pai a zis gradinescu ca si-a lasat par grajelac, n-ai auzit?
MU*E Becali
era misto daca aparea a doua zi dupa declaratia imbecilului cu o peruca a la Slash ...ghitaristul de la Guns N' Roses... ![]()
pai a zis gradinescu ca si-a lasat par grajelac, n-ai auzit?
MU*E Becali
era misto daca aparea a doua zi dupa declaratia imbecilului cu o peruca a la Slash ...ghitaristul de la Guns N' Roses... ![]()
a fost jignit szekely cumva prin banner ? sau nu am inteles bine
a fost jignit szekely cumva prin banner ? sau nu am inteles bine
Mai citeste din nou mesajul de pe banner. O sa vezi ca Szekely nu a fost jignit deloc. Ba din contra, era indemnat sa ii f**a in gura pe conducatorii Stelei. ![]()
Bannere la adresa jucãtorilor se permit? Dacã la Jijinho nu ajunge cã Bãnel e praf.. poate de sugerat sã citeascã el singur cã e praf. Sã vedeți cum dupã aia i se acordã banderola cã a fost jignit și cã e cu moralul la pãmânt..
Pleacã animalã !
Seara trista pentru Banel. Multi il acuza ca il admira pe Apostol la inscrierea golului. Adevarul este altul. Banel joaca cu o casca in ureche si era conectat la marea finala de 100 de la Berlin. In aceleasi minute ,concurentul sau pentru proba de 100 m ,dobora un record mondial. Banel este foarte afectat de acest fapt pentru ca si lui ii este foarte greu sa coboare sub 9,58.
In Faurei este mare jale de cand a aparut acest Usain Bolt de nicaieri. Banel are un concurent adevarat si nu-l va putea invinge niciodata! Cu toti plamanii lui de armasar.
Comentatorii aia enervanti fac tot timpul greseli cand afirma ca Banel a incercat o "bicicleta". Pai intrebati-le pe fetele de pe video-chat si o sa vedeti ca au mai multe cunostinte despre artificii tehnice! Ele vor spune negresit :"Banel a incercat o "tricicleta. Nu are 3 picioare? "
Nota pentru cei care nu au prins gluma (sa nu imi mai sara lumea in cap)..... al 3-lea picior este intre alea 2.
ªtiu cã scriu degeaba
dar scriu un mic epilog ![]()
Deci la faza golului m-a mirat poziționarea liniei de fund .. Ochiroși îl ataca pe frunzã care a centrat.. cînd Petre Marin era la prima barã .. cei 2 FUNDAªI CENTRALI .. care nu marcau pe nimeni trebuiau sã-l marcheze pe Apostol.. dar asta nu s-a întîmplat pt cã ei plimbau fluturi, a fost Golansky acolo care nu are înãlțimea necesarã pt a stopa.. și Nicolițã zbura pe alãturi .. personal cred cã e greșeala fundașilor centrali...
Tãtãrușanul - sigur pe el, la gol .. putea sã scoatã balonul.. dar nu e vina lui ..
P. Marin - Joc relativ bun.. a fost depãșit în cîteva rînduri pe partea stîngã.
Tudose - Slab .. în afarã de faza golului, a avut multe degajãri ezitante ..
Baciu - slab, puține dueluri cîștigate la cap, multe fault-uri ..
Golansky - unul din cei mai activi steliști pe partea dreaptã.. a intrat în combinații a centrat.. a luptat (fapt criticat de Becali .. desigur.. ) A prins un șut nãprastnic în prima reprizã!
Cuplul Ionescu Onicaș - invisibil.. jucãm fãrã mijloc.. Ionescu a mai luat de cîteva ori acțiuni pe cont propriu .. dar fãrã mari succese.
Szekely - un început fricos.. dupã asta a urmat o trecere spectaculoasã .. și o centrare pe capul lu' Kape.. acțiunile notabile au venit de pe partea dreaptã.
