FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 0-1 (0-1)

«1111213141519»
elika30.08.2009 20:24

mi-e dor de Steaua :(

Kapetan0s30.08.2009 20:27

Doamne ce echipa aveam acum 4-5 ani dar ciobanu a distrus-o incet incet si cred ca va continua sa o distruga pana cand nu va mai ramane nimic din ea...

saptemai30.08.2009 20:27

@bogdanL

vezi ca Peluza Sud il injura pe cioban din 2006, taran coclit ce esti.

iar tu, urinatule pe tine ce esti, afla ca clubul e dator catre Becali George 78mil RON in acte, si ca in 2007, s-au cam evaporat din visteria clubului aproape 20mil E. de 2005 si 2006 nu ma hazardez sa spun nimic pana nu aflu mai multe. existenta mizeriilor similare tie permite devalizarea sistematica a clubului pana se va ajunge in situatia creata de Paunescu, moment in care nu vom mai primi licenta, nu atat din vointa LPF/FRF cat din vointa UEFA care nu va mai permite din 2010 programarea echipelor cu datorii restante.

si toate astea se intampla pentru ca jegurile umane ca voi, cu idoli ca fecali, nu se ghideaza dupa PRINCIPII, ci exclusiv dupa interese.

moarte voua, educatiei voastre, stilului vostru de a trai, de a munci, de a vorbi, de a interactiona cu lumea, si moarte clanului mafiot Becali!

KuzMaN30.08.2009 20:28

Mai bine sa ne linistim acu..si sa vedem ce trebuie facut in continuare cu retardatu' asta de cioban care ne-a bagat rau in rahat. De meci nu mai zic nimic..mai bine comentez maine..ca-s prea nervos acum. Bafta! si Lupta Steaua!

NonMollareMai8830.08.2009 20:31

tot ce se intampla acum la Steaua se intampla din cauza manelistilor tarani tyganizati care-l pupa in cur pe idolul lor Becali si-i iau apararea cand adevaratii stelisti pun degetu pe rana.

Mi-e dor de Steaua.

ceva cu verde30.08.2009 20:34

va jur ca imi este foarte dor de Steaua noastra :X

acm foltablul la Steaua este numai pt bani:|

cum era ma inainte cand se juca de placere ???

cand nu primeai nimic???

auzi si u...sa ajungi sa iei 25$ pe h(c.Ronaldo)cand am auzit m-am crucit

singurii care mai joaca la Steaua sunt: Andrei ionescu (care a facut un meci f bun in aceasta seara) Surdu , Stancu...si inca 2 3.....dar in rest toti sunt la PAMANT

Kapetanos face in minus pana la minutu 80 cand da un gol din noroc (Kapetanos NU este fotbalist de valoare)

Banel sta cu capu in pamant si nu e in stare sa puna un stop

ce sa mai vb despre tatarusanu adus cu trambite si acm se crede mare "vedeta"

ce sa mai zicem de starea terenului

si lasand toate astea...ce sa zicem de conducere:|:|:|

:ce_oameni:

JUCATI FOTBAL!!!!!!!!!!!!!!!!!

NonMollareMai8830.08.2009 20:36

infectu asta fecaliot nu e in stare sa administreze un amarat de gazon plm si voi vreti sa administreze o echipa de fotbal ? cum plm a facut jigodia asta imbecila atatia bani nu inteleg

ceva cu verde30.08.2009 20:38
infectu asta fecaliot nu e in stare sa administreze un amarat de gazon plm si voi vreti sa administreze o echipa de fotbal ? cum plm a facut jigodia asta imbecila atatia bani nu inteleg

a vandut carne de oaie si branza de la el=))

mugur8630.08.2009 20:38

Ce pretentii sa ai de la gazon cand e ingrijit de o ruda de-a ciobanului?

Stryker30.08.2009 20:38

cred ca daca astazi jucam cu feneru si nu cu dinamu , luam de la 3 in sus ... nu mai avem aparare !

BNQ30.08.2009 20:39

S-a vãzut clar, jucãtorii au vrut, dar mai mult nu s-a putut.

