FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 0-1 (0-1)

«1234519»
kata_roby25.08.2009 08:46

SA II CASTRAM !!!!!

ady_ultras25.08.2009 10:04
SA II CASTRAM !!!!!

ce dracu sa castrezi la femelele alea??

Virgil25.08.2009 10:07

Programul caselor de bilete in cele patru zile de vanzare va fi urmatorul:

Joi, 27 august - 12:00 - 20:00

Vineri, 28 august - 12:00 - 20:00

Sambata, 29 august - 10:00 - 16:00

Duminica, 30 august - 10:00 - 18:45

De asemenea, biletele pot fi achizitionate si online pana miercuri seara, de pe site-ul www.fcsbticketing.com­

Preturile biletelor pentru meciul cu Dinamo Bucuresti sunt urmatoarele:

Peluze - 15 lei

Tribuna a II-a - 25 lei

Tribuna I - 30 lei

Tribuna 0 - 60 lei

Fotolii - 100 lei

Kellerman25.08.2009 12:51

Dao ba dracu. Meciul era programat pe 29 august la inceputul sezonului acum de ce il da pe 30 august? eu nu pot pe 30 ca plec la nunta si pierd meciul, pfai. Luamiar FRF-ul morcovul in gat.

chris197825.08.2009 13:22

BARBATI, NU ****

Tin cu Steaua de aproximativ 25 de ani. De vreo 20, merg constant la meciuri. Iar in campionatul intern, singurul rival real al echipei mele de suflet a fost si ramane Dinamo. Celorlalti (vezi Rapid) nu era nevoie decat sa le reamintim cat de jalnici sunt in comparatie cu noi. Dinamo, insa, a incercat si a reusit mereu sa tina cat de cat pasul cu noi... cat de cat...

Citesc ca exista posibilitatea ca Dinamo sa nu aiba spectatori in Ghencea. Cica depinde de decizia liderilor PN. Din punctul meu de vedere, exista o singura decizie justa: sa vina galeria lui Dinamo in Ghencea. Sa ne aducem aminte: cine ne-a salvat de la bataia jandarmilor de acum 2 ani, de pe Stefan? Cainii. Cine a pus etapa trecuta bannerul pentru Caseta, trecut prea usor cu vederea? Cainii. Cu cine obisnuia Jean si alti baieti din galerie sa bea o bere, la fostele carciumi de langa Plaza? Cu Nicu Galerie.

De asemeni, sa nu uitam nici timidele, dar existentele incercari ale lor de a ne sustine in conflictul cu creditorul.

In concluzie: Dinamo trebuie sa aiba suporteri in Ghencea, duminica. Nu vrea conducerea sa ii lase sa intre? Perfect. Nimeni nu ne poate impiedica sa discutam, civilizat, cu liderii lor, si sa le dam un sector-doua din T1 sau T2. Asta ar fi o dovada de normalitate si de sustinere intre noi, suporterii. Nu ne e teama de ei. Vom fi mai multi, mai organizati si evident, mereu superiori lor. Ii vom domina prin numar, prin cantece, si prin coregrafii - n-aveti nicio grija. Vrem sa castigam, si in tribune si pe gazon, prin valoare, nu prin neprezentare. Vrem ca episodul Lovin sa ramana singurul moment penibil din istoria noastra. Nu ne e frica de nimeni si nimic, suntem mereu superiori, asa cum, la fel de superiori suntem cand, dupa meci, indiferent de rezultat, avem puterea sa ne aplaudam adversarul (mai nou tot stadionul, nu doar jucatorii - vezi meciul cu Cluj).

Propun sa demonstram inca o data ca suntem cel mai civilizati suporteri din Romania, si sa ii primim pe caini in Templu. De asemenea, propun macar un banner, la inceputul meciului, ceva de genul: "FARA RIVALITATEA NOASTRA, FOTBALUL ROMANESC NU AR FI AVUT CULOARE. MULTUMIM, Dinamo", insotite, daca nu e prea mult, de aplauze. Dupa, evident, incepe meciul si registrul se va schimba :)... nimeni nu zice sa nu scandam impotriva lor, sunt adversarii nostri, insa nu ne costa nimic sa ne respectam adversarul. Chiar si pret de cateva minute, inainte de fluierul de inceput si dupa fluierul de final.

