FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 0-1 (0-1)

«13456719»
ytse jam28.08.2009 09:00

pai asta spuneam si eu. adica, in St. cel mare au venit maxim 4000 de suporteri intr-un meci capital din cupele europene, in timp ce la meciul cu CFR erau aproximativ 1500 spectatori...

darkye28.08.2009 09:18
Dar de ce nu ar veni 25000???

Acum redevenind seriosi, are dinam0 10000 de suporteri?

eee da ia sa vezi ca ne da pe noi afara de pe stadion ca sa intre ei ;) si il umple ochi ....la cati comunitari sunt prin buc :):rolleyes:

fredysteaua28.08.2009 09:21

red daca ajung si am bani iti iau eu ;)

AG28.08.2009 09:25

si 25.000 de puIe in cur, aia nu au 4000 de suporteri la ei acasa si vor la noi 10000, pai atatia sunt in toata tara..

fredysteaua28.08.2009 09:29

tin minte pe 0tv a fost demult un sondaj daca ai vrea sa se califice Dinamo nush unde ... va dati seama ca au dat numai suporterii lu Dinamo ca da ...si erau in 3 zile 6 500 de voturi...si ei vor 10 000 in Ghencea=))))))))))))))))))))))

ytse jam28.08.2009 09:41
tin minte pe 0tv a fost demult un sondaj daca ai vrea sa se califice Dinamo nush unde ... va dati seama ca au dat numai suporterii lu Dinamo ca da ...si erau in 3 zile 6 500 de voturi...si ei vor 10 000 in Ghencea=))))))))))))))))))))))

ei, oricum, a fi suporter nu inseamna sa te uiti pe otv. din contra, numai cocalarii se uita si dau sms-uri la otv. nu ca dinamovistii nu ar fi cocalari de fel (bine, intre noi fie vorba, fara nici un fel de misto, cei mai multi cocalari sunt fani ai Stelei, dar asta e o alta poveste)

red&blue_boy28.08.2009 09:56

Sa-i ia Gigi cu el la loja,la cati sunt de multi au sa incapa acolo,ca s-asa mai nou el se uita la meciuri la Dinamo.Sper sa-i domine galeria noastra de nici sa nu se simta prezenta lor in Ghencea.

Cat despre meci,va fi greu,au dinamovistii moral.Sper sa ne mobilizam si cu toate absentele noastre sa reusim sa-i batem.

fredysteaua28.08.2009 10:19
ei, oricum, a fi suporter nu inseamna sa te uiti pe otv. din contra, numai cocalarii se uita si dau sms-uri la otv. nu ca dinamovistii nu ar fi cocalari de fel (bine, intre noi fie vorba, fara nici un fel de misto, cei mai multi cocalari sunt fani ai Stelei, dar asta e o alta poveste)

pai asta pt ca Steaua are cei mai multi fani ;)

dfostea28.08.2009 10:25

pot sa ajung la azi la 4 la stadion, credeti ca mai am sanse la bilete?

The Game28.08.2009 10:40

Ieri s-au vandut 8700 de bilete(in numarul asta intrand si alea vandute online),deci s-ar putea sa mai prinzi ceva....

kata_roby28.08.2009 10:52

mai sunt aproximativ 15.000 de bilete pana acum dar pana diseara nush cate or mai fi... Ori cum la 4 o sa gasesti bilete dar sa nu ai pretentii la sector etc.

cristian01428.08.2009 12:26

Ma uit de cateva minute bune la Sport.Ro si nu ma pot opri din ras de interventia gibonului care rade de spurcatii veniti la aeroport sa-si astepte idolii pe care aproape ii ingropasera in urma cu o saptamana. 2 lucruri am remarcat : pe cioban care le promite o mare **** javrelor duminica :)) si faptul ca Danciulescu s-a rezumat la a ridica o mana in lehamite cand a fost chemat de suporteri pentru a injura Steaua. In ciuda celor 5 goluri marcate impotriva noastra, cred ca acest jucator a ramas stelist.

LALALALALA M...E Dinamo !!!!

Alexandru H.28.08.2009 13:10
Ma uit de cateva minute bune la Sport.Ro si nu ma pot opri din ras de interventia gibonului care rade de spurcatii veniti la aeroport sa-si astepte idolii pe care aproape ii ingropasera in urma cu o saptamana. 2 lucruri am remarcat : pe cioban care le promite o mare **** javrelor duminica :)) si faptul ca Danciulescu s-a rezumat la a ridica o mana in lehamite cand a fost chemat de suporteri pentru a injura Steaua. In ciuda celor 5 goluri marcate impotriva noastra, cred ca acest jucator a ramas stelist.