Cristiano Ronaldo - un nou meci de rahat.. s-a vãzut la un duel la cap .. cum a închis ochii și a întors spatele .. ca o curvã.. centrãri 0.. cornere 0 .. evoluția -1 .. cu toate acestea a fost desemnat Jucãtorul Meciului.
Stancu - joc bunișor.. cîteva acțiuni ..
Kapetanos - o primã reprizã ok .. a avut cîteva ocazii .. din 4 mingi pe cap .. doar 1 a reușit sã puie probleme lui Arlauskis.. iarãși o stare de nervozitate.. cred cã ar trebui sã fie lãsat pe bancã .. sau chiar echipa 2-a .. gestul fãcut lu' Apostol..
Surdu - a fãcut o combinație cu Grzelak în careul advers și un șut.. în rest.. nu s-a evidențiat.
Ochiroșii - o ocazie .. bara .. și l-a scãpat pe Frunzã la golul primit.. în rest a obținut cîteva cornere..
Grzelak - a jucat prea puțin.. a avut o combinație cu Surdu și gata...
-----
Per total, același film .. de la sfîrșitul anului precedent.. doar cu alți jucãtori mult mai slabi ..
Nu este suficient sã ai multe ocazii.. Îmi cer scuze în caz cã am omis ceva..
Becali afarã din Ghencea !
Dupa prestatia de aseara si avand in vedere subtirimea valorica si numerica a lotului,mi-e teama ca o sa ajungem tot ca in sezonul trecut,sa ne batem pentru un amarat de loc in Europa League,poate iar ultimul.
Un meci care in mod normal trebuia sa se termine nedecis. Un 0-0 ar fi fost echitabil. Sau chiar un 1-1 tinand cont de bara lui Razvan. In niciun caz Unirea nu trebuia sa castige. Rezultatul este nedrept.
Bursucul si MM sun doi escroci care stiu sa puna presiune pe arbitri si sa obtina avantaje. Doi oameni de nimic pe care ii urasc.
LE Oh, scuze pentru omisiune, **** Gigi! PLEACA DIN Ghencea GUNOI NENOROCIT!
...
LE Oh, scuze pentru omisiune, **** Gigi! PLEACA DIN Ghencea GUNOI NENOROCIT!
Acum am trecut pe langa barlogul Ciobanului.Eu nu ma uit spre casa lui ca nu vreau sa vomit instantaneu. Dar in fata mea niste melteni (cu un Ford albastru B-05-MCT) au redus viteza si se uitau ostentativ prin curte sa-l vada pe "Nea Gigi". Din nefercire cam zilnic fac drumuri prin zona aia si vad oameni de genul asta.
Mai e un singur minut. Intrã în direct la GSP TV Bergodi și Dan Petrescu își dau mîna pe teren, italianul oferã bãieț ilor în albastru ultimele indicații tactice, Becali e cu spatele la gazon, proptit de microfon. "Bããã, nu mai întrebați cine decide aici. Eu sînt patron, restul angajați", se rãstește Gigi.
În fine, se așazã pe scaunul din primul rînd. Ceilalți din lojã îl urmeazã, lãsînd o distanțã ceremonioasã între gesturi.
Patronul e entuziasmat de ceea ce vede. Steliștii s-au strîns la centru într-un cerc și au strigat: "Luptãm!". "Așa, tatã, bravo, hai la luptã!" îi îndeamnã și Becali. "La luptã, da. ªefu', îi batem rãu p-ãștia azi", îl completeazã unul dintre scutieri, finul sãu, Viorel Tudorache.
Doar cîțiva se foiesc. Regula e mimetismul. Optimismul, supãrarea și speranța vin de la lider. Iar el le ia din ceea ce înțelege din fotbal.
Din afara stadionului se aud scandãrile suporterilor: "Becali, pleacã din Ghencea".
Loja le ignorã. Doar tãcerea de cîteva zeci de secunde anunțã cã le-a auzit. Liniștea se întinde și peste pasele greșite ale lui Onicaș. În schimb, cînd mijlocașul încaseazã un "galben" pe merit, Becali ia foc. "Bãã, Colțescule, de ce i-ai dat galben? Cã așa ți-au zis Petrescu și MM? Ce i-a fãcut? Nici nu l-a atins". Peste 30 de secunde: "Colțescule, am vãzut reluarea, ai avut dreptate, a fost de galben. Hai, nu te supãra, cã am glumit cu tine". Ceilalți din lojã se prãpãdesc de rîs.
