FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 0-1 (0-1)

«1171819»
liquid squad01.09.2009 09:08

e mana ciobanului aici muistu draq,bagamias **** in familia masi de prost sa se duca la oi sa ne lase in pace odata VINDE Steaua scarbiciune ce esti uite ce ai facut din echipa noastra fututi pe mata

MoWeed01.09.2009 09:11

Eram sigur din timpul meciului ca Grzelak va fi scos vinovat, de fapt am si pus pariu cu prietenii mei ca asa va fi. Nici unul n-a jucat nimic dar normal ca e vinovat ala care nu a jucat pe postul lui(deci prin concluzie, era de asteptat sa aiba o evolutie mai slaba putin)

KuzMaN01.09.2009 09:51
Eram sigur din timpul meciului ca Grzelak va fi scos vinovat, de fapt am si pus pariu cu prietenii mei ca asa va fi. Nici unul n-a jucat nimic dar normal ca e vinovat ala care nu a jucat pe postul lui(deci prin concluzie, era de asteptat sa aiba o evolutie mai slaba putin)

Totusi n-a jucat cel mai slab.

chris197801.09.2009 12:14

Unii din cei ce au postat mai sus, ba chiar si Bergodi, spuneti ca echipa era obosita, ca o luna jumate eu avut meci din 3 in 3 zile. Dati-mi voie sa va aduc aminte: SUNTETI LA Steaua! Nu la Poli Iasi, nu la Rapid, sau la vreo echipa de jumatea clasamentului. Asta e ritmul la Steaua! Curand o sa inceapa si Cupa, pentru noi. Inca o competitie. Sa inteleg ca o sa ne batem la retrogradare, pentru ca avem un ritm infernal?

N-avem rezerve. Corect. Comparatia Zicu-Danciulescu vs Grzelak-Ninu e graitoare. Dar... ce s-a schimbat de la inceputul campionatului (cand banca tehnica zicea ca nu mai are nevoie de jucatori) pana acum? Nu stiam ca vom juca in UEL? Nu stiam programul din campionat, sau calendarul meciurilor nationalei?

Oierul a inceput si el sa isi dea seama: "Daca i-am lasat pe Mache si pe Argaseala sa se ocupe de transferuri...". Insa e prea prost si orgolios sa angajeze un manager, sa se ocupe de lucrurile astea. Ce bine era daca venea Vama... desi, inca nu e prea tarziu. Parerea mea (de parca ar conta).

Propun un protest comun al tuturor echipelor bucurestene impotriva familiei Becali. Ei sunt raul fotbalului romanesc. Pe Dinamo au facut-o muci, mult mai muci chiar si decat Ianul (atunci cand a bagat mana pan´la cot). La Rapid, n-au reusit sa faca prea multi pui (Copos ala e cel mai parsiv, dar si cel mai destept conducator din Liga 1): au reusit, insa, sa ii semneze pe cativa jucatori importanti si dupa aia sa ii vanda pe la echipe de doi lei de afara, exact cand Rapid avea mai mare nevoie de ei. Din vara, au venit la Steaua. Iar rezultatele incep sa se vada... Si asta nu e decat inceputul. Ne vor face echipa praf, o vor transforma in "vopsitoria lor", si cand ne va fi lumea mai draga vor mai pleca cu cate un jucator in avion catre Terek sau mai stiu eu pe unde.

De nationala nu mai vorbim. Macar acolo a venit Razvan, si probabil s-a mai terminat cu influentele.

Ma mai gandeam eu mai demult la o chestie. Ii dam prea multa importanta oierului, si de ce? El nu are nicio functie la Steaua (in acte). Nu stiu cum arata organigrama acum, si cine e conducator (probabil un no-name). Dar ma gandesc ca daca l-am ignora complet pe oier si l-am baga in seama pe acel no-name (gen suporterii sa nu mai discute cu oierul, pentru ca el nu reprezinta nimic din pct de vedere administrativ la Steaua)... s-ar putea sa il doara. Pentru el, Steaua nu e decat imagine. Iar daca incepe sa piarda din imagine, incepe sa nu-i convina.

Repet: conform organigramei FC Steaua (care e un act oficial inregistrat la ITM), oierul NU REPREZINTA NIMIC. E doar o persoana de pe strada, cu care noi nu suntem obligati sa intram in niciun fel de dialog.

