FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Documentare De Vazut Urgent Inainte Sa Devenim Sclavi!

«15678916»
Dan_2016.09.2009 00:07

The President Who Told The TRUTH

John F. Kennedy 1961. Presedintele care a spus adevarul!

http://www.youtube.com/watch?v=RaH-lGafwtE

are 232,019 views si este inregistrarea presedintelui Kennedy cu cateva saptamani inainte sa fie impuscat in care demasca masoneria si spune ca daca nu se va face ceva urgent, americanii isi vor piere pentru totdeauna libertatea si vor deveni sclavii organizatiilor oculte care de fapt controleaza din umbra guvernul Statelor unite.

A spus-o KENNEDY! Si apoi a fost impuscat!

Voi chiar nu intelegeti ca asta este realitatea? Ce va mai trebuie ca sa va treziti?

Dan_2018.09.2009 23:00

"Vã gândiți cã controlul mental și condiționarea socialã reprezintã doar o mare teorie a conspirației? Interviul acesta a fost realizat în anul 1985 cu un antrenat agent subversiv KGB, Yuri Bezmenov. El expune cei 4 pași folosiți pentru a schimba gândirea și comportamentul unei întregi națiuni, de-a lungul generațiilor".

VIDEO (si transcriptul tradus in romana): "How To Brainwash A Nation" (CUM SE SPALÃ CREIERUL UNEI NAÞIUNI), un excelent interviu luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov (fost spion rus si agent KGB)

http://saccsiv.wordpress.com/2009/09/15/vi...-yuri-bezmenov/

Sau il puteti vedea direct de pe youtube, netradus:

Adrian19.09.2009 05:42

Oh nooo... am fost descoperiti. Yuri Bezmenov e chiar tatal meu... rahat!

Apai... acum trebuie sa invoc fortele oculte sa il distrugem pe Dan_20.

Marc oh don

Duer kianave

Kiher tolic

Einder bolic

Madan fiere

Fiahohshee

Shemorelorn

512px-Pentacle_3.svg.png

Dan_2019.09.2009 10:21
"Vã gândiți cã controlul mental și condiționarea socialã reprezintã doar o mare teorie a conspirației? Interviul acesta a fost realizat în anul 1985 cu un antrenat agent subversiv KGB, Yuri Bezmenov. El expune cei 4 pași folosiți pentru a schimba gândirea și comportamentul unei întregi națiuni, de-a lungul generațiilor."

VIDEO (si transcriptul tradus in romana): ?How To Brainwash A Nation? (CUM SE SPALA CREIERUL UNEI NAÞIUNI), un excelent interviu luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov (fost spion rus si agent KGB)

http://saccsiv.wordpress.com/2009/09/15/vi...-yuri-bezmenov/

Sau il puteti vedea direct de pe youtube, netradus:

Ce sa mai zic...? Nu ma mira atitudinile astea pe aici...

De ce nu ma mira?

Uite ce zicea Yuri Bezmenov in film...

Așa cum am menționat mai devreme, accesul la informația adevãratã nu mai conteazã în zilele noastre. Un om care a fost demoralizat nu este capabil sã evalueze informația adevãratã. Faptele reale nu ii spun nimic, chiar dacã l-aș umple de informație, de dovezi adevãrate, de documente și fotografii. Chiar dacã l-aș lua cu forța și l-aș duce în Uniunea Sovieticã și i-aș arãta lagãrele de concentrare, el ar refuza sã creadã, pânã când va primi un șut în fundul lui cel gras. Când bocancii militari vor zdrobi, atunci se va trezi. Dar nu înainte. Aceasta este tragedia demoralizãrii.

Adrian,

Cat despre partea oculta... Dracul nu are nicio putere fata de Dumnezeu. Dracul este un tolerat. Asa ca toate pentagramele tale nu au nicio putere in fata Cinstitei si de Viata purtatoarei Cruci!

DOAMNE STRIGAT-AM CÃTRE TINE!

si in greaca:

ΚΥΡΙΕ ΕΚΕΚΡΑΞΑ ΠΡΟΣ ΣΕ - Lord I have cried to You (Se citeste Kirie echecracsa pros Se, adica Doamne strigat-am catre Tine)

Κύριε, εκέκραξα προς Σε, εισάκουσόν μου,

εισάκουσον μου Κύριε.

Κύριε, εκέκραξα προς Σε, εισάκουσόν μου.

Πρόσχες τη φωνή της δεήσεώς μου,

εν τω κεκραγέναι με προς σε.

