FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 0-1 (0-1)

«11516171819»
*Alecs*31.08.2009 11:47

Doamne cum sa fie cu Mateut cand asta a jucat la dinam0!

bodanelu31.08.2009 11:59

@alex da, era un jucator de la Dinamo pe panza. Dar alta era ideea. Era un cotnact intre doi jucatori rivali

*Alecs*31.08.2009 12:06

In fine, eu stiam ca erau doi jucatori importanti din istoria Stelei care luptau si isi dadeau viata pe teren in meciurile cu dinam0, cuvantul care ii descria pe acestia fiind si unul din motivele pentru care coregrafia a fost interzisa pe motiv ca incita la violenta.

Oricum, nu mai conteaza..

bodanelu31.08.2009 12:26

eu am descris desenul.

KuzMaN31.08.2009 12:45
eu am descris desenul.

Care erau cei 2 jucatori?

David31.08.2009 12:49

Totul a inceput foarte bine. Ne-am mobilizat cu o saptamana inainte stiind ca acest meci inseamna TOTUL. Alaturi de baietii din Peluza Sud am reusit sa facem o coregrafie inedita si foarte bine realizata. Zeci de mesaje. Apoi la ultimul antrenament inaintea meciului am fost sa incurajam echipa. Sa fie constienti de importanta acestei partide. Pareau ca au inteles.

In ziua decisiva, nimic nu a mers. Dupa ce initial tot ce facusem fusese aprobat si acceptat in stadion, toate persoanele si toate materialele au fost evacuate din peluza. Au fost perchezitionate masini si oameni dusi la sectie. Nimic nu a mai fost acceptat la intrare, nici macar TRICOLORUL Romaniei. Cei ce au intrat au fost impinsi in jumatatea de sus a peluzei. Apoi, si acestia au parasit peluza.

O zi neagra din punct de vedere ultra, o zi ce prevesteste 'masurile' viitoare ale creditorului, infaptuite de sclavul Argaseala.

www.ultras.ro

Allyylla31.08.2009 12:50

Sa imi zica cineva ca meciul de aseara inca nu s-a jucat, ca am visat urat. Revenind la cruda realitate, NU POT SA CRED. 9 din 11 jucatori au fost foarte indolenti, nu s-a jucat nimic. Unde a ramas frate acel "luptati pentru noi, cantam pentru voi"? Ascuns sub mormane de imbecilitati Becaliote. Privesc uimita la echipa care se degradeaza cu fiecare secunda ce trece sub conducerea acelui experiment esuat lasat in libertate si nu imi vine sa cred ca e Steaua. Imi e frica sa ma gandesc la viitor...

Berbecali :) pleaca din Ghencea!

cristian01431.08.2009 12:55

Am avut aseara "placerea" de a urmari unul dintre cele mai proaste meciuri jucate cu Dinamo pe Ghencea. Abia aseara am inteles ca euforia cauzata de cele 6 meciuri din Europa, toate incheiate cu victorii, la care se adauga cele 2 din campionat, este una total eronata si daca pana acum ne-am bucurat, de-aici inainte vom suferi, asa cum au suferit si jucatorii pe teren. Pe parcurs am realizat ca nu sunt in stare si ca nici Bergodi nu le poate schimba mentalitatea si nici modul de a juca. Antrenorilor n-am nimic sa le reprosez, pentru ca sunt sigur ca Bergodi a depus toate eforturile in pregatirea meciului, insa materialul clientului e unul, in mare parte, indoielnic. Si-acum din categoria "mi-au mancat ficatii" voi enumera fotbalistii cu cele mai proaste evolutii, in opinia mea :

1. Ionescu - preferatul patronului a reusit sa ma scoata din toate mintile cu pasele lui de play-maker, ori la jucatorii adversi, fie la Taturusanu, respectiv la fundasi. Pe deasupra, e mic de statura si cam slabut, asadar o statura ce nu-l recomanda pentru postul pe care joaca. La asta, daca adaugam si faptul ca e tanar, deci neexperimentat si salariul colosal pentru varsta lui (daca nu ma insel aproximativ 120.000 Euro), vom obtine reteta unei "petarde" de jucator.

Culmea, citeam intr-un post anterior ca Ionescu e jucatorul cel mai bun, dar ca n-are cu cine sa paseze. I-as recomanda respectivului user sa mai priveasca o data meciul de aseara si nu numai.