Poate va vine voua o idee legata de chestia asta.

cristian01401.09.2009 12:29
Dati-mi voie sa va aduc aminte: SUNTETI LA Steaua! Nu la Poli Iasi, nu la Rapid, sau la vreo echipa de jumatea clasamentului. Asta e ritmul la Steaua! Curand o sa inceapa si Cupa, pentru noi. Inca o competitie. Sa inteleg ca o sa ne batem la retrogradare, pentru ca avem un ritm infernal?

Mai degraba ia Steaua II cupa decat astia de la prima echipa.

ytse jam01.09.2009 13:57

chiar, daca Steaua II ia cupa, ea apare in palmaresul echipei mari? ca este destul de dubios cu echipele astea satelit...

chris197801.09.2009 17:52

Inca nu avem un antrenor in Romania capabil sa antreneze mai multe garnituri (vezi Premier League, unde fiecare club are cam 3 echipe). Niciun antrenor din Romania nu poate gestiona un lot atat de numeros si sa dea incredere chiar si jucatorilor folositi cateva meciuri la "echipa de Cupa" (teoretic cea mai slaba).

La fel, jucatorul roman se simte jignit cand nu e folosit meci de meci. Iar cand e pus sa joace in fiecare meci, oboseste. Il tii putin pe banca sau il schimbi la pauza, se demotiveaza.

Asta e, asa au fost invatati de mici: ca o echipa are 11 jucatori plus umpluturi. Si ca daca nu esti in aia primii 11, meci de meci, esti praf. Total gresit. Ma rog, pe vremea aia probabil ca nu aveau TV prin cablu...

Si n-au avut, nu au si nu vor avea prea curand un antrenor care sa le explice contrariul.

Pana atunci, ii mananca contracturile musculare, ruperile de tendoane si entorsele.

red_dog9001.09.2009 19:16

Sper ca n-are nimica daca comentez putin...:)). Is dinamovist

Am citit putin comentariile voastre si mare parte din ele habar nu aveti despre ce vorbiti

Am vazut un comentariu in care spunea ca e o diferenta intre rezervele dinamovistilor fata de ale voastre(ati facut referire la zicu si Danciulescu). Nu stiu cum sa va spun dar Dinamo are rezerve mult mai bune fata de voi in afara de zicu si Danciu. Daca va uitati la meciu cu slovan liberek, Dinamo a avut o alta echipa fata de cea din Ghencea( 2 jucatori au jucat in ambele partide)

Nu stiu ce aveti cu A. Ionescu dar mi mi s-a parut unul dintre cei mai buni stelisti de pe teren

Uitati un video din partea mea

http://www.youtube.com/watch?v=VU_klGJBBhQ

Bat la pariu ca 2-3000 de suporteri stelisti nu au putut sa-si scoata cantecul din cap 24 de ore(nu mintiti)

Nu vreau sa va stric seara si mai tare(daca v-a trecut tristetea, noua nu ne-a trecut euforia). Sa nu spuneti ca am probleme cu lb. romana ca nu am recitit postul.

Daca imi dati ban( nu am injurat) inseamna ca sunteti niste lasi si nu stiti sa raspundeti la provocari :thumbdown:

edit: chris: nu antrenoru e de vina, ci Becali si toata echipa lui de mercenari

Cu drag,

Un dinamovist :hypocrite:

Fane01.09.2009 19:21

Ei bine da...eu sunt un frustrat care nu te poate suporta ...jet !

Bravo Adriane :thumbsup:

Ronnie01.09.2009 19:22

@red_dog90

Va futem si noi daca mai intrati p-aici :)

Adrian01.09.2009 19:30

Bai, nu trebuia sa banati cainele.

Nu vedeti ca e un suporter care nu stie fotbal, la fel ca multi dintre suporterii nostri.

El crede ca dupa 3 meciuri castigate dinam0 joaca fotbal. BULLSHIT.

Toate 3 meciurile au fost castigate cu mare bulan prietene red_dog90. Daca tu crezi altceva, e problema ta. Te sfatuiesc sa le revezi. Sa vezi unde a dominat dinam0. Nici macar la Slovan nu ati dominat. Cel putin nu in prima repriza, cand aia au avut mai multe ocazii decat voi.

Va dati mari cu victoria cu Slovan cand Slovan e o echipa de 3 surcele. O sa treaca si astea 2 saptamani de pauza si o sa inceapa iar campionatul si dinam0, la fel ca Steaua, o sa joace iar ca dracu si o sa piarda. Atunci te va lovi realitatea asa cum ii va lovi si pe multi din suporterii Stelei si veti realiza cu totii ca astea 2 echipe sunt intr-un rahat atat de adanc incat nici cu submarinul nu le mai gasesti.

