sejoaca in Ghencea, dar nu pe terenul principal. Se joaca pe terenul de antrenament.
Cum te duci spre Peluza Sud, in stanga sunt 3 terenuri de antrenament. Pe unul dintre ele se joaca. Undeva langa terenul de rugby daca cunosti.
sejoaca in Ghencea, dar nu pe terenul principal. Se joaca pe terenul de antrenament.
Cum te duci spre Peluza Sud, in stanga sunt 3 terenuri de antrenament. Pe unul dintre ele se joaca. Undeva langa terenul de rugby daca cunosti.
Dam mai multe decat primim si gata
strategia lui werder bremen ![]()
un 3-2 zic eu
Sper sa batem,dar va fi mai greu fara suporteri,fara galerie,orice ar zice Becali.
sejoaca in Ghencea, dar nu pe terenul principal. Se joaca pe terenul de antrenament.Cum te duci spre Peluza Sud, in stanga sunt 3 terenuri de antrenament. Pe unul dintre ele se joaca. Undeva langa terenul de rugby daca cunosti.
Cunosc,ms pentru raspuns.
Sper sa fim cat mai multi dat fiind faptul ca urmatoarele 2 meciuri ale echipei mari le vom vedea doar la TV!
Daca face iar Kapetanos ca si anul trecut gol in min 90' dar spre deosebire scorul sa fie deja vreo 2,3-0 pt Steaua ![]()
Presimt ca iar o punem de un egal,dar asta nu se va intampla isi pune Kapetanos curul unde trebuie...
Baietilor o sa le fie greu fara noi in tribune, peluze. In rest insa, totul e cu ei. Râul, ramul...
Vom invinge! Cu 1-0 sau 2-1 sau chiar 2-0.
Iar bate vantul printre scaune,iar ecouri de zbierate disperate...
da.. se imprastie cojile de seminte de la T-uri ..
Ati merita si voi sa va faca Argaseala un ecran din ala mare pe acolo pe undeva,sa va puteti sa va adunati sa vedeti meciuirile astea din deplasare,cum a facut si Mititelu anul trecut la Steaua-Craiova.
Cu dinamu e acces doar la tribune ,peluzele inchise.La care tribuna ne bagam?
S-a facut un ecran la Patinoarul din Drumul Taberei la meciul cu prazarii,nu stiu cata lume s-a adunat,dar din cate am auzit nu s-a adunat prea multa lume.....Si ala a fost organizat de patinoar,nu de conducere,aratandu-ne inca odata ca li se rupe de suporteri,de fapt,ne-a aratat vreodata ca le pasa de noi?
Apropo de Argaseala,azi e ziua lui,asa ca nu pot sa nu ma abtin sa nu ii fac o dedicatie sincera: ![]()
![]()
P.S.: Pytycrys,da si tu o sursa te rog la informatia ca ne inchid astia peluzele in derby...
adica?
sper sa ii batem ca se cred cam smecheri ![]()
eu vreau 2-1 pt Steaua ! ![]()
![]()
ce faceeeeeeeeeeee ? ![]()
Gsp?Sau Stelisti.site , nu mai tin minte.
Imi cer scuze ca postez aici , este urgent si aici se posteaza cele mai multe mesaje in aceasta perioada. Va rog spuneti'mi adresa exact unde se trimit raspunsurile pentru concursul "Ghiciti jucatorul dupa tatuaj!"
Imi cer mii de scuze
Imi cer scuze ca postez aici , este urgent si aici se posteaza cele mai multe mesaje in aceasta perioada. Va rog spuneti'mi adresa exact unde se trimit raspunsurile pentru concursul "Ghiciti jucatorul dupa tatuaj!"Imi cer mii de scuze
c***@***
pana la sfarsitul sezonului nu mai are cum sa le inchida
a vandut abonamente:)
Ii lasam sa abereze.
pana la sfarsitul sezonului nu mai are cum sa le inchidaa vandut abonamente:)
Din pacate, ciobanul poate sa inchida peluzele cand vrea **** lui. Metoda e foarte simpla: anuleaza abonamentele si ne returneaza banii. Insa nu va face acest lucru, deoarece ar insemna ca suporterii de la peluze sa se mute la tribune, iar acolo ar fi mai greu de controlat.
Daca castigam,suntem lideri.
@KERATOCONUS nu e chiar asa. E un sirviciu pe care tu-l platesti si vrei sa-i ai. Trebuie sa-ti dai si tu cu parerea cand iti returneaza banii.
@KERATOCONUS nu e chiar asa. E un sirviciu pe care tu-l platesti si vrei sa-i ai. Trebuie sa-ti dai si tu cu parerea cand iti returneaza banii.
Da, asa ar fi normal intr-o tara civilizata. Insa nu uita cine e in fruntea clubului nostru. Un cioban nebun si drogat, care ar face orice, pentru a scapa de contestatarii lui.
stie cineva in site unde se poate prinde digisport online, pls ....