FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Documentare De Vazut Urgent Inainte Sa Devenim Sclavi!

«13456716»
Joga Bonito01.09.2009 18:44

Dane, esti nebun.

La faza cu religia e o vorba, nu mai stiu exact cine a zis'o:

"Religia pentru norod (multime) este adevarata, pentru intelectuali e falsa si pentru conducatori utila." O explicatie si mai scurta si mai adevarata nu cred ca exista.

Umila mea parere e ca ortodoxia e sora mai saraca a religiei crestine, multe obiceiuri si multe tampenii. Catolicii mi se par mai putin desfranati si mai mult devotati cuvantului Domnului.

greenyes05.09.2009 11:14
Corectã analiza.

Zãu cã te sleiește și de bruma de energie constructivã pe care o ai , când vezi cu ce puținã lume poți realiza ceva și cât de perfid și perfect s-a operat în secolul vitezei(de manipulare); mulțumitã tuturor factorilor de dezbinare și din cauzã cã multe(le) ong-uri, clar finanțate, defileazã cum vor, nu știu cum vom mai face ceva.

Mutandis mutandum, trebuie sã strângem rândurile.

As mai adauga:

"Cea mai usoara cale de a ascunde adevarul este sa le spui oamenilor adevarul"

Unele reactii de aici intaresc afirmatia de mai sus la care am ajuns persoanl dupa ce la randu-mi am incercat ce incearca userul dan_20 sa faca si m-am lovit de aceeasi reactie.

Am incercat sa fac asta cu oameni provenind din diferite tari (sunt student in Belgia) si reactia a fost aceeasi, ca si a unor romani, deci oamenii is aceeasi peste tot, din pacate.

Am postat si eu pe un alt topic deschis de Virgil si am fost luat la randu-mi la misto.

Se spune ca daca tot devin sclav ce rost are sa ma mai uit, sa stiu. O sa fac o paralelea fotbalistica. Ce rost mai are ca Steaua sa se prezinta cand joaca cu Real Madrid, Barcelona, Manchester...ca si asa luam bataie, aia au bani, au jucaotri buni, au...???

Am sa recomand la randu-mi unele documentare:

http://video.google.com/videoplay?docid=-4...47112501062338# este o conferinta tinuta de jurnalistul David Icke la Londra in vara anului trecut.

Daca ai putina minte si stai sa gandesti ce tocmai ai vazut, auzit realizezi ca tot ce spune omul asta e adevarat. dar de....."nu stiu...nu exista"

http://video.google.com/videoplay?docid=5800206429960925518# alta conferinta tinuta tot in Anglia despre Codex Alimentarius adica despre ce vor sa

faca cu populatia globului cei care vseaza la un guvern mondial care sa conduca o populatie de scalvi, adica vor sa ne otraveasca mancarea. dar nu"hai ba pleaca de aici, ai tras pe nas, cum sa ne otraveaca mancarea, cum sa ne omoare ca pe gandaci de bucatarie"

http://www.thecrowhouse.com/bigpic.html un documentar intitual The Big Picture (Imaginea in ansamblu) care la fel vorbeste de existenta acestor organizatii care conduc lumea, care vad in oameni doar niste gandaci care nu merita nimic, doar exploatati.

"Cine are urechi sa auda cine are ochi sa vada" dupa cum a spus Mantuitorul nostru Iisus Hristos.

Numai in puscariile comuniste de la noidin tara au murit peste 250 000 de romani, floarea Romaniei, iar peste 1 milion de romani au gustat din puscariile ocmuniste, pentru ca au luptat contra comunismului, au luptat pentru libertate iar voi imbratisati benevol sclavia mai mult, mai faceti si misto de cei care vor sa va deschida ochii, sa va ofere o solutie.

Fie ca Domnul sa va deschida ochii intr-o zi!

axl05.09.2009 11:19
Unele reactii de aici intaresc afirmatia de mai sus la care am ajuns persoanl dupa ce la randu-mi am incercat ce incearca userul dan_20 sa faca si m-am lovit de aceeasi reactie.

Green, cand unul isi face cont pe site si in primul post imi arunca-n fata "uita-te aceste documentare, ca sa nu devii sclav!!!" pai scuza-ma, imi cam vine sa-l iau la misto.

greenyes05.09.2009 11:23
Dane, esti nebun.