Asta e valoarea noastrã, mai mult nu putem, ne mulțumim cu 1 punct din 9 puncte akasã.

Bravo galeriilor, doar voi v-ați ridicat la nivelul derbiului, și bravo Bergodi cã ai încercat ceva ofensiv.

Așteptãm sã revinã Toja, poate Tãnase, cã vãd cã Gigi iar a gãsit vinovatul, Grzelak și Szekely, nu Tãtãrușanu cã a ieșit ca un narcoman, dar Szekely trebuia sã facã markaj.

Forța Steaua și desigur M**e dinamuiștilor.

Vom fi alãturi de tine și la bine și la greu.

Bravo Bãieți (din galerie).

saptemai30.08.2009 20:40

@non mollare mai 88

japca ordinara cu clanul in voluntari, schimburi cu terenuri cu Armata, iarasi japca ordinara in popesti leordeni. insa cocalarii il admira pentru asta, ca jegurile umane carora ei le spun mame si tati asa i-au educat.

facaliotilor, sa va moara tot ce e va drag voua cum imi e mie notiunea de Steaua.

Kapetan0s30.08.2009 20:40
cred ca daca astazi jucam cu feneru si nu cu dinamu , luam de la 3 in sus ... nu mai avem aparare !

Mie imi este teama sa nu luam de la 3 in sus cu Twente cu apararea pe care o avem :death:

NonMollareMai8830.08.2009 20:43
a vandut carne de oaie si branza de la el=))

si pe ganzon cred c-a pascut oile inainte de meci, deh pe criza asta nu mai are bani nici de ovaz pt mioare  :steag_sah_mic:

Ce pretentii sa ai de la gazon cand e ingrijit de o ruda de-a ciobanului?

mai exista ceva la club care sa nu fie in grija rudelor lui spurcate ????? NU ! Steaua a ajuns afacerea de familia a tiganilor astia albanezi, mache se ocupa de transferuri, Jiji-i antrenor-patron-psiholog, maimuta aia de Argaseala e pe post de titirez, bate ciobanu din palme fraieru se face imediat pres....etc

Inca o observatie, stadionul arata jalnic ! PLM 50 % DIN SCAUNE DECOLORATE, CULORI TYGANESTI, GAZON DE ZICI CA-I PASUNE, NUMAI CIORI BECALISTE LA TRIBUNE.....DOAMNE CE-AM AJUNS !!!!!

Fan FC Steaua30.08.2009 20:43
mi-e dor de Steaua :(

SI NOUA !!!

Asta de acum nu e Steaua, e Fc Steaua. Iar competitia se numeste Liga Becali. Afara cu jegosii astia mafioti din fotbal. Afara cu Sandu, Mitica, Prunea, Lupescu, si toti din clanul Becali. Ne vrem Steaua inapoi, vrem fotbal curat.

Singura echipa care merita respect e Unirea Urziceni, o echipa curata care joaca fotbal adevarat, fara tzurca, fara blaturi, fara spaga la arbitri. Au un patron care se comporta ca un patron. Noi avem un cioban circar cu bani care e dependent de imagine. Si in plus nu stie nici fotbal.

Oare ce se va intampla cu ce-a mai ramas din Steaua noastra? Ca din ea au mai ramas doar culorile si numele. In rest s-a schimbat tot. Si daca nu ma-nsel, parca si culorile au fost schimbate de prin 1999. Embleme am avut destule.

Daca nu facem ceva, se va alege praful de tot ce a insemnat Steaua, iar ciobanul va finaliza procesul de metamorfoza al echipei.

Ce a zis Becali despre meci? A zis doar ca Nicolita si onicas au fost cei mai buni, mai ales onicas. Ca deh, tre sa-i creasca presa ca pe Radoi, sa mai ia si ciobanul un ban.

mugur8630.08.2009 20:44
si pe ganzon cred c-a pascut oile inainte de meci, deh pe criza asta nu mai are bani nici de ovaz pt mioare :steag_sah_mic:

mai exista ceva la club care sa nu fie in grija rudelor lui spurcate ????? NU ! Steaua a ajuns afacerea de familia a tiganilor astia albanezi, mache se ocupa de transferuri, Jiji-i antrenor-patron-psiholog.

