FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 0-1 (0-1)

«12345619»
carcotasu25.08.2009 23:17
Niciodata,dar niciodata nu a existat respect intre cele 2 galerii,si niciodata nu va exista respect din partea mea,sau din partea oricarui stelist pentru un spurcat.Niciodata nu ai sa vezi cele 2 galerii aplaudandu-se,niciodata nu ai sa vezi stadionul aplaudand echipa spurcata,niciodata nu o sa se intample gestul facut de jucatori la meciurile cu ujpest si Motherwell.Natia de spurcat dinamovist e cea mai imputita natie de om existenta dupa cea de ungur,asa ca astia merita ce-i mai rau si oribil pe pamantul asta.

In concluzie,NU A EXISTAT,NU EXISTA SI NU VA EXISTA VREODATA RESPECT DIN PARTEA STELISTILOR PENTRU spurcati SI VICEVERSA!

M.uie dinamu.

Inseamna ca ori ai uitat, ori nu ai prins meciul cu coregrafiile comune dupa incidntele de la Bals cand jandarmuia si-a "facut baremu" de gloante. Atunci in primele 5 min au cantat la fel, au avut aceeasi coregrafie, si nu de putine ori au fost aplaudati si am fost aplaudati de ei. Ca sa nu mai amintesc de episoadele cand cele doua galerii (cele 4 peluze) au facut front comun in fata unor idealuri (proteste anti-Jiji, anti-mitica, anti-jandarmuie etc.) sau cand s-au sprijinit reciproc la nevoie sau in momente mai dificile (moartea unora din suporteri, moartea lui cozma, episodul sofia etc.). Asa ca respect exista, tocmai de aceea sunt cele mai puternice galerii din Romania, pt ca disputa dintre ele, una mereu activa, i-au facut pe fiecare in parte sa "avanseze" in ceea ce se numeste ultraserie. Simplul fapt ca anul trecut caini au incercat sa-i ajute pe stelisti sa mearga in groapa, ca stelistii la retur au incercat deasemeni sa-i ajute pe caini sa vina in Templu, demonstreaza respectul pt adversar si dorinta de a avea inca un prilej de a demonstra fiecare in parte ca e mai bun. Parerea mea ... Salut

Virgil26.08.2009 05:30

Ce club fara demnitate e clubul din Stefan cel Mare. Cum e Turcu, sunt si Borcea si Badea. Cum e turcu si pistolul. Cum sa isi doreasca sa nu fie eliminati din Europa pentru 3-4-5 ani, pentru gestul facut de suporteri la meciul cu Liberec? Asa ar fi meritat.

Corect, dupa aflarea deciziei comisiei de disciplina a UEFA, ei ar fi trebuit sa considere sanctiunea prea blanda si sa ceara rejudecarea cazului si o sanctiune conforma cu regulamentul. Au avut pile acolo! Mircea Sandu? Lucreaza pentru ei! Ionut Lupescu? E javra batrana, face parte din haita dar este si membru al UEFA. A latrat pentru ei!

Suporterii lor au vrut sa-i desfiinteze. Cam pripit si sub imperiul nervilor, dar au dorit ori un club demn ori nimic. Conducatorii si pilele lor la UEFA au ales sa fie un club de nimic. **** DI-NA-MO!

di_canio26.08.2009 07:06

In mod normal, la ce forma arata Dinamo in perioada asta, si la ce forma aratam noi, ar trebui sa batem....Dar in astfel de meciuri orice se poate intampla....De aceea sunt derbyuri, pline de pasiune si imprevizibil....In legatura cu galeria lui Dinamo, sunteti naivi daca credeti ca nu vor fi pe Ghencea....Anul trecut dupa ce au aruncat cu pietre in aurocarul nostru si i-au spart capul lui Pavel, s-a pus foarte foarte serios problema ca Dinamo sa nu fie primita cu galeria.....Si totusi au fost acolo....Or sa fie si acum, sunt 100% sigur, restul sunt povesti de adormit copiii.....

Si sincer sa fiu, sa fim doar noi pe tot stadionul nu are nici un farmec, e ca si cum tu centrezi, tu marchezi.....