Ar fi cateva gesturi mici, unice in peisajul fotbalului romanesc. Am demonstra inca o data ca Steaua are cei mai civilizati suporteri, ca suntem mult peste celelalte echipe din Romania. Am fi pe prima pagina a ziarelor, dupa meci - vom fi singura galerie care merita sa fie pusa pe prima pagina. Si, nu in ultimul rand, am demonstra tuturor (daca mai e cazul) cine are un grad mai mare de cultura, intelepciune si maturitate in conflictul dintre noi si cioban. Huliganii din peluze, hahalelere si drogatii sunt in stare sa faca gestul asta, intr-un meci cu Dinamo... - nu cumva asta e cea mai mare palma pe care o poate primi? (Noi, bagati in seama mai mult decat el, dupa un meci cu Dinamo).

Ganditi-va. Sunt doar cateva idei...

:steag_cruce_invers: Christi

ytse jam25.08.2009 13:38
Dao ba dracu. Meciul era programat pe 29 august la inceputul sezonului acum de ce il da pe 30 august? eu nu pot pe 30 ca plec la nunta si pierd meciul, pfai. Luamiar FRF-ul morcovul in gat.

si eu stiam tot de sambata. dar dpdv sportiv vorbind, este mai bine ca se joaca duminca, deoarece joi ambele echipe vor avea meci in cupele europene, iar o zi in plus de odihna isi spune cuvantul...

bijoux_bz25.08.2009 14:25
BARBATI, NU ****

Tin cu Steaua de aproximativ 25 de ani. De vreo 20, merg constant la meciuri. Iar in campionatul intern, singurul rival real al echipei mele de suflet a fost si ramane Dinamo. Celorlalti (vezi Rapid) nu era nevoie decat sa le reamintim cat de jalnici sunt in comparatie cu noi. Dinamo, insa, a incercat si a reusit mereu sa tina cat de cat pasul cu noi... cat de cat...

Citesc ca exista posibilitatea ca Dinamo sa nu aiba spectatori in Ghencea. Cica depinde de decizia liderilor PN. Din punctul meu de vedere, exista o singura decizie justa: sa vina galeria lui Dinamo in Ghencea. Sa ne aducem aminte: cine ne-a salvat de la bataia jandarmilor de acum 2 ani, de pe Stefan? Cainii. Cine a pus etapa trecuta bannerul pentru Caseta, trecut prea usor cu vederea? Cainii. Cu cine obisnuia Jean si alti baieti din galerie sa bea o bere, la fostele carciumi de langa Plaza? Cu Nicu Galerie.

De asemeni, sa nu uitam nici timidele, dar existentele incercari ale lor de a ne sustine in conflictul cu creditorul.

In concluzie: Dinamo trebuie sa aiba suporteri in Ghencea, duminica. Nu vrea conducerea sa ii lase sa intre? Perfect. Nimeni nu ne poate impiedica sa discutam, civilizat, cu liderii lor, si sa le dam un sector-doua din T1 sau T2. Asta ar fi o dovada de normalitate si de sustinere intre noi, suporterii. Nu ne e teama de ei. Vom fi mai multi, mai organizati si evident, mereu superiori lor. Ii vom domina prin numar, prin cantece, si prin coregrafii - n-aveti nicio grija. Vrem sa castigam, si in tribune si pe gazon, prin valoare, nu prin neprezentare. Vrem ca episodul Lovin sa ramana singurul moment penibil din istoria noastra. Nu ne e frica de nimeni si nimic, suntem mereu superiori, asa cum, la fel de superiori suntem cand, dupa meci, indiferent de rezultat, avem puterea sa ne aplaudam adversarul (mai nou tot stadionul, nu doar jucatorii - vezi meciul cu Cluj).

