper ca ai nostri sa-i spulbere si Bergodi sa treaca cu brio primul examen adevarat din mandatul inceput in urma cu putin timp. Primul lucru care ma ingrijoreaza e apararea, iar al doilea este absenta lui Stancu din moment ce Bibiskov a avut evolutii slabe pana in momentul de fata. Ar fi bine ca Ghionea sa isi revina din nepasarea si indolenta de care a dat dovada in ultimele meciuri si sa-si conduca in teren colegii cat mai bine posibil.

De cealalta parte, spurcatii sunt euforici. Intr-adevar isprava lor e demna de laude, dar nicidecum nu e cea mai frumoasa calificare a unei echipe romanesti din istorie, dupa cum declara salbaticul Ganea imediat dupa meci. Sa nu uite ca tocmai autorul primului gol aseara, Andrei Cristea, a adus in urma cu ceva timp o bucurie inzecita acestei tari, punand umarul considerabil la o adevarata performanta. Dar deh, impactul emotional invocat de ei a fost mai mare, din moment ce s-au victimizat o saptamana intreaga punand totul pe seama intrarii suporterilor pe teren, asa ca aceasta calificare uluitoare, dar absolut intamplatoare a avut rezultatul scontat in randul presei si a naivilor microbisti romani (foarte multi la numar). Am urmarit si eu franturi din meciul lor si nu m-au impresionat cu nimic, ba dimpotriva sa le multumeasca celor 50-100 de "cotropitori" ca au facut ca scorul sa fie majorat, pentru ca la 0-2 masurile luate de cehi erau altele.

Si bineinteles ca dupa meci am avut placerea sa asistam la niste discutii extrem de amicale intre capeteniile celor 2 echipe bucurestene, presarate cu laude si de-o parte si de cealalta si cuvinte de felicitare, atat Borcea, cat si Becali dandu-se drept buni romani care se bucura contribuind cot la cot la bunastarea fotbalului si natiunii romanesti. Nimic mai patetic. Hai sictir, ipocritilor ! De fapt bucuria voastra se traduce prin bucuria banilor, singurul lucru ce va poate uni sau desparti, dupa caz.

In fine, astazi lucrurile si-au revenit la normal, baietii aia 3000 (a se citi -, minus, 17000, eroare borciana) prezenti la aeroport si-au reluat tirul injuraturilor catre rivali, noi la fel, iar fratii vitregi de aseara, re'ncepura o grea ocara. Pam-pam !

Forza Steaua !

AG28.08.2009 20:36
In fine, astazi lucrurile si-au revenit la normal, baietii aia 3000

Forza Steaua !

300 :unsure:

cei 300 de pampalai au fost la aeroport.. si acuma, toata peluza, "Borcea SI SPARTANII SAI , OO OO OO, 300 DE PAMPALAI , LA LA ,LA LA , LA LA "

cristian01428.08.2009 20:43

Ma rog, eu citisem 3000 pe GSP. Probabil cu tot cu pasagerii si personalul aeroportului. Nu conteaza. Mi-au placut fumingenele din interior. Foarte inspirate. Poate le suspenda si zborurile cu avionul, nu doar terenul propriu si se deplaseaza cu rata la Atena sau Istanbul.

AG28.08.2009 20:47

stie cineva cate bilete se mai pun maine ? sau s-au epiuzat ?

The Game28.08.2009 20:55

Daca se epuizau biletele,probabil ca astia de pe site faceau un comunicat sa anunte ca nu mai sunt bilete,probabil ca nu s-au vandut avand in vedere ca joi seara se vandusera 8700,s-ar putea sa mai gasesti,insa nu stiu daca in Sud,cand am fost joi sa iau bilet era o gramada de lume care lua bilete in Sud si la Tribuna a 2-a....

Mu.ie spurcaciuni.