Acum, tot ce-mi mai doresc pana la meci :

- sa batem in Irlanda

- Dinamo sa piarda in cehia si sa aiba vreo 5-6 accidentati, suporterii sa provoace incidente si sa fie suspendati 5 ani din europa

- Borcea sa se imbolnaveasca de salmonella si turcu sa fie pus in locul lui :))

Duminica batem 3-1. Forza Steaua~! fular-campionii

chris197826.08.2009 15:34
Inseamna ca ori ai uitat, ori nu ai prins meciul cu coregrafiile comune dupa incidntele de la Bals cand jandarmuia si-a "facut baremu" de gloante. Atunci in primele 5 min au cantat la fel, au avut aceeasi coregrafie, si nu de putine ori au fost aplaudati si am fost aplaudati de ei. Ca sa nu mai amintesc de episoadele cand cele doua galerii (cele 4 peluze) au facut front comun in fata unor idealuri (proteste anti-Jiji, anti-mitica, anti-jandarmuie etc.) sau cand s-au sprijinit reciproc la nevoie sau in momente mai dificile (moartea unora din suporteri, moartea lui cozma, episodul sofia etc.). Asa ca respect exista, tocmai de aceea sunt cele mai puternice galerii din Romania, pt ca disputa dintre ele, una mereu activa, i-au facut pe fiecare in parte sa "avanseze" in ceea ce se numeste ultraserie. Simplul fapt ca anul trecut caini au incercat sa-i ajute pe stelisti sa mearga in groapa, ca stelistii la retur au incercat deasemeni sa-i ajute pe caini sa vina in Templu, demonstreaza respectul pt adversar si dorinta de a avea inca un prilej de a demonstra fiecare in parte ca e mai bun. Parerea mea ... Salut

Ai zis mai bine ca mine, Carcotasule.

Pe mine personal cainii m-au scos de la macelul care a fost in Stefan, cand s-a tras asupra noastra. Am reusit sa ajung intr-o scara de bloc, si de acolo mi-au aratat ei drumul pana in Piata Victoriei (prin spatele blocurilor). Nu-i stiam pe aia, si nici ei pe mine. Si n-am fost singurul, au mai fost baieti ajutati de caini in seara aia...

In fine. Pastram rivalitatea, ca asa da bine, si dupa aia mergem a doua zi la Mission sau la o bere cu cainii, nu? Eventual le mai si spunem cate un traseu, sa mai faca si ei o captura in stilul lor (adica parsiv).

In rest, stati linistiti: batem sigur duminica. Cainii sunt varza, pe cand noi am reinceput sa jucam fotbal de cand a venit Bergodi. Eu zic 2 goluri diferenta (probabil un 2-0).

La pariu ca ai nostri vor repeta gestul si ii vor aplauda pe caini, la iesirea de pe gazon.

Eu voi fi unul din cei care, indiferent de scor, ii voi aplauda pe caini la final (asta, bineinteles, daca merita... adica daca au jucat corect si si-au aparat sansele corect, nu cu dat la gioale si din astea).

Inca sper sa nu fiu singurul.

dulcicutza26.08.2009 15:58

Pai la 3-1 cat se termina e si normal sa-i aplaude la iesire :)

The Game27.08.2009 11:51

Astazi mi-am luat si eu bilet,coada destul de mare la ora 12:20,cand am ajuns eu la stadion,plus ca bisnitarii roiesc pe-acolo,de vreo 3 ori am fost intrebat cate bilete iau,erau cam 10-15 oameni/casa de bilete,asa ca cei care inca nu v-ati dus recomand sa va duceti cat mai repede posibil pentru ca tare-mi e ca azi se vor termina,mai ales ca am auzit ca si alea online s-au terminat.

M.uie dinamu!

kata_roby27.08.2009 13:02

1.200 de bilete in 2 ore :) ... fularultras

Maine seara nu se mai gasesk bilete .. sunt sigur,sfatuiesk cateii sa-si spuna rugaciunea in cotet , iar dupaia sa plece la meci.

David_Steaua200727.08.2009 14:05

Stati linsititi ca multe sunt in mainile bisnitarilor, chiar a avut unu nesimtirea s-o faca pe o vanzatoare "vaca proasta" pentru ca nu-i mai vindea bilete!!

Fiti baieti destepti si nu le cumparati marfa,mai da-i in plm de negrotei infecti!!

Forza Steaua!!

rezistenta_ultras27.08.2009 14:48
1.200 de bilete in 2 ore :) ... fularultras

Maine seara nu se mai gasesk bilete .. sunt sigur,sfatuiesk cateii sa-si spuna rugaciunea in cotet , iar dupaia sa plece la meci.

iesi la incidente?

dr.adrian927.08.2009 20:38

ne sparg astia de ne rup in 2

dulcicutza27.08.2009 20:39

Ba nu ne rup,mai ales la noi acasa,n-au cu cine.nici macar egal nu or sa scoata...

fredysteaua27.08.2009 20:40

asa e dr.Adrian ne rupe in 10 =)))

de unde atat optimism frate? =)))))

RaMs3s27.08.2009 21:59

A se vizualiza numai in cazul in care ai peste 18 ani !!!

