FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Documentare De Vazut Urgent Inainte Sa Devenim Sclavi!

«14567816»
Dan_2007.09.2009 11:13

Legat de cartea "Dr. N.C. Paulescu: Notiunile "SUFLET" si "Dumnezeu" in fiziologie "

in care efectiv DEMOLEAZA teoria lui Darwin si demonstreaza ca intreaga teorie evolutionista Darwinista este falsa,

Multi alti oameni de stiinta ipartasesc astazi concluziile stiintifice ale lui Nicolae Paulescu.

Ii vei vedea pe multi dintre acesti oameni de stiinta care arata ca ipoteza lui Darwin este falsa in

documentarul EXPELLED: No Intelligence Allowed in traducere : "Eliminat: Inteligența nu este permisã"

Il puteti vedea la

http://video.google.com/videoplay?docid=-518637672896741579#

În "Eliminat: Inteligența nu este permisã" realizatorii dezvãluie modul cum cele mai noi fapte științifice care demonstreazã design-ul inteligent al Universului sunt suprimate de cãtre partizanii darwinismului ateist.

ªtiința "oficialã" a expulzat inteligența din sãlile de clasã! Ceea ce a uitat ea, însã, este cã fiecare generație are rebelii sãi. Unul din aceștia, actorul și scriitorul Ben Stein " gazda filmului " învațã un adevãr greu de digerat: savanți și profesori sunt ridiculizați, suspendați și concediați pentru crima de a crede cã viața nu a apãrut, poate, chiar din accident și cã o inteligențã superioarã este autoarea ei conștientã!

La care Ben spune: DESTUL! Nimeni nu se pune cu Ben.

http://ro.altermedia.info/mass-mediacenzur...ntar_14834.html

Datele filmului

• Titlu original: "Expelled: No Intelligence Allowed"

• SUA, 2008

• Regia: Nathan Frankowski

• Actori: Ben Stein, Richard Dawkins, Christopher Hitchens, Richard Sternberg

• Durata: 90′

• Format: Color, DVD-Video, widescreen. Subtitrat în limba românã

Miza dezbaterii Darwinism vs. Creaționism în documentarul "Eliminat"

Dezbaterea privind evoluția naște confuzii în mintea multora: N-a fost treaba asta stabilitã în urmã cu… mulți ani?

Adevãrul este cã o cantitate impresionantã de noi dovezi științifice au apãrut de la emiterea de cãtre Darwin a teoriei sale privind originile și evoluția vieții. Darwin nu avea idee despre ADN, microbiologie, Big Bang, teoria relativitãții sau genomul uman.

Fiecare dintre aceste descoperiri a fãcut un numãr tot mai mare de cercetãtori sã reconsidere concepția cã viața ar fi produsul exclusiv al întâmplãrii. Universul și viața însãși se dovedesc cu mult mai complexe și misterioase decât și-ar fi putut imagina vreodatã Darwin. Așa s-a nãscut teoria Design-lui intelient, care afirmã cã viațã este creatã conștient și cu un scop anume de cãtre o inteligențã superioarã.

Totuși, în tot mai multe state din Europa și în SUA, teoria neo-darwinianã, care considerã chiar și omul produsul șansei oarbe, este predatã ca singura explicație a modului în care viața a apãrut și s-a dezvoltat. Design-ul inteligent, deși este de asemenea o teorie științificã și încã una care contestã darwinismul, este suprimat iar partizanii sãi, presecutati. De ce și cum s-a ajuns aici?

Care este de fapt miza acestui adevãrat rãzboi? Cum s-a ajuns ca una din aceste douã idei complet opozabile sã devinã punctul de vedere oficial al multor guverne? Cine a luat aceastã decizie și de ce?

Documentarul "Expulzat: Inteligența nu este permisã" respinge afirmația cã lucrurile ar fi fost de mult și definitiv stabilite și demascã persecuția larg rãspânditã a savanților și profesorilor care resping darwinismul în favoarea design-ului inteligent.

"Expulzat: Inteligența nu este permisã" cautã experți din ambele tabere… și relevã adevãruri cu adevãrat șocante.

"Expulzat: Inteligența nu este permisã" prezintã un punct de vedere imposibil de ignorat și care forțeazã o re-examinare a acestei dispute pe care mulți o credeau tranșatã.

http://www.expelledthemovie.com/

ExpelledPoster.jpg

Adrian07.09.2009 12:17

Ca sa ii inchid odata pentru totdeauna gura acestui pasionat de documentare, pun mai jos un video gasit pe tutub. Nici nu a fost greu. Mi-a luat vreo 3 secunde.

