FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 0-1 (0-1)

«116171819»
stefan_cel_mare31.08.2009 16:08

Durerea voastra e si mai mare ca Dinamo a batut doar la limita si traiti cu impresia ca daca nu se tragea de timp ne bateati. La cum a jucat Steaua aseara probabil ii mai trebuiau vreo cateva sute de minute sa inscrie. Nu ati avut nici o ocazie clara inafara de capul lui Onicas din prima repriza. Nu ati controlat deloc mijlocul terenului, nu ati dat deloc impresia ca puteti intoarce soarta partidei. E normal sa nu fiti de acord cu mine dar asta nu inseamna ca aveti dreptate. V-ati cam imbatat cu apa rece dupa cele 6 meciuri din preliminariile Europa League. Ati avut adversari de divizia B din Romania pe care i-ati invins si ati zis ca e usor si in campionat. Se pare ca nu e deloc asa. Probabil ca echipa vostra are nevoie de un dus rece asa cum au avut si cei de la Dinamo si care s-au trezit. Zicea cineva mai sus ca meciul trebuie sa se termine 0-0 (nimic la nimic) dar s-a terminat 0-1 (nimic la putin)

PS pentru Kellerman; postez aici din 2004, nu din 2008 de cand ai desoperit tu forumul asta!

Daniel-Ionut31.08.2009 16:10

Ma ne lesi? :D

bodanelu31.08.2009 16:25
Din pacate nu e ceva incredibil. E ceva normal. Si din pacate , am mai spus-o , am zis-o si acum si cu siguranta o voi mai zice. In peluze exista doua tipuri de persoane. Cele care canta si incurajeaza echipa , si cele care fac scandal. Cei care fac scandal , cred ca ar merita cate o torta aprinsa in pantaloni.

Ai aruncat si tu vreo torta? :P

baiatule... tu sti ce s-a intamplat aseara? tu te-ai simtit ca pe vreme comunismului aseara?

Eu da. Mi s-a bagat pumnul in gura. Pentru asta... suspendat terenul meci de meci. IN EUROPA!

cristian01431.08.2009 16:27
Durerea voastra e si mai mare ca Dinamo a batut doar la limita si traiti cu impresia ca daca nu se tragea de timp ne bateati. La cum a jucat Steaua aseara probabil ii mai trebuiau vreo cateva sute de minute sa inscrie. Nu ati avut nici o ocazie clara inafara de capul lui Onicas din prima repriza. Nu ati controlat deloc mijlocul terenului, nu ati dat deloc impresia ca puteti intoarce soarta partidei. E normal sa nu fiti de acord cu mine dar asta nu inseamna ca aveti dreptate. V-ati cam imbatat cu apa rece dupa cele 6 meciuri din preliminariile Europa League. Ati avut adversari de divizia B din Romania pe care i-ati invins si ati zis ca e usor si in campionat. Se pare ca nu e deloc asa. Probabil ca echipa vostra are nevoie de un dus rece asa cum au avut si cei de la Dinamo si care s-au trezit. Zicea cineva mai sus ca meciul trebuie sa se termine 0-0 (nimic la nimic) dar s-a terminat 0-1 (nimic la putin)

PS pentru Kellerman; postez aici din 2004, nu din 2008 de cand ai desoperit tu forumul asta!

Nu e nici o durere pentru ca nu e nici primul, nici ultimul joc si nimeni n-a facut vreun cap de tara pentru infrangerea asta, dar tu termina sa mai gasesti scuze alor tai pentru tragerile de timp, pentru ca asta nu inseamna fotbal. Tu singur recunosti ca s-a recurs la asemenea tertipuri si asta nu e corect, in nici un meci, in special in derby. Iar daca intr-adevar apelezi la asa ceva, atunci fa-o in asa fel incat sa se simta mai putin, nu sa scandalizezi un stadion intreg care a venit si a platit sa vada fotbal. Dar nu, jucatorii vostri s-au dat loviti pentru ca le era frica de Steaua, pentru ca asa prost cum a jucat se simteau in pericol.

Iar Dinamo in afara de gol a mai avut 3 avioane in peluza.

axl31.08.2009 16:36

Ca m-am mai enervat aseara!

Robinson Rufay Zapata31.08.2009 16:45
baiatule... tu sti ce s-a intamplat aseara? tu te-ai simtit ca pe vreme comunismului aseara?

