FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 0-1 (0-1)

«1121314151619»
anti gigi30.08.2009 22:06
o zi de rahat, plina de tensiune, si nerabdare...

dar nu pot sa zic, astazi Steaua nu a existat..incep prin a nominaliza cei mai buni din echipa noastra din asta seara : P.Marin, P.Golasky si atat, stam varza in centrul apararii, la fel si la mijloc, kapetanos nu a contat, iar surdu saracu , cat sa faca si cu cine ?? excrementul ala de Nicolita sa plece in mortii masi odata k m-am saturat de gafele lui.

trec la partea de atmosfera.. observatorul jocului nu ne-a dat voie in peluza cu 6 bannere dintre care unul pentru regretatul Caseta ( oare ce mortii masi a vazut observatorul ala ofensator pe acele panze?? ) aici fiind binenteles mana ciobanului si a lui Argaseala. iar multi membrii ai peluzei sud, majoritatea din brigazi, nu am intrat in stadion pana la clarificarea situatiei acelor bannere,dupa interventia mai multor persoane din conducerea clublui, am decis sa intram in stadion , iar la nici 5 minute dupa, betivul patrupezilor a dat gol.de aici si decizia de a parasi peluza in semn de protest ca nu au fost acceptate coregrafia si niste panze.

partea urata acuma vine..cei ce au cerut eliberarea peluzei,majoritatea din brigazi, au inceput forteze oameni normali ce au venit sa vada meciul sa paraseasca peluza,

am vazut cum oameni de varsta a2a,sau chiar trecuti de ea, oamenii cu copii,bunicii cu nepotii, sau pur si simplu spectatori,au fost bruscati sa paraseasca peluza,injurati si amenintati cu bataia sa paraseasca peluza, pentru ce? pentru frustrarea unor panze vopsite ?? pai atunci, voi astia din brigazi care strigati cat puteti de tare k voi sunteti Steaua, de ce plecati de la meci cand echipa are nevoie de tot sprijinul, si nu la orice meci, eternul Steaua - Dinamo.

cu ce a gresit acel om ce a venit cu familia sa vada un meci de fotbal, k sa vina 10-15 inshi sa ii injure si ameninte cu bataia oamenii simplu ce doresc sa vada un meci ???

am crezut pana astazi in forta peluzei sud, si in mentalitatea mea si a celor de la sud, insa acuma scartzaie treaba, VOI CREDETI K IL DOARE PE CIOBAN K ATI PLECAT DIN PELUZA ?? IL DOARE IN **** ATATA TIMP CAT ATI DAT BANII PE BILETE.

oieru a dus in razboi psihologic 'cu Peluza Sud, si a inceput sa castige usor usor.

e prima oara in viata mea cand imi este rusine ca am mers in peluza,sa vad cum oameni normali sunt bruscati sa paraseasca peluza ca ce? ca ciobanul face tot posibilul sa ne inchida?

m-a durut sufletul sa vad acei oameni panicati ca altii tipau la ei, si ii amenintau cu bataia sa iasa din stadion,aia nu sunt adevaratii suporteri ai Stelei, Peluza Sud se va degrada.

imi pare nespus de rau pentru asta,am fost langa echipa asta neincetat de 8 ani,am suferit si m-am bucurat, am plans de fericire si de tristete pentru Steaua,insa astazi am vazut limita bunului simtz acelora ce spun k ei sunt Steaua, Steaua suntem cu totii.

incepand de astazi, 31.aug.2009 eu in calitate de sustinator al echipei Steaua imi incetez activtatea in Peluza Sud. nu o fac pentru nimeni, o fac pentru ca astazi mi-a fost rusine sa fiu in Peluza Sud,locul unde am fost neincetat in ultimi 3 ani.