La faza cu religia e o vorba, nu mai stiu exact cine a zis'o:

"Religia pentru norod (multime) este adevarata, pentru intelectuali e falsa si pentru conducatori utila." O explicatie si mai scurta si mai adevarata nu cred ca exista.

Umila mea parere e ca ortodoxia e sora mai saraca a religiei crestine, multe obiceiuri si multe tampenii. Catolicii mi se par mai putin desfranati si mai mult devotati cuvantului Domnului.

Iti recomand Jurnalul fericirii scrisa de Nicolae Steinhardt si poate o sa intelegi ce isneaman Ortodoxia.

Iti mai recomand si Sfantul inchisorilor ca sa vezi ce fel de oameni a pierdut Romania in inchisoile comuniste, care au murit in numele lui Dumnezeu si Iisus Hristos.

Iti mai recoamnd sa cauti si ce spune Petre Tutea despre Dumnezeusi Adevar.

Iti mai recomand si cartea lui George Orwell, 1984, de fapt o recoamnd la toti care radeti de Dan, si poate o sa va treziti. Apropo, cartea respectiva a fost scrisa in anii 1940 si din pacate a prezis cu o precizie uluitoare viitorul omenirii. Mai este doar un pas ca tot ce sta scris in aceasta carte sa devina neagra realitate. Puteti citi cartea aici:

http://www.mondopolitico.com/library/1984/1984_c1.htm

greenyes05.09.2009 11:30
@Dan_20

Iti spun eu ce nu e clar: SINGURA ta sursa de informatii este Crezul. NU vrei sa aduci argumente ci doar sa faci propaganda Bisericii Ortodoxe in detrimentul celorlalte religii. Eu unul cred ca ai o problema.

Ori te apuci si postezi si ceva in legatura cu Steaua ori ne parasesti.

Opaaa!!!!

Ce ati patit baieti????Parca eram la sectiunea discutii libere?????

Cuvantul Ortodox inseaman ADEVAR. Tot ii puneti intrebari despre Ortodoxism si pe ici si pe dincolo, nu stiti cautati singuri.

Apropo Adrian, ca tot te-am vazut ca iesit nationalist si patriot, vezi ca Maresalul Antonescu a crezut in Dumenzeu si-n neamul romanesc care la randu-i a fost si este un neam ortodox sau era si Antonescu vreun indoctrinat????

Va mai recomand din nou Jurnalul fericirii scris de Nicolae Steinhardt poate o sa va lumineze Dumenzeu mintea si sufletul.

Adrian05.09.2009 11:44

:))

Hai mah ca acum ai fost amuzant.

Pai ce legatura are Antonescu cu documentarele si religia?

Si eu cred in Dumnezeu. Doar ca nu sunt religios. Atat. Nu imi aduc aminte sa fi citit prin vreo carte de istorie sau sa fi vazut prin ceva documentar cum ca Antonescu predica si incerca sa ii convinga pe oameni ca ortodoxia e singura religie adevarata.

p.s. Religia nu are nici o legatura cu Tara sau ideile de nationalism sau patriotism.

Vedeti, de aia nu imi plac mie religiile. Toata lumea vrea sa imi bage mie in cap ca religia lor e cea adevarata. Toata lumea vrea ca eu sa urmez religia lor. Eu nu vreau asta. Religiile, toate, sunt prostii imense.

A venit baiatul asta, dan_20, a pus cateva documentare si deja el are dreptate. Pai, daca ma chinui, pentru fiecare documentar pus de el acolo gasesc cel putin 10 care sa spuna ca nu e adevarat ce sustine acel documentar.

Dar pe mine nu ma intereseaza astfel de prostii. Eu nu am de gand sa imi pierd vremea cautand documentare despre parerile unor oameni.(ca si eu as putea sa fac un documentar in care sa spun ca "Forta" aia din Razboiul Stelelor e singura religie adevarata, ca ar trebui sa fim toti Jedi, as aduce argumente bune si as avea instantaneu cateva sute de milioane de adepti. Ma refer aici la toti fanii aia ai Razboiului Stelelor. De fapt nici nu ii zice Razboiul Stelelor ca, daca am traduce corect, Star Wars inseamna Razboaie Stelare.)

Eu prefer sa ma uit la documentare din alea despre dinozauri, sunt mult mai frumoase.

greenyes05.09.2009 12:00
:))

Hai mah ca acum ai fost amuzant.