Propun sa demonstram inca o data ca suntem cel mai civilizati suporteri din Romania, si sa ii primim pe caini in Templu. De asemenea, propun macar un banner, la inceputul meciului, ceva de genul: "FARA RIVALITATEA NOASTRA, FOTBALUL ROMANESC NU AR FI AVUT CULOARE. MULTUMIM, Dinamo", insotite, daca nu e prea mult, de aplauze. Dupa, evident, incepe meciul si registrul se va schimba :) ... nimeni nu zice sa nu scandam impotriva lor, sunt adversarii nostri, insa nu ne costa nimic sa ne respectam adversarul. Chiar si pret de cateva minute, inainte de fluierul de inceput si dupa fluierul de final.

Ar fi cateva gesturi mici, unice in peisajul fotbalului romanesc. Am demonstra inca o data ca Steaua are cei mai civilizati suporteri, ca suntem mult peste celelalte echipe din Romania. Am fi pe prima pagina a ziarelor, dupa meci - vom fi singura galerie care merita sa fie pusa pe prima pagina. Si, nu in ultimul rand, am demonstra tuturor (daca mai e cazul) cine are un grad mai mare de cultura, intelepciune si maturitate in conflictul dintre noi si cioban. Huliganii din peluze, hahalelere si drogatii sunt in stare sa faca gestul asta, intr-un meci cu Dinamo... - nu cumva asta e cea mai mare palma pe care o poate primi? (Noi, bagati in seama mai mult decat el, dupa un meci cu Dinamo).

Ganditi-va. Sunt doar cateva idei...

:steag_cruce_invers: Christi

am impresia ca esti un spurcat vopsit. daca nu e asa : inteleg ca vrei civilizatie dar trezeste-te !!! traiesti in Romania !!! aici huliganii fac legea !!! nu mai veni cu cretinitati de-astea ca nu are rost . poate sa ti le notezi undeva si sa le dai stranepotilor ( adica peste vreo 100 de ani ) sa le citeasca . se vede ca nu ne-am mai batut cu dinam0 la titlu de mult timp. deja incep oamenii sa fie mai intelegatori... eu sunt adeptul acestei rivalitati pentru ca este una reala, sunt rivalii nostri si trebuie tratati ca atare . sunt de acord cu absolut TOT ce este mai rau pentru ei . am si eu cativa prieteni dinam0visti dar cand vine vorba de stadion nu se pune problema sa mergem impreuna la vreun meci. nici macar al nationalei .

Nu sunt de acord cu niciun fel de relatii legate fenomenul sportiv intre galeria noastra si a javrelor .

Nu stiu de ce lumea nu intelege aceasta rivalitate dusa la extrem . Poate pentru ca nu au trait suficiente derby-uri sau nu au pus destul suflet pentru Steaua de-a lungul timpului...

chris197825.08.2009 14:39
am impresia ca esti un spurcat vopsit. daca nu e asa : inteleg ca vrei civilizatie dar trezeste-te !!! traiesti in Romania !!! aici huliganii fac legea !!! nu mai veni cu cretinitati de-astea ca nu are rost . poate sa ti le notezi undeva si sa le dai stranepotilor ( adica peste vreo 100 de ani ) sa le citeasca . se vede ca nu ne-am mai batut cu dinam0 la titlu de mult timp. deja incep oamenii sa fie mai intelegatori... eu sunt adeptul acestei rivalitati pentru ca este una reala, sunt rivalii nostri si trebuie tratati ca atare . sunt de acord cu absolut TOT ce este mai rau pentru ei . am si eu cativa prieteni dinam0visti dar cand vine vorba de stadion nu se pune problema sa mergem impreuna la vreun meci. nici macar al nationalei .

Nu sunt de acord cu niciun fel de relatii legate fenomenul sportiv intre galeria noastra si a javrelor .

Nu stiu de ce lumea nu intelege aceasta rivalitate dusa la extrem . Poate pentru ca nu au trait suficiente derby-uri sau nu au pus destul suflet pentru Steaua de-a lungul timpului...

1. N-are sens sa ne masuram acum cine e mai stelist dintre noi doi, dar pot sa te asigur ca nu sunt un spurcat vopsit, cum mi-ai zis tu... In fine, trecem peste...

