Dan_20 cred ca ai inceput intr-o maniera gresita,adica din perspectica religioasa,omul si-a pierdut de mult credinta in Dumnezeu,si in puterea Lui,si de aceea cei mai multi iau in gluma chestiunile pe care le spui si vrei sa le arati si altora.
(Am vazut o disputa pe tema ortodoxismului contra catolicismului,personal cred ca nu conteaza cum ii spui catolicism sau ortodoxism atata timp cat te porti ca un crestin,si il accepti pe Dumnezeu prin Iisus).
As vrea sa spun tot ce am aflat eu despre oamenii astia care ne conduc tara si lumea.
Stiti ca cei mai puternici oameni din lume se intalnesc odata pe an,timp de 2 zile,si chiar hotarasc soarta acestei lumi,se numesc Bilderberg de la hotelul unde s-au intalnit prima oara.Ce fac acestia acolo???Discuta despre fotbal ??Nu cred!De ce o fac pe ascuns,cu Armata si politia care ii protejeaza de ochii lumii,de ce media nu zice nimic despre asta?
Se spune ca cei care conduc aceasta lume vor sa unesca toate continentele intr-o singura natie,cu o singura religie,cu un singur conducator,cel ce va conduce in viitor ONU,pentru ca in prezent nimeni nu conduce ONU.
Stiti ca oamenii cei mai puternici din Mexic,SUA si Canada au semnat un pact conform caruia in 15 ani se va forma Uniunea Nord Americana,cu o moneda noua amero,din NAFTA (North American Free Trade Agreement) ,care in 2005 s-a transformat in SPP (SECURITY AND PROSPERITY PACT),la fel cum s-a infiintat si UE (Primul tratat al viitoare UE a fost semnat in 1951 sub numele Comunitatea carbunelui si otelului. In 1957, a fost semnat Tratatul de la Roma care a pus bazele Comunitatii Economice Europene.Prin Tratatul de la Bruxelles din 1965 s-au pus bazele Pietei Comune. Acest tratat a fost intarit de actul unic european din 1986. In 2005, NAFTA se transforma in SPP (Pactul pentru Prosperitate si Securitate). Uniunea Europeana a fost stabilita prin Tratatul de la Maastricht din 1992, si intarita de inca doua tratate: cel de la Amsterdam din 1997 si cel de la Nisa din 2001.)
Asia semnat deja un acord pentru infiintarea ASEAN in 2015,care sa aiba aceleasi insusiri ca UE.Uniunea Africana exista deja AU,insa aceasta are doar rol legislativ,insa se urmareste ca in cativa ani sa capete mai multa putere,exact ca UE.
Odata aparute aceste uniuni,care au acelasi scop,asigurarea pacii si a valorilor,solidaritatea,inovatia si dezvoltarea,stabilitatea si crestera economica in egala masura a membrilor sai,libertatea circulatiei fortei de munca etc.,cineva (AntiCristul se spune in Biblie)va aparea ca salvator cand lucurile vor merge rau si va spune ca toate statele lumii sa se uneasca intr-un singur stat sa dispara toate aceste Uniuni si ONU sa se transforme intr-un stat global.
Se urmareste reducerea numarului populatiei cu aproape 90%,sau maxim la 1 miliard,prin mancarea proasta,(vezi Monsato Inc,companie care este principalul producător de organisme modificate genetic,adica aproximativ 90%,din mancarea bazata pe cereale;mancarea bazata pe cerale a ajuns la aproape 70%,restul fiind carnea.In cateva studii facute asupra modificarilor genetice produse de Monsato s-a constatat ca cei ce le consuma pot avea boli de la cancer,la boli de inima,obezitate,afectiuni ale ficatului pancreasulu si afectarea creierului) apa potabila otravita sau foarte scumpa (mai ales in Africa)aerul din ce in ce mai rarefiat,oferindu-ne masini care polueaza in locul celor ecologice doar pentru profitul de pe urma petrolului care este industria numarul 1 in lume
Despre mancare si apa,sunt la fel de multe de spus,stim ca mancarea este foarte nesanatoasa,la fel si apa care este produsa de 3 mari companii SUEZ, VIVENDI și RWE,care in urmatorii 10 ani,spera ca vor dobandi controlul a 70% din resursele de apa ale lumii,prin privatizari obtinute cu ajutorul Fmi si BM care au pus printre conditii de imprumut ale tarilor prin privatizarea companiilor care au grija de resursele tarii respective.La fel ni s-a impus si noua din cate am auzit acum cateva luni pe la TV.
Stiati ca in Asia oamenii de toate varstele,de la 8 la 80 sunt obligati sa munceasca in fabrici inchisori pentru 2 dolari pe zi timp de 12 ore,pentru firme ca Apple,McDonalds,Nike,Adidas.
Stiati ca in Africa se testeaza pe populatie bombele chimice si biologice si ca peste 40 % din copii se nasc cu malformatii??Si ,si ca un om moare in Africa la fiecare 10 secunde?noi ne facem griji si cheltuim milioane de Euro pe gripa porcina care daca exista face vitime in numar insignifiant fata de ce intampla in Africa?
Daca pot sa revin cu restul informatiilor o voi face.
Pleaca Ciobane!