FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Documentare De Vazut Urgent Inainte Sa Devenim Sclavi!

«18910111216»
mdionis24.09.2009 22:47
un vaccin experimental care este foarte probabil sa ii paralizeze, sterilizeze sau chiar sa ii si omoare

Vezi dumneata, partea deranjanta sta in tranzitia mult prea facila de la "este cel putin teoretic posibil in unele cazuri sa" la "este foarte probabil sa". Sunt doua expresii esential diferite si care comunica mesaje distincte: ceea ce supara este lipsa manifesta a rigorii mentale combinata cu senzationalismul ieftin. Sunt convins ca ,daca maniera in care dumneata iti prezinti punctul de vedere ar deveni mai putin pompieristica si mai sobra, transmiterea mesajelor nu ar avea decat de castigat,

axl25.09.2009 07:28
Axl face acum misto dar sa il vedem dupa ce este inoculat...

Deocamdata "razi tu razi fat frumos"... Dar sa vezi ce o sa patesti dupa ce o sa ti se injecteze un vaccin experimental... ;)

Ia inoculati-ma mai baieti. Ia faceti-mi un vaccin experimental. Sa vedem, ce-o sa patesc?

Vezi dumneata, partea deranjanta sta in tranzitia mult prea facila de la "este cel putin teoretic posibil in unele cazuri sa" la "este foarte probabil sa". Sunt doua expresii esential diferite si care comunica mesaje distincte: ceea ce supara este lipsa manifesta a rigorii mentale combinata cu senzationalismul ieftin. Sunt convins ca ,daca maniera in care dumneata iti prezinti punctul de vedere ar deveni mai putin pompieristica si mai sobra, transmiterea mesajelor nu ar avea decat de castigat,

Perfect de acord.

Dan_2025.09.2009 23:09

axl, imi pare sincer rau pentru tine. Tu nu stii ce spui...

Uite un alt interviu foarte tare:

Dominatia totala asupra intregii Lumi:

Asasinul Economic American John Perkins:

http://www.youtube.com/watch?v=Wp5F94lsmXY

Vorbeste despre faptul ca ei detin Banca Mondiala, influienteaza ONU si subjuga toate statele prin tehnica: SE DAU CREDITE IMENSE TARILOR RESPECTIVE (ca si fondurile FMI date Romaniei...) dar banii nu ajung niciodata la oamenii simplii din tarile respective. Banii ajung tot la corporatiile lor care construiesc infrastructura pentru exploatarea resurselor naturale ale acelei tari.

Si apoi, tara neputandu-si plati datoria este subjugata total: economic si politic...

Daca tactica asasinatului economic nu reuseste, si el da niste exemple de misiuni ale sale nereusite, atunci sunt trimisi asasini sa omoare liderii neascultatori. Daca nici asta nu merge atunci este trimisa Armata. Exact asta s-a intamplat si in cazul lui Saddam Husein si a Irakului dupa cum spune el...

Adrian26.09.2009 06:25

Pai asta e job-ul lui mah, sa faca reclama la prostii si sa vorbeasca aiurea :)

Dan_20 cu cat esti platit? Si fara bullshituri din alea cu "salariul e confidential", te rog :)

SS Lazio26.09.2009 06:35

Dan_20,

Am scris la începutul pe topicul deschis de tine, nervos fiind cum o șleahtã de frustrați atacã fãrã argumente tot ce înseamnã fundamentul ortodox al națiunii române. ( la urma urmei, la asta se rezumã; distrugem, în doze homeopatice, tot ce a produs poporul român: limba, cultura, credințã pentru a fi "apți" de globalizare).

Acum constat cu stupoare cã valul detractorilor a crescut considerabil, mai ales prin aderențele tovãrãșești ale unor moderatori.

Chiar nu înțeleg cum unii care își apãrau argumentat opiniile când venea vorba de Steaua, sã se inflameze într-atâta încât sã arboreze sofisme ditirambice și minciuni colosale, monumentale, totul convergând într-un tapaj asfixiant de nimicnicie și într-un delir de ignoranțã.

Fondul resentimentar cred cã poate fi explicat exclusiv pritr-un conformism cu timpurile noi, "corect politice", cu "new-age-ismul" atât de artificial legat de România și români, cu manipularea și cu, bineînțeles, lipsa acutã de cãrți citite.

Am vãzut cã te bombardeazã și cu imagini de prost-gust, doar doar vor bloca tot ce scrii tu pentru a ajuta cea mai batjocoritã instituți- Biserica- și cea mai hulitã parte a românismului- ortodoxia.

Dar, pe de altã parte, trebuie sã înțelegem cã unii oameni nu au genetica suficientã încât sã fie mistici ( eu când zic "mistic", mã gândesc la definiția originalã, de la greci, nu la cea denaturatã de bolșevici și atei). Pentru ei, totul e "ficțiune".

Orice "ficțiune", pentru acești oameni, oricât de acaparantã, provocatoare sau euforizantã ar pãrea pentru noi, nu vindecã, nu cauterzeazã și nu cicatrizeazã în totalitate. Numai autenticul documentar, numai adevãrul individual, acut personalizat și atent contextualizat dã buna amãgire a credibilului cu noimã terapeuticã. Așa afirmã ei.

Însã, aici e drama lor , constând în clivajul Realitate- Adevãr. Ei poate se mișcã în spațiul Realitãții, dar cu sigurnațã nu în cel al Adevãrului.