2. La un calcul sumar, duminica va fi cel de-al 56-lea derby vazut de mine (majoritatea pe stadion).

3. Nu esti de acord, e punctul tau de vedere si ti-l respect.

4. Respecta-l si tu pe al meu si nu mai numi "cretinatate" ceea ce nu intelegi sau nu esti de acord.

5. Nu ai inteles nimic, oricum. Rivalitatea e una (si asta nu contesta nimeni), respectul fata de adversar e alta. Sa-ti dau un argument pe care probabil l-ai putea intelege: daca jucatorii nostri isi vor aplauda rivalii la final... ii impuscam, nu? Sau le strigam afara din Ghencea? Pentru ca nu inteleg rivalitatea.

6. Cu Dinamo nu ne-am mai batut la titlu de vreo 3 ani, maxim. Nu e mult.

7. Pacat ca nu poti fi prieten cu un alt om care tine cu o alta echipa... nici macar atunci cand joaca echipa cu care trebuie sa tinem toti romanii. Pentru ca ea ne reprezinta tara. Pacat. De-asta in loc de incurajari la meciurile nationalei se aude mai degraba Mowie Mutu.

8. Vorbesti de civilizatie, dar din pacate nu faci niciun pas in sensul asta. Nu ne putem civiliza decat daca toti facem un minim efort in directia asta.

bijoux_bz25.08.2009 14:59
1. N-are sens sa ne masuram acum cine e mai stelist dintre noi doi, dar pot sa te asigur ca nu sunt un spurcat vopsit, cum mi-ai zis tu... In fine, trecem peste...

2. La un calcul sumar, duminica va fi cel de-al 56-lea derby vazut de mine (majoritatea pe stadion).

3. Nu esti de acord, e punctul tau de vedere si ti-l respect.

4. Respecta-l si tu pe al meu si nu mai numi "cretinatate" ceea ce nu intelegi sau nu esti de acord.

5. Nu ai inteles nimic, oricum. Rivalitatea e una (si asta nu contesta nimeni), respectul fata de adversar e alta. Sa-ti dau un argument pe care probabil l-ai putea intelege: daca jucatorii nostri isi vor aplauda rivalii la final... ii impuscam, nu? Sau le strigam afara din Ghencea? Pentru ca nu inteleg rivalitatea.

6. Cu Dinamo nu ne-am mai batut la titlu de vreo 3 ani, maxim. Nu e mult.

7. Pacat ca nu poti fi prieten cu un alt om care tine cu o alta echipa... nici macar atunci cand joaca echipa cu care trebuie sa tinem toti romanii. Pentru ca ea ne reprezinta tara. Pacat. De-asta in loc de incurajari la meciurile nationalei se aude mai degraba Mowie Mutu.

8. Vorbesti de civilizatie, dar din pacate nu faci niciun pas in sensul asta. Nu ne putem civiliza decat daca toti facem un minim efort in directia asta.

Eram sigur ca nu intelegi rivalitatea. din punctul meu de vedere nu esti un suporter adevarat al Stelei si nu m-as baza niciodata pe tine daca in drumul de la stadion spre casa as da peste un grup de dinam0visti ( crede-ma mi s-a intaplat asta ; nu doresc nimanui sa i se intample ) . pot fi prieten cu un om care tine cu o alta echipa insa nu cand vine vorba de fotbal. ce-ar fi sa ne felicitam amandoi si sa bem o bere de bucurie ca echipele noastre au factu un 2-2 plin de spectacol??? nici nu concep asa ceva. de cand tin cu Steaua dupa fiecare derby pe care nu l-am castigat nu dinam0 am fost suparat si nu aveam chef sa vb cu nimeni cateva zile . poate cand o sa traiesti si tu asta o sa intelegi ceva din aceasta rivalitate .

In ceea ce priveste civilizatia sunt sigur ca nu o sa mai fiu in viata atunci cand aceasta va exista cu adevarat in aceasta tara asa ca m-am resemnat si m-am adaptat conditiilor actuale .