Eu da. Mi s-a bagat pumnul in gura. Pentru asta... suspendat terenul meci de meci. IN EUROPA!

Nu stiu ce s-a intamplat aseara , legat de suporteri , insa nu inteleg , de ce se arunca cu torte. Daca se zice clar ca nu e voie, de ce se arunca in continuare?

Si nu cred ca se ia cineva de suporteri daca e liniste si pace in tribune. Pe Ceahlaul , jandarmii se uitam linistiti la meci , desi la inceput o gasca de vreo 20 de nebuni , care nu avea treaba cu fotbalul , ii incitau pe suporterii stelisti , au venit 4 jandarmi la ei , i-au linistit si s-au cumintit. Suporterii de Capitala se simt ofensati cand vine un jandarm si le zice sa linisteasca.

David31.08.2009 16:54
Suporterii de Capitala se simt ofensati cand vine un jandarm si le zice sa linisteasca.

Tu stii ce fel de oameni ajung jandarmi in Romanica?

KuzMaN31.08.2009 16:56

In meciurile cu echipele mai mari am demonstrat care sunt limitele noastre. Astept in continuare un meci in care sa batem o echipa mai valoroasa...

viktorrazvan31.08.2009 17:03

Steaua – Dinamo. Un derby. ...http://www.blogocular.ro/Steaua-Dinamo-un-derby/2009/08/29/.....merita citit e bestiala:))))

Daniel-Ionut31.08.2009 17:18
Suporterii de Capitala se simt ofensati cand vine un jandarm si le zice sa linisteasca.

Aici e Bucuresti nu New York, nu LA...

Aici e Romania nu e USA...

Ronnie31.08.2009 17:19

Este adevarat ca niste baieti de la sud vroiau sa intre si peste tribune sa ii evacueze cu forta si pe oamenii de acolo?

Joga Bonito31.08.2009 17:22
raspunsul e simplu: pe noi ne avantaja rezultatul iar pe voi doar va enerva ca ai nostri se tavalesc pe jos.

Imi aduc si eu aminte de o deplasare la Piatra-Neamt, pe vremea lui Olaroiu de acum 2-3 ani. Aveam 1-0 si toata lumea s'a vazut ca nu remarca cum tragea de timp Nicolita la un corner prin minutul 75', aproape la fel de josnic ca si "balerinele canine" de aseara. Pana la urma scopul scuza mijloacele.

Cred ca plecarea lui Becali din Ghencea ... la Dinamo va fi cea mai fericita zi din viata mea de suporter stelist. Sa va futa si pe voi vreo 5 ani, cum ne'a **** pe noi.

Robinson Rufay Zapata31.08.2009 17:26
Aici e Bucuresti nu New York, nu LA...

Aici e Romania nu e USA...

Si ce daca e Bucuresti? Noi de ce sa nu fim oameni civilizati?

Kellerman31.08.2009 17:30

Huh, dar eu tot nu vad rostul unui dinamovist pe acest forum.

Like wtf, ce treaba ar avea cu noi un dinamovist daca nu sa incinte si sa faca flame ? ce ma intereseaza pe mine parerea unui dinamovist si orgasmul pe care il are cand bate Steaua si ne informeaza si pe noi aici pe forum ?

stai tu linistit ca sunt pe forum de mult mai mult timp, doar ca in 2008 mi-am facut cont.

stefan_cel_mare31.08.2009 18:49
Cred ca plecarea lui Becali din Ghencea ... la Dinamo va fi cea mai fericita zi din viata mea de suporter stelist. Sa va futa si pe voi vreo 5 ani, cum ne'a **** pe noi.

ha ha, se cam potriveste cu Borcea al nostru dar nu vrem sa eclipsam pe toata lumea daca il luam de la voi... am avea toate "vedetele" campionatului. preferam sa ramana la voi.

Huh, dar eu tot nu vad rostul unui dinamovist pe acest forum.