Euforic? Esti euforic pentru ce?

Ai batut cu noroc o echipa care nu a jucat nimic. Or sa vina echipe ca Urziceni, Vaslui sau Timisoara si, daca nu faceti blat cu ele, ce va faceti?

Fotbalul romanesc e de rahat.

Vai de capul vostru, cei care credeti ca echipele voastre joaca fotbal.

p.s.

La ce prostii am vazut ca au scris unii utilizatori in zilele astea, cred ca o sa imi dau iarasi ban. Am crezut ca doar stelistii sunt cu capul in nori. E bine sa vad ca si alti suporteri sunt la fel ca noi.

E greu sa gandesti. Asta este.

Va multumiti cu putin pentru ca asa v-au invatat conducatorii cluburilor pe care le iubiti.

Prefer sa ma uit la meciurile din Liga 2. Macar, acolo, jucatorii de la Steaua II joaca cat de cat spectaculos si se si bat pana la capat. Asa cum era odata mentalitatea Stelista.

blah01.09.2009 20:25

Eu sunt red_dog. Sper sa aveti bunu simt sa-mi reactivati contu pentru ca nu am injurat, nu am scris gresit gramatical

Adrian sunt un suporter care stie destul fotbal si nu's huligan sau cum ii spuneti voi.

Creca nu ai inteles ce am vrut sa zic. Ma refeream ca joaca mai bine de dinainte de partida cu CFR. Atunci eram cu moralul la pamant

Asta cu bulanul nu am ce sa comentez. Dinamo a dominat in prima repriza cu CFR si cu slovan in prima repriza( cu slovan au avut o ocazie sau 2 in prima repriza dar nu periculoase) in a doua cu slovan am dominat pana in min 80 pana s-au trezit cehii ca sunt condusi cu 3-0( am fost noi fraieri ca nu am atacat ca le dadeam 4-0 spre final)

Nu ne dam mari cu echipe gen slovan. Dar ne bucuram ca le-am inchis gura multor adversari si ziaristi( buzarin, grandinescu) care ne tot ataca pe unde pot.

Asta cu euforic mi-a placut

nu jucam nik pana la meciul de la slovan... toata echipa joaca mult mai bine fata de anul trecut( un Ad. Cristea care vrea sa alerge, un An. Cristea care da gol pe unde poate, toti au renascut). Deci cum sa nu fi euforic dupa o saptamana de vis. Acu 1 saptamana ne temeam ca ne batem cu voi la locu 5 si dintr-o data sun tem asezati mult mai bine pe teren, echipa alearga, avem un lot foarte bun, putem juca si cu rezervele. Asta cu Steaua ai draptate nu am jucat nimic, dar am dat gol cand a trebuit si ne-am aparat... Sa nu-mi spuneti ca voi nu trageati de timp daca erati condusi cu 1-0

Cred ca nu se intelege ce am vrut exact sa scriu

ps: astept sa-mi reactivati contu. Nu mai intru pe contu asta intru pe celalalt. Daca nu pot sa intru pe red_dog90 inteleg.

Adrian01.09.2009 20:36

Iti faci degeaba sperante prietene. Mercenarii aia de la voi joaca acum doar de frica suporterilor. Or sa treaca 2-3 saptamani, se va linisti totul, masinile nu le vor mai fi in pericol si vor incepe iar cu "Steaua e numai una" si alte rahaturi.

Locul 8 scrie pe dinam0. Pe Steaua, 10.

blah01.09.2009 20:47

In primu rand nu's mercenari si nu joaca de frica suporterilor. de la meciul cu CFR nu mai joaca sub presiune. Dinamo sigur va iesi pe podium. La cum sunt aseati pe teren sigur no sa luam bataie prea curand. de mult n-am mai vazut un Adrian Cristea care sa alerge,un l. Goian care nu greseste prosteste, un scarlatache care sa tina postul de fundas dreapta asa bine etc. Doar nu din noroc am luat un gol in 5 etape. Se vede ca a facut boneti o echipa care abmitie, determinare si mai ales dorinta de a castiga

Deja m-am saturat de culorile albastru rosu :puke: de pe fundal. am iesit

Adrian01.09.2009 21:14

Probabil ca ai 18-19 ani. Se vede clar gandirea ta imatura.

E foarte bine. Cu cat o sa ai asteptari mai mari, cu atat o sa te doara mai tare in momentul in care dinam0 o sa rateze un nou sezon.

«1171819»