unii poate au intrecut masura si au tipat mai tare dar e de inteles cand vezi langa tine pe aia de la Dinamo ca au intrat cu steaguri si mesaje...............unii au tipat mai tare la cetareni dar au fost si multi care au insistat sa fie lasati in pace,eu pesonal am ramas si am vazut tot meciul si afara a plecat cine a vrut si la final colac peste pupaza sa ne spuna unii cetateni ca mai bine ii dadeam afara decat sa ramana sa vada ce joaca Steaua.................cred ca exagerezi mai ales ca nimeni n a fost batut si totul s a calmat

AG30.08.2009 22:17
unii poate au intrecut masura si au tipat mai tare dar e de inteles cand vezi langa tine pe aia de la Dinamo ca au intrat cu steaguri si mesaje...............unii au tipat mai tare la cetareni dar au fost si multi care au insistat sa fie lasati in pace,eu pesonal am ramas si am vazut tot meciul si afara a plecat cine a vrut si la final colac peste pupaza sa ne spuna unii cetateni ca mai bine ii dadeam afara decat sa ramana sa vada ce joaca Steaua.................cred ca exagerezi mai ales ca nimeni n a fost batut si totul s a calmat

daca au venit pentru Steaua la meci,atunci sa incurajeze echipa, nu sa fuga de rushine ca nu au prezentat nimic, sa fim seriosi ce protest e asta ?? a fost mana ciobanului.

anti gigi30.08.2009 22:23

a fost un intreg complot cu coregrafia si cu mesajele,in afara de Gigi si Argaseala ne au mai lucrat si altii,nu stiu daca a fost bine sau nu ca s a iesit afara,eu am ales sa nu ies si nu mi a facut nimeni nimic.....baietii n au fugit de rusine mai ales ca au pus sudoare si munca pt coregrafie si era si ceva deosebit,iti inaginezi ce a fost daca n a intrat nici mesajul pt prietenul nostru caseta......de incurajat echipa sa o incurajeze cei care l aduleaza pe nea Gigi,care mananca seminte si care nu striga tot meciul decat **** Dinamo

saptemai30.08.2009 22:24

"daca au venit pentru Steaua la meci,atunci sa incurajeze echipa, nu sa fuga de rushine ca nu au prezentat nimic, sa fim seriosi ce protest e asta"

daca tu esti de 3 ani la sud eu imi bat degetele cu ciocanul de snitele. ar insemna ca esti in peluza din perioada in care s-au mutat hnt si so, ceea ce nu cred.

au venit pentru Steaua, nu pentru angajatii oierului de pe gazon. au venit sa incurajeze niste stelisti, nu niste salariati fara principii si caracter. n-au plecat de rusine ci au plecat din mandrie. protestul e singurul mod prin care Stelismul se mai simte pe Ghencea. punct.

Maye30.08.2009 22:27

AG , gandeste-te cati bani s-au investit in bannere si mai ales cata munca a fost depusa.

Cred ca totul s-a intamplat doar din cauza unor caderi de nervi , care sinceri sa fim sunt normale in circumstantele astea.Deci cred ca exista circumstante atenuante.

anti gigi30.08.2009 22:39

sa numai spun rusinea de la finalul meciului cu toti jucatorii si bergodi aliniati aplaudandu i pe caini,n am fost niciodata mai umilit si e prima oara cand mi a fost rusine ca stelist sa i vezi cum stateau ca prostii si apludau,baietii astia din teren n au nicio legatura cu Steaua si ma intreb cand o sa ne aplaude cainii pe noi?...il vedeti pe m. Nicolae sa ne aplaude?...mai bine ar muri,urmaritii declaratia din ziar cum ne ia la misto.......iar cand cei ramasi din sud le au strigat sa nu se umileasca(ca inteleg ca se poate pierde un meci) sau sa nu ne umileasca s au facut ca nu ne aud iar cand i am chemat sa ne explice gestul ne aplaudau la misto......asta e Steaua noastra,sa cante pt ea cineo vrea,in afara de Peluza Sud restu parca sunt hipnotizati

venyX30.08.2009 22:53

ce naiba si javrele astea nea dat-o in cioc? m-ai bn luam bataie de la otelu si castigam am luat bataie si de la Unirea :-J...Becali adu tata un atacant calumea!!!