Baai Dan_20, aia cam au dreptate in ceea ce zic acolo... nu? Nu au argumente bune?

Oh...noooo!!!

Dan_2007.09.2009 12:39

Stiati ca acesti colosi ai stiintei au fost toti CREATIONISTI?

Uite doar cateva exemple!

In domeniul BIOLOGIEI:

Pasteur - a dezvoltat vaccinul, fiind initiatorul bacteriologiei

Mendel - fondatorul geneticii moderne

In domeniul FIZICII:

Newton - a descoperit legea gravitatiei si a inventat telescopul cu oglinda

Einstein - a elaborat teoria relativitatii

Da Vinci - fondatorul hidraulicii

In domeniul GENETICII

Mendel - fondatorul geneticii moderne

In domeniul ASTRONOMIEI

Copernic - a descoperit ca planetele se invart in jurul Soarelui pe traiectoria unei orbite.

In domeniul ELECTRONICII:

Morse - inventarorul telegrafului

In domeniul MEDICINEI:

Lister - fondatorul chirurgiei moderne(antiseptice)

Paulescu - descoperitorul insulinei

In domeniul CHIMIEI

Boyle - e elaborat teoria dinamicii gazelor

Davy - fondatorul termodinamicii

Este de asemenea impresionant numarul oamenilor de stiinta contemporani care adera la teoria creationista. Ei resping ideea evolutiei de la fiinte monocelulare la oameni, fiind convinsi de argumentele care sustin ca universul pe care il cunoastem este opera unui Creator inteligent.

Refuzand sa accepte ca fiintele vii au aparut in mod accidental, acesti savanti considera ca viata ne dezvaluie anumite lucruri despre Creatorul ei.

Dupa ce vedeti documentarul "EXPELLED: No Intelligence Allowed"(Eliminat: Inteligența nu este permisã)

sa cititi si

cartea DEMISIA LUI DARWIN - Apusul unei teorii, Evolutionismul

am atasat si poza cu textul de pe spatele cartii.

Cartea a fost acum 2 ani la libraria Mihai Eminescu de langa Universitate. Apoi a fost retrasa brusc de pe piata...

Mai vroiam sa cumpar cateva exemplare si nu am mai gasit-o nicaieri in Bucuresti...

Am reusit totusi sa o cumpar sunand la editura Aqua Forte din Cluj care a tiparit-o. Ei mi-au trimis-o prin posta.

tel/fax: 0264 433263

orange 0744 524855

vodafone 0721 021177

Uite cartea pe site-ul lor:

http://www.aquaforte.com/det.php?id=41

Demisia_lui_Darwin___coperta_fata.JPG

Demisia_lui_Darwin___coperta_spate_.JPG

Ronnie07.09.2009 12:48

Nu exista nicio dovada asupra existentei sau neexistentei lui Dumnezeu. Fiecare alege sa creada ce vrea.

LE: Acum am vazut ca ce-am scriu eu nu are nicio legatura cu ce vorbeati voi. plm...

Dan_2007.09.2009 13:09

Catre admini,

De ce ati desfiintat threadul cu aniversarea de astazi a 140 de ani de la nasterea lui Paulescu, descoperitorul insulinei?

Nu are legatura cu documentarele cu Noua Ordine Mondiala, deci nu inteleg de ce ati desfiintat threadul si ati mutat mesajele aici.

Ce era rau cu acest thread in discutii libere?

Anuntasem un eveniment.

Adrian07.09.2009 13:21

Prietene, ai scris treaba cu Paulescu intr-un post si apoi ai dat-o iar cu prostiile tale. Sa nu crezi acum ca iti e permis sa deschizi cate un topic nou de fiecare data cand argumentele iti sunt demolate ca sa incepem totul de la inceput.

Mie, sincer, imi place de dan_20. E un om foarte amuzant. In viata mea nu am citit lucruri mai haioase ca prostiile pe care le debiteaza el.

Imi place Dane ca imi enumeri n oameni importanti anti evolutionism. Si mai mult imi place faptul ca nici unul din aia nu s-a nascut dupa moartea lui Darwin. (si vezi ca unii din ei nu sunt Ortodocsi :D )

Eu ti-am mai zis tie sa nu vorbesti despre evolutionism daca nu stii ce inseamna. Ti-am zis sa te documentezi dar vad ca e degeaba. Tot cu a ta esti.

