o zi de rahat, plina de tensiune, si nerabdare...dar nu pot sa zic, astazi Steaua nu a existat..incep prin a nominaliza cei mai buni din echipa noastra din asta seara : P.Marin, P.Golasky si atat, stam varza in centrul apararii, la fel si la mijloc, kapetanos nu a contat, iar surdu saracu , cat sa faca si cu cine ?? excrementul ala de Nicolita sa plece in mortii masi odata k m-am saturat de gafele lui.
trec la partea de atmosfera.. observatorul jocului nu ne-a dat voie in peluza cu 6 bannere dintre care unul pentru regretatul Caseta ( oare ce mortii masi a vazut observatorul ala ofensator pe acele panze?? ) aici fiind binenteles mana ciobanului si a lui Argaseala. iar multi membrii ai peluzei sud, majoritatea din brigazi, nu am intrat in stadion pana la clarificarea situatiei acelor bannere,dupa interventia mai multor persoane din conducerea clublui, am decis sa intram in stadion , iar la nici 5 minute dupa, betivul patrupezilor a dat gol.de aici si decizia de a parasi peluza in semn de protest ca nu au fost acceptate coregrafia si niste panze.
partea urata acuma vine..cei ce au cerut eliberarea peluzei,majoritatea din brigazi, au inceput forteze oameni normali ce au venit sa vada meciul sa paraseasca peluza,
am vazut cum oameni de varsta a2a,sau chiar trecuti de ea, oamenii cu copii,bunicii cu nepotii, sau pur si simplu spectatori,au fost bruscati sa paraseasca peluza,injurati si amenintati cu bataia sa paraseasca peluza, pentru ce? pentru frustrarea unor panze vopsite ?? pai atunci, voi astia din brigazi care strigati cat puteti de tare k voi sunteti Steaua, de ce plecati de la meci cand echipa are nevoie de tot sprijinul, si nu la orice meci, eternul Steaua - Dinamo.
cu ce a gresit acel om ce a venit cu familia sa vada un meci de fotbal, k sa vina 10-15 inshi sa ii injure si ameninte cu bataia oamenii simplu ce doresc sa vada un meci ???
am crezut pana astazi in forta peluzei sud, si in mentalitatea mea si a celor de la sud, insa acuma scartzaie treaba, VOI CREDETI K IL DOARE PE CIOBAN K ATI PLECAT DIN PELUZA ?? IL DOARE IN **** ATATA TIMP CAT ATI DAT BANII PE BILETE.
oieru a dus in razboi psihologic 'cu Peluza Sud, si a inceput sa castige usor usor.
e prima oara in viata mea cand imi este rusine ca am mers in peluza,sa vad cum oameni normali sunt bruscati sa paraseasca peluza ca ce? ca ciobanul face tot posibilul sa ne inchida?
m-a durut sufletul sa vad acei oameni panicati ca altii tipau la ei, si ii amenintau cu bataia sa iasa din stadion,aia nu sunt adevaratii suporteri ai Stelei, Peluza Sud se va degrada.
imi pare nespus de rau pentru asta,am fost langa echipa asta neincetat de 8 ani,am suferit si m-am bucurat, am plans de fericire si de tristete pentru Steaua,insa astazi am vazut limita bunului simtz acelora ce spun k ei sunt Steaua, Steaua suntem cu totii.
incepand de astazi, 31.aug.2009 eu in calitate de sustinator al echipei Steaua imi incetez activtatea in Peluza Sud. nu o fac pentru nimeni, o fac pentru ca astazi mi-a fost rusine sa fiu in Peluza Sud,locul unde am fost neincetat in ultimi 3 ani.
unii poate au intrecut masura si au tipat mai tare dar e de inteles cand vezi langa tine pe aia de la Dinamo ca au intrat cu steaguri si mesaje...............unii au tipat mai tare la cetareni dar au fost si multi care au insistat sa fie lasati in pace,eu pesonal am ramas si am vazut tot meciul si afara a plecat cine a vrut si la final colac peste pupaza sa ne spuna unii cetateni ca mai bine ii dadeam afara decat sa ramana sa vada ce joaca Steaua.................cred ca exagerezi mai ales ca nimeni n a fost batut si totul s a calmat