2-1 chinuit...
2-1 chinuit...
Meciul live pe net aici =>> www.free-TV.go.ro
Tatarusanu, Golanski, Baciu, Tudose, Petre Marin, Szekely, Oicas, Ionescu, Ochirosii, Surdu, Kapetanos
sport.ro
e de bine...fara bulanel...
Banel joaca in locul lui Szekely. ![]()
Ati vazut echipa undeva?Oficial.
* 12 Tãtãrușanul
* 4 Golañski
* 9 Kapetanos
* 11 Surdu
* 15 Tudose
* 16 Nicolițã
* 17 Baciu
* 18 Marin
* 19 Ionescu
* 21 Ochiroșii
* 25 Onicaș
De pe situl UEFA. Inclusiv articolul hotarat de la finalul numelui lu' Ciprian.
inseamna ca cei de la Pro TV si sport.ro mananca rahat de oaie non-stop ![]()
Iar nu joaca Rada!
Iar nu joaca Rada!
Ionut Rada nu e nici macar pe banca de rezerve. Si cand te gandesti ca astia din presa il anuntau titular...
Tatarusanu, Golanski, Baciu, Tudose, Petre Marin, Szekely, Oicas, Ionescu, Ochirosii, Surdu, Kapetanos
sport.ro
e de bine...fara bulanel...
Nu scapam noi asa usor de Banel...
cainii au luat doar o boaba pana acum ![]()
pfffff...ce gol era sa luam ![]()
![]()
Banele mama....mi-ai mancat zilele
((((
astia isi bat joc de noi?? ![]()
![]()
Daca ne scremem in halul asta cu irlandezii...ma intreb ce-am fi facut cu Genoa? ![]()
Fotbalul fara spectatori e ca nunta fara lautari...urat rau meciul fara spectatori..
se mai uita cineva de-aici pe sopcast la meci????...nush ce mama dracului are ca nu mai merge deloc,s-au blocat toate canalele si e streamingul 100 % ![]()
eu il vad pe net si imi merge
Ai de **** noastra ![]()
sfintii joaca incredibil de slab , iar noua se pare ca nu ne iese nimic... pacat de ratarea lui kapetanos si a lui Baciu..
se mai uita cineva de-aici pe sopcast la meci????...nush ce mama dracului are ca nu mai merge deloc,s-au blocat toate canalele si e streamingul 100 %![]()
Eu pe sopcast m-am uitat,si nu are nimic.
a dat gol vasluiu si acu aek atena....si noi ne chinuim cu niste cacati, bravo vasluile
Hai sa vedem si a doua repriza si apoi sa tragem concluzii in privinta jocului Stelei. ![]()
PS: Din pacate a inceput sa se intrerupa sopcast-ul. ![]()
M-am convins si cu bergodi, un sclav. Tiganu e vai de mortii lui, numai chifle da. Si ciudat, mai bate si fazele fixe. Ionescu e in teren si e petarda. Rada freaca banca de rezerve... Singurul care mi-a placut e Petre Marin.
CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea !
mi se face somn, help ![]()