Pai ce legatura are Antonescu cu documentarele si religia?

Si eu cred in Dumnezeu. Doar ca nu sunt religios. Atat. Nu imi aduc aminte sa fi citit prin vreo carte de istorie sau sa fi vazut prin ceva documentar cum ca Antonescu predica si incerca sa ii convinga pe oameni ca ortodoxia e singura religie adevarata.

p.s. Religia nu are nici o legatura cu Tara sau ideile de nationalism sau patriotism.

Vedeti, de aia nu imi plac mie religiile. Toata lumea vrea sa imi bage mie in cap ca religia lor e cea adevarata. Toata lumea vrea ca eu sa urmez religia lor. Eu nu vreau asta. Religiile, toate, sunt prostii imense.

A venit baiatul asta, dan_20, a pus cateva documentare si deja el are dreptate. Pai, daca ma chinui, pentru fiecare documentar pus de el acolo gasesc cel putin 10 care sa spuna ca nu e adevarat ce sustine acel documentar.

Dar pe mine nu ma intereseaza astfel de prostii. Eu nu am de gand sa imi pierd vremea cautand documentare despre parerile unor oameni.(ca si eu as putea sa fac un documentar in care sa spun ca "Forta" aia din Razboiul Stelelor e singura religie adevarata, ca ar trebui sa fim toti Jedi, as aduce argumente bune si as avea instantaneu cateva sute de milioane de adepti. Ma refer aici la toti fanii aia ai Razboiului Stelelor. De fapt nici nu ii zice Razboiul Stelelor ca, daca am traduce corect, Star Wars inseamna Razboaie Stelare.)

Eu prefer sa ma uit la documentare din alea despre dinozauri, sunt mult mai frumoase.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=HaqA7rkU3MA&hl=en&fs=1&"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=HaqA7rkU3MA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=HaqA7rkU3MA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Pai Maresalul Antoenscu nu are nici o legatura directa cu filmuletele dar ce au in comun Maresalul si filmuletele sunt credinta in Dumnezeu. Din fericire pentru neamul romanesc stramosii nostri Daci s-au crestinat de timpuriu astfel ca neamul romanesc a ramas si in ziua de astazi (desi suntem in plin proces de atac constant la adresa Bisericii Ortodoxe) un neam crestin ortodox.

Maresalul a crezut in Dumnezeu si fii sigur ca nu era strain de ce inseamna credinta ortodoxa. De altfel a sprijinit Biserica Ortodoxa cand masoneria a fost scoaasa inafara legii deoarece este o organizatie impotriva lui Dumnezeu si a avut si are cu totul alte scopuri decat ajutarea neamului romanesc.

Tu spui ca crezi in Dumnezeu dar in acelasi timp faci misto de casa Lui, biserica. Te sfatuiesc prieteneste sa citesti Jurnalul fericirii scris de Nicolae Steinhardt si cred ca ai sa-ti schimbi parea.

Oricum Dumnezeu ne-a dat libertate sa alegem ce facem cu viata noastra asa ca fiecare face ce vrea dar ati sarit pe Dan ca sacalii si nu cred ca fost corect.

Adrian05.09.2009 12:07

Te rog nu ma sfatui ce sa citesc. Nu am nevoie de sfaturile voastre. Nu am nevoie de parerile voastre. Spre deosebire de voi, eu pot gandi si singur. Nu am nevoie de niste carti care sa imi spuna ce sa fac si cum sa fac. Sau de niste documentre.

Antonescu a fost un patriot mare. Nu stiu daca a fost si crestin mare. Zic asta pentru ca nu imi aduc aminte ca Antonescu sa fi strans oamenii in piete si sa ii ameninte cu moartea daca nu trec la religia lui.(lucru pe care oamenii religiosi, mai ales cei crestini, obisnuiau sa il faca)

De altfel a sprijinit Biserica Ortodoxa cand masoneria a fost scoaasa inafara legii deoarece este o organizatie impotriva lui Dumnezeu si a avut si are cu totul alte scopuri decat ajutarea neamului romanesc.

Cand aud treburi din astea ma pufneste rasul. Conspiratii peste conspiratii, societati secrete, etc.

