Nu cred ca va fi un meci mai greu decat cel cu CFR...Unirea nu a prea stralucit in acest inceput de sezon...au avut noroc cu Rapid...ambele echipe joaca mediocru si ar fi trebuit sa se termine egal...
Nu cred ca va fi un meci mai greu decat cel cu CFR...Unirea nu a prea stralucit in acest inceput de sezon...au avut noroc cu Rapid...ambele echipe joaca mediocru si ar fi trebuit sa se termine egal...
Unirea are noroc k este bursucul antrenor, altfel bucsaru mai taia din datoria catre Gigi dupa meciul asta,
este o echipa puternica, avantajul este k jucam acasa, invingem
Dupa cum a inceput sezonul, suntem favoriti. Dar acum e ceva diferit. Echipele cu care am jucat pana acum au iesit la joc, nu s-au inchis ca disperatii. Ca astia de la Unirea adica
Tot e bine, vom vedea cum ne descurcam si cu astfel de echipe. Cred ca grecul trebuie sa fie titular in aceste conditii. Si mai cred ca batem. ![]()
Indiferent de scor , cel mai rau o sa imi para ca o sa il vad pe Para ca adversar in Ghencea.
Indiferent de scor , cel mai rau o sa imi para ca o sa il vad pe Para ca adversar in Ghencea.
Exact la asta ma gandeam.Pacat de Paraschiv,dar daca n-a fost ofertat.Sigur ar fi venit la Steaua.
Cat despre meci,sper sa castigam.Nu va fi un meci usor,dar nici mai greu decat cu CFR.Urziceni se apara destul de bine,depinde cum vom reusi sa le desfacem apararea.
Steaua S-AR PUTEA ALEGE CU TERENUL SUSPENDAT, IAR URMÃTOARELE MECIURI ACASÃ SÎNT CU Urziceni ȘI Dinamo
Super.. dupã ce jucãm în Europa cu porțile închise și în campionat? Super...
Conducerea tehnica a Stelei a decis sa nu il includa pe Cristi Tanase in lotul pentru meciul cu Unirea Urziceni, care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, deoarece mijlocasul transferat de la Pitesti nu este pus la punct cu pregatirea fizica.
Din cauza unei accidentari, Tanase a ratat o parte din pregatirea pe care FC Arges a facut-o in aceasta vara si chiar daca Gigi Becali il dorea pe teren debutul sau se amana.
"Tanase a facut un antrenament cu echipa, dar nu este pus la punct cu pregatirea fizica, a fost si putin accidentat. Normal, este un jucator foarte bun, dar doar cand va fi suta la suta pregatit va intra pe teren", a explicat managerul sportiv Renzo Rossi.
Bogdan Stancu va face o pauza de cateva zile dupa accidentarea suferita in meciul cu CFR Cluj si este incert pentru cel din etapa urmatoare, cu Unirea Urziceni.
"La prima vedere, doctorul i-a spus ca este o entorsa usoara. Face toate eforturile ca intr-o saptamana sa il faca bun de joc, dar ca nu promite pentru ca vrea sa vada evolutia accidentarii", a declarat presedintele Valeriu Argaseala la gsptv.
Onlinesport
Steaua S-AR PUTEA ALEGE CU TERENUL SUSPENDAT, IAR URMÃTOARELE MECIURI ACASÃ SÎNT CU Urziceni ȘI Dinamo
Super.. dupã ce jucãm în Europa cu porțile închise și în campionat? Super...
Pentru ce? Care e motivul care sta la baza acestei sanctiuni si mai ales unde ai citit acest lucru?
Pentru ce? Care e motivul care sta la baza acestei sanctiuni si mai ales unde ai citit acest lucru?
destepti de la tribuna a doua au aruncat cu sticle si brichete si l-au lovit pe stancioiu in cap, chiar sub ochii observatorului care a notat in raport...
Bilete Steaua - Unirea Urziceni
FC Steaua anunta ca biletele pentru partida de duminica, 16 august, ora 20:45, dintre Steaua si Unirea Urziceni, contand pentru etapa a treia a Ligii I, vor fi puse in vanzare la casele de bilete joi, 13 august, incepand cu ora 12:00.
De asemenea, biletele pot fi achizitionate si online pana miercuri seara, de pe site-ul www.fcsbticketing.com.
Programul caselor de bilete in cele patru zile de vanzare va fi urmatorul:
Joi, 13 august - 12:00 - 20:00
Vineri, 14 august - 12:00 - 20:00
Sambata, 15 august - 10:00 - 18:00
Duminica, 16 august - 12:00 - 19:00
Preturile biletelor sunt urmatoarele:
Peluze - 10 Lei
Tribuna II - 20 Lei
Tribuna I - 25 Lei
Tribuna 0 - 50 Lei
Fotolii - 85 Lei
Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.
