pai nu Pro TV va transmite meciul ?
nu...digisport-ul
informatie de ultima ora !
Steaua - ST. PATRICK - ORA 20:30 - DIGISPORT LIVE
AICI PUTETI VEDEA DIGI SPORT LIVE NON STOP !
Stie cineva daca meciul este transmis de Pro TV,asa cum se anuntase initial?
Nu de alta dar astia de la Pro TV nu zic nimic.
Multumesc anticipat!
Mii de scuze,am vazut raspunsul lui Keratoconus,dar dupa ce m-am trezit vorbind!
Ideea e ca pe digi e Vaslui cu nu stiu cine in reluare...cine da totusi meciul asta?
later add: plm sunt pierdut in timp si spatiu. sorry
Cu portile inchise,nu?
Cu portile inchise,nu?
Da.
Chiar daca jucam cu portile inchise, n-au nici o scuza daca nu ii inving la cel putin 2-3 goluri diferenta pe amatorii irlandezi.
Chiar daca jucam cu portile inchise, n-au nici o scuza daca nu ii inving la cel putin 2-3 goluri diferenta pe amatorii irlandezi.
nu fi asa sigur .....
Stie cineva de ce se vad asa raspunsurile la un subiect? Stiu ca nu are legatura cu topic-ul, dar chestia asta ma face sa nu mai intru pe forum, ca ma enerveaza. ![]()
Da,cam asa ar trebui sa fie.Dar sa vedem ce va fi pe teren,depinde si cum-i trateaza Steaua pe irlandezi,sper sa nu-i ia de sus si sa joace serios,sa-i ia tare de la inceput.
Stie cineva de ce se vad asa raspunsurile la un subiect? Stiu ca nu are legatura cu topic-ul, dar chestia asta ma face sa nu mai intru pe forum, ca ma enerveaza.![]()
la ce te referi?
la ce te referi?
Stiu eu la ce se refera ca si mie mi s-a intamplat si ma enervasem la culme
)
Vezi ca undeva sus in dreapta, scrie OPTIUNI,da-i click acolo, iar la mod de afisare selecteaza standard si gata ![]()
Ms mult. ![]()
pe ce program se poate vede meciul ?
digi rahat
Tot le dam.Deocamdata,tot Bergodi e antrenor.
Le dam bataie sigur. Sunt o echipa mica. Stadion de doar 5000 de locuri. Ar fi chiar rusine sa ne impiedicam de astia. Nu va mai faceti probleme.
Frumoasa poza de la acest articol! http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/8181
Imi pare cunoscuta ![]()
PS: Meciul e pe DIGI
Nu ne impiedicam de ei.Nici Steaua 2 nu ar trebui sa se impiedice de ei.
Adversar mai usor decat Ujpest , de exemplu.
Frumoasa poza de la acest articol! http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/8181Imi pare cunoscuta
PS: Meciul e pe DIGI
Da ai perfectã dreptate și cred cã calificarea ar trebui jucatã de pe acuma
Hai Steaua ![]()
meciul se vede aici www.free-TV.go.ro
Eu zic un 3-0. Prea optimist oare?
Pe sistemul... :
Steaua-Ujpest 2-0 , 1-2
Steaua-Motherwell 3-0, 1-3
Merg pe un 4-0...