2. Nicolita - "filtrul echipei" pentru ca aproape nu exista atac in care mingea sa nu treaca pe la el. Este probabil cel mai anti-tehnic jucator si totusi colegii astia ai lui (Ionescu de ex.) insista cu pasele, pe simplul motiv ca fuge de mananca pamantul. Nu mai putin de 3-4 preluari si stopuri in out am vazut aseara. Pe de alta parte, intr-adevar fuge, dar folos, aseara numarand doar 2-3 interventii de deposedare, oricum inutile, din moment ce mingile lui sunt destinate fie adversarilor, fie adversarilor..din moment ce le scapa in afara. Si sa nu-i aud pe astia care il sustin fiindca a marcat de 2 ori in Europa, pentru ca reusitele respective au fost contra unor adversari mai mult decat modesti, iar jocul lui oricum nu se va imbunatati ca urmare a reusitelor lui. In continuare va pedela la o bicicleta fara lant.

3. Tatarusanu - nu face nici a 10-a parte din banii platiti pentru transferul lui. Raman la parerea ca Zapata ar fi evitat golul.

4. Golanski - un jucator tehnic si de regula sigur pe interventii, dar care aseara i-a lasat de multe ori locul lui Nicolita in aparare. Si l-as mai sfatui s-o lase mai moale cu loviturile alea "in forta". Pentru ca din 10 lovituri, 11 le da in zid.

5. Ghionea - visator. Se vede ca tanjeste dupa un transfer afara.

6. Petre Marin - cu toate ca alearga mult la varsta lui, ar fi de preferat sa puna ghetele in cui.

7. Kapetanos - total pe dinafara.

8. Surdu - mai rau decat grecul..a fost in coma.

9. Baciu - prea fragil..si fizic si psihic.

Dureros e ca pana in momentul de fata am avut 2 meciuri tari din vreo 11 jucate : cu Dinamo si Urziceni. Ambele in Ghencea, ambele pierdute, dar cel putin aia de la Unirea nu s-au tavalit pe jos ca muierile de la Dinamo, care au contribuit din plin la un meci penibil.

Sper din tot sufletul sa se faca de rahat in Europa, asa cum numai ei se pricep mai bine.

Singurele plusuri au fost aseara coregrafia Nordului, tortele si mesajele inspirate, desi la capitolul cantece se putea si mai bine.

De cealalta parte, ii inteleg si pe cei din Sud cand dupa atata munca au fost interzisi cu materialele in peluza, dar de-acolo si pana a te lua de oameni mai in varsta, chiar cu copii de 3-4 ani pentru a-si parasi locurile e cale lunga.

Mai am o urare de bine pentru Danciulescu carui ii doresc mult succes in Spania, pentru ca desi a jucat atatia ani la Dinamo, aseara la final, la arhicunoscutul "salut" al galeriei, acesta s-a rezumat a ridica de 2-3 ori mana a lehamite fara sa injure Steaua ca ceilalti avortoni ce-l inconjurau.

stefanVl31.08.2009 13:33
Stefane,esti penibil.

Zici ca nu avem atacanti ma?

Stancu a dat in 6 meciuri 6 goluri in EL.

Kapetanos 2 goluri in 4 meciuri.

Surdu joaca foarte bine.

Mai il critici pe Toja.Ce vrei ma?Sa jucam cu Ionescu?Se uita urat N`Doye la el ,se cacase pe el Ionescu,zici ca era pisda.Ovidiu Petre?Nu ma.Jucam la inchidere cu Onicas.Sau Bicfalvi.Sau Iacob.

E ok asa?

Esti naiv, ca majoritatea "cunoscatorilor" Aud la televizor comentatorii ca ii lauda pe jucatori ca fac cine stie ce.. Superba pasa... excellenta pasa.. geniala pasa.. dar ce fac jucatorii sunt banalitati.. o schimbare de directie sau o pasa laterala.

Szekely a jucat cat?? 70 de min.. 1 centrare atat si aia din lovitura fixa.. ca sa nu incep la loviturile libere.. cum e posibil ca un jucator pe care se plateste 1.5 mil euro nu poate sa dea o centrare, un sut, o pasa???

Vb de Stancu.. da a marcat contra???? Motherwell, stai ca vine Fener, Twente, vedem atunci.. si pe el si pe Kapetanos.. Nu stiu sa obtina un fault la marginea careului, sa tina de minge sa intre intr-o combinatie.. si te rog nu veni cu amintiri gen Motherwell..

Ai o conceptie comunista din cate vad.. sa nu jucam niciodata cu jucatori tineri.. ei cand o sa joace? Asa sa-l tina sin Wenger pe Febregas pe banca.. ca e tanar si se uita Essien urat la el intr-un meci cu Chelsea.. nu?

La noi in Romania jucatorii sub 22,23 de ani nu au voie sa joace ca sunt prea tineri fara experienta.. cum o capeti daca nu joci?