Parca suntem intr-o carte de Dan Brown si, sincer, mie nu mi-a placut filmul de la Ingeri si demoni pentru ca sunt fan Ewan Macgregor. Si in film asta era tipul rau, lui nestandu-i bine in roluri negative :D

greenyes05.09.2009 12:09
Green, cand unul isi face cont pe site si in primul post imi arunca-n fata "uita-te aceste documentare, ca sa nu devii sclav!!!" pai scuza-ma, imi cam vine sa-l iau la misto.

Axl, ca-ti vine sa crezi sau nu chiar suntem scalvi, doar avem impresia ca suntem liberi.

Sa-ti dau un exemplu din Belgia, capitala uniunii europene, aia care cica face totul pentru noi, aia care sa-ti dea libertate de msicare intai te baga in cusca iar in cusca poti sa faci ce vrei atat timp cand nu deranjezi stapanii.

Anul acsta s-au strns chiar in orasul in care locuiesc, toti ministrii invatamantului tarilor europene, deci a fost prezenta si unul dintre groparii invatamantului romaensc, ecaterina andronescu....aplauze......in picioare dragi tovarasi...

Un grup de studenti belgieni, pana in 10 persoane, au vrut sa protesteze pasnic. S-au dus in fata sediului unde avea loc marea intalnire cu niste mesaje deloc injurioase. Si au venit politistii, astia educati de aici dar care la randul lor au niste sefi care nu sunt din vechea securitate comunista ca la noi ci din securitatea europeana. Initial au pus cainii pe ei pret de cateva minute, asa de amuzament dupa care i-au ridicat frumos, si hopa in duba.

Uite asa, de dragul libertatii europene!!!!!

MoWeed05.09.2009 13:14

@Adrian

Esti prea extremist, omule. Intr-adevar, aproape toate marile razboaie ale lumii, multe genocide au fost facute in numele religiei. Dar asta nu inseamna ca toti crestinii sunt la fel, nici macar ca toti preotii sunt la fel. E ca si cum ai zice ca toti stelistii il iubesc pe Becali doar pentru ca unii din ei au tricouri cu free Gigi.

@greeneyes

Multi din cei care l-au contestat/au ras de Dan nu au ras de ortodoxism ci de incapatanarea cu care isi sustine ideeile fara sa le argumenteze.

Si eu sunt crestin ortodox si cred in Dumnezeu. Doar ca sunt sceptic vis-a-vis de Biserica deoarece este o institutie facuta de oameni pentru profitul anumitor oameni. In marea majoritate a satelor din Romania, cele mai mari case le au popa si primarul. Ori, invataturile crestine spun ca nu conteaza bunurile acaparate in viata, ci doar sa-ti traiesti viata conform cu invatamintele crestine.

Relatia cu divinitatea ar trebui sa fie ceva intim, ar trebui sa conteze daca iti traiesti viata conform celor 10 porunci, nu cat de mult mergi la Biserica.

Normal ca lacase de cult sunt necesare, normal ca o nunta, un botez, o inmormantare au nevoie de un loc special. Dar, cand vad ca Biserica a devenit o afacere care aduce bani, nu pot sa nu am anumite indoieli.

Probabil si Dan are dreptatea lui, dar aceasta dominatie globala nu are nicidecum scopuri religioase, ci doar scopuri financiare.

Dupa cum vezi eu nu m-am bagat in discutie pana nu a inceput sa vorbeasca de faptul ca Ortodoxismul este unica religie valida si cei care nu-s ortodocsi o sa arda in Iad. In favoarea acestor afirmatii aducea argumente niste filme facute de membrii ai Bisericii Ortodoxe. Automat, aceste persoane nu aveau cum sa fie obiective(asta este natura umana). De ce nu exista analize obiective ale unor atei(numai ei pot fi obiectivi cand vine vorba de comparatia intre religii) care sa demonstreze ca oricare din religii este cea adevarata?

Pur si simplu mi se pare pueril sa zici ca toti cei care nu-s ortodocsi o sa arda in Iad. De ce nu ar avea nici o sansa un budist/islamist/catolic/protestant care si-a trait viata conform Celor 10 Porunci? De ce conteaza mai mult credinta care o ai decat modul in care ti-ai trait viata?

Adrian05.09.2009 13:16

MoWeed

Nu ai fost atent. Am atacat religiile, nu adeptii.

axl05.09.2009 13:28
Axl, ca-ti vine sa crezi sau nu chiar suntem scalvi, doar avem impresia ca suntem liberi.