Like wtf, ce treaba ar avea cu noi un dinamovist daca nu sa incinte si sa faca flame ? ce ma intereseaza pe mine parerea unui dinamovist si orgasmul pe care il are cand bate Steaua si ne informeaza si pe noi aici pe forum ?

stai tu linistit ca sunt pe forum de mult mai mult timp, doar ca in 2008 mi-am facut cont.

nu vezi rostul meu aici pentru ca vrei sa te auzi doar pe tine. m-am uitat un pic prin posturile tale din trecut si inafara de multa ura, injuraturi la adresa adversarilor sau chiar a altor useri de pe forum (stelisti bineinteles) nu prea am gasit sa participi cu ceva la comunitatea asta. eu, din postura mea de adversar al vostru, incerc sa port o discutie normala si civilizata. m-as bucura daca ai reusi si tu sa vii cu o ideea despre meciul de aseara, despre tactita, despre orice a fost aseara si sa incetezi odata sa te minunezi ca eu sunt aici. sunt DINAINTEA ta aici, asa ca nu te mai mira

Kellerman31.08.2009 18:52

Si care e scopul tau aici inafara de a face flame ? hai du-te in grota ta pe Stefan cel mic.

radusteaua2331.08.2009 18:58

RESPECT Peluza Sud POATE SI NORDU TREBUIA SA I URMEZE EXEMPLUL DUPA CE A VAZUT CA NU I LASA CU COREGRAFIA . ps . am vazut la fanatic ca renzo era suparat ca sudul a plecat de la meci , si la sfarsit cand au venit jucatori sa salule le -ar fi facut cu mana sa plece.........

KERATOCONUS31.08.2009 19:07
Este adevarat ca niste baieti de la sud vroiau sa intre si peste tribune sa ii evacueze cu forta si pe oamenii de acolo?

Nu. E vorba doar de cativa "cetateni", care refuzau sa paraseasca Peluza Sud. Probabil venisera din provincie si erau de inteles. Insa nu le-a facut nimeni nici un rau. Doar cativa au fost putin impinsi, pentru ca refuzau sa se mute pe randurile de sus ale peluzei.

ytse jam31.08.2009 19:21

oricum, nimeni nu a parasit peluza cu forta. au fost multe persoane ce au vazut meciul de pe ultimele 3-4 randuri de sus, si majoritatea celor ce nu au parasit peluza, au stat in apropierea tribunei 2. nimeni nu s-a luat de vreun cetatean, mai ales ca erau si oameni mari trecuti de 40 de ani, cu nevasta si copii... iar pe deasupra, nu toti cei ce fac parte din galerie au plecat. dintre cei cu care eu ma duc meci de meci pe Ghencea, majoritatea au preferat sa vada meciul pe viu pana la sfarsit, si nimeni nu le-a zis nimic...

bodanelu31.08.2009 19:33
Nu stiu ce s-a intamplat aseara , legat de suporteri , insa nu inteleg , de ce se arunca cu torte. Daca se zice clar ca nu e voie, de ce se arunca in continuare?

Si nu cred ca se ia cineva de suporteri daca e liniste si pace in tribune. Pe Ceahlaul , jandarmii se uitam linistiti la meci , desi la inceput o gasca de vreo 20 de nebuni , care nu avea treaba cu fotbalul , ii incitau pe suporterii stelisti , au venit 4 jandarmi la ei , i-au linistit si s-au cumintit. Suporterii de Capitala se simt ofensati cand vine un jandarm si le zice sa linisteasca.

si cand faci un mesaj "Ne e dor de tine Casete" si se spune ca nu ai voie cu el ce faci? stai linistit?

cand faci o coregrafie cu Marcel Raducanu si se zice ca nu intra ce faci? dupa ce ai vopsit 3 zile la ea?

si sa nu ti se motiveze nimic. Doar ca asa vrea **** lor.

nu

zamainmenu31.08.2009 19:55

O mostra din delirul de pupincurist veritabil al lui Argaseala...argat asa obedient ca asta mai rar!

http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Argaseala-...dus-153525.html

Fernandel l-a facut circar pe Grzelak si hop si Argaseala sa-si toarne cenusa in cap. Libidinos personaj! Prin declaratiile alea si-a mai asigurat salariul pe o luna. Normal ca Grzelak e capul rautatilor la Steaua, a venit liber de contract, e chel, e polonez si nu-i carlan tanar - roman neaos - pe care sa-l vinzi pe milioane bune dupa ce-i umfli 2-3 ani imaginea cu pompa.