Kapetanos obține un fault la 25 de metri de poarta lui Arlauskis. "Bate Stancu. Bogdan Stancu sã batã!". În jurul balonului se strîng mai mulți steliști. "Bã, voi n-auziți cã trebuie sã batã Stancu? Dã gol!", țipã Gigi. Poate cã e o întîmplare, cert e cã rãmîne doar Stancu lîngã balon. ªut. Arlauskis scoate.
"Ahhh, ce-a apãrat ãla, dar ați vãzut ce bine a tras?". Ca la un semn, din lojã, și Virgil Becali, și finu' reacționeazã: "Da, șefu', senzațional a tras, numai el trebuie sã batã loviturile de aici înainte".
Dan Petrescu e din ce în ce mai agitat. "Bãi Dane, ia nu te mai ridica tu. Treci în țarc, acolo, cã altfel te trimit în tribunã! Bã, tu nu auzi sã stai pe scaun?". Petrescu n-are cum sã nu-l audã. Face un semn discret și ironic cãtre lojã.
Becali se amuzã copios. Rîde cu gura pînã la urechi. Pauzã. Repriza a doua. Kapetanos în luptã directã cu un adversar. "Hai, Kapitanos, fã și tu ceva!". Szekely centreazã perfect, Kapetanos reia cu capul, dar Arlauskis intervine miraculos. "Bã, da ce portar au și ãștia. Cum a scos-o?! E dat naibii!".
Becali tace din ce în ce mai puțin. "Cum sã sari, mã, în contratimp cu fundașii? Ce joacã Baciu? Ce face, mã, Baciu ãsta?". Ezitãrile și stîngãciile lui Tudose sînt trecute cu vedere, doar el l-a cerut în primul "11". Urziceniul rateazã o mare ocazie. Dan și MM sar de pe bancã. "Ahhh, ce ocazie mare ați avut", reacționeazã ironic Gigi.
"Stați, mã, pe scaun, ãsta e joc ce jucați voi? Petrescule, 100 de ani dacã jucați nu-mi dați gol aici, pe Ghencea". Frunzã centreazã, iar Apostol marcheazã cu capul. Trecuserã doar 5 minute. Becali e întins pe scaun. Din tribunã i se mai vede acum doar capul.
Colțescu îl eliminã pe Kapetanos. "Bã Colțescule, arbitrezi cum îți spun ãștia? Bãi Petrescule, MM-ule, lãsați vrãjeala asta ieftinã a voastrã, cã așa ați luat titlu', intimidați arbitrul". MM îl aude. Își întoarce privirea cãtre lojã. ªi începe sã rîdã. Așa cum fac și aproape toți cei din tribunã, care îl aud pe Gigi. Bara lui Ochiroșii nu-l impresioneazã, ținta preferatã a devenit arbitrul. "Colțescule, întreabã-l...".
Vocea lui Becali e acoperitã de crainicul stadionului, care anunțã schimbarea lui Apostol cu Brandan. "Cine îl întrerupe, mã, pe șefu'?", reacționeazã finul revoltat. Filmul e real! Viața bate filmul.
Becali revine. "Colțescule, întreabã-l pe Petrescu ce sã faci, poate îți spune exact de la ce etaj sã te arunci data viitoare. De ce ți-e fricã, mã, de Petrescu? Cã v-a amenințat cã pleacã din țarã? Sã plece, mã, și el și MM-ul!". Finul din lojã e ca un ecou: "În Bulgaria sã plece, șefu'". "Sã plecați, mã, în Bulgaria, sã faceți performanțã acolo!", repetã Becali.
Final de meci. "Colțescule, zdreanța naibii!". Becali dã a lehamite din mînã. Finul Tudorache are grijã sã-i deschidã ușa. "Nu-i nimic, șefu', hai sã mergem!".