Inca o observatie, stadionul arata jalnic ! PLM 50 % DIN SCAUNE DECOLORATE, CULORI TYGANESTI, GAZON DE ZICI CA-I PASUNE, NUMAI CIORI BECALISTE LA TRIBUNE.....DOAMNE CE-AM AJUNS !!!!!

Ai perfecta dreptate. Din pacate...

Stryker30.08.2009 20:46
si pe ganzon cred c-a pascut oile inainte de meci, deh pe criza asta nu mai are bani nici de ovaz pt mioare  :steag_sah_mic:

gazonul e inadmisibil , am vazut rezumatul partidei din banie si nu-mi venea sa cred ce gazon au aia prin comparatie !

si cand te gandesti cate meciuri o sa se mai dispute anul asta pe el ...

Kapetan0s30.08.2009 20:49
gazonul e inadmisibil , am vazut rezumatul partidei din banie si nu-mi venea sa cred ce gazon au aia prin comparatie !

Si ce meciuri nationala Romaniei cu Austria , meciurile Unirii Urziceni in UCL + meciurile Stelei din Europa League si campionat...

ros-albastru4ever30.08.2009 20:49

n-are nimic,ai vazut cate goluri se pot marca pe un teren plin de nisip (vezi Lia Manoliu de acu 6 ani)...

elika30.08.2009 20:57
SI NOUA !!!

Asta de acum nu e Steaua, e Fc Steaua. Iar competitia se numeste Liga Becali. Afara cu jegosii astia mafioti din fotbal. Afara cu Sandu, Mitica, Prunea, Lupescu, si toti din clanul Becali. Ne vrem Steaua inapoi, vrem fotbal curat.

Singura echipa care merita respect e Unirea Urziceni, o echipa curata care joaca fotbal adevarat, fara tzurca, fara blaturi, fara spaga la arbitri. Au un patron care se comporta ca un patron. Noi avem un cioban circar cu bani care e dependent de imagine. Si in plus nu stie nici fotbal.

Oare ce se va intampla cu ce-a mai ramas din Steaua noastra? Ca din ea au mai ramas doar culorile si numele. In rest s-a schimbat tot. Si daca nu ma-nsel, parca si culorile au fost schimbate de prin 1999. Embleme am avut destule.

Daca nu facem ceva, se va alege praful de tot ce a insemnat Steaua, iar ciobanul va finaliza procesul de metamorfoza al echipei.

Ce a zis Becali despre meci? A zis doar ca Nicolita si onicas au fost cei mai buni, mai ales onicas. Ca deh, tre sa-i creasca presa ca pe Radoi, sa mai ia si ciobanul un ban.

oare cate vom mai indura din cauza lui Becali , oare cand tribunele va canta si ele alaturi de peluze si nu se vor comporta ca niste cocalari? in frunte cu zmarandescu care a stat la trib a 2 si a mancat seminte tot meciul si le-a facut poze celor de la sud cand strigau impotriva lui Becali! alaturi de niste prieteni de ai lui...si au intrat cu sticle de suc oare nu e aceeasi politica pentru toti? mi-e scarba de ceea ce vad la Steaua . vreau un glont si un pistol sa ma omor ca nu cred ca mai rezist!!

costas30.08.2009 21:11

In Europa-sase victorii cu trei echipe de balerini.In campionat.din trei meciuiri(Unirea,CFR,Dinamo)pe teren propriu-un singur punct(!!!!!) din noua puse in joc.Daca nu iubiti Steaua atunci ce cautati pe teren in tricoul rosu-albatru? Rusine.jucatori schilozi.rusine Bergodi!

ps-Kapetanos cat timp o sa-si mai bata joc de Steaua

NonMollareMai8830.08.2009 21:12

Fecali e principalul vinovat ca aduce asemenea jucatori, ba ii si impune in prima echipa vezi Tatarusanu, Nicolita, etc..

kata_roby30.08.2009 21:19

Cioban infect prost nab ce oi fi tu cu natia ta ... Gazon de rahat ....

