Niciodata,dar niciodata nu a existat respect intre cele 2 galerii,si niciodata nu va exista respect din partea mea,sau din partea oricarui stelist pentru un spurcat.Niciodata nu ai sa vezi cele 2 galerii aplaudandu-se,niciodata nu ai sa vezi stadionul aplaudand echipa spurcata,niciodata nu o sa se intample gestul facut de jucatori la meciurile cu ujpest si Motherwell.Natia de spurcat dinamovist e cea mai imputita natie de om existenta dupa cea de ungur,asa ca astia merita ce-i mai rau si oribil pe pamantul asta.
In concluzie,NU A EXISTAT,NU EXISTA SI NU VA EXISTA VREODATA RESPECT DIN PARTEA STELISTILOR PENTRU spurcati SI VICEVERSA!
M.uie dinamu.
Inseamna ca ori ai uitat, ori nu ai prins meciul cu coregrafiile comune dupa incidntele de la Bals cand jandarmuia si-a "facut baremu" de gloante. Atunci in primele 5 min au cantat la fel, au avut aceeasi coregrafie, si nu de putine ori au fost aplaudati si am fost aplaudati de ei. Ca sa nu mai amintesc de episoadele cand cele doua galerii (cele 4 peluze) au facut front comun in fata unor idealuri (proteste anti-Jiji, anti-mitica, anti-jandarmuie etc.) sau cand s-au sprijinit reciproc la nevoie sau in momente mai dificile (moartea unora din suporteri, moartea lui cozma, episodul sofia etc.). Asa ca respect exista, tocmai de aceea sunt cele mai puternice galerii din Romania, pt ca disputa dintre ele, una mereu activa, i-au facut pe fiecare in parte sa "avanseze" in ceea ce se numeste ultraserie. Simplul fapt ca anul trecut caini au incercat sa-i ajute pe stelisti sa mearga in groapa, ca stelistii la retur au incercat deasemeni sa-i ajute pe caini sa vina in Templu, demonstreaza respectul pt adversar si dorinta de a avea inca un prilej de a demonstra fiecare in parte ca e mai bun. Parerea mea ... Salut