Imi arati ce a scris un ASTRONOM despre GENETICA si EVOLUTIE. Asta e super tare. E ca si cum eu m-as apuca sa vorbesc despre ce gandesti tu acum.

"Sunt sanse de 1 la 3 miliarde ca Dan_20 sa se gandeasca acum la geamuri termopane. - Adrian, moderator/redactor al FCSteaua.ro"

Te rog sa pui si asta in urmatorul citat pe care ni-l dai. Pentru ca e adevarat.

Ti-am mai scris eu acum ceva vreme niste lucruri. Ti-am pus niste intrebari. Dar nu ai raspuns. Era vorba despre evolutie. Despre Darwinism. Te-am intrebat cateva lucruri si matale te-ai facut ca nu le vezi. Ai ales sa raspunzi altor oameni de pe aici. Ai ales sa vorbesti despre ce iti convenea tine. Adica ai pus niste linkuri de youtube si gata.

Dan_20, cred ca tu erai cel mai slab din clasa ta la dezbateri.

Unde au disparut astia mah?

Si sa nu uitam. Ceva ce trebuie neaparat vazut. Dovada ca Led Zeppelin Rules!

p.s. Dane, daca ti-e frica de the Devil, sa nu asculti Stairway to Heaven invers.

Semnat

Adrian

aka

The Superdevil

SuperDevil.jpg

ultimul p.s.

Ca sa nu fiu, si anume, naspa, am pus si varianta normala de la Stairway To Heaven:

Poate ii inspira pe unii.

Dan_2007.09.2009 13:39
]

Si mai mult imi place faptul ca nici unul din aia nu s-a nascut dupa moartea lui Darwin.

Charles Robert Darwin (12 February 1809 - 19 April 1882)

Dar cine este Darwin frate? Dumnezeu?

Si de cand validitatea unor argumente stiintifice se face in functie de cronologia inainte sau dupa Darwin?

Nu puteau sa fie oameni de stiinta contemporani cu Darwin care sa il contrazica si sa aiba dreptate?

In exemplul de mai sus am citat doar cativa. Pot veni cu o lista de 1000 de nume daca vrei, atat oameni de stiinta contemporani cu noi cat si dinainte de darwin... Nu conteaza cand au trait ci ce argumente aduc in favoarea ideilor lor.

Louis Pasteur (December 27, 1822 - September 28, 1895)

Deci contemporan cu Darwin. De ce nu a avut Pasteur dreptate si sustii ca a avut Darwin?

Oare Pasteur este in eroare doar pentru ca "nu s-a nascut inaintea mortii lui Darwin"? Ideea este efectiv hilara :)

sau

Albert Einstein (14 March 1879 - 18 April 1955) avea 3 ani cand a murit Darwin...

Deci gata, il anulam din start?

]Imi arati ce a scris un ASTRONOM despre GENETICA si EVOLUTIE.

DA! NORMAL!!!

Evolutia pretinde ca se autoexplica folosind argumente din domeniile astronomiei, geneticii, fizicii, chimiei, biologiei etc.

Dar oameni de stinta renumiti din aceste domenii au aratat ca ce sustine evolutionismul legat de domeniile lor este FALS!

Si de aceea toti acesti oameni au aratat fiecare in felul lui si din punctul lui profesional de vedere ca nu evolutia explica domeniile lor ci existenta unui Creator inteligent, adica Dumnezeu.

MoWeed07.09.2009 13:50

@Dan_20

Dar daca tu zici ca anumite persoane ar avea interesul sa sustina teoria lui Darwin, de ce nu ar fi valabila si reciproca? Sau tu crezi ca nimeni nu ar avea de castigat de pe urma creationismului?

Plus ca, de ce trebuie ca cele 2 teorii sa se excluda? Poate o fiinta superioara a creeat viata pe Pamant, pentru ca apoi noi sa evoluam din primele forme de viata...

Adrian07.09.2009 13:53

:))

Darwin e omul care a venit cu teoria evolutionista. Ca sa combati o teorie, trebuie sa apara acea teorie intai. Asta e primul pas. Apoi trebuie studiata cum trebuie.