Asta depinde de felul in care vede fiecare viata si de ce intelege fiecare prin libertate.

LIBERTÁTE, (4) libertãți, s.f. 1. Posibilitatea de a acționa dupã propria voințã sau Dorințã; posibilitatea de acțiune con%

MoWeed05.09.2009 13:31
MoWeed

Nu ai fost atent. Am atacat religiile, nu adeptii.

Tocmai Adriane. Toate crimele facute in numele religiei sunt urmarea unor interpretari ale adeptilor. Religia nu inseamna neaparat violenta, doar cei care vor sa vada asta interpreteaza Sfintele Scripuri in scopul acesta.

Coranul nu scrie nimic despre atentate sinucigase, despre uciderea unor oameni nevinovati in scopul religiei. Doar ca extremistii religiosi il folosesc ca pretext

greenyes05.09.2009 13:34
Asta depinde de felul in care vede fiecare viata si de ce intelege fiecare prin libertate.

LIBERTÁTE, (4) libertã?i, s.f. 1. Posibilitatea de a ac?iona dupã propria voin?ã sau Dorin?ã; posibilitatea de ac?iune con%

Bun, si eu ti-am dat exemplul de mai sus, unde e libertate acolo????

Unde e libertatea in Basarabia????

Unde e libertatea romanilor din Covasna, Harghita unde scolile romanesti sunt inchise, unde trebuie sa vorbesti ungureste ca sa ai un loc de munca???

Ca sa dau doar cateva exemple de libertate de pe meleagurile noastre.

Plus ca usa and ue vor sa controleze internetul, sa vezi atunci libertate de exprimare!!!!!!!!! Cine e in spatele taraseniei din usa, familia Rokefeler adica aia care se joaca de a basmele conspirative de zeci de ani de zile, aia care au finantat ultimile doua razboaie mondiale, aia care controleza federale reserve in usa, etc....

Adrian05.09.2009 13:43

Iarasi interpretezi gresit. Eu nu am zis ca religia promoveaza violenta. Am zis doar ca e un mijloc de manipulare a maselor.

MoWeed05.09.2009 13:44
Zic asta pentru ca nu imi aduc aminte ca Antonescu sa fi strans oamenii in piete si sa ii ameninte cu moartea daca nu trec la religia lui.(lucru pe care oamenii religiosi, mai ales cei crestini, obisnuiau sa il faca)

greenyes05.09.2009 13:45
Tocmai Adriane. Toate crimele facute in numele religiei sunt urmarea unor interpretari ale adeptilor. Religia nu inseamna neaparat violenta, doar cei care vor sa vada asta interpreteaza Sfintele Scripuri in scopul acesta.

Coranul nu scrie nimic despre atentate sinucigase, despre uciderea unor oameni nevinovati in scopul religiei. Doar ca extremistii religiosi il folosesc ca pretext

Ba uite ca in Coran scrie alb pe negru ca toti necredinciosii trebuie ucisi si cine ucide un necredincios ajunge in Rai.

Am un prieten irakian care este catolic iar pe deasupra a mai studiat si teologia. Majoritatea colegilor sai au fost ucisi, a ucide un om in orientul mijlociu, mai ales un crestin este ca si cum ai omora tantari la noi.

La randul lui are alt prieten irakian care este musulman si care i-a zis fara probleme, necredinciosii trebuie ucisi iar cand i-a adus la cunostinta ca un musulman, de fapt mai multi din Belgia, s-a convertit la crestinism stii ce a zis bunul musulman: de asta vreau sa arunc toate bisericile in aer!!!

Alta intamplare din lumea musulmana:

O fata irakiana musulmana stabilita cu familia in Germania avea o relatie cu un crestin, un protestant. Stii ce au facut tatal sau si cu fratele, au omorat-o. I-au spus ca una din rudele lor este foarte bolnava si ca trebuie neaparat sa mearga cu totii in Irak. Cum au trecut granita, taicasu si cu fracsu au omorat-o si dupa sau intors bine mersi in Germania. Crima a rasuflat in presa din Germania iar familia de buni musulmani au fost trimisa in Irak.

Datorita prietenului meu Irakian mi-a fost dat sa cunosc mai multe si despre musulmani. Oamenii nu sunt rai dar din pacate religia lor se bazeaza cu totul altceva decat pe bunatate. Pai fa i tu comparatie, ei omoara un crestin se duc in Rai, tu omori un om, indiferent de religie si ajungi in Iad.

