FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - St. Patrick's Athletic 3-0 (0-0)

«12347»
KERATOCONUS12.08.2009 13:16

Este bine ca l-au inclus pe lista de la UEFA si pe tanarul atacant de la Steaua 2, Vlad Rusu. Insa nu-l vad trecut acolo pe Cristian Tanase. :hmmm:

Alexandru H.12.08.2009 13:19
Este bine ca l-au inclus pe lista de la UEFA si pe tanarul atacant de la Steaua 2, Vlad Rusu. Insa nu-l vad trecut acolo pe Cristian Tanase. :hmmm:

Din moment ce nu au semnat inca acel contract, era imposibil sa fie trecut acolo... probabil va intra in echipa pentru grupele Europa League

dangeor12.08.2009 13:25

Pai lista asta pentru ce e?

Si de ce mai apare Goe?

Alexandru H.12.08.2009 13:29
Pai lista asta pentru ce e?

Si de ce mai apare Goe?

E o lista trimisa la UEFA inainte de cele doua transferuri.

Si este doar pentru play-off-ul Europa League... atunci cand vom ajunge in grupe vom trimite o noua lista de jucatori...

KERATOCONUS12.08.2009 13:39
Din moment ce nu au semnat inca acel contract, era imposibil sa fie trecut acolo... probabil va intra in echipa pentru grupele Europa League

Eu stiam ca Tanase a semnat deja contractul cu Steaua pe o perioada de 5 ani. Chiar ieri l-am auzit pe Argaseala spunand ca azi o sa trimita prima transa de bani catre clubul FC Arges. Oricum, pe amatorii de la St.Patrick's ii vom elimina si fara Cristian Tanase.

Vlad Bogdan12.08.2009 19:51

Astia cine mai sunt ? echipe de genu nentori , elfi , lalele etc pacat ca noi nu suntem dinam0.

3(4)-0 , 0-2

Ajungem in grupe sigur si sper sa dam si acolo peste echipe din astea

RaMs3s12.08.2009 20:24
Astia cine mai sunt ? echipe de genu nentori , elfi , lalele etc pacat ca noi nu suntem dinam0.

3(4)-0 , 0-2

Ajungem in grupe sigur si sper sa dam si acolo peste echipe din astea

cum adica pacat ca nu suntem Dinamo ? Bine ca nu suntem ca Dinamo ai vrut sa zici :) ( eu scriu cu d mic si mi se editeaza automat Dinamo cu D mare :thumbdown: )

The Game13.08.2009 07:23

Astia-s mai praf decat Motherwell,asa ca nu-mi fac probleme ca nu o sa ii batem si in "Templu" si in Irlanda si mergem fara emotii in grupe.

red&blue_boy13.08.2009 08:40

Asa-i,in mod normal ar trebui sa trecem fara probleme de irlandezi.

D4v1dstelist13.08.2009 10:33
cum adica pacat ca nu suntem Dinamo ? Bine ca nu suntem ca Dinamo ai vrut sa zici :) ( eu scriu cu d mic si mi se editeaza automat Dinamo cu D mare :thumbdown: )

nu stiu. eu cred ca a vrut sa zica ca pacat pentru ei.

2-0-tur.

I.N.Money13.08.2009 10:39

Sa nu ne grabim, anul trecut au ajuns pana in primul tur al Cupei UEFA, acolo au fost eliminati greu de Hertha Berlin 2-0 in Germania, iar Irlanda a fost 0-0, dar irlandezii au ratat mult de tot, cam in stilul ratarilor lui Motherwell in prima repriza.

Pe langa asta, anul trecut au eliminat si pe Elfsborg. Daca nu mergem "ca in vacanta", ne calificam fara probleme.

1on13.08.2009 11:16

Cicã ambele meciuri vor fi date de :finger: digisport :finger:. Iar returul se va suprapune în cea mai mare parte cu meciul CFR-ului.

Agitație mare pentru Steaua, Dinamo și CFR în ultimele zile, cluburile fiind vizitate de reprezentanții UEFA, care au verificat condițiile de gãzduire a meciurilor.