Acum, daca imi spui tu ca Pasteur(chimist, fizician, matematician, pictor, medicinist) si Einstein(fizician, matematician) sunt specializati in acelasi domeniu ca si Darwin(biolog) eu nu pot sa fac altceva decat sa ma duc sa mor de ras.

Dar astia au fost oameni destepti si daca au zis asa cum zici tu, e clar ca e adevarat.

Sunt sigur ca poti veni cu 1000 de nume care sa sustina ce zici tu. Si sunt sigur ca toate acele nume vor apartine unor oameni care nu au nici cea mai mica legatura cu biologia.

Evolutia pretinde ca se autoexplica folosind argumente din domeniile astronomiei, geneticii, fizicii, chimiei, biologiei etc.

Astronomie? Da' cu ce influenteaza stelele structura genetica a unui mamut?

Daca e nascut in timpul unei ploi de meteoriti are par mai mare? Sau cum?

Fizica? O sa imi zici ca marimea unei specii e data de masa ori viteza luminii la patrat?

Frate, astea sunt povesti de-ale tale.

Daca Creatorul Inteligent a facut toate fiintele astea, cum de au disparut dinozaurii? I-a vanat omul pana la extinctie?

Inca astept raspunsurile pentru postarile mele anterioare legate de evolutionism.

Probabil ca o sa primesc in schimb niste linkuri de youtube. Nu e nimic. M-am obisnuit deja.

p.s.

Ai gasit mah cand zice Robert Plant "satan" in Stairway to Heaven invers?

axl07.09.2009 14:01

Daca vreti sa stiti Darwin a aparut chiar si in "Toate panzele sus".

Stanici07.09.2009 14:29

Dane, cu ce echipa tii?

Maye07.09.2009 15:06

Dane , te mai intreb o data.

Cine a marcat la Sevilla?

LDS07.09.2009 15:39

Când am vãzut titlul am crezut cã iar au deschis ãștia un topic despre Bergodi...

bodanelu07.09.2009 15:59

vreau sa stiu si eu o chestie: ne tragem din maimuta sau din Adam si Eva?

Maye07.09.2009 16:17

E vreo diferenta ? :))

Fane07.09.2009 17:39

Decebal & Traian

Maye07.09.2009 18:34
Decebal & Traian

Impreuna sau alaturat ? :D

David07.09.2009 19:09

Cuvantul clasic pentru organul genital feminin e de origine daca,iar cel masculin e de orgine latina.

S-au impreunat,sau contopit,si,de acolo ne tragem noi.Din daci si romani,ce e asa de greu?

Dan_2007.09.2009 20:28

Mai am ceva de adaugat despre evolutionism si Darwin si apoi ma retrag din polemica...

Cine vrea cu tot dinadinsul sa ramana orb poate sa o faca. Libertatea fiecaruia....

Teoria lui Darwin este doar o ideologie politica bazata pe mitul antic sumerian ca lumea a evoluat treptat incepand din apa pana la oameni si aceasta doctrina a putut justifica foarte multe regimuri: Imperiile coloniale(conform darwinismului cei colonizati erau inferiori si astfel se spunea ca era normal ca rasa superioara sa ii stamaneasca pe inferiori), Nazismul, Comunismul si societatea atee de consum de astazi.

De aceea evolutionismul ateu al lui Darwin este propovaduit cu atata ardoare si oamenii de stiinta creationisti sunt persecutati si dati afara din universitati.

Evolutionismul este politic corect, dar existenta lui Dumnezeu nu...

Vedeti si DOCUMENTARUL:

DEZASTRELE aduse umanitatii de catre DARWINISM.

Un film despre darwinism si originile rasismului:

http://culianu.wordpress.com/2009/05/28/fi...i-de-darwinism/

Atat am avut de zis.

Daca dupa documentarul asta si celalalt:

Ii vei vedea pe multi dintre acesti oameni de stiinta care arata ca ipoteza lui Darwin este falsa in

documentarul EXPELLED: No Intelligence Allowed in traducere : "Eliminat: Inteligența nu este permisã"

Il puteti vedea la

.

voi tot continuati sa va comportati asa, atunci eu ma retrag. Va las in pace.

Treaba voastra ce veti face in continuare.

Eu v-am aratat dovezile, voi nici macar nu le-ati analizat ci le-ati respins imediat aratand o atitudine batjocoritoare la adresa mea ca sa va protejati prejudecatile evolutionisto-darwinisto-atee.

De aceea nu mai insist.