AG28.08.2009 21:19
Daca se epuizau biletele,probabil ca astia de pe site faceau un comunicat sa anunte ca nu mai sunt bilete,probabil ca nu s-au vandut avand in vedere ca joi seara se vandusera 8700,s-ar putea sa mai gasesti,insa nu stiu daca in Sud,cand am fost joi sa iau bilet era o gramada de lume care lua bilete in Sud si la Tribuna a 2-a....

Mu.ie spurcaciuni.

aha,mc, eu am bilet, dar vrea un tovarash sa mearga si el la sud,sper sa mai gasesc, merci

KERATOCONUS28.08.2009 21:32

@AG

Am fost ieri la stadion, cu 3 ore inainte de inchiderea caselor de bilete si mi-am luat fara probleme la Sud. Am intrebat-o pe casierita daca mai sunt multe bilete la Peluza a 2 a. Mi-a zis ca mai sunt destule. Eu te-as sfatui sa te duci de dimineata. Casele de bilete se dechid la ora 10:00.

cristian01428.08.2009 21:52

Bai nene, tocmai urmaresc o panarama de stire pe GSP TV cu 4-5 baietasi, asa-zisi dinamovisti, in fata palatului lui Gigi care canta in cor "Lala sus rasare, etc", conform reclamei ProSport, dupa care la aparitia gibonului unul preia cuvantul si isi cere scuze nu stiu exact pentru ce, dupa care ii ureaza succes spunand ca sunt romani si ca in Europa trebuie sa fim uniti sub aceleasi idealuri.

Wtf ???

Virgil29.08.2009 02:44

Meciul de maine va fi unul in care Steaua va fi vioara intai. Victoria e imposibil sa ne scape. Musetel Dinamo!

stelea29.08.2009 06:47

Pentru a nu ne complica existenta , mijlocasii tre sa isi faca treaba .Recuperarile si pasele precise tre sa faca diferenta . Centrarile aripilor Banel si Szekely ....cu destinar :) . Un semn mare de intrebare ramane defensiva ??Avem mari probleme pe partea dreapata ,ceea ce pentru di.nam...o e un favor . De atac se vor ocupa Surdu si Kapty . Ce bun era un Tanase apt acum !!! Off,of, of , Stancule !!!

Dar vom defila cu ce avem . Prevad o victorie la limita .

Hai Steaua !

fular-campionii

Beeeecali , lasa-l pe bergodi sa conduca echipa !

Mota29.08.2009 07:15
forzateaua ii batem si pe astia :yes::alcoholic: bag poze la galerie dak batem :D
AG29.08.2009 07:22

bai, mai vreau si eu un bilet la sud, daca are cnv.. va rog frumos :*

KuzMaN29.08.2009 07:40

Steaua a vîndut pînã ieri searã aproximativ 17.500 de tichete pentru marele derby de mîine, cu Dinamo, programat cu incepere de la ora 20:45.

Au mai rãmas 6.500 de bilete!

stelea29.08.2009 07:46

cine imi poate confirma sau infirma daca, R. Carlos de Ro alias P.Marin e apt ( nu e suspendat sau accidentat ) ? Vreau un raspuns corect .

spider7129.08.2009 08:15

echipa de start : ---Tataruseanu---

---Golansky-----Baciu----Ghionea------P.Marin----

----Szekely----Onicas---Ionescu----Nicolita----

-------------Surdu------Kapetanos----- fularsteaua2

scor final 2-0 (Surdu,Kapetanos) :steag_cruce_invers:

mircea_1029.08.2009 08:18
cine imi poate confirma sau infirma daca, R. Carlos de Ro alias P.Marin e apt ( nu e suspendat sau accidentat ) ? Vreau un raspuns corect .

titular 100%

kata_roby29.08.2009 08:58

Cam slab 11 Stelei pentru meciul de maine :(

liquid squad29.08.2009 09:24

pentru noi rupetile capul,FORZA Steaua ii batem pe jegosi ne pisam pe ei de la etajul 2:)) M.U.I.E D.I.N.A.M.O

:steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii

CINEVA DIN TEI CARE MERGE LA MECI??

«14567819»