MoWeed05.09.2009 13:54

Marius, nu trebuie sa judeci o religie dupa cateva cazuri. Pur si simplu la ei este vorba de traditii invechite, crude. Arata-mi pasajul din Coran in care scrie negru pe alb ca trebuie sa ucida necredinciosi ca sa ajunga in rai.

De ce atunci, nu toti musulmanii sunt criminali?

greenyes05.09.2009 14:02
Marius, nu trebuie sa judeci o religie dupa cateva cazuri. Pur si simplu la ei este vorba de traditii invechite, crude. Arata-mi pasajul din Coran in care scrie negru pe alb ca trebuie sa ucida necredinciosi ca sa ajunga in rai.

De ce atunci, nu toti musulmanii sunt criminali?

Ti-am raspuns pe privat.

Alt exemplu dar care nu este mediatizat nicaieri in presa mondiala sunt crimile din Sudan impotriva crestinilor. In ultimii ani peste 1 milion de crestini au fost ucisi doar pentru ca sunt crestini. Daca cauti pe internet gasesti informatii sigur, PE INTErneT, nu la TV, radio.

As putea incerca un raspuns la intrebarea de ce nu otti musulmanii nu sunt criminali. La fel cum sunt milioane de crestini care nu au citi Biblia in viata lor la fel sunt si milioane de musulmani care nu au citi Coranul inviata lor.

AM un prieten foarte bun musulman, din Liban, care se commporta pur si simplu ca un om normal, si m-a ajutat cum face un prieten adevarat, la nevoie dar nu am vorbit niciodata despre religie in adevaratul sens al cuvantului.

L-am intrebat si pe prietenul meu irakian, bun, imi spusi toate aceste despre musulmani, dar in Irak, ai prieteni musulmani?? Si mi-a spus da, dar suntem prieteni pana cand vine vorba de religie , atunci se schimba foaia; exista limite bine fixate intre ei.

Si crede-ma, daca un musulman se crestineaza stii care e pedeapsa??? Moartea.

Ar fi mai multe de spus dar numai am energia necesara astazi :)

MoWeed05.09.2009 14:08

Corect dar intrebarea mea e: daca anumiti oameni ucid in numele unei religii, automat acea religie este malefica? Pentru ca, daca stam sa ne gandim, nu exista religie in numele caruia, de-a lungul timpului, nu au fost ucisi oameni

greenyes05.09.2009 14:23
Corect dar intrebarea mea e: daca anumiti oameni ucid in numele unei religii, automat acea religie este malefica? Pentru ca, daca stam sa ne gandim, nu exista religie in numele caruia, de-a lungul timpului, nu au fost ucisi oameni

Eu din cate stiu in numele Ortodoxiei nu a fost ucis nimeni, nici o vrajitoare nu a fost arsa pe rug, nu a existt inchizitie, ci numai la catolici.

Pai eu consider ca o religie care nu lasa libertate omului sa aleaga ce vrea sa faca cu viata lui este rea, iar daca refuzul iti aduce moartea da, este malefica. DIn pacate asta este Islamul. Islamul peste tot in orientul mijlociu s-a raspandit prin VIOLENTA, tarile respective au fost fortate sa adopte Islamul.

axl05.09.2009 15:34
Bun, si eu ti-am dat exemplul de mai sus, unde e libertate acolo????

Scuze, definitia s-a pus incompleta, probabil netul meu e prins intr-o conspiratie, ceva.

LIBERTÁTE, (4) libertãți, s.f. 1. Posibilitatea de a acționa dupã propria voințã sau Dorințã; posibilitatea de acțiune conștientã a oamenilor în condițiile cunoașterii (și stãpânirii) legilor de dezvoltare a naturii și a societãții.

Dan_2007.09.2009 02:47

greenyes, ma bucur ca ai inteles ce vroiam sa transmit cu acest topic!

Ca tot vorbeai de Islam, iti recomand filmuletele astea...

Imam Egiptean paraseste Islamul si devine Ortodox partea 1 din 2

Egyptian Imam Leaves ISLAM and becomes ORTHODOX - Part 1/2

Egyptian Imam Leaves ISLAM and becomes ORTHODOX - Part 2/2

In video description scrie :

"

This movie is really great, about that man, a muslim IMAM who converted himself to ORTHODOXY and who was repeatedly target of muslims murderors because he left the false teachings of Islam.