Despre carlani numai de bine, conducerea omite cu buna stiinta sa puna punctul pe I:

Ochirosii - nascut talent si va muri speranta;

Bicfalvi - pictorul visator a retrogradat cu Gloria Buzau, la fel ca si Tudose si ceilalti; ce pretentii sa ai de la astfel de jucatori? au dovedit ei ca au vreo plus valoare, vreo sclipire peste medie? daca era asa, apai au avut suficient timp sa o demonstreze, dar n-au facut-o...deci...;

Ionescu - trebuie sa joace cu greutati in buzunar ca-l umfla vantul;

Tatarusanu - nici nu stiu de ce s-a facut atat tam tam cu acest transfer, n-a aratat nimic spectaculos, ba din contra;

Surdu - cand echipa nu merge, el revine la acelasi joc dezordonat cu care ne obisnuise anul trecut, joc specific oamenilor mai slab mobilati la ultimul etaj;

Onicas - nu va ajunge niciodata macar 75% din Radoi.

Ninu - lent si mediocru, asta e parerea mea.

Fan FC Steaua31.08.2009 20:04

Si un comentariu becalist pe acel link, care suna cam asa "Afara cu SUD din Ghencea". Nu comentez, e irecuperabil baiatul.

KuzMaN31.08.2009 22:16
Si un comentariu becalist pe acel link, care suna cam asa "Afara cu SUD din Ghencea". Nu comentez, e irecuperabil baiatul.

Da.. am vazut si eu comentariul ala , din pacate nu e singurul.

mountytoma01.09.2009 06:15
Andrei Ionescu e genial! Are niste pase stralucite, deschide foarte bine jocul, dribleaza, si cand ii ies toate face spectacol. Dar na, nu mereu iese tot ce vrei. Pasele lui si viziunea in joc aduc mult a Dica, decat ca ionescu e mai rapid, dribleaza si e mai tanar. Va fi cu siguranta un jucator mare.

Atacul e cunoscut deja, cei doi S.

bine zis. din pacate pentru ionescu, la pasele lui trebuie sa intre in joc si distrugatorul Banel si orice ar face la ala se strica tot. cineva il critica pe surdu... pai cum sa nu fii exasperat cand vezi cum strica Banel jocul, chiar si szekely uneori, nu mai spun de Ochirosii care parca era extraterestru sau dinamovist deghizat!? la cate pase de gol a dat surdu pana acum, e normal sa fie omul frustrat: in afara de Stancu, ionescu si kapetanos, lui nu ii da nimeni astfel de pase!

s-a accidentat din cauza terenului surdu, s-a accidentat si Ghionea, oare cati trebuie sa-si rupa picioarele ca sa inteleaga ciobanul prost ca trebuie facut ceva IMEDIAT? nadajduiesc ca isi va rupe picioarele Mutu la meciul cu austria, mi-ar mai alina suferinta!

Alexandru H.01.09.2009 06:47
O mostra din delirul de pupincurist veritabil al lui Argaseala...argat asa obedient ca asta mai rar!

http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Argaseala-...dus-153525.html

Fernandel l-a facut circar pe Grzelak si hop si Argaseala sa-si toarne cenusa in cap. Libidinos personaj! Prin declaratiile alea si-a mai asigurat salariul pe o luna. Normal ca Grzelak e capul rautatilor la Steaua, a venit liber de contract, e chel, e polonez si nu-i carlan tanar - roman neaos - pe care sa-l vinzi pe milioane bune dupa ce-i umfli 2-3 ani imaginea cu pompa.

Despre carlani numai de bine, conducerea omite cu buna stiinta sa puna punctul pe I:

Ochirosii - nascut talent si va muri speranta;

Bicfalvi - pictorul visator a retrogradat cu Gloria Buzau, la fel ca si Tudose si ceilalti; ce pretentii sa ai de la astfel de jucatori? au dovedit ei ca au vreo plus valoare, vreo sclipire peste medie? daca era asa, apai au avut suficient timp sa o demonstreze, dar n-au facut-o...deci...;

Ionescu - trebuie sa joace cu greutati in buzunar ca-l umfla vantul;

Tatarusanu - nici nu stiu de ce s-a facut atat tam tam cu acest transfer, n-a aratat nimic spectaculos, ba din contra;

Surdu - cand echipa nu merge, el revine la acelasi joc dezordonat cu care ne obisnuise anul trecut, joc specific oamenilor mai slab mobilati la ultimul etaj;

Onicas - nu va ajunge niciodata macar 75% din Radoi.

Ninu - lent si mediocru, asta e parerea mea.

Exagerezi cu Surdu. Mie mi s-a parut cel mai bun jucator stelist al inceputului de campionat, el si Petre Marin.

«116171819»