AndreeaDT30.08.2009 23:38

:steag_sah_mic:

RaMs3s30.08.2009 23:43

tu de unde ai mai aparut ?

Nu mai dau astia telenovele la TV?

Si despre ce ai vrea sa vorbim in legatura cu meciu de azi? ca a plouat dupa? conteaza asta?

AndreeaDT30.08.2009 23:48

NonMollareMai8830.08.2009 23:51

andreea, ti-ai facut cont special ca sa ne zici asta ? ..

AndreeaDT30.08.2009 23:53

NonMollareMai8831.08.2009 00:02

tu si profilul tau faceti niste comentarii stupide si idioate si din moment ce e forum si lumea isi da cu parerea atunci permite-mi sa-mi dau si eu cu parerea despre lipsa de creier de care suferiti amandoi (tu si profilul tau) .

AndreeaDT31.08.2009 00:03

.

Hassan31.08.2009 00:08

Din pacate nimic nou sub soare...la acest inceput de sezon picam prost oricand jucam cu orice echipa mai de doamne-ajuta.

Intoarcem rezultate si ne chinuim cu echipe f.f. slabe si ne facem de ras in Ghencea.

La plus putem trece DOAR coregrafia Nordului care a fost superba (am stat in Nord si am tinut-o, dar m-am uitat la poze pe site cand am ajuns acasa).

Minusuri sunt atatea, incat nu are rost sa le enumar, totusi doua ma dor foarte tare

1) UMILINTA de a fi batuti de caini in propria noastra casa, mai ales dupa coregrafia si incurajarile permanente venite din PN. Aceasta s-a desavarsit

cand am vazut STELISTI (a se nota, nu numai mercenarii straini n-am nimic cu ei dar TINERI CRESCUTI SI FORMATI LA ACADEMIA Stelei) aplaudand in

sir pe caini, dupa o infrangere. Doamne..unde este rivalitatea de altadata? Mi-a fost tare dor de un lider pe teren la acest meci..

2) (auto?)Exilul peluzei Sud si incidentele cu cetatenii. Baieti, era clar ca oierul si Argaseala si-au bagat coada ca sa va interzica banner-ele si coregrafia.

Dar totusi, v-ati gasit sa il "rasplatiti" plecand? Chiar la Derby? Stiti cat de fals a sunat "ce drog ciudat" cantat doar de dreapta si stanga de la noi?

Aproape....urat...Lasand asta deoparte nu credeti ca oierul ar fi suferit mai mult daca ati fi ramas si l-ati fi injurat tot meciul? Plm si noi l-am injurat

de la Nord, destul de mult, si il injuram la fiecare meci, si se tot spune ca PN este vanduta lui Gigi bla bla si asemenea enormitati.

Iar ceea ce ati facut cu cetatenii este inacceptabil. Am fost si eu in PS o data, acum cativa ani.

Acolo nu e ca la noi, in PN, lumea nu s-a obisnuit ca la PN ca "peluza e a galeriei".

La PS intr-adevar stau o gramada de oameni in varsta, pensionari, si oameni cu familia. Voi v-ati mutat acolo, e ok atata timp cat va

vedeati de ale voastre, dar chiar nu inteleg ce aveati cu ei...Ar trebui sa aveti totusi un oarecare respect pentru oameni care au vazut mai multe derby-uri

decat aveti ani multi dintre voi. Pentru cine a zis mai sus "pai eu am ramas oricum", il invit sa se puna in pielea unui pensionar sau a unui om venit cu

copiii la meci. Mai iti vine sa ramai dupa ce zbiara unul la tine si il vezi destul de nebun incat sa te bata, sau sa faca rau familiei tale?

Of...suntem necivilizati..si avem o echipa penibila...

carcotasu31.08.2009 00:10
tu si profilul tau faceti niste comentarii stupide si idioate si din moment ce e forum si lumea isi da cu parerea atunci permite-mi sa-mi dau si eu cu parerea despre lipsa de creier de care suferiti amandoi (tu si profilul tau) .

