Terry s-a **** cu nevasta lu' Bridge.
Terry s-a **** cu nevasta lu' Bridge.
Mai grav e ca era mama copilului celui mai bun prieten al sau.
Lasa, ma. Foarte bine ca a "ars'o". Daca a stat, ce era sa faca ? ![]()
O accidentare ingrozitoare suferita de Ramsey la Stoke - Arsenal. E dubla fractura la tibie.
Remarcabil e ca englezii nu au dat reluari ale fazei,data fiind duritatea intrarii.
Daca se intampla la noi se faceau o saptamana reportaje si stiri pe tema asta,pe toate canalele de kkt pe care le avem.Iar ochiosul de Naum il suna inca din timpul meciului pe ne-a Gigi sa-l intrebe ce parere are... ![]()
Nu e prima data cand televiziunea britanica nu difuzeaza reluari ale unor accidentari grave.La fel s-a intamplat de exemplu si la teribila accidentare a lui Eduardo , tot de la Arsenal.
Sper ca tanarul galez de 19 ani sa isi revina la forma care l-a adus la Arsenal de la Cardiff City.
In alta ordine de idei , dupa victoria de astazi de la Stoke , 3-1 , Arsenal a reintrat in lupta pentru titlu , fiind la doar 3 puncte de Chelsea.
Ultimele 10 etape o sa fie incendiare.
Accidentarea lui Ramsey:
Are dreptate danimarcu. Daca era la noi se dadeau sute de reluari a fazei pe la toate televiziunile sportive
Perfect, 3 puncte pentru Arsenal... pacat de accidentarea lui Ramsey, era un jucator foarte bun (si sper sa fie in continuare)
Urmeaza:
Burnley A
Hull D
West Ham A
Birmingham D
Wolves A
Tottenham D
Wigan D
Manchester City A
Blackburn D
Fulham A
Arsenal nu are un program foarte greu, dar are nevoie si de putin noroc pentru a castiga titlul... si cand spun noroc, ma refer la rezultatele contracandidatelor.
In orice caz are un program mai lejer ca Chelsea si United
In orice caz are un program mai lejer ca Chelsea si United
Nu stiu ce program are United si Chelsea, dar as vrea sa castige Arsenal campionatul ![]()
Eu as vrea sa-l ia Liverpool ![]()
Eu as vrea sa-l ia Liverpool![]()
Sezonul viitor poate... ca acum ii este greu sa prinda si Liga ![]()
Arsenal are cel mai lejer program , dar se impiedica de echipele mici.
Cupa Ligii
Aston Villa 1 - 2 Manchester United
Manchester City merita sa joaca in Champions League, mai ales dupa umilinta pe care a produs-o lui Chelsea.
Parerea mea ca nu prea ar face fata.
E anul lui Spurs!
Cred ca Arsenal este foarte aproape de titlu, dar sper ca Chelsea sa nu ma dezamageasca.![]()
Nu , nu ... Arsenal e departe de titlu.
Nu , nu ... Arsenal e departe de titlu.
Asa vrei sa crezi tu. ![]()
Ai sa vezi , se vor incurca la echipe mici si vorba aia...suferim inca psihologic dupa accidentarea lui Ramsey.
suferim inca psihologic dupa accidentarea lui Ramsey.
Pacat de el. Oricum, impresionant momentul in care Fabregas ii dedica golul marcat din penalty.
Pacat de el , corect.
Mare talent pustiul.
Astazi
Premier League
17:00 Arsenal - Burnley
17:00 West Ham - Bolton
19:30 Wolves - Manchester Utd
FA Cup
14:30 Portsmouth - Birmingham
19:20 Fulham - Tottenham
Maine
Premier League
18:00 Everton - Hull
FA Cup
15:45 Reading - Aston Villa
18:00 Chelsea - Stoke
Manchester City merita sa joaca in Champions League, mai ales dupa umilinta pe care a produs-o lui Chelsea.
Iti dai seama, un meci spune totul despre city. Si Birmingham joaca mai bine ca ei, si constant.