App SURDU? Revine la forma lui din sezonul trecut.. la injuraturi.. a fost si este jucator slab.. Uita-te te rog la inregistrarea meciului si o sa vezi ca numai simulari a cautat..

E OK ASA?

anti gigi31.08.2009 14:17

ce bucurie pe tine ..................eu am vazut Steaua castigand cupa campionilor.............tu ai vazut pe Dinamo batuta de toti pescarii,observi diferenta?

Kellerman31.08.2009 14:17

Asta de ce nu a luat ban pana acum ma ? voi sunteti tembeli ? (da, la voi ma refer, administratorii).

Cum a strans asta 44 posturi pe acest forum ?

stefan_cel_mare31.08.2009 15:29

nu am luat ban pentru ca in 5 ani de zile nu m-am injurat cu nimeni. filmul de mai sus era despre .... atmosfera din timpul meciului. am pretentia ca putem avea o discutie civilizata aici chiar daca tinem cu echipe diferite.

MoWeed31.08.2009 15:37

@Kellerman

Mai usor cu jignirile, altfel vei fi sanctionat

Daniel-Ionut31.08.2009 15:38
nu am luat ban pentru ca in 5 ani de zile nu m-am injurat cu nimeni. filmul de mai sus era despre .... atmosfera din timpul meciului. am pretentia ca putem avea o discutie civilizata aici chiar daca tinem cu echipe diferite.

Sunteti penibili ma...

Pana si Gaz Metan cand a venit in Ghencea nu a stat pe jos cat a stat acei jucatori pe care ii vedeam acum cateva luni pe la televizor ascultant "Steaua e numai una" :thumbdown:

stefan_cel_mare31.08.2009 15:44
Sunteti penibili ma...

Pana si Gaz Metan cand a venit in Ghencea nu a stat pe jos cat a stat acei jucatori pe care ii vedeam acum cateva luni pe la televizor ascultant "Steaua e numai una" :thumbdown:

Daca stam sa comparam echipele de aseara prin prisma daruirii pe teren, a jocului prestat si, de ce nu, a modului in care au crezut ca trebuie jucat meciul atunci nu poate fi decat un invingator si ala e clar Dinamo. Va inteleg ca sunteti suparati ca ati luat bataie dar trebuie sa vedeti totusi diferenta dintre mijlocul lui Dinamo si cel al Stelei. Una e A. Ionescu si alta N2.

MoWeed31.08.2009 15:46

Tu cred ca ai vazut alt meci.

Ambele echipe au fost penibile, spectacolul fotbalistic a fost unul demn de o Liga judeteana, nicidecum de unicul derby adevarat al Romaniei.

Nici una din echipe nu merita victoria, cel mai echitabil scor ar fi fost un 0-0. Acesta ar fi reflecatat jocul(nimic la nimic)

Daniel-Ionut31.08.2009 15:47
Daca stam sa comparam echipele de aseara prin prisma daruirii pe teren, a jocului prestat si, de ce nu, a modului in care au crezut ca trebuie jucat meciul atunci nu poate fi decat un invingator si ala e clar Dinamo. Va inteleg ca sunteti suparati ca ati luat bataie dar trebuie sa vedeti totusi diferenta dintre mijlocul lui Dinamo si cel al Stelei. Una e A. Ionescu si alta N2.

Ma eu te-am intrebat de ce au stat numai pe jos dupa ce au dat golul?!

Robinson Rufay Zapata31.08.2009 15:47

Ati aflat cate etape fara suporteri am luat? Sau inca nu s-a decis? Incep sa-i urasc pe suporterii de la peluze. Oameni buni , daca se zice clar ca nu e voie cu torte si alte chestii pirotehnice , voi ce cautati cu ele pe stadion? Si pe langa asta , le mai si aruncati in teren. Cu siguranta e unu de pe forum care a fost in peluza ieri si a vazut cine a aruncat , poate chiar el a aruncat , dar se fereste sa zica. Eu cred ca aceia sunt niste tembeli , mari tembeli , care ei nu vin decat pentru scandal si circ la meci.

Cat despre meci , vai de tineretea noastra... Idee de joc este , insa nu ai cu cine. Pur si simplu , nu ai cu cine.

Daniel-Ionut31.08.2009 15:49
Ati aflat cate etape fara suporteri am luat? Sau inca nu s-a decis? Incep sa-i urasc pe suporterii de la peluze. Oameni buni , daca se zice clar ca nu e voie cu torte si alte chestii pirotehnice , voi ce cautati cu ele pe stadion? Si pe langa asta , le mai si aruncati in teren. Cu siguranta e unu de pe forum care a fost in peluza ieri si a vazut cine a aruncat , poate chiar el a aruncat , dar se fereste sa zica. Eu cred ca aceia sunt niste tembeli , mari tembeli , care ei nu vin decat pentru scandal si circ la meci.

