FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Urziceni 0-1 (0-0)

«1236»
Virgil10.08.2009 05:48

Iata cat de repede trece timpul. Aproape fara sa bagam de seama am ajuns la etapa a III-a.

Duminica 16 august 2009, de la ora 20:45, pe stadionul din blvd-ul Ghencea, Steaua va intalni in al doilea meci consecutiv pe care il va disputa pe teren propriu, pe nimeni altcineva decat pe campioana en titre a campionatului ligii I, reveletia editiei trecute, Unirea Urziceni. Meciul va fi televizat de postul TV Antena 1.

Unirea este in primul rand o echipa ambitioasa, fara valori deosebite, dar cu un antrenor - Dan Petrescu - care a stiut ce sa le ceara, cand sa-i "biciuiasca" si cand sa le vorbeasca pe un ton duios, elevilor sai.

Un rol deosebit in mersul bun al echipei il are si managerul Mihai Stoica, care impreuna cu Dan Bursucul Petrescu si cu patronul Bucsaru, formeaza o echipa perfecta.

La inceput de noua editie echipa din Urziceni se pare ca se afla intr-un usor regres, ca urmare a plecarii a doua piese de baza din angrenajul ei, Varga si Balan, reveniti la Sp. Studentesc, dar si ca urmare a venirii unor jucatori noi, care nu s-au acomodat cu relatiile de joc de aici.

In istoricul meciurilor celor doua echipe, Unirea nu a reusit niciodata sa invinga in Ghencea. Din cate imi amintesc a plecat mereu invinsa. Unirea a inceput cu stangul prezenta editia, pierzand categoric la Cluj. Cand spun categoric ma refer la joc, dominat total de vedetele internationale ale Clujului.

Echipa noastra, tanara noastra echipa, face pasi tot mai mari si mai hotarati spre formarea unei mari echipe. Sincer, mi se pare de necrezut ca o echipa preluata de doar cateva luni de un nou antrenor, care a inlocuit jucatori consacrati cu tineri de la echipa a doua, care sa nu uitam ca au evoluat anul trecut in Liga a III-a, sa realizeze atat de multe. Si m-as referi la mentalitate, schimbata total in bine, la vointa de a castiga in orice conditii, la eficienta - cel putin doua goluri de meci.

Revenind la meci sunt convins ca Steaua are forta sa bata Urziceniul. Si nu numai forta, ci si sansa de a avea pe banca un antrenor de talia lui Bergodi, care cu stiinta de a-si aseza jucatorii in teren, cu sfaturile din timpul celor 90 de minute de joc, alaturi de incurajarile tribunelor, vor conduce echipa spre o noua victorie meritata. Jucatorii Stelei sunt jucatori cu caracter puternic. Altfel cum ar fi reusit sa revina din situatii in care scorul le era defavorabil.

Steaua va prezenta la ora inceperii jocului cel mai bun "11", din care nu va lipsi Tatarusanu, Golanski, Ghionea, Onicas, Surdu, Stancu si ceilalti.

Noi, suporterii, vom fi prezenti ca de fiecare data in numar mare pentru a ne incuraja echipa favorita.

Ne e foame de noi victorii. Steaua nu uita, vrem din nou victoria!

Pronostic Steaua - Unirea Urziceni: 1.

FORZA Steaua!

bodanelu10.08.2009 06:40

@Virgil,

conform LPF meciul o sa fie Duminca

Virgil10.08.2009 06:44

Multumesc. Voi modifica.

dangeor10.08.2009 06:58

Meci foarte greu, mai greu decat cu CFR-ul. Sper intr-o victorie.

SuperstaR1810.08.2009 07:14
Meci foarte greu, mai greu decat cu CFR-ul. Sper intr-o victorie.

pai daca CeFeRe-ul a jucat in 2 meciuri mai bine decat Unirea (Supercupa si campionat) si parea intr`o forma mai buna, de ce ar fi mai greu meciul cu Unirea?

LE: Unirea nu s-a chinuit si in etapa a 2a cu aia de la Rapid sau cum ii cheama? :innocent:

Batem sigur !

MoWeed10.08.2009 07:34

Daca Bergodi mai rezolva marile probleme din aparare, avem o sansa sa castigam. Unirea nu mai e chiar echipa de sezonul trecut

D4v1dstelist10.08.2009 07:38

Pai in dezastruosul sezon trecut am iesit superiori la meciuri directe.Si acum totusi jucam ceva.

bodanelu10.08.2009 08:02

@Virgil 20:45 :D

Virgil10.08.2009 08:22

Site-ul oficial da ca ora de incepere a meciului, ora 20:30.

LE: Dadea, acum dau si ei 20:45. :D

kata_roby10.08.2009 08:40

Sper sa vad un tanase in forma :D:D:D:D . Cred ca va marka la debut :)fular-campionii

Maye10.08.2009 08:57

Cu apararea asta nu indraznesc sa sper la o victorie.