The Game25.08.2009 15:07

Niciodata,dar niciodata nu a existat respect intre cele 2 galerii,si niciodata nu va exista respect din partea mea,sau din partea oricarui stelist pentru un spurcat.Niciodata nu ai sa vezi cele 2 galerii aplaudandu-se,niciodata nu ai sa vezi stadionul aplaudand echipa spurcata,niciodata nu o sa se intample gestul facut de jucatori la meciurile cu ujpest si Motherwell.Natia de spurcat dinamovist e cea mai imputita natie de om existenta dupa cea de ungur,asa ca astia merita ce-i mai rau si oribil pe pamantul asta.

In concluzie,NU A EXISTAT,NU EXISTA SI NU VA EXISTA VREODATA RESPECT DIN PARTEA STELISTILOR PENTRU spurcati SI VICEVERSA!

M.uie dinamu.

john_8625.08.2009 15:13

Multumim, dinam0?!?! Asta ar merge numai si numai sub forma ironica.

subscriu postarii lui The Game. Natia de dinamovist spurcat poponar e cea mai infecta natie de pe Pamant.

Daniel-Ionut25.08.2009 15:30

Deci pana la urma vor venii catelusii in Ghencea?

darkye25.08.2009 15:39

sa speram ....sa avem cu cine ne "razboi" ....

pronostic ....1 solist ...un 1-0 sau 2-1 ....caini spurcati/de p**a sa ne luati ... :steag_cruce_invers:

Guardian25.08.2009 16:55

CUM ma sa ai respect fata de tot ce inseamna dinamoo?!

Daniel-Ionut25.08.2009 17:06

De ce sa nu facem o coregrafie frumoasa pe tot stadionul cum a fost la titlul 22, cu "Steaua, Dinamo si Rapid se iubesc la infinit!" :blink:

ytse jam25.08.2009 17:10

mai, aici nu este vorba de noi. este vorba de faptul ca multi dintre jucatorii celor doua echipe sunt prieteni foarte buni, exact cum si noi suporterii avem prieteni buni care se duc in tabara adversa meci de meci... ca eu, ca si tine, ca noi toti care suntem aici, nu suportam clubul Dinamo in sine, asta e altceva.

NimVind25.08.2009 18:59

Vesti despre bilete si preturile lor?

Maye25.08.2009 19:02

NimVind

Programul caselor de bilete in cele patru zile de vanzare va fi urmatorul:

Joi, 27 august - 12:00 - 20:00

Vineri, 28 august - 12:00 - 20:00

Sambata, 29 august - 10:00 - 16:00

Duminica, 30 august - 10:00 - 18:45

De asemenea, biletele pot fi achizitionate si online pana miercuri seara, de pe site-ul www.fcsbticketing.com­

Preturile biletelor pentru meciul cu Dinamo Bucuresti sunt urmatoarele:

Peluze - 15 lei

Tribuna a II-a - 25 lei

Tribuna I - 30 lei

Tribuna 0 - 60 lei

Fotolii - 100 lei

NimVind25.08.2009 19:16

Apreciez!

Numai bine!

kata_roby25.08.2009 19:36

Sper sa nu fie aglomeratie joi :) ... dar sigur o sa fie ca toti vin joi ... o sa fie o inbulzeala si o coada de 2 ore :):steag_cruce_invers: .. Din dragoste pentru Steaua

ady_ultras25.08.2009 20:03

pana sambata la pranz se epuizeaza biletele

The Game25.08.2009 20:05

Fii atent la mine ca pana vineri seara se vand toate biletele,bag mana-n foc ca asa se va intampla.

ady_ultras25.08.2009 20:20

depinde , daca vor fi casele pana la 23:30 , probabil k se vor termina, oricum joi o sa fie macelul cel mai mare si sambata, pt k toti vin in prima zi k nu cumva sa se termina , si mai sunt aia de ultim moment care spun k domne mai sunt bilete

BAF-kimi25.08.2009 20:22

De ce nu va faceti abonament? :|

kata_roby25.08.2009 20:34
De ce nu va faceti abonament? :|

Nu toata lumea poate sa vina la toate meciurile de acasa .. au si ei treaba ca ori ce om..

Daca mergem toti joi o sa fie o imbulzeala de nedescris , totusi sunt 25.000 de bilete ... nu facem bine daca mergem toti gramada joi la 12 :00

«1234519»