Εισάκουσόν μου, Κύριε...

invierea_domnului_si_predica_sf_ioan_botezatorul.jpg

David19.09.2009 12:54

Ca faceti bai aici?Armaghedon?????

Vlad Bogdan19.09.2009 19:36

Ma dan20 esti chiar ciudat serios ...

Dan 20 , pe ce post a jucat Ilie Dumitrescu si cine a marcat la Sevilla ?

micodo20.09.2009 00:39

Pentru a nu fi total off-fotbal, o imagine in tema:

610x.jpg

@Adrian

Ce este Iisus Hristos pentru tine?

EternalK20.09.2009 02:12
:death:
Stanici20.09.2009 06:37

Dane, daca nu te vad in parcare, la 4 seara, sa il contesti pe cioban, iti dau ban. Pai ce plm, esti stelist sau te folosesti de acest site ca sa iti inoculezi ideile suporterilor Stelei?

MALDINI20.09.2009 09:14

Dane , eu cred ca tu lucrezi cu Jiji :naughty: :naughty: :naughty::notangel:

Adrian20.09.2009 15:40
@Adrian

Ce este Iisus Hristos pentru tine?

Personajul principal din Biblie.

Daca vrei sa discutam despre Iisus, putem sa o facem. Personajul acesta trebuie analizat din mai multe puncte de vedere: istoric, stiintific, filozofic,spiritual, etc

Spune-mi care punct dintre acestea te intereseaza si o sa detaliez. Ca sa nu ma apuc acum sa bag 3 pagini de scris aiurea :)

micodo20.09.2009 17:16

Din punct de vedere filosofic, al invataturii propovaduite, al mesajului transmis. Nu trebuie sa dezvolti jdemii de pagini.

Vreau un raspuns simplu, in cateva cuvinte.

Adrian20.09.2009 17:28

Pai, istoric si stiintific. cred ca stie toata lumea ce era Mesia pentru evrei. Era alesul care trebuia sa ii elibereze de romani, nu sa le faca o religie noua.

Nu avem cum sa stim daca toata povestea lui e adevarata sau nu. Mai ales avand in vedere ca s-a umblat din greu la religia crestina.

Mesajul lui a fost unul simplu: pace si liniste intre oameni.

Cam ceea ce voia sa auda orice om simplu, om fara aspiratii de lord, rege, imparat. De aia a si prins religia la atat de multi oameni. Ma refer, evident, la populatia saraca a impriului roman.

Parerea mea despre Iisus e ca el a fost un om care a vrut sa fie mai mult decat un om. Si a incercat sa ii convinga si pe altii ca asta e drumul cel bun. Din pacate, omul nu s-a schimbat. E la fel ca acum 2000 de ani.

Daca intr-adevar exista viata dupa moarte, probabil ca Iisus e foarte nemultumit.

micodo20.09.2009 18:14

A fost Iisus un nebun?

Adrian20.09.2009 19:05

Nu stiu. Nu am fost acolo sa vad. :)

Maye20.09.2009 19:26

Dane iti esta rau cand vezi asta?

pentagrama.jpg

Dan_2020.09.2009 19:47
Dane, daca nu te vad in parcare, la 4 seara, sa il contesti pe cioban, iti dau ban. Pai ce plm, esti stelist sau te folosesti de acest site ca sa iti inoculezi ideile suporterilor Stelei?

Si ce reguli ale forumului am incalcat ca sa imi dai bann?

Sunt in sectiunea DISCUTII LIBERE, deci pot sa vorbesc despre orice altceva decat fotbalul.

Pentru fotbal sunt toate celelalte sectiuni in afara de asta.

Si Stanici, uite ce a scris chiar acest site despre sectiunea Discutii libere

Se poate discuta orice, nu neaparat fotbal sau Steaua.

Daca tu imi dai bann petru ca tu il urasti pe Hristos si nu vrei ca sa se discute despre el ca nu cumva si altii sa afle credinta cea adevarata, si de aceea imi dai bann, desi nu am incalcat nicio regula a site-ului si sunt in sectiunea forumului in care repet: "Se poate discuta orice, nu neaparat fotbal sau Steaua.", iar dupa aceea nu iti iei tu bann de la cei care au creat acest site care se vrea liber, inseamna ca ne-am intors in comunism, unde ai voie sa spui decat "ce ti se da voie".

Sa nu te mai aud cu asemenea aberatii ca imi dai bann daca vorbesc despre Hristos intr-o sectiune a forumului in care "Se poate discuta orice, nu neaparat fotbal sau Steaua."!

Adrian20.09.2009 19:52

Bai baiatule, ai grija tu cu atitudinea asta a ta de cruciat.

