din meciul de aseara am ramas cam cu atat:
- Banel trebuie neaparat sa plece pentru ca strica tot jocul Stelei.
- nu pot sa inteleg cum de joaca atat de bine surdu, e incantator prin determinare si felul cum gandeste fazele, iar la capitolul altruism, este singurul jucator roman care atinge standardele UE!
- prima repriza se putea incheia cu 0-2 si nu ma miram. noi am jucat prost, ei au avut doua ocazii la care am inlemnit. tatarusanu era spectator, fundasii centrali la fel
- Gigi tot prost ramane. el a angajat inginer agronom pentru gazon. probabil vrea sa cultive ceva plante intre meciuri, sa mai faca un ban. suprafata de joc este execrabila, ma mir cum de mai nimeresc fotbalistii mingea! Kapetanos sigur injura cel mai tare, s-a cam facut de cacao la ratarea aia, multi nu inteleg ca daca mingea sare aiurea nu e greu sa "reusesti" asa o executie!
- avem cativa jucatori in mare forma, chiar fiind abia la inceputul sezonului: Kapetanos, Stancu, Surdu, Ionescu, Onicas. dupa mine, asta e baza Stelei acum. apararea e varza insa, se va vedea la meciurile tari. poate pana atunci face bergodi ceva, dar altceva decat sa-i dea dreptate patronului!
- e clar ca ciobanul ii va termina si pe szekely si pe rada. pentru binele lor ar trebui sa plece. sa-l f... in gura pe cioban si sa plece, ca daca prostul si-a pus in gand sa-i mazileasca, nu se lasa pana nu reuseste, indiferent de consecinte!
in alta ordine de idei, felicitari vasluiului, bravo clujului. sa mai faca si altii puncte, nu doar noi.
despre Dinamo: nici o surpriza, nici ca au luat doua goluri acasa (cam asta le e norma, istoria o dovedeste), nici ca au invadat terenul, fiind in Romania, tara lui papura voda.
in irlanda nu va fi usor, vom revedea meciul cu motherwell. sper insa ca in repriza a doua sa ii linistim din nou, iar Stancu si kapetanos sa dea fiecare cate doua goluri.