Ieri, cele trei cluburi și-au stabilit și cumpãrãtorii în ceea ce privește drepturile TV pentru urmãtorul tur preliminar din Europa League. Astfel, DigiSport a plãtit pentru cele douã meciuri ale Stelei cu St. Patrick 220.000 de euro, cel din Ghencea costând puțin peste 100.000. Antena 1 a cumpãrat ?dubla? lui Dinamo cu Slovan pentru jumãtate din sumã, puțin peste 100.000 de euro. ?Dubla? CFR-ului cu Sarajevo s-a vândut în total cu aproximativ 80.000 de euro. Meciul din deplasare este așteptat sã ajungã pe Antena 1, iar cel de acasã a fost cedat tot cãtre Digi. Noul canal de sport al RCS are însã o problemã pentru ziua respectivã, UEFA anunțând meciul CFR - Sarajevo la 21:15, suprapunându-se astfel cu meciul Stelei contra irlandezilor, care este la 21:45.

Sumele plãtite pentru aceste meciuri sunt considerate de specialiști drept supraevaluate, televiziunile asumându-și astfel pierderi considerabile. De exemplu, un meci ca Steaua - Ujpest a vândut publicitate de numai 38.000 de euro, în timp ce drepturile TV costã mai mult decât dublu.

Prosport

Meciurile dintre Fulgerul Bragadiru și Stuttgart le dã TVR-ul. Play-off-ul UCL intrã la pachet cu grupele în ceea ce privește televizarea și sponsorizarea (ca și Supercupa Europei).

Pan3L13.08.2009 17:53

batem fara probleme cu 3-0 :) .. eu zic ca is prea slabi astia pentru noi ... fularultras fularultras forzateaua forzateaua forzateaua

D4v1dstelist13.08.2009 19:32

optimismul asta...

Catalyn0714.08.2009 19:05

pisamas pe digi sportu lor X(. In fiecare zi in fotbalu asta de rahat primesti o noua " super " veste

Maye14.08.2009 19:36
pisamas pe digi sportu lor X(. In fiecare zi in fotbalu asta de rahat primesti o noua " super " veste

UIta-te pe net si gata.

Catalyn0714.08.2009 20:29

Iti dai seama ca asta o sa fac, ca alta varianta n-am, dar totusi una e sa vezi un meci pe net si alta e la TV...

Maye14.08.2009 21:06

Eu n-am nici ghesepe si nici diji.Si m-am obisnuit.Te obisnuiesti si tu.

fredysteaua14.08.2009 22:58

a intrat mafia si in TV...

KuzMaN15.08.2009 09:22

Eu zic ca trecem de astia chiar daca poate s-ar putea sa fie mai greu. Ma gandesc totusi ce o sa facem mai tarziu pentru ca vor fi echipe mai bune , iar cu Ciobanu' care strica toata echipa chiar n-avem sanse sa ajungem cat mai departe.. pacat de jucatori si suporterii care in fiecare an isi pun sperante in echipa asta.. Lupta Steaua!! 

KERATOCONUS15.08.2009 13:17

Adversara Stelei in playoff-ul Europa League n-a reusit sa castige confruntarea cu divizionara secunda Monaghan, in optimile de finala ale Cupei Irlandei. Managerul lui Saint's Patricks, Jeff Kenna, a trimis in teren urmatorul "11": Rogers - Gavin, Harris, Partridge, Stevens - Guy, Dempsey, Lynch, O' Connor - Quigley, Fitzpatrick.

Meciul dintre cele doua echipe se va rejuca luni. pe terenul lui Saint Patrick's, iar invingatoarea se va califica in sferturile de finala ale Cupei Irlandei.

sursa: NewsIn

_yang15.08.2009 14:38
Meciul dintre cele doua echipe se va rejuca luni.

Asta e o veste buna pentru noi...

ady_ultras15.08.2009 18:33

daca ne impunem categoric, in resturul din irlanda as vrea sa vad un 4-3-3 ,

tatarusanu

golansky Ghionea rada ninu

sekely tanase toja

Stancu Kapetanos surdu

D4v1dstelist15.08.2009 18:50

Zapata in poarta!Macar in meciurile astea! :worthy:

ady_ultras15.08.2009 19:22

doamne fereste

«12347»