Stanici te-a luat la misto si tu raspunzi asa?

Fratele meu, ce faci tu se numeste reclama. Faci reclama la toate siteurile alea de youtube, la toate cartile la toate prostiile tale. Ai fost tolerat pana acum pentru ca discutiile au fost cat de cat interesante.

Tu faci doar reclama. Tu nu participi la discutii. Tu nu vii cu nimic de la tine. Arati doar ce ai vazut la altii.

Atunci, unde sunt discutiile?

La noi, nu la tine. Tu esti cu reclama.

Daca vrei sa discuti, bine. Dar sa nu mai vad nici un link!

Ai priceput?

La urmatoarea reclama pe care o faci o sa fii sanctionat.

micodo20.09.2009 19:58

Hehe, uite, aici dai cu bata in balta!

Te grabesti sa raspunzi oricui prin kilometri de fraze, de unde deduc ca nu cugeti deloc inainte (eu modific un post de 5 ori inainte sa dau send si pentru 7 randuri puse gandesc o juma de ora, ca la sah).

Lasi impresia ca sti multe, te pierzi in detalii si lucruri marunte, recurgi la sofisme, incerci sa obtii raspunsuri exclusiv pe cale rationala, uitand ca la cunoastere mai ajungi si pe calea inimii, si cand ti se cere un raspuns relativizezi totul si il iei pe ''nu stiu'' in brate. La sfarsitul cunoasterii rationale te asteapta nihilismul, negarea, inutilitatea si chiar sinuciderea. Nu sunt basme pentru ca pe cale exclusiv rationala poate fi demontat totul, absolut totul, chiar si stiinta, logica, simtirea, existenta, viata, palpabilul, totul poate fi negat!

Iisus a fost ori Dumnezeu, ori nebun! Cum altfel ar putea sa fie catalogat cineva care afirma despre sine ca este Dumnezeu, daca nu nebun!? Deci, Iisus ori a spus adevarul, ori e nebun. Daca vrei sa sti parerea mea, afla ca eu cred ca el a spus adevarul, nu cred ci stiu ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu si una cu Dumnezeu!

Calificative de genul: om remarcabil, profet, intelept, sunt minciuni, falsuri atribuite lui de catre oameni care nu vor sau, se sperie sa-i recunoasca dumnezeirea si care, prin astfel de apelative, incearca sa-i recunoasca invatatura remarcabila, de neegalat si aproape imposibil de negat.

Adrian20.09.2009 20:06

micodo

Intrebarea este: "A fost Iisus?"

Asta e prima intrebare. Apoi trebuie cercetat cu atentie ce a fost, ce a vrut sa faca si ce mesaje a transmis.

Dupa cum am spus, discutia asta nu se poate purta doar in 2 postari. Acum, nu am timp. Dar vom continua maine. E o discutie interesanta si cred ca vor participa foarte multi utilizatori la ea.

p.s.

Inainte sa fiu atacat ca nu cred si din alea, o sa va explic pe scurt de ce cred ca acea intrebare trebuie pusa prima.

Evreii au avut multe secte religioase. Iisus se poate sa fi existat. Dar sa fi fost doar liderul unei astfel de secte. Invataturile lui au prins, dupa cum am zis mai sus, la toti cei nevoiasi ("Ferice de cei sãraci în duh, cãci a lor este Împãrãția cerurilor! ... Ferice de cei blânzi, cãci ei vor moșteni pãmântul!")

De acolo, imparatul Constantin a vazut un mijloc puternic de control al maselor(deja intram in evul mediu si incepea viata grea pentru europeni).

Acum nu am timp sa detaliez. Dar vom continua maine discutia.

Dan_2020.09.2009 20:28
Fratele meu, ce faci tu se numeste reclama. Faci reclama la toate siteurile alea de youtube, la toate cartile la toate prostiile tale. Ai fost tolerat pana acum pentru ca discutiile au fost cat de cat interesante.

Tu faci doar reclama.

"siteurile alea de youtube???"

Fac reclama la youtube???

Toate link-urile pe care le-am pus fac trimiteri la materiale care dovedesc afirmatiile mele.

Si nu imi spune ca nu patricip la discutii. Chiar tie ti-am dat niste reply-uri mari de cateva ecrane care evident contineau link-uri care imi demonstrau afirmatiile.

Si nu fac nicio reclama! Nu am niciun produs de vandut sau ceva din care sa scot vreun profit.

Toate linkurile justifica afirmatii si e normal sa iti argumentezi afirmatiile.