D4v1dstelist10.08.2009 10:27

Bilasco e cel mai periculos jucator de-al lor.

Daniel-Ionut10.08.2009 10:50

Sunt sigur ca vom castiga acest meci...

O vad pe Urziceni foarte slaba sezonul asta.

Pronostic: 1-0

Maye10.08.2009 11:04

Da Kapetanos gol cu fundul :D

BNQ10.08.2009 11:27

O sã vedeți urmãtorul 11, în caz cã nu se accidenteazã nimeni.

Tãtãrușanul - P. Marin - Baciu - Ghionea - Golansky - Tãnase - Ionescu - Onicaș - Nicolițã - Surdu - Kapetanos (Stancu) depinde de accidentare.

Sã crape ciobanul..

Blackzie10.08.2009 11:28

Bafta Stelei pentru meciul viitor! Dupa meciul cu CFR vine inca un meci greu. Sper ca Steaua a inteles ca echipele cu care a jucat pana acum au fost slabe si sa faca un joc bun cu Urziceni.

Desigur Kapetanos va da gol :yeahh:

Virgil10.08.2009 11:38
O sã vedeți urmãtorul 11, în caz cã nu se accidenteazã nimeni.

Tãtãrușanul - P. Marin - Baciu - Ghionea - Golansky - Tãnase - Ionescu - Onicaș - Nicolițã - Surdu - Kapetanos (Stancu) depinde de accidentare.

Sã crape ciobanul..

In linii mari echipa e bine creionata. Cu precizarea ca Petre Marin va fi folosit pe partea stanga a apararii, iar Golanski pe cea dreapta. Nicolita ar fi tot pe dreapta, nu cum figureaza in asezarea indicata de tine, iar Tanase in linia de mijloc in locul lui Ionescu dar pe stanga directiei de atac. In sfarsit Onicas care e inchizator va trebui sa evolueze pe partea dreapta, iar Tanase cum am spus, pe stanga. In locul lui Ionescu ar putea intra Szekeli, chiar pe banda stanga, astfel ca primul 11 ar arata asa:

Tatarusanu - Golanski, Baciu, Ghionea, P. Marin - Nicolita (SZekeli), Onicas, Tanase, Szekeli(Nicolita) - Surdu, Kapetanos (Stancu)

Ar mai trebui spus ca primul 11 nu e batut in cuie avand in vedere ca Bergodi a spus ca la el nu exista titulari si rezerve, ci ca echipa se alcatuieste din cei mai in forma jucatori, cei care au muncit cel mai mult si mai bine la antrenamente.

Catalyn0710.08.2009 11:44

Sunt curios daca intra Tanase titular, si daca e scos Szekely in detrimentul lui Banel :dry:

offtopic: care-i treaba cu biletele alea online ? il platesti cand il ridici de la stadion ? si dc dracu imi zice la 3 sferturi din sectoare ca nu mai sunt locuri libere :look:

mircea_1010.08.2009 11:59
Ar mai trebui spus ca primul 11 nu e batut in cuie avand in vedere ca Bergodi a spus ca la el nu exista titulari si rezerve, ci ca echipa se alcatuieste din cei mai in forma jucatori, cei care au muncit cel mai mult si mai bine la antrenamente.

io nu m-as lua dupa ce spune bergodi...prin simplul fapt ca-l baga meci de meci pe Banel e clar ca nu tine cont de forma...

Virgil10.08.2009 12:37

In cazul lui are in vedere faptul ca munceste foarte mult, dar conteaza foarte mult si simpatia pe care i-o poarta Becali.

Nici mie nu-mi place cum joaca Banel, dar alegerea antrenorului e aceea care conteaza.

D4v1dstelist10.08.2009 12:45

Nu cred ca se lasa Bergodi la Jiji.

Stryker10.08.2009 13:12
Nici mie nu-mi place cum joaca Banel, dar alegerea antrenorului e aceea care conteaza.

alegera antrenorului sau cea a "patronului" ? este chiar stupid sa joci cu Banel mijlocas stanga cand il ai pe banca pe Grzelak , si asta dupa ce Jiji l-a facut praf pe polonez in declaratii ... daca Bergodi nu tinea cont de astea, l-ar fi introdus pe Grzelak macar alea 25 de min in loc de Ochirosii , cu siguranta ar fi fost mai util !

dulcicutza10.08.2009 13:16

Eeee p-astia ii batem usor,n-am emotii,Unirea nu joaca cine stie ce fotbal...

D4v1dstelist10.08.2009 13:19

Campioana en titre.

1uLy4Nn10.08.2009 13:23

vom invinge..cei de la Unirea nu sunt atat de masivi ca cei de la cefere asa ca mijlocul nostru va face fata..daca mijlocul merge nu avem probleme cu ei..2-1 cred

«1236»