Cine a zis ca peluzele vor fi inchise cu Dinamo?
hai frate, credeti toate prostiile?!?
hai frate, credeti toate prostiile?!?
Am spus eu ca am crezut asa ceva?
Doar am intrebat cine a spus chestia asta ( daca chiar a spus cineva asa ceva )
Cat de urat poate sa fie stadionul fara suporteri....
acelasi joc mediocru fara farmec... presimt ca dam cateva bulane dar luam si noi cateva..
Cat am ras la faza cu negrulițã cand vroia sa danseze langa minge...ca indienii in jurul focului..
Eu cred ca acest cãcãrez incearca sa-l impresioneze pe cioban....
nu jucam nimic.
Stie cineva de ce nu joaca Ghionea ?
E accidentat...
Greu fara Goian in aparare ![]()
Greu fara Goian , greu cu Szekely care aluneca de parca ar juca pe gheata....
Era de asteptat...nu avem echipa,iar schimbarea Szekely cu Ochirosii nu am inteles-o...in fine,vine furtuna in Ghencea!. **** Becali!
Greu fara Goian , greu cu Szekely care aluneca de parca ar juca pe gheata....
Pai cum sa nu alunece nu vezi si tu ce gazon avem ![]()
ciobanul a reusit inca odata sa strice atmosfera la echipa...felicitari fecalule totul mergea bine pana sa te apuce crizele !
Sa isi ia ghete speciale pentru gazon , ca deaia inspecteaza terenu inaintea meciului.Macar de isi schimba ghetele la pauza...ceilalti de ce nu au alunecat??decat szekely...
Sa isi ia ghete speciale pentru gazon , ca deaia inspecteaza terenu inaintea meciului.Macar de isi schimba ghetele la pauza...ceilalti de ce nu au alunecat??decat szekely...
mai taci ba oaie, dupa ce l-a facut praf ciobanul cum ai fi vrut sa joace ?
Szekely nu aluneca, ci se impiedica de gropile is pamantul iesit din gazon in special in acea zona. Ati vazut si cum sare mingea... Nu inteleg de ce e Ochirosii pe dreapta si tiganu pe stanga... Ochirosii face jocuri excelente pe stanga.
Tiganu si Onicas, oamenii pupati in cur de Becali au facut un joc penibil....
Asa echipa (cumparata si dictata de cioban), asa gazon (intretinut de un neam de-al lui Becali), adica VARZA amandoua.....
Sper ca acum s-au convins si oile lui Becali ca ciobanul face numai rau Stelei...
senzational
:|
acuma zice oieru k sekely e de vina, Banel a scapat singur futul in gat de maratonist si s-a impiedicat in mingie
mai taci ba oaie, dupa ce l-a facut praf ciobanul cum ai fi vrut sa joace ?
Auzi , vorbeste frumos.Ma doare pe mine in p**a de cioban , eu nu vorbesc de el ,din partea mea sa plece la oi de unde a venit, vorbesc de "briliantul" de Szekely care nu poate sa stea in picioare
ciobanu are criza in direct.....cred ca se drogheaza....
In aparare suntem la pamant. Cat despre cioban...e persoana careia ii port cea mai mare ura din viata mea.
Se vede ca gazonu a fost intretinut de niste ****, neamuri cu muistu sef
Auzi , vorbeste frumos.Ma doare pe mine in p**a de cioban , eu nu vorbesc de el ,din partea mea sa plece la oi de unde a venit, vorbesc de "briliantul" de Szekely care nu poate sa stea in picioare
TU esti chiar o OAIE -))) accepta adevarul-) Szekely a centrat perfect de cel putin 2 ori catre Kapetanos, ba oaio i-a pus mingea pe cap, spre deosebire de Antonio Banderas de Romania
Nu stiu ce ai cu Szekely.A centrat foarte bine de cateva ori,.A fost SINGURUL care a facut asta.Ce-a facut Tiganinho in schimb?
i-am numarat toate greselile lui Forrest Gamp de Romania...nici mai mult nici mai putin de 24 de mingi f****e, fara sa luam in considerare suturile si cenrarile trimise in plopi...
nasol.
singura scuza pentru acest meci,este ca nu au fost spectatori,iar scuza e de-a dreptul tampita,pentru ca o echipa buna ar trebui sa joace cu sau fara spectatori.M**e Becali