FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Urziceni 0-1 (0-0)

«13456»
MALDINI16.08.2009 19:51

De Banel , nu trebuie sa comenteze nimeni pentru ca se stie cat de "fotbalist" e ... eu am ce am cu Szekely pentru ca ma enerva cum aluneca de parca juca pe gheata.Ce sa-i ceri lu Nicolita , ca ala e vai mama lui de cand il stiu .

NonMollareMai8816.08.2009 19:52

cand a zis comentatorul ca ciobanul "are un atac" a tresarit inima in mine.... pacat ca urmarea frazei a fost "la adresa lui coltescu" si nu "de cord"

DelPiero1016.08.2009 19:53
De Banel , nu trebuie sa comenteze nimeni pentru ca se stie cat de "fotbalist" e ... eu am ce am cu Szekely pentru ca ma enerva cum aluneca de parca juca pe gheata.Ce sa-i ceri lu Nicolita , ca ala e vai mama lui de cand il stiu .

Szekely a alunecat,dar i-a pus doua centrari in cap lui Kapetanos.Sa fim seriosi,nu Szekely a fost cel mai slab de pe gazon azi.

KERATOCONUS16.08.2009 19:56
ciobanu are criza in direct.....cred ca se drogheaza....

Eu nu cred, sunt sigur ca se drogheaza.

D4v1dstelist16.08.2009 19:56

La 4-4-2 extremele fac treaba sa mearga.Deci...

MALDINI16.08.2009 19:56
Szekely a alunecat,dar i-a pus doua centrari in cap lui Kapetanos.Sa fim seriosi,nu Szekely a fost cel mai slab de pe gazon azi.

Adevarat , dar daca isi lua ghetele bune , poate nu dadea 2 centrari bune , poate dadea 5-6...si Urziceni oricum a avut noroc cu portarul..

Fane16.08.2009 19:57

Baietii...ne certam sau ne contrazicem pana maine dimineata pe faze de joc dar nu ajungem la niciun rezultat....daca EL asa vrea ,ASA trebuie sa se intample ce-i asa greu de inteles ?

raul stelistu16.08.2009 19:58

Sa-ti moara fetele alea nasoale ciobane cum moare Steaua noastra in fiecare zi.Sa se prinda de tine toate blestemele care ti le-a adresat toti suporterii stelisti nu cocalarii cu free Jiji.Sa moara tot clanul fecali de mizerii penale.................mor de nervi.

Tot mai jos ne afundam pe zi ce trece,or sa ajunga sa castige pe Ghencea toti descultii..........

axl16.08.2009 20:00

Ionescu a fost omul in plus.

adymilitaru16.08.2009 20:00

Ce facem fratilor? nu mai avem siguranta in aparare :confused:

Fane16.08.2009 20:02

Unde sunt cei care-l pupa`n cur pe Becali ?

cristiii16.08.2009 20:03

cand il vedeam pe Banel la minge schimbam postu ca numai puteam de nervi

predatorpulse716.08.2009 20:03

M-am lamurit.Asta va fi al patrulea sezon fara trofee pentru Steaua.Din 8 trofee din 2006 incoace(fara sa iau in calcul supercupele) posibile Steaua nu a luat/nu va lua niciunul.0 fratilor,un mare 0.Restul e gargara cu miros de branza.

Ce nu mi-a placut astazi:

-faptul ca Bergodi si-a dovedit vasalitatea fata de Becali.Nicolita,eterna nulitate a fost bagat pe stanga doar pentru ca asa a vrut ciobanul.Nicolita,ca de obicei,nu a realizat nimic.Vorba unuia de mai sus,mai mult a dansat pe langa minge.Szekely a jucat mediocru insa mult mai bine ca tiganul borat.A dat o potentiala pasa de gol daca nu o belea kapetanos si a avut cateva incursiuni bune.Ochirosii,dupa ce a jucat pe stanga,s-a descurcat mult mai bine ca banelinho.Jenant,domnule bergodi,jenant.Cum poate un jucator ca Nicolita sa fie titular 90 de minute.

-faptul ca Steaua nu mai e Steaua,ci Sportul Studentesc cu o stea pe piept.Ca de obicei,ciobanel a facut totul dupa ureche.Cine sa ii spuna lui ciobanel ca infuzia de tineri sa face cu cap,nu la kil.Pe Tudose,daca il pui,il bagi langa un fundas experimentat,cum erau Goian/Ghionea,nu langa eterna rezerva Baciu.Nu ii bagi pe onicas/ionescu sa tina mijlocul,ci langa un jucator experimentat,un ov.Petre eventual,insa nu mai vb de accidentatii nostri,pentru ca incep sa iau la spurcat echipa medicala si nu am timp.