LALALALALA M...E Dinamo !!!!

Danciulescu nu e stelist sau dinamovist, e doar un om cu mult bun simt. A si simtit pe pielea lui prin 2004 cum e sa fii injurat de aceiasi fani care acum il ridica in slavi.

STELISTU2028.08.2009 13:28

ii batem cam cu 2-1 sau 3-2 un forzateaua

:steag_sah_mic:fular-campionii:steag_cruce_invers:

tn2_701830851_10_copy.jpg

radusteaua2328.08.2009 14:43

BATEM Dinamo :steag_cruce_invers:

Lari28.08.2009 14:44
In ciuda celor 5 goluri marcate impotriva noastra, cred ca acest jucator a ramas stelist.

Oohhhhooo, nici nu-ti poti imagina...

MoWeed28.08.2009 14:45

@Lari

Detaliaza...

Daniel-Ionut28.08.2009 15:01
Astazi mi-am luat si eu bilet,coada destul de mare la ora 12:20,cand am ajuns eu la stadion,plus ca bisnitarii roiesc pe-acolo,de vreo 3 ori am fost intrebat cate bilete iau,erau cam 10-15 oameni/casa de bilete,asa ca cei care inca nu v-ati dus recomand sa va duceti cat mai repede posibil pentru ca tare-mi e ca azi se vor termina,mai ales ca am auzit ca si alea online s-au terminat.

M.uie dinamu!

Am fost si eu azi de dimineata... mai mult de 5 minute nu am stat la coada :P

Lari28.08.2009 15:11
@Lari

Detaliaza...

Auzisem ca Steaua a ramas undeva aparte in sufletul lui, pentru modul in care s-au comportat fanii fata de el dupa ce a fost dat afara de Piturca. La primele meciuri Steaua-Dinamo de dupa ce a plecat, galeria ii striga numele, iar el se uita cu jind inspre Nord. Dar era nevoit sa se duca sa pupe steagu' anonimilor si sa strige contra noastra, ca altfel il linsau aia.

Ce credeti, Stelea e dinamovist sau stelist? :))

Alexandru H.28.08.2009 15:28
Auzisem ca Steaua a ramas undeva aparte in sufletul lui, pentru modul in care s-au comportat fanii fata de el dupa ce a fost dat afara de Piturca. La primele meciuri Steaua-Dinamo de dupa ce a plecat, galeria ii striga numele, iar el se uita cu jind inspre Nord. Dar era nevoit sa se duca sa pupe steagu' anonimilor si sa strige contra noastra, ca altfel il linsau aia.

Primul an la Dinamo a fost de groaza pentru Danciulescu. Iar cei care il roaga astazi sa ramana la Dinamo (dupa ce l-au bagat in toate celea in ultimele luni - ba ca e mosneag, ba ca e expirat, ba ca nu mai e nevoie de el) ar trebui sa isi reaminteasca asta...

Omul, insa, are un psihic extraordinar. Multi jucatori ar fi cedat psihic in atmosfera aia (am auzit si ca unii fani aproape l-ar fi luat la bataie dupa transfer), el insa a rezistat. Nu s-a bagat la declaratii stupide, si-a vazut de joc, nu a avut pretentii exagerate (desi castigau nulitati din lot mai mult decat el), nici macar nu s-a plans ca nu e convocat la nationala...

Lari28.08.2009 15:31

Danciulescu este un om deosebit de sufletist si nu-i uita pe oamenii care l-au iubit odinioara atat de mult... ;)

KERATOCONUS28.08.2009 17:33

Tine cu Steaua, Stelica tine cu Steaua! :steag_sah_mic:

PS: Nu cumparati bilete de la bisnitari!

DelPiero1028.08.2009 17:48

Mereu inima mea va bate special atunci cand acest meci se va juca.Sa va spun ceva:chiar cred ca vom bate.Eu cred ca Steaua va juca cu o determinare extraordinara.Si-n plus...trebuie sa batem si noi o echipa rivala,sa prinda baietii incredere.Forzza Steaua si sa nu uit...musetel Dinamo. :cool:

Radu1828.08.2009 18:17

Se mai gasesc maine bilete la case?

AG28.08.2009 18:31

nuj cum e la voi, dar in inima mea Danciulescu va ramane mereu un mare stelist, a fost idolul meu de mic.

«13456719»