He was from Egipt(even his father tried to kill him in order to save "family's honor"), then fled to South Africa.

There also an assasin followed him and tried to kill him even there, so finally he got religious asylum in the US.

He sais why islam is wrong and he explaines why with very very strong arguments from the core of islam faith.

He now preaches christianism, and explains why.

http://www.oca.org/

SITE The ORTHODOX Church of America

"

In traducere pentru cei care nu stiu engleza:

"Filmuletul este foarte tare. Este despre un om, un imam(un fel de preot) musulman care s-a convertit la ortodoxie si care a fost in repetate randuri tinta asasinilor islamisti pentru ca a parasit invatatura falsa a islamului.

Este originar din Egipt(Chiar si tatal lui a incercat sa il ucida pentru a salva "onoarea familiei") si apoi a fugit in Africa de Sud

Un asasin l-a urmarit chiar si acolo si a incercat sa il omoare, asa ca a cerut azil religios in SUA.

El spune de ce Islamul este gresit si explica de ce folosind argumente foarte foarte puternice chiar din nucleul religiei islamice.

Acum propovaduieste crestinismul si explica de ce.

http://www.oca.org/

Site-ul Bisericii Ortodoxe Americane

"

Si mai ales asta:

The Truth About Muhammad: QURAN is a FRAUD !

Adevarul despre Mohamed: Coranul este o minciuna!

In description scrie:

"Watch this short movie and you will understand why Islam is a LIE!

We should feel sory for the islamic people who are still indoctrinated, believe and guard with their lives Muhammas's lies... "

adica:

"Priviti acest filmulet si veti intelege de ce Islamul este o minciuna!

Ar trebui sa ne fie mila de poporul islamic care inca este indoctrinat ,crede si pazeste cu propria viata minciunile lui Mohamed"

Personal, eu chiar sunt de acord cu acest punct de vedere!

Acum mistocarii or sa vina sa spuna ca "si ortodoxia este la fel" si eu sunt la fel de "indoctrinat si obtuz"....

Eu le raspund inca de pe acum: Mergeti si interesati-va obiectiv! (Lasati ura si dispretul fata de Biserica Ortodoxa si cercetati dovezile obiectiv)

Veti vedea ca Ortodoxia NU este la fel! Este total altceva.

Doar cei care nu o cunosc pot spune ca este la fel ca islamul.

greenyes, chiar sunt curios ce parere ai despre filmuletele astea.

Dan_2007.09.2009 03:40

Si ca sa nu deviem prea mult de la topicul propus de mine, va propun un film mult prea tare! steagro

Se numeste:

The Complete Idiot's Guide to the New World Order

L-am gasit chiar acum din intamplare pe youtube.

si asta:

How To Stop The New World Order!

http://www.youtube.com/watch?v=Stmz0n1o13o

Your cash, your house, your phone, your LIFE, We Want Your SOUL!

.

Dan_2007.09.2009 11:08

Muzeul de istorie al Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu) organizeaza aniversarea a 140 de ani de la nasterea savantului roman cu renume mondial Profesor Doctor Nicolae C Paulescu , descoperitorul insulinei.

DATA: Luni, 7 septembrie 2009 , ora 17.

Intreg afisul este atasat la finalul mesajului.

Nicolae C. Paulescu (30 octombrie 1869–17 iulie 1931), om de științã român, medic și fiziolog, profesor la Facultatea de Medicinã din București, descoperitorul incontestabil al insulinei și recunoscut ca atare de comunitatea științificã internaționalã, continuã sã rãmânã cvasi-necunoscut în țara sa, exceptând mediile strict medicale.

Acest om a fost un adevarat traitor ortodox.

Concepția lui despre viațã era una eminamente ortodoxã: omul trebuie sã slujeascã acest adevãr. "Profesorul trebuie sã cântãreascã toate cuvintele pe care le pronunțã și sã probeze tot ce afirmã", aceasta a fost, timp de 31 de ani, deviza lui Paulescu, cât timp a ocupat catedra de Fiziologie a Facultãții de Medicinã din București. Trebuie sã probeze tot ce afirmã, inclusiv existența lui Dumnezeu; ceea ce a și fãcut, în toate cãrțile și cursurile sale, primind, ca urmare, titlul de "cel mai mare interpret științific al Divinitãții".