Hai ca ai reusit sa ma faci sa rad in seara asta ... chiar in hohote (plm o fi si asta vreo descarcare nervoasa)

Legat de meci ... TRUP SI SUFLET PT CULORI !!!

Fan FC Steaua31.08.2009 00:13

Andreea draga, bine ai venit pe forumul suporterilor. Baietii sunt cam rautaciosi, dar au dreptate.

De ce sa jucam noi? Avem contract cu Steaua? Suntem sportivi de performanta legitimati la un club cu atati fani si cu asteptari foarte mari?

Nu draga, noi suntem cei care sustin echipa, noi suntem cei care le dam de mancare prin banii pe care ii dam pe bilete, pe cablul TV ca sa facem audienta si cei de la TV sa dea bani clubului pentru drepturi, dam bani ca sa-i vedem pe ei cum ne duc echipa undeva sus. Fara noi Steaua nu ar mai fi existat, deci e dreptul nostru sa criticam jucatorii cat si conducerea atat timp cat nu suntem multumiti de echipa si de rezultate.

Imi pare rau, dar fotbalul nu e numai sut si gol.

Si dupa cum ai spus tu, e un forum, si fiecare isi da cu parerea. Te-ai cam contrazis singura, iar scrisul cu roz ne facem sa credem ca ti-ai facut si tu cont doar ca sa ai cu cine discuta si cu cine te contrazice din cand in cand.

Si un sfat: Incearca sa nu-ti mai bati joc de limba Romana cu acel limbaj de messenger. :)

Dar nu-i nimic, oricine e bine venit atat timp cat iubeste Steaua.

Si inca ceva: Sa nu crezi niciodata nimic din ceea ce spune Gigi Becali, e un diavol care face numai rau echipei.

carcotasu31.08.2009 00:18
.

iar scrisul cu roz ne facem sa credem ca ti-ai facut si tu cont doar ca sa ai cu cine discuta si cu cine te contrazice din cand in cand.

Si un sfat: Incearca sa nu-ti mai bati joc de limba Romana cu acel limbaj de messenger. :)

Ce aveti ma cu fata daca l aora asta a iesit lumea dupa mess? eu cu cine sa vorbeasca. Apropo, andreea tu la majorat ce vrei beng beng sau tort?

Wizzey31.08.2009 00:25

Pur si simplu sunt dezamagit total de Steaua, un lot de tot ..., ce se mai zic de teren o bataie de joc. Unde este acea Steaua care o stiam...? :(

Jocul a fost foarte slab, mai bine juca Dayro Moreno in locul lui Sezkey...

AndreeaDT31.08.2009 00:29

whatever deja imi apre rau ca mi-am facut cont aici .. cum il pot sterge? :)

Wizzey31.08.2009 00:31
whatever deja imi apre rau ca mi-am facut cont aici .. cum il pot sterge? :)

Andreea draga, iti dau eu niste instructiuni, Start , Turn Off Cumputer si apasa pe ala rosu. Sper ca ti-am fost de folos.

AndreeaDT31.08.2009 00:32
Andreea draga, iti dau eu niste instructiuni, Start , Turn Off Cumputer si apasa pe ala rosu. Sper ca ti-am fost de folos.

as aprecia enorm dak nu te-ai mai baga in seama cu japca :) ratat mic

Wizzey31.08.2009 00:33
as aprecia enorm dak nu te-ai mai baga in seama cu japca :) ratat mic

Auzi, de unde ai invatat sa vorbesti urat ? de pe google ?

AndreeaDT31.08.2009 00:34
Auzi, de unde ai invatat sa vorbesti urat ? de pe google ?

dar de cand te intereseaza pe tine limbajul meu ? :) vezi-ti de viata ta

Wizzey31.08.2009 00:35
dar de cand te intereseaza pe tine limbajul meu ? :) vezi-ti de viata ta

Iti dau un micut sfat: Culcate ! iti face rau Computerul.

«1121314151619»