-faptul ca am avut mari probleme ACASA cu 2 dintre echipele serioase ale campionatului.Am ajuns sa luam bataie de la Unirea Urziceni.Maine vine foresta falticeni si o sa tremuram.Deci momentan Steaua nu poate sa bata echipele mari.Semne rele pentru cei care spera la trofee,adica cei normali la cap,nu baietii spalati pe creier de behaitor.

-faptul ca Steaua nu mai are ax central de valoare.Tudose/Baciu sunt slabi,iar Onicas si Ionescu sunt aproape inexistenti acolo.Onicas e supra-evaluat,e un jucator modest momentan care insa se daruieste mult.De micul balaci+Hagi+dobrin nici nu mai vorbesc.Din ce am vazut pana acum da pase normale ,fie in lateral,fie pase simple in fata.Nu l-am vazut sa faca vreo minge extraordinara pana acum.E si el mult supra-evaluat.

-faptul ca tatarusanu ia gol in singurul loc unde putea sa trimita apostol,care era in aer si era putin dezechilibrat.

-faptul ca am vazut un babuin catarat la loja tipand la cineva,la arbitru,la jucatori.O imagine care i se potriveste,arata ca un mare viteaz care intrase in scena dupa ce se terminase lupta,cu un picior urcat pe pervazul lojei.Buna porecla aia,Cacareaza-Imparat.Ce loka mare si frumoasa,chiar nu era nici un lunetist prin zona?

-faptul ca arbitrul coltescu s-a pripit la eliminarea lui Kapetanos.A fost o greseala insa nu asta a fost factorul decisiv in infrangerea Stelei.

-lipsa suporterilor.Am vrut sa inchei cu asta pentru ca asta a fost un factor important.Baietii astia de la Urziceni ar fi jucat altfel cu presiunea Templului in spate.Asa au jucat intr-o atmosfera de antrenament.

Ce mi-a placut:

-daca ar fi storc ultima picatura de optimism din mine,ar fi faptul ca Steaua,si asa semi-muribunda,a avut ocazii mai multe si mai clare decat Urziceni.

Concluzia ar fi ca suntem vai de capul nostru.Repet,asta nu este Steaua,este Sportul Studentesc Reloaded insa intr-o forma prost administrata.Poti sa spui orice despre gasca nebuna insa nu ca nu jucau un fotbal frumos,ori noi nici asta nu facem.Iar SS nu este o echipa care sa castige trofee,exact ceea ce tinde sa devina Steaua.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

D4v1dstelist16.08.2009 20:03
Unde sunt cei care-l pupa`n cur pe Becali ?

Tac din gura aia spurcata.

dode56ro16.08.2009 20:03

Cat timp va "domni' fecali in Ghencea, nu vom avea nici o satisfactie si nici rezultate. Trebuie cerut insistent plecarea lui din Ghencea cum s-a mai cerut de altfel si era pe picior sa vanda Steaua.

Clar ca jucatorii nu or sa mai joace nimic, antrenorul o sa fie cu moralul la pamant, etc.

Fane16.08.2009 20:08
Tac din gura aia spurcata.

Bine faci !

KERATOCONUS16.08.2009 20:11
Ce facem fratilor? nu mai avem siguranta in aparare :confused:

Sincer, mi-au placut cum s-au miscat in seara asta, ambii fundasi centrali: Tudose si Baciu. Insa la golul primit s-a vazut lipsa lui Goian. Prin plecarea lui la Palermo, am pierdut din inaltime in centrul apararii. Sigur, mai e Ghionea, insa din nefericire pentru noi, azi a fost accidentat.

mircea_1016.08.2009 20:13

si mai e un domn pe nume rada...numai ca nah...e in dizgratia dictatorului...

enjoy16.08.2009 20:18

aruncati cu pietre si brichete si o sa va luati clubul inapoi! cand avea mai mare nevoie de voi ati dat cu piciorul! si aveti pretentii ca vreti clubul, cine sunteti- niste SUPORTERI !

vorbeste in numele tau cand te gandesti sa acuzi fara sa cunosti !

incearca sa nu mai jignesti

raul stelistu16.08.2009 20:18

Il urasc pe ciobanul asta infect mai mult ca pe Dinamo.Cancerul asta ne-a facut mai mult rau decat toti adversarii la un loc.Trebuie contestat non-stop,pana inebuneste(nu ca n-ar fi nebun deja).Prima repriza a fost una slabuta de ambele parti insa in a doua parte am mai miscat ceva avand 3 ocazii de gol insa n-au intrat din pacate.Nici salahorii astia nu meritau victoria da-i in plm de disperati ca inafara de a da mingea in fata si sa se apere ca bezmeticii nu stiu mare lucru.