Omul, aflãm din lucrarea "Instincte sociale, patimi și conflicte, remedii morale", din ciclul Fiziologie filozoficã, 1910, "a ieșit din mâna lui Dumnezeu perfect, dar l-au schimonosit patimile". Singura regenerare posibilã stã în educația creștinã, în trãirea în spritul exigențelor Evangheliei. În acest context, clerului îi revine un rol fundamental, așa cum aratã Paulescu în lucrarea "Sinagoga și Biserica"; trei sunt funcțiile fundamentale care îi revin clerului:

- cea apostolicã – Predica – întemeiatã pe porunca: "mergeți și învãțați toate neamurile…".

- ceea de sãvârșire a Sfintelor Taine, întemeiatã pe continuarea poruncii de mai sus: "…botezând pe oameni în numele Tatãlui…" și

- jurisdicția sacerdotalã, care constã în "judecarea" credincioșilor și aplicarea de pedepse "pur spirituale", în urma spovedaniei.

Paulescu este renumit pentru lucrarile sale:

"Dr. N.C. Paulescu: Notiunile "SUFLET" si "Dumnezeu" in fiziologie" in care efectiv DEMOLEAZA teoria lui Darwin si demonstreaza ca intreaga teorie evolutionista Darwinista este falsa.

Puteti sa o cumparati de la magazinul (pangarul) Manastirii Antim din Bucuresti.

http://ro.wikipedia.org/wiki/M%C4%83n%C4%83stirea_Antim

Probabil ca mai poate fi cumparata si din alte locuri, dar eu am cumparat-o de la Manastirea ANTIM din Bucuresti (este langa Casa Poporului) si stiu sigur ca acolo este.

I-am pozat coperta si am atasat-o la finalul acestui mesaj.

Pe spatele copertii cartii "Dr. N.C. Paulescu: Notiunile "SUFLET" si "Dumnezeu" in fiziologie" apare textul fotografiat si atasat se asemenea la finalul mesajului.

Sunt cuvintele superbe ale lui Nicolae Iorga la moartea profesorului Paulescu.

si

Dr. Nicolae Paulescu: "SPITALUL, CORANUL, TALMUDUL, KAHALUL ªI FRANCMASONERIA"

Aceasta carte este atasata in acest mesaj, dau o puteti descarca de la:

http://shots.snap.com/explore/18996/?url=h...cp=&tol=url

Este o capodopera.

Nicolae C. Paulescu (30 octombrie 1869–17 iulie 1931), om de științã român, medic și fiziolog, profesor la Facultatea de Medicinã din București, descoperitorul incontestabil al insulinei și recunoscut ca atare de comunitatea științificã internaționalã, continuã sã rãmânã cvasi-necunoscut în țara sa, exceptând mediile strict medicale.

Câți dintre oamenii de rând, beneficiind de tratamentul cu insulina sau dintre cei, mult mai numeroși, care fac gestul banal de a înghiți o aspirinã, știu ce-i datoreazã doctorului Paulescu? Câți dintre cei care suportã o operație a hipofizei știu cã procedeul întrebuințat se numește, din 1906 încoace, "Procedeul Paulescu"? (Expus într-o carte celebrã în Iumea medicalã, apãrutã la Paris în 1906, intitulatã "Ipofiza creirului" Câți dintre cei care beneficiazã de tratamentul anevrismelor, al glandei tiroide, al glandelor limfatice, ficatului și splinei, de substanțe medicamen¬toase anestezice ori de somnifere, de cele destinate eliminãrilor renale – ca sã citãm doar câteva dintre direcțiile în care activitatea sa a revoluționat de-a dreptul știința medicalã – câți dintre toți aceștia, așadar, știu ce-i datoreazã savantului Paulescu?

Cauzele acestei situații sunt de cãutat în politica naționalã falimentarã pe care o practicã mai-marii zilei, dar și în felul în care mijloacele de informare în masã înțeleg sã slujeascã valorile naționale.

Intreg articolul la:

http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/27/dr...neria%E2%80%9D/

_afis.jpg

DSC00055.JPG

DSC00058.JPG

Paulescu__Dr._N.C.___Spitalul_Coranul_Talmudul_Cahalul_Francmasoneria.doc

«13456716»