CIOBANU : ''ASTAI Steaua CE-O DORESK , ASTA Steaua CE-O POFTESK '' JIGODIE ORDINARA ....

Mi-e DOR de Steaua !!

costas30.08.2009 21:19
Fecali e principalul vinovat ca aduce asemenea jucatori, ba ii si impune in prima echipa vezi Tatarusanu, Nicolita, etc..

Ai perfecta dreptate.frate!

AG30.08.2009 21:21

o zi de rahat, plina de tensiune, si nerabdare...

dar nu pot sa zic, astazi Steaua nu a existat..incep prin a nominaliza cei mai buni din echipa noastra din asta seara : P.Marin, P.Golasky si atat, stam varza in centrul apararii, la fel si la mijloc, kapetanos nu a contat, iar surdu saracu , cat sa faca si cu cine ?? excrementul ala de Nicolita sa plece in mortii masi odata k m-am saturat de gafele lui.

trec la partea de atmosfera.. observatorul jocului nu ne-a dat voie in peluza cu 6 bannere dintre care unul pentru regretatul Caseta ( oare ce mortii masi a vazut observatorul ala ofensator pe acele panze?? ) aici fiind binenteles mana ciobanului si a lui Argaseala. iar multi membrii ai peluzei sud, majoritatea din brigazi, nu am intrat in stadion pana la clarificarea situatiei acelor bannere,dupa interventia mai multor persoane din conducerea clublui, am decis sa intram in stadion , iar la nici 5 minute dupa, betivul patrupezilor a dat gol.de aici si decizia de a parasi peluza in semn de protest ca nu au fost acceptate coregrafia si niste panze.

partea urata acuma vine..cei ce au cerut eliberarea peluzei,majoritatea din brigazi, au inceput forteze oameni normali ce au venit sa vada meciul sa paraseasca peluza,

am vazut cum oameni de varsta a2a,sau chiar trecuti de ea, oamenii cu copii,bunicii cu nepotii, sau pur si simplu spectatori,au fost bruscati sa paraseasca peluza,injurati si amenintati cu bataia sa paraseasca peluza, pentru ce? pentru frustrarea unor panze vopsite ?? pai atunci, voi astia din brigazi care strigati cat puteti de tare k voi sunteti Steaua, de ce plecati de la meci cand echipa are nevoie de tot sprijinul, si nu la orice meci, eternul Steaua - Dinamo.

cu ce a gresit acel om ce a venit cu familia sa vada un meci de fotbal, k sa vina 10-15 inshi sa ii injure si ameninte cu bataia oamenii simplu ce doresc sa vada un meci ???

am crezut pana astazi in forta peluzei sud, si in mentalitatea mea si a celor de la sud, insa acuma scartzaie treaba, VOI CREDETI K IL DOARE PE CIOBAN K ATI PLECAT DIN PELUZA ?? IL DOARE IN **** ATATA TIMP CAT ATI DAT BANII PE BILETE.

oieru a dus in razboi psihologic 'cu Peluza Sud, si a inceput sa castige usor usor.

e prima oara in viata mea cand imi este rusine ca am mers in peluza,sa vad cum oameni normali sunt bruscati sa paraseasca peluza ca ce? ca ciobanul face tot posibilul sa ne inchida?

m-a durut sufletul sa vad acei oameni panicati ca altii tipau la ei, si ii amenintau cu bataia sa iasa din stadion,aia nu sunt adevaratii suporteri ai Stelei, Peluza Sud se va degrada.

imi pare nespus de rau pentru asta,am fost langa echipa asta neincetat de 8 ani,am suferit si m-am bucurat, am plans de fericire si de tristete pentru Steaua,insa astazi am vazut limita bunului simtz acelora ce spun k ei sunt Steaua, Steaua suntem cu totii.

incepand de astazi, 31.aug.2009 eu in calitate de sustinator al echipei Steaua imi incetez activtatea in Peluza Sud. nu o fac pentru nimeni, o fac pentru ca astazi mi-a fost rusine sa fiu in Peluza Sud,locul unde am fost neincetat in ultimi 3 ani.

«1111213141519»