Un meci de c acat care mi-a last un gust amar si care presimt ca se va mai repeta.

Mori ciobane cu familia ta de oligofreni.

bebeto16.08.2009 20:21

nu putem face fatza in campionat si nici in grupele eurolig cu o aparare de pusti si cu rezerva Baciu.daca cei trei sunt titulari,imi inchipui cum sunt rezervele.intr-o alta ordine de idei tot nu pot intelege cum grzelak este rezerva,cind dupa parerea mea este singurul din echipa cu adevarat technic si cu o viziune asupra terenului excelenta.dar de...din pacate are un mare ,,pacat'' ,n-are talentul,obligatoriu la Steaua,de a te face placut ciobanului,plus ca mai este si chel si are obraznicia sa poarte numaru 10 desi nu este roman.

nu mai va duceti fratilor pe stadion sa dati bani ciobanului...ciobanul poate pleca de la Steaua doar in doua moduri:stadion gol sau aproape gol meci de meci,sau sub presiunea strazii( nu a tribunelor).

STEAUA FOREVER !!!

ros-albastru4ever16.08.2009 20:22

daca ne-au batut si milogii astia care in fatza chefereului n-au miscat,atunci e vai de mama noastra... am ajuns din echipa ce acu 2-3 ani aveam cea mai buna aparare din campionat si la un moment dat ne bateam cu Chelsea pentru cele mai putine goluri primite din Europa intr-o echipa de pluton,chiar parte inferioara in zona centrala a defensivei... si asta multumita ciobanului infect ... alte cuvinte sunt de prisos

M**E Jiji FECALI,AFARA DIN Ghencea FECALI!!

ady_ultras16.08.2009 20:31

arsenal de Romania a fost invinsa de Chelsea de ialomita dupa un meci i in care cele 28.000 de scaune goale au creeat o atmosfera incendiara, sa nu uitam si incidentul in care portarul ialomitenilor a fost lovit de un obiect aruncat de la Peluza Sud.

MUlE Becali

The Game16.08.2009 20:52

A fost un meci slab,sunt total dezamagit dupa acest meci,efectiv nu mai suport sa-l vad pe tiganu' ala ordinar jucand,efectiv nu mai suport sa-i vad fata jegosului ala de la loja,caruia inca odata ii f.ut toti mortii si toate rudele-n viata si sper sa-l vad cat mai repede posibil cu tinand o lumanare cu mainile impreunate.Cred ca peluzele ar trebui sa treaca la protestul violent din toamna,adica sa reincepem sa il injuram pe infect,efectiv nu mai e loc de compromisuri in razboiul asta,nu mai e loc de manifestare "normala"......

PLEACA DIN Ghencea IN MORTISORII MA-TII DE JIGODIE IMPUTITA!

cristiii16.08.2009 21:00
nu putem face fatza in campionat si nici in grupele eurolig cu o aparare de pusti si cu rezerva Baciu.daca cei trei sunt titulari,imi inchipui cum sunt rezervele.intr-o alta ordine de idei tot nu pot intelege cum grzelak este rezerva,cind dupa parerea mea este singurul din echipa cu adevarat technic si cu o viziune asupra terenului excelenta.dar de...din pacate are un mare ,,pacat'' ,n-are talentul,obligatoriu la Steaua,de a te face placut ciobanului,plus ca mai este si chel si are obraznicia sa poarte numaru 10 desi nu este roman.

nu mai va duceti fratilor pe stadion sa dati bani ciobanului...ciobanul poate pleca de la Steaua doar in doua moduri:stadion gol sau aproape gol meci de meci,sau sub presiunea strazii( nu a tribunelor).

STEAUA FOREVER !!!

pai a zis gradinescu ca si-a lasat par grajelac, n-ai auzit?:)

MU*E Becali

«13456»