Astazi, 8 septembrie, se prazniuieste Nasterea Maicii Domnului.

In incheiere va invit sa ascultati Troparul Nasterii Maicii Domnului.

Hristos, cu al Sau Har si cu a Sa iubire de oameni, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Sale, sa va binecuvinteze!

.

Nasterea_Maicii_Domnului.jpg

Adrian08.09.2009 07:23

:))

Ce dovezi ai aratat? Nu ai aratat nici o dovada. Nu ai adus nici un argument. Nu ai raspuns decat la intrebarile care iti convin tie. Ai umplut forumul cu niste povesti ale unui pusti paranoic si te crezi mare om de stiinta. Te rog...

Ma bucur, totusi, ca scapam de tine. Un partener de discutie ca tine, care vede doar ce vrea si raspunde doar la intrebarile care ii convin, refuzand sa accepte argumentele cu adevarat bune, face numai rau unui forum. Face numai rau pentru ca o discutie cum trebuie nu se poate purta cu tine.

"Tine aici un link...daca nu pui botul inseamna ca nu vrei sa vezi adevarul!"

Daca vrei sa ii convingi pe oameni ca esti destept si ai dreptate, mai trebui sa lucrezi, tata!

mdionis08.09.2009 17:56
Cuvantul Ortodox inseaman ADEVAR. Tot ii puneti intrebari despre Ortodoxism si pe ici si pe dincolo, nu stiti cautati singuri.

Dacã vrem sã fim exacți, grecescul "orthos" înseamnã 'drept', nu 'adevãrat'. Tot pe-acolo însã semantismul este oleacã diferit.

Teoria lui Darwin este doar o ideologie politica bazata pe mitul antic sumerian ca lumea a evoluat treptat incepand din apa pana la oameni

Dacã dumneata nu vrei sã "polemizezi" cu atât mai mult ar trebui sã îmi urmezi sfatul și sã nu mai îți dai cu pãrerea în mod superior într-un domeniu în afara competențelor dumitale (știința în general și biologia în particular). Nu ai înțeles cum funcționeazã evoluționismul iar lecturile suplimentare din texte cu orientare religioasã nu te pot ajuta nicicum în acest sens.

Așa s-a nãscut teoria Design-lui intelient, care afirmã cã viațã este creatã conștient și cu un scop anume de cãtre o inteligențã superioarã.

Totuși, în tot mai multe state din Europa și în SUA, teoria neo-darwinianã, care considerã chiar și omul produsul șansei oarbe, este predatã ca singura explicație a modului în care viața a apãrut și s-a dezvoltat. Design-ul inteligent, deși este de asemenea o teorie științificã și încã una care contestã darwinismul, este suprimat iar partizanii sãi, presecutati. De ce și cum s-a ajuns aici?

Foarte simplu: deoarece, în pofida declarațiilor și pretențiilor (ifoselor) partizanilor acestei teorii, "design-ul inteligent" nu face parte din științã ci din pseudo-științã.

Vedeti, de aia nu imi plac mie religiile. Toata lumea vrea sa imi bage mie in cap ca religia lor e cea adevarata. Toata lumea vrea ca eu sa urmez religia lor. Eu nu vreau asta. Religiile, toate, sunt prostii imense.

Depinde.

Problema religiilor care își propun sã aibã succes ca organizații de proslãvire și împlinire a vrerii divinitãții (succes obținut prin prozelitism și eliminarea concurenței - ironie a sorții: chestii ce țin conceptual de darwinsimul social :thumbsup: ) e cã trebuie sã iasã pe interval cu fraza-tip: ascultã exclusiv ceea ce spun eu fiindcã numai aia e adevãrat. Altfel și-ar pierde o parte din puterea de convingere.

Religiile în sine nu sunt totuși prostii; partea lor proastã (însã nu numai a lor) este cã pot fi invocate de habotnici fanatici pentru a își justifica niște acțiuni nelalocul lor.

În ceea ce privește absolutul lui "toate", eu aș fi mai prudent: nu au existat și nu existã astãzi doar religii absolutiste (cele care își propun succesul cu orice preț) ci și sisteme religioase care nu doreau sã se extindã în afara comunitãții de bazã (de obicei având și niscai bazã etnicã); un loc aparte îl ocupã budismul tibetan (în aspectul sãu religios) prin câteva caracteristici remarcabile.

