Prost gramada.
Prost gramada.
Hull - Chelsea 1-1 . Doua puncte importante pierdute de Chelsea in lupta cu United.
Hehe. Nu te pui cu Phil Brown de Ziua Cartitei.
In FA Cup, ambele echipe din Premier au fost eliminate:
Crystal Palace - Wolves 3-1
Wigan - Notts County 0-2
Notts e echipa din League Two :wub:Singura de la acest nivel.
Va juca cu Fulham in turul urmator , turul 5.
Utd la numai 2 puncte.
Hmm cand e meciu direct dintre Chelsea cu United?
3-4 aprilie
Restanta Premier League
22:00 Fulham - Portsmouth (Eurosport 2)
Restanta Championship
21:45 Blackpool - WBA
Rejucare FA Cup
21:45 Leeds - Tottenham
I'a amestecat visele si dintii in gura lu' ala.
lol...e prima data cand vad faza
care a fost motivul? ![]()
Fanul ala i-a zis: "Ia-o pe ma-ta si dispareti inapoi in Franta! ".
lol...e prima data cand vad fazacare a fost motivul?
![]()
E chiar foarte celebra faza.
@Ronnie, Maye
Acum ar trebui sa incep si eu sa tip ca au furat arbitrii? Ma refer la faptul ca 2 faze din acelasi meci au fost tratate diferit: atacul tare al lui Kyrgyakos(undeva intre galben si rosu, asta pentru a a atins si mingia) a fost de rosu, pe cand genunchiul in cap primit de Kuyt a fost nesanctionat
Moweed, +1. Desi nu-mi place Liverpool sunt de acord ca e furata de arbitrii, in moment ce Manudt fura de rupe... Am vazut meciul de azi.
Ok, furam de rupem.
Mai primim si 3 autogoluri.
Vorba aia...bulan.
Ok, furam de rupem.
Si mai dam un gol.
Moweed esti liber sa te exprimi de fiecare data cand simti ca echipa pe care o simpatizezi este dezavantajata. Spuneti of-ul si nu-ti va da nimeni cu piatra in cap. Tocmai am vazut si eu rezumatul si analiza meciului si pot spune ca arbitrul a fost total depasit, avand pozitionari slabe ce au dezavantajat ambele echipe. Pienaar putea primi rosu inca din prima repriza, la faza eliminarii lui Kyrgiakos puteau fi eliminati chiar amandoi, Gerrard a avut si el o intrare urata in repriza secunda. Pana la urma, a castigat echipa care s-a daruit mai mult.
Rezultatele de ieri:
Liverpool 1 - 0 Everton
Bolton 0 - 0 Fulham
Un egal destul de plictisitor cu putine ocazii. Gazdele au avut un gol anulat la o faza discutabila.
Burnley 2 - 1 West Ham
E greu sa castigi puncte pe Turf Moor, insa ciocanarii meritau un egal. Cu noile transferuri echipa arata mai bine, au avut numeroase ocazii, dar au fost lipsiti de noroc.
Hull 2 - 1 Manchester City
Gazdele au continuat entuziasmul din meciul cu Chelsea de la mijlocul saptamanii si au obtinut o victorie importanta si meritata.
Manchester Utd 5 - 0 Portsmouth
Victorie clara. Cel putin pana maine United trece pe primul loc. Fanii si-au continuat protestul impotriva lui Glazer.
Stoke 3 - 0 Blackburn
A existat o singura echipa pe teren.
Sunderland 1 - 1 Wigan
Gazdele isi continua forma mizerabila.
Tottenham 0 - 0 Aston Villa
Al doilea meci in care nu s-a inscris in aceasta etapa, insa diferit fata de celalalt. A fost un 0-0 frumos cu multe ocazii si parade ale portarilor.
Azi:
15:30 Birmingham - Wolves (Eurosport 2)
18:00 Chelsea - Arsenal (Eurosport 2)
Ultima sansa pentru tunari de a se mentine in lupta pentru titlu.
Un meci superb intre Birmingham si Wolves.Un derby care si-a onorat titulatura.
Phillips ne-a amintit cine este-
Final :
Birmingham - Wolverhampton 2-1
Peste 10 minute incepe derby-ul. :>
Este un derby londonez , dar nu un derby mare.
da, un fel te Timisoara - CFR ![]()
Chelsea 2-0 Arsenal.
Chelsea ia titlul!!!
Arsenal a cam iesit din lupta pentru titlu...E Chelsea poate favorita,dar si United vine tare din urma...
Au mai ramas Chelsea si United in lupta pt titlu.
Nu exista favorita in aceasta cursa.