Tocmai prietene!
NU SUNT ALE TALE!
Daca nu sunt ale tale, nu au ce cauta in discutiile tale. Daca discuti cu cineva si el zice ceva, tu, daca esti politicos si stii cum se poarta o discutie civilizata, nu zici "clickaie aici ca sa vezi ca am dreptate". Ii explici cu cuvintele tale si dai si un citat daca trebuie.
Ce discutie e aia in care eu trebuie sa urmaresc un film?
Pai, asa, si eu iti dau o mie de linkuri catre oameni care zic fix invers ce zici tu. Si nu mai scriu nimic in rest. Pur si simplu dau un search pe youtube si pun linkul. Gata. O sa fie un topic cu linkuri, atat.Ca asta nu e reclama, nu?
Repet. Nu ai voie sa faci reclama. Asa cum oamenii nu au voie sa puna linkuri catre bloguri sau alte prostii, nici tu nu ai voie sa faci reclama.
Ti-am zis.
Vrei sa discuti, discuta. Dar nu mai fa reclama.
Am incheiat aici povestea asta. La urmatoarea reclama vei fi avertizat. Sa nu zici ca nu te-am prevenit.
p.s.
De ce te deranjeaza asa de tare faptul ca nu mai poti pune linkuri?
Oare pentru ca tu nu ai in creier nici un argument care sa sustina ce zici?
Oare pentru ca fara linkurile alea esti terminat?
Nimeni din cei care au discutat cu tine nu a pus nici un link ca sa iti demonstreze ceva. Numai tu pui linkuri.
Si, vazand ca acum reactionezi asa cand ti-am interzis sa mai pui, concluziile sunt doar:
1. Tu faci reclama.
2. Esti un incompetent si nu poti tine singur o discutie. Ai permanent nevoie de filmuletele alea ca sa poti face ceva.
Ori, fara suparare, lucrurile astea 2 recomanda inchiderea topicului, stergerea lui si banarea ta.
p.p.s
Poti sa pui linkuri catre filmulete de youtube in care apari tu si prezinti anumite puncte de vedere de-ale tale sau comunici anumite lucruri. Intr-o discutie, asta nu o consider reclama.
p.p.p.s
Aici e forumul suporterilor stelisti. Noi, spre deosebire de altii, lasam pe toata lumea sa se inregistreze si sa il foloseasca. Asta nu inseamna ca toti suntem egali. Stelistii sunt mai egali ca non-stelistii. Ma intelegi?
Asta nu e un forum de discutii libere in care toti sunt la fel.
Daca pe stelisti ii deranjeaza prezenta ta, o sa zbori.
Nu suntem prosti dane. Stim ca forumul asta e numarul 1 intre forumurile de suporteri. E cel mai accesat site si e un loc perfect pentru reclama si raspandirea unor idei, doctrine, etc.