1. budismul nu susține cã deține adevãrul absolut și cã ar fi identificat calea (a se compara cu ideea în sine de ortodoxie care implicã existența unui drum mai cu moț, cel etichetat ca "drept"), ci dimpotrivã: în forma teoretic purã, budismul propune o cale posibilã de desãvârșire spiritualã pe care nu o contrapune sã zicem creștinismului, considerat o altã cale posibilã conducând cãtre aceeași țintã și prețuit în acest sens.

2. budismul nu își propune sã devinã un sistem universal și sã îi convingã pe oameni de justețea lui: cine vrea sã îi urmeze calea este liber sã o facã, cine nu, e liber sã aleagã orice altã cale spre acel ideal sau spre orice alt ideal personal în viațã.

3. cel puțin la nivel declarativ, budismul dã dovadã de o deschidere de neimaginat pentru religiile monoteiste derivate din cultul lui YHWH: însuși Dalai Lama a repetat de foarte multe ori ideea de bazã în mod explicit cum cã dacã vreun rezultat științific dovedește cã un aspect al budismului este eronat, cel ce trebuie sã se schimbeîn acest caz este desigur budismul iar nu știința (pe forumul de fațã și nu numai, avem nenumãrate exemple de cum gândesc adepții creștinismului în caz de conflict cu rezultatele științei). Acest aspect de feed-back este excepțional, însã ar putea fi nepractic pentru religiile bazate pe un adevãr și o cale stabilite odatã pentru totdeauna: credința oarbã într-un set de adevãruri imuabile cunoscute de la alții este importantã și ea (culmea, și asta poate fi explicat tot prin darwinism, cel puțin așa susține Richard Dawkins).

Pentru a nu crea impresii false, precizez cã budismul are și el bubele lui (esențialmente în grupul de habotnici atașat ce împãrtãșește idei crețe presupuse de ei a fi budiste) și cã eu nu sunt de religie budistã.

Vlad Bogdan08.09.2009 18:47

Adrian , +1

Azzido09.09.2009 22:00

tadaaaa, minunea s-a infaptuit: niste unii creeaza o boala teribila si ii fac publicitate ca sa-i sperie pe cei multi si prosti, si tot aia care au creat beleaua, ne dau si rezolvarea...pe bani multi, evident.

sper ca nu o sa fiti inconstienti si o sa va vaccinati impotriva asa zisei gripe, urmarile fiind oricum, numai benefice nu.

http://www.realitatea.net/campania-de-vacc...rie_610632.html

PS: ufff, ce "coincidenta"! tocmai pe 1 Decembrie s-au gasit sa inceapa campania de micsorare a populatiei. ;)

Vlad Bogdan10.09.2009 10:03

trebuie sa fii chiar prost sa crezi in asa ceva :D

gripa asta a fost , asa , pt oamenii naivi ... oricum indrazneata ideea cu vaccinatul :))

dan_20 , crezi ca e mana necuratului? =))

Dan_2013.09.2009 16:35

Azzido, ai dreptate!

La ce ai spus tu, eu adaug:

DICTATURA MEDICALA SI IN Romania?

Ministrul Sanatatii vrea vaccinare OBLIGATORIE anti-?gripa porcina? pentru toti copiii!

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/09/11/...ru-toti-copiii/

Bazac vrea vaccinarea obligatorie a copiilor; Urban spune ca aceasta reprezinta o incalcare a drepturilor si libertatilor civile garantate de Constitutia Romaniei

MINISTRUL BAZAC A MAI DECIS, TOT ACUM - APARENT SURPRINZATOR! - OPRIREA CAMPANIEI DE VACCINARE CU GARDASIL/SILGARD!

Nici nu mai este nevoie, de vreme ce vaccinul contra ?gripei noi? va face de zece ori mai ?bine? treaba pe care trebuia sa o faca ?vaccinul anti-HPV? pe o populatie incomparabil mai restransa!

"In mod sigur, daca nu am fi stopat vaccinarea am fi putut distruge tot ceea ce inseamna campania de imunizari ale Ministerului Sanatatii", a declarat ministrul.

Logic, nu?

Sa vedem daca macar acum, in al XII-lea ceas, pusi in fata evidentelor oficiale, se vor misca organizatiile si personalitatile crestine care au reactionat puternic in cazul Gardasil. Sau ne vom intreba, resemnati, in continuare: De ce nu credem, de ce nu vrem sa stim?

Continuarea o cititi in link....

«14567816»