Ce mor eu cel mai tare e ca nici cateii nu au jucat nimic, mai mult, inotau pe teren de prin min.40. Ne-a batut o echipa de fotbalisti care aratau de parca ar fi venit pe jos la meci...
Bergodi, dupa parerea mea, a facut 2 greseli. Prima, titularizarea lui Baciu (reparata repede). A doua, cand l-a scos pe Onicas (singurul care a mai miscat in prima repriza) si l-a bagat pe Grzelak - lasandu-l pe Ionescu (praf, n-a dat mai mult de 3 pase bune tot meciul) 90 de minute.
UNDE E RADA? DE CE INCERCAM BA CU Tudose, BA CU Baciu, BA CU NINU REPROFILAT CENTRAL???? DATI-I O SANSA SI LUI IONUT! Ca eu zic ca e de 10 ori mai jucator decat toti astia.
UN SINGUR MECI PE AN NE DORIM SA IL JUCATI PENTRU NOI! NU PENTRU BANI, PUNCTE, CAMPIONAT, CUPA, ETC - PENTRU NOI! AM VAZUT ASEARA CAT DE MULT VA PASA DE NOI...
Referitor la faza cu bannerele de la Sud:
Grav, mai ales ca era vorba de meciul cu Dinamo. Cred ca e momentul sa gandim un plan comun de protest (Nord-Sud, plus baietii de la a doua).
Poate n-ar fi rau sa facem ca javrele, cu Slovan. Din cate am observat, asta l-a durut rau pe cioban (ca joaca fara spectatori in EL). Iar eliminarea din cupele europene ne scapa garantat de el, parerea mea....
Sunt abonat la a doua, de ani de zile, dar regret din ce in ce mai mult ziua in care mi-am reinnoit abonamentul. Mi-a fost rusine, si aseara, si la meciul cu Clujul, si la cele din EL, ca stau acolo, si ca oameni care mananca seminte si isi injura proprii jucatori, acesti oameni ii huiduie pe cei care protesteaza impotriva celui din cauza caruia am ajuns atat de rau, astazi: Gigi Becali.
Mi-a placut cand a intrat Sud-ul, si au inceput sa scandeze langa cei ce stateau sa intre la T2. "Hai, cetateni, nu ne mai huiduiti?". Bineinteles ca nu. Becalizarea continua, si ea inseamna in primul rand inhibarea oricarei opinii personale, individuale, si adoptarea instantanee a celei trasate de cioban.
Steaua SUNTEM NOI!