FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - St. Patrick's Athletic 3-0 (0-0)

«1567»
Astristul20.08.2009 20:02
javrele interzise-n Champions League, acum si-n europa league haha

Cam de asa ceva am avea si noi nevoie ca sa scapam odata pentru totdeauna de cioban. Bine e o masura extrema, dar cu astfel de jeguri doar asa merge.

Felicitari baieti pentru victoria din aceasta seara. ;) Motanul a lovit din nou si ... sa nu uitam de cel mai bun jucator din Romania, Baaaneeel Nicolita. :)

FORZA Steaua !!!

zamainmenu20.08.2009 20:05

Genoa - Odense 3-0 min 60....repet, bine ca am picat cu irlandezii... greul abia acum incepe, in grupele Europa League. Sper sa dovedim in grupe ca avem valoare si sa confirmam statutul de cap de serie.

KERATOCONUS20.08.2009 20:12
St Patrick's este o echipa mult sub ce am intalnit noi pana acum in tururile preliminare, adica Ujpest si Motherwell. Nu-mi fac probleme in privinta calificarii in grupele Europe League. Chiar daca jucam cu portile inchise, ne vom distra cu acesti amatori din Irlanda. Pronostic: Steaua - St Patrick's 3 - 0 :steagcruce:

Ar trebui sa ma reapuc sa joc la pariuri.

Korado20.08.2009 21:23

Un singur lucru inca ma dezamageste la Bergodi , faptul ca echipa nu joaca mai nimic in prima repriza ... ma gandesc asa ca poate vrea sa citeasca adversarul si in meciul de acasa cu Motherwell a vazut ca nu prea au aia o treaba cu fotbalul le-a dat ordin sa atace si sa marcheze.In fine felicitari pentru rezultatul din aceasta seara , Steaua dovedeste inca odata de ce are cei mai multi suporteri si de ce este cea mai cunoscuta pe plan european in mai toate campionatele europene , momentan este singura echipa care sa calificat inca din manasa tur sau a luat o optiune serioasa la calificare...SUCCES si Spor la puncte in campioant!

MoWeed20.08.2009 22:02

Cred ca irlandezii sunt chiar mai slabi decat scotienii de la Motherwell. Deja ne-am calificat, la retur cred ca vor juca cei care au prins mai putine minute in acest start de sezon

Maye20.08.2009 22:07

La retur vom revedea returul cu Motherwell.

Lari21.08.2009 00:26

5-2 pentru Steaua a fost raportul ocaziilor de gol

0 șuturi au tras irlandezii pe poarta lui Tãtãrușanul

60% a fost posesia Stelei fațã de 40% a oaspeților

12-4 pentru Steaua a fost raportul șuturilor

andreivochin.ro

stelea21.08.2009 05:11

ce pot spune 3-0 ..doar in repriza a doua . Bravo Stancu , Surdu , Kapyts+ Nicolita chear si Petrica + Golansky

E bunicel Tininho ....dar vine Tanase .Sa vezi atunci fotbal . Nu ma incanta prea tare defensiva mai ales in duelurile aeriene . Mergem inainte

fular-campionii

Beee..kal.i, lasa-l sa isi faca treaba pe Bergodi !

Daniel-Ionut21.08.2009 07:07

Mda...

Un scor care ne asigura calificarea in grupe, putea sa fie si mai mult, da' cred ca terenul a fost de vina :confused:

E perfect oricum :oleole:

AlleXyS21.08.2009 08:05

mie-mi plac mult statisticile , scorurile din Champions League si europa league .... clasamentele astea ... bla bla , si in momentul de fatza , in sezonul 09/10 din Europa , Steaua e printre putinele echipe care au procentaj de 100% victorie pe meci , 5 din 5 ... sper sa fie 6/6 apoi in grupe sa vedem !! E drept ca nu au intrat echipele mari din Champions League , dar tot e ceva sa obtii 5 victorii la rand in Europa !!

Hai in Irlanda cu macelu ...... 3-0 , 4-1 , cam asa sa fie scoru :))

David21.08.2009 08:31

In Liga I,cu jocul asta pierdeam.Dar nu cu javrele!

red&blue_boy21.08.2009 09:03

Da,suntem ca si calificati,scorul e bun,frumos ca avem 5 victorii,dar jocul nu prea m-a incantat.In grupe o sa fie altceva,echipe mai tari,ne va fi greu.In special in aparare si la mijlocasii centrali.Sa fim rezonabili,irlandezii parca-s mai slabi decat scotienii,si ne-a fost greu pana le-am dat gol.

mountytoma21.08.2009 14:42

din meciul de aseara am ramas cam cu atat:

- Banel trebuie neaparat sa plece pentru ca strica tot jocul Stelei.

- nu pot sa inteleg cum de joaca atat de bine surdu, e incantator prin determinare si felul cum gandeste fazele, iar la capitolul altruism, este singurul jucator roman care atinge standardele UE!

- prima repriza se putea incheia cu 0-2 si nu ma miram. noi am jucat prost, ei au avut doua ocazii la care am inlemnit. tatarusanu era spectator, fundasii centrali la fel

- Gigi tot prost ramane. el a angajat inginer agronom pentru gazon. probabil vrea sa cultive ceva plante intre meciuri, sa mai faca un ban. suprafata de joc este execrabila, ma mir cum de mai nimeresc fotbalistii mingea! Kapetanos sigur injura cel mai tare, s-a cam facut de cacao la ratarea aia, multi nu inteleg ca daca mingea sare aiurea nu e greu sa "reusesti" asa o executie!

- avem cativa jucatori in mare forma, chiar fiind abia la inceputul sezonului: Kapetanos, Stancu, Surdu, Ionescu, Onicas. dupa mine, asta e baza Stelei acum. apararea e varza insa, se va vedea la meciurile tari. poate pana atunci face bergodi ceva, dar altceva decat sa-i dea dreptate patronului!

- e clar ca ciobanul ii va termina si pe szekely si pe rada. pentru binele lor ar trebui sa plece. sa-l f... in gura pe cioban si sa plece, ca daca prostul si-a pus in gand sa-i mazileasca, nu se lasa pana nu reuseste, indiferent de consecinte!

in alta ordine de idei, felicitari vasluiului, bravo clujului. sa mai faca si altii puncte, nu doar noi.

despre Dinamo: nici o surpriza, nici ca au luat doua goluri acasa (cam asta le e norma, istoria o dovedeste), nici ca au invadat terenul, fiind in Romania, tara lui papura voda.

in irlanda nu va fi usor, vom revedea meciul cu motherwell. sper insa ca in repriza a doua sa ii linistim din nou, iar Stancu si kapetanos sa dea fiecare cate doua goluri.

clausblaus21.08.2009 15:23
Chiar daca jucam cu portile inchise, n-au nici o scuza daca nu ii inving la cel putin 2-3 goluri diferenta pe amatorii irlandezi.

Multumit?

«1567»