Mesajul poate contine cuvinte licentioase

hai_dinamo.jpg

cristiii27.08.2009 22:04

daca ar face si tribunele atmosefera, ii batem sigur

Guardian27.08.2009 22:50

Steaua e peste Dinamo cu 7 clase indiferent de rezultat

Alexander27.08.2009 22:52
BATEM Dinamo !
Ronnie28.08.2009 05:00

Daca joaca "printul" Cristea nu avem nicio sansa. Poate doar daca il punem pe "One Man Show" Banel sa tina la el. :rolleyes:

Virgil28.08.2009 05:41

In situatia in care Dinamo a reusit calificarea imposibila la Liberec, s-a dovedit ca e o echipa de caracter. In aceste conditii va dori sa faca un meci mare in Ghencea, pentru a castiga toate cele trei puncte, pentru a urca in clasament si pentru a-si consolida moralul. Ceva in sensul ca " domne, am batut Steaua in Ghencea, inseamna ca suntem vii, putem incerca mai mult.

Ramane de vazut daca efortul pe care l-au depus timp de 90 de minute, pentru ca in urmatoarele 30 nu prea s-au mai vazut pe teren, isi va pune sau nu amprenta pe conditia lor fizica.

Eu raman la impresia ca Steaua va juca si va castiga. Asta si pentru ca dupa doua rele (cu CFR si Unirea) trebuie sa vina neaparat si una buna.

FORZA Steaua!

Virgil28.08.2009 05:49
Daca joaca "printul" Cristea nu avem nicio sansa. Poate doar daca il punem pe "One Man Show" Banel sa tina la el. :rolleyes:

In fotbalul romanesc a existat un singur print, printul din Trivale, Nicolae Dobrin zis Gascanul (de la mersul leganat). Pe langa marele Dobrin, Adrian Cristea e zero si un pic. Nu e el de vina, astea ii sunt posibilitatile. Cu un gol dat lui Hamutovschi pe vremea cand juca la Iasi, nu se poate compara cu Gicu Dobrin care facea arta pe teren. Cristea e un limbric inchipuit caruia i-au iesit cornitele de prea multe laude. Zau, nu-l jigniti pe unul dintre cei mai mari fotbalisti romani ai tuturor timpurilor, mai ales ca nici nu mai este printre noi.

Ronnie28.08.2009 05:54

Virgil, eram doar ironic. Aseara, comentatorii de pe Antena 1, la fiecare atingere a lui Cristea ii spuneau "printul". Este penibil, totusi!

Virgil28.08.2009 07:19

Bine ai facut daca ai fost ironic, acum mi-am dat si eu seama ca ai fost. Comentatorii au fost penibili ca de obicei. Adevarul e ca nu exista comentator perfect sau macar unul mai de Doamne ajuta. Toti dam in arbitri pentru gafele intentionate sau nu pe care le fac, dar nu a existat pana acum un curent de opinie impotriva comentatorilor. Unii ca Gradinescu, un arogant, sau ca Vochin, cu sfortarile lui de a parea perfect documentat si total impartial, ne mananca zilele. Ca sa nu mai spun de cei care cu greu incearca sa mascheze partizanatul pentru o echipa sau alta.

ytse jam28.08.2009 07:45

desi Dinamo are un lot mult mai puternic decat noi, deoarece la ei pe fiecare post exista cel putin doi jucatori de valori apropiate, in timp ce la noi sunt posturi in care nici macar titularul nu prea stie de capul lui, sper totusi sa ii batem, mai ales ca avem avantajul terenului propriu. si apropo de terenul propriu, am cules de pe onlinesport o stire in care lui Marius Niculae ii place sa abereze in ultimul hal. ia priviti aici:

Marius Niculae: "Asteptam 10.000 de dinamovisti in Ghencea"

Virgil28.08.2009 08:43

Haideti, dupa mine, unu... doi... trei si:

Trup si suflet pentru culori

O echipa ce face furori

Daruiti-va ca noi

Vrem sa fim invingatori

Pentru Steaua, ne dam viata!

si

Romania Steaua, Europa Steaua, Oriunde Steaua CAMPIONII DIN GENCEA!

RedScorpyON28.08.2009 08:44

Cine ma ajuta si pe mine cu 2 bilete la SUD? Sunt din provincie:( Platesc la stadion,plus berea aferenta gestului

:beer2:

_yang28.08.2009 08:45
Marius Niculae: "Asteptam 10.000 de dinamovisti in Ghencea"

Dar de ce nu ar veni 25000???

Acum redevenind seriosi, are dinam0 10000 de suporteri?

«12345619»