De asemenea, le amintim tuturor parintilor ca, in ziua meciului, isi pot aduce copiii in zona FCSB Kids, unde acestia se pot juca timp de cateva ore inainte de disputarea partidei. Accesul este GRATUIT!
FC Steaua Bucuresti le atrage atentia suporterilor care vor sa participe la partida Steaua – Unirea Urziceni sa achizitioneze bilete doar de la casele de bilete ale clubului sau prin intermediul partenerilor online agreati. Conducerea clubului nu poate garanta validarea biletelor achizitionate de la alte surse decat cele mentionate mai sus.
destepti de la tribuna a doua au aruncat cu sticle si brichete si l-au lovit pe stancioiu in cap, chiar sub ochii observatorului care a notat in raport...
Unde mai sunt aia de criticau ultrasii ca din cauza lor nu pot vedea meciurile din Europa? Sau criticau numai cand era vorba de huliganii care-l injurau pe "ne-a Gigi"?
@Mo la meciul cu CFR cativa baieti din PS s-au dus la gardul despartitor sa vada cine ne injura cand strigam " Becali pleaca din Ghencea". Si supriza, nimeni nu a mai fluierat ![]()
De ce nu ma mir? ![]()
Le dam in Ghencea!Face Jiji infart daca pierde banii de bilete si in campionat.
scuze,stiu ca e off topic,dar as vrea sa stiu si eu unde se joaca meciul Steaua-cetate suceava,ca as vrea sa-i vda la lucru.multumesc anticipat pt raspuns
scuze,stiu ca e off topic,dar as vrea sa stiu si eu unde se joaca meciul Steaua-cetate suceava,ca as vrea sa-i vda la lucru.multumesc anticipat pt raspuns
Pe Sport.ro , sambata de la ora 11.Probabil va fi dat si pe net.
Meci CEL PUTIN la fel de greu ca cel cu franarii, indiferent ce ar spune unii.FORZA Steaua, spre 24...sper, in sfarsit! ![]()
Mie mi-a fost frica de CFR, de Unirea nici vorba.
Sigur batem
Nu trebuie sa spunem ca meciul e usor,doar din motivul ca au inceput mai slab.Sa speram ca ii batem,indiferent de scor.
Noi le-am dat si anul trecut,deci...
Meciul nu va fi in niciun caz usor pentru jucatorii nostri avand in vedere ca Unirea face un pressing constant pe tot terenul. Jocul lor de altfel pe asta se bazeaza. Pe pressing, pe recuperarea balonului si pe contraatac. Sa speram ca nu vor marca mai mult de doua goluri, acum cand apararea noastra plange dupa Goian si tinand cont ca Steaua marcheaza in general cel putin doua goluri pe meci.
Ma gandesc totusi ca victoria nu are cum sa ne scape.
SALUTARE LA TOATA LUMEA SUNT NOU PE AAICI AM SI EU LOC AICI?Forza Steaua!!!!! ![]()
sper sa nu ne suspende stadionul.
eu cred ca trebuia sa ne limitam doar la injuraturi la adresa lui trica,fara a arunca cu obiecte in teren,mai ales dupa suspendarea din Europa League.
![]()
SALUTARE LA TOATA LUMEA SUNT NOU PE AAICI AM SI EU LOC AICI?Forza Steaua!!!!!![]()
Bineinteles. Poti sa-ti inviti si prietenii. Bine ai venit pe site-ul suporterilor fcsteaua.ro!
Arbitrii si observatorii meciului Steaua - Unirea Urziceni:
A: Colțescu Sebastian Constantin (Craiova - Dolj)
A1: Stoianof Sebastian Florin (Constanța - Constanța)
A2: Marinescu Vasile (București - București)
R: Berbecaru Victor (Ramnicu Valcea - Vâlcea)
Obs: Stefan Constantin (București - București)
sursa: CCA
Coltescu mi se pare un arbitru care nu stie ce vrea. De altfel a vrut sa se sinucida si pana la urma s-a hotarat sa traiasca. Sper sa nu fie probleme. Nu am incredere il el.
Pe Sport.ro , sambata de la ora 11.Probabil va fi dat si pe net.
scuze,probabil nu m-am exprimat bine.ideea e ca vreau sa il vad pe viu,si ma intrebam daca se joaca pe stadionul central sau altundeva!