Deci atata vreme cat acest forum permite includerea linkurilor in mesaje si atata timp cat inca traim intr-o tara libera, pot sa afisez orice link vreau.

Si tu poti sa faci la fel.

Adrian20.09.2009 20:30

Hai nu mai fa pe prostul.

Fiecare om care isi pune video acolo are canalul lui. La aia le faci reclama.

Ti-am zis. Nu mai pune linkuri si nu mai fa reclama.

Daca vrei sa demonstrezi ceva, zi-o cu gura ta. Poti sa citezi linistit, nu e problema. Dar fara reclama.

Dan_2020.09.2009 20:36

Uita-te si tu din cate canale de youtube am citat! Tu crezi ca alea 70 de canale de youtube sunt ale mele?

NU fac nicio reclama! Uneori citez din carti, alteori recomand documentare video in sprijinul ideilor spuse.

Cat despre "zisul cu gura mea fara alte surse", ti-am mai raspuns odata! Chiar trebuie sa dau un mesaj cu citatul la ce al spus atunci? Pe scurt nu ai nicio opinie strict personala. Tot ceea ce stii ai aflat de undeva. Si in functie de informatiile primite decizi daca iti insusesti sau nu acel punct de vedere. Absolut tot ce stii stii pentru ca ai aflat de undeva. Si restul nu il mai scriu. Reciteste ce ti-am scris atunci. Ca doar eu "niciodata nu ma angajez in conversatii, pun doar linkuri in care fac reclame fara sens..." dupa cum spui tu...

Concluzie:

Adica nu am voie sa arat filmulete de pe net?

Arata-mi regula forumului care spune asta!

Adrian20.09.2009 20:52

Tocmai prietene!

NU SUNT ALE TALE!

Daca nu sunt ale tale, nu au ce cauta in discutiile tale. Daca discuti cu cineva si el zice ceva, tu, daca esti politicos si stii cum se poarta o discutie civilizata, nu zici "clickaie aici ca sa vezi ca am dreptate". Ii explici cu cuvintele tale si dai si un citat daca trebuie.

Ce discutie e aia in care eu trebuie sa urmaresc un film?

Pai, asa, si eu iti dau o mie de linkuri catre oameni care zic fix invers ce zici tu. Si nu mai scriu nimic in rest. Pur si simplu dau un search pe youtube si pun linkul. Gata. O sa fie un topic cu linkuri, atat.Ca asta nu e reclama, nu?

Repet. Nu ai voie sa faci reclama. Asa cum oamenii nu au voie sa puna linkuri catre bloguri sau alte prostii, nici tu nu ai voie sa faci reclama.

Ti-am zis.

Vrei sa discuti, discuta. Dar nu mai fa reclama.

Am incheiat aici povestea asta. La urmatoarea reclama vei fi avertizat. Sa nu zici ca nu te-am prevenit.

p.s.

De ce te deranjeaza asa de tare faptul ca nu mai poti pune linkuri?

Oare pentru ca tu nu ai in creier nici un argument care sa sustina ce zici?

Oare pentru ca fara linkurile alea esti terminat?

Nimeni din cei care au discutat cu tine nu a pus nici un link ca sa iti demonstreze ceva. Numai tu pui linkuri.

Si, vazand ca acum reactionezi asa cand ti-am interzis sa mai pui, concluziile sunt doar:

1. Tu faci reclama.

2. Esti un incompetent si nu poti tine singur o discutie. Ai permanent nevoie de filmuletele alea ca sa poti face ceva.

Ori, fara suparare, lucrurile astea 2 recomanda inchiderea topicului, stergerea lui si banarea ta.

p.p.s

Poti sa pui linkuri catre filmulete de youtube in care apari tu si prezinti anumite puncte de vedere de-ale tale sau comunici anumite lucruri. Intr-o discutie, asta nu o consider reclama.

p.p.p.s

Aici e forumul suporterilor stelisti. Noi, spre deosebire de altii, lasam pe toata lumea sa se inregistreze si sa il foloseasca. Asta nu inseamna ca toti suntem egali. Stelistii sunt mai egali ca non-stelistii. Ma intelegi?

Asta nu e un forum de discutii libere in care toti sunt la fel.

Daca pe stelisti ii deranjeaza prezenta ta, o sa zbori.

Nu suntem prosti dane. Stim ca forumul asta e numarul 1 intre forumurile de suporteri. E cel mai accesat site si e un loc perfect pentru reclama si raspandirea unor idei, doctrine, etc.

Maye20.09.2009 21:17

Am ajuns sa bagam in seama toti debilii mintali.

«15678916»