La ieșirea din lojã îl așteaptã din nou microfonul GSP TV. Așa începuse totul cu 105 minute în urmã. Apoi luminile s-au stins și stadionul a rãmas gol. De la vestiare, înainte sã facã stînga spre parcare, Petrescu s-a uitat din obișnuințã pe tunel. I s-a pãrut cã-l vede pe Ion Alecsandrescu, dar era doar jarul țigãrii unui om de teren.
gsp
Bun articolul lui Udrea. Asta e Steaua din zilele noastre. Condusa de un clan. Clan condus de un cioban care dicteaza tot, iar slugile lui aproba orice porunca si rad la orice gluma proasta.
Afara cu clanul Becali din Ghencea!
E clar dc a pierdut Steaua in Ghencea . Mijlocasii Stelei nu au facut nik ,iar fundasii s-au intrecut in errori.
Cum si-au creat ocaziile Steaua? ..... prin centrari ale extremelor . Cam putin pt un meci de 90+ n min .
Personal am remarcat o crestere a lui Banel , dar nici Szekely nu a jucat rau . Consider ca e bine ca , a venit acest esec acum , sa vada (cine tre sa vada ) ca nu sunt Arsenal de Romania . Fotabalu' se joaca pe golui nu pe ocazii . Bergodi , are timp sa puna lucrurile inordine . Eu am incredere in el ,pana la capat .
![]()
Beee...cal.i ,lasa-l in pace pe Bergodi , stie el ce are de facut !
Ps: Au fost ,sunt si vor fi stelisti .......adevarati .
Mai e un singur minut. Intrã în direct la GSP TV Bergodi și Dan Petrescu își dau mîna pe teren, italianul oferã bãieț ilor în albastru ultimele indicații tactice, Becali e cu spatele la gazon, proptit de microfon. "Bããã, nu mai întrebați cine decide aici. Eu sînt patron, restul angajați", se rãstește Gigi.
În fine, se așazã pe scaunul din primul rînd. Ceilalți din lojã îl urmeazã, lãsînd o distanțã ceremonioasã între gesturi.
Patronul e entuziasmat de ceea ce vede. Steliștii s-au strîns la centru într-un cerc și au strigat: "Luptãm!". "Așa, tatã, bravo, hai la luptã!" îi îndeamnã și Becali. "La luptã, da. ªefu', îi batem rãu p-ãștia azi", îl completeazã unul dintre scutieri, finul sãu, Viorel Tudorache.
Doar cîțiva se foiesc. Regula e mimetismul. Optimismul, supãrarea și speranța vin de la lider. Iar el le ia din ceea ce înțelege din fotbal.
Din afara stadionului se aud scandãrile suporterilor: "Becali, pleacã din Ghencea".
Dupa primele randuri citite, pe cuvant de onoare ca am crezut ca tu esti autorul. Uite ca Udrea stie sa scrie si bine. S-a ridicat pentru o clipa la valoarea ta. E de perspectiva. ![]()
Suntem cu vooooi mereu ,
Suntem cu vooooi mereu,
NU VA VOM LASA LA GREU !
:steagcruce:
Suntem cu vooooi mereu ,Suntem cu vooooi mereu,
NU VA VOM LASA LA GREU !
Versurile astea sunt cantate doar de rrapidisti si dinam0visti. Cand ai auzit tu pe Ghencea asa ceva?
PS: Mai trebuia sa scrii si ce s-a cantat cu Galatasaray, cand am jucat acasa: "haide Steaua, haide Steaua haide!"...si se termina cu tot spiritul galeriei steliste. ![]()
Versurile astea sunt cantate doar de rrapidisti si dinam0visti. Cand ai auzit tu pe Ghencea asa ceva?
PS: Mai trebuia sa scrii si ce s-a cantat cu Galatasaray, cand am jucat acasa: "haide Steaua, haide Steaua haide!"...si se termina cu tot spiritul galeriei steliste.
My fault ! ![]()
Cred ca m'a luat valu' ![]()