Cat despre meci , vai de tineretea noastra... Idee de joc este , insa nu ai cu cine. Pur si simplu , nu ai cu cine.

Hai nu mai spune...

INCREDIBIL :no:

stefan_cel_mare31.08.2009 15:49

raspunsul e simplu: pe noi ne avantaja rezultatul iar pe voi doar va enerva ca ai nostri se tavalesc pe jos.

MoWeed31.08.2009 15:52

Mentalitate de echipa mica

Daniel-Ionut31.08.2009 15:53
Mentalitate de echipa mica

Foarte mica...

Cam atat de mica ;)

Kellerman31.08.2009 15:53

Eu tot nu inteleg cum spurcatu asta POSTEAZA PE UN FORUM STELIST DIN 2007 ?! aoloooo ?

cristian01431.08.2009 15:53

Hai frate, las-o balta. Intr-adevar e o diferenta intre pispirelul ala de Ionescu de la noi si N'Doye de la voi, dar asta nu scuza cu nimic faptul ca marii vostri jucatori erau cazuti cate 2-3 minute, dupa care se ridicau si intrau fara nici un fel de problema.

Adica mai inteleg si tacticile astea penibile de tragere de timp, dar da-le dracului, le aplici prin minutu' 80 daca ai un pic de bun-simt si te numesti fotbalist, nu in minutul 46 cum au inceput aseara. Si asta e si vina arbitrului ca daca era vreo scula de fluieras ii umplea de galbene si sa vezi cum se miscau ca aricii supersonici. Dinamo aseara n-a jucat fotbal, nici macar nu l-a mimat. A facut un anti-joc greu de imaginat. Nu cred ca avea nimeni nimic de obiectat daca ne calcau in picioare, dar sa te comporti in asa hal, sa castigi intr-un mod cat se poate de nesimtit si mai apoi sa te bucuri ca ai invins mi se pare chiar josnic. Ia meciul si vezi cate minute s-au scurs cu ai vostri pe jos dupa marcarea golului sau cate ocazii a avut Dinamo per total. Adevaru' e ca noi am jucat prost, da' voi n-ati jucat nimic. Da' stai linistit ca vin astia de la Pao si Galata, sa vedem si atunci cum trageti de timp sa nu incasati mai mult de cat v-a dat Slovan acasa.

Si ma enerveaza la culme si faptul ca jucatorii sunt prieteni, atat de prieteni incat astia de la Steaua se uitau ca orbii la aia care se tavaleau pe jos fara motiv, in loc sa-i ia de turu' pantalonilor si sa-i arunce afara. Pai matahala aia de Marius Niculae a facut judo in tinerete si daca cum simtea o adiere de vant se trantea la pamant. NESIMTIRE FRATE, NESIMTIRE ! De-aia nu veti juca nicicand in Liga Campionilor, de-aia reprezentati rusinea Romaniei in ultimii ani in Europa. Ne-ati botezat stadionul "ghena" ca sunteti frustrati ca va jucati meciurile acasa intr-o fosta groapa de gunoi si vorba lui Jean Pavel, v-ati dat singuri foc in peluza in 97, ati pierdut steaguri si bannere si in prostia voastra mai si sarbatoriti cu fast data aia.

Mergeti bai baieti la psihiatru ca delirati. Daca inainte de revolutie Dinamo mai inspira respect, acum chiar reprezentati o mizerie.

In concluzie, ai vostri sunt fatalai, mai putin N'Doye ala si Danciulescu. Da' las' ca nici visu' vostru cu victorii d-astea nu dureaza mult si va intoarceti impotriva lor etalandu-va abilitatile pictoricesti pe masini si pe garduri.

PS : iar legat de mentalitatea de echipa mica, la ce v-ati fi asteptat ? Parca ieri am jucat prima data cu ei.

Robinson Rufay Zapata31.08.2009 16:01
Hai nu mai spune...

INCREDIBIL :no:

Din pacate nu e ceva incredibil. E ceva normal. Si din pacate , am mai spus-o , am zis-o si acum si cu siguranta o voi mai zice. In peluze exista doua tipuri de persoane. Cele care canta si incurajeaza echipa , si cele care fac scandal. Cei care fac scandal , cred ca ar merita cate o torta aprinsa in pantaloni.

Ai aruncat si tu vreo torta? :P

«11516171819»