Avem datoria esențialmente creștinã sã demonstrãm un singur lucru tuturora. Acela cã Spiritul Uman, entelechia, nu-și încheie activitatea odatã cu moartea biologicã. Cã moartea e curgere, nu rupere. Entelechia nu încape între strâmtele granițe ale unei morale obișnuite, deoarece condiționarea activã a omului vine din transcendențã și continuã în transcendențã.

Ca și Dumnezeu cândva, omul își creeazã propria sa lume; și, la fel ca Domnul, nu și-o poate crea fãrã sã admitã, în limitele ei, prezența unor spirite mai puțin superioare care i-o neagã; el nu contestã nici mãcar "dreptul" acestor spirite de a-l judeca în numele pricipiilor lor etice( libertatea ajunge și aici, firește). Demonismul sãu constã în faptul cã nu ține seama de ele, în conștiința cã el însuși este o funcție de transcendențã. Ceea ce omul realizeazã mereu, în calitatea sa de creator, nu e decât o parte din ceea ce îi este destinat în calitatea lui de creaturã.

Deși nu mã erijez în vreun mare creștin-ortodox, fiind la rându-mi poate chiar mai blamabil decât mulți cei pe care îi blamez, nerespectând morala și princiipile toleranței creștine pe care vreau cât de cât s-o reprezint, îți mulțumesc cã mai ții pieptul ãstora. Aici e ca în istorie: ortdoxia ca poartã a furtunilor.

ªi, evident, știu cã mulți dintre cei vizați nu-și vor fi schimbat câtuși de puțin convingerile. ªi tu știi asta, dar " oricine va mãrturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mãrturisi-voi și Eu pentru el înaintea Tatãlui Meu, Care este în ceruri" (Matei 10, 32)

Dan_2028.09.2009 09:04

Stimati domni, Ronnie si Adrian, ati dat-o in retorica ieftina... Pe forum se discuta ideile expuse. Deci unde credeti voi ca nu are dreptate Asasinul Economic American John Perkins?

Vreau sa aud parerea voastra strict legata de interviu. Daca nu aveti de gand sa o dati, foarte bine, atunci nu mai raspundeti. Dar incetati sa imi poluati threadul cu asemenea fraze de retorica ieftina si offtopic. ;)

Dominatia totala asupra intregii Lumi:

Asasinul Economic
American John Perkins:

http://www.youtube.com/watch?v=Wp5F94lsmXY

Vorbeste despre faptul ca ei detin Banca Mondiala, influienteaza ONU si subjuga toate statele prin tehnica: SE DAU CREDITE IMENSE TARILOR RESPECTIVE (ca si fondurile FMI date Romaniei...) dar banii nu ajung niciodata la oamenii simplii din tarile respective. Banii ajung tot la corporatiile lor care construiesc infrastructura pentru exploatarea resurselor naturale ale acelei tari.

Si apoi, tara neputandu-si plati datoria este subjugata total: economic si politic...

Daca tactica asasinatului economic nu reuseste, si el da niste exemple de misiuni ale sale nereusite, atunci sunt trimisi asasini sa omoare liderii neascultatori. Daca nici asta nu merge atunci este trimisa Armata. Exact asta s-a intamplat si in cazul lui Saddam Husein si a Irakului dupa cum spune el...

SS Lazio, creste inima in mine de fericire cand vad ca un frate roman vede adevarul!

Sa iti mai arat ceva. Cred ca nu stiai. Si spun ca iti arat, pentru ca orbilor astora de pe forum poti sa le arati orice ca tot mistocari si "Gica contra" raman... Exact cum a zis spionul rus din KGB Yuri Bezmenov:

"Așa cum am menționat mai devreme, accesul la informația adevãratã nu mai conteazã în zilele noastre.

Un om care a fost demoralizat nu este capabil sã evalueze informația adevãratã.

Faptele reale nu ii spun nimic, chiar dacã l-aș umple de informație, de dovezi adevãrate, de documente și fotografii.

Chiar dacã l-aș lua cu forța și l-aș duce în Uniunea Sovieticã și i-aș arãta lagãrele de concentrare, el ar refuza sã creadã, pânã când va primi un șut în fundul lui cel gras. Când bocancii militari vor zdrobi, atunci se va trezi. Dar nu înainte. Aceasta este tragedia demoralizãrii. "

VIDEO (si transcriptul tradus in romana):

"How To Brainwash A Nation" (CUM SE SPALÃ CREIERUL UNEI NAÞIUNI), un excelent interviu luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov (fost spion rus si agent KGB)

http://saccsiv.wordpress.com/2009/09/15/vi...-yuri-bezmenov/

Deci revenind, sa iti arat ceva:

G 20: FILMARI pe care NU LE VEDETI LA STIRI. Politia ataca studentii Universitatii din Pittsburgh.

E STAT POLITIENESC PE FATA!

http://saccsiv.wordpress.com/2009/09/26/g-...ttsburgh-de-ce/

Stirea nu este pe prima pagina a ziarelor si nici nu se deschid emisiunile de stiri cu aceasta informatie. Iar de redat imaginile … nici atat...

Hai mistocarilor, ce mai ziceti acum dupa ce vedeti si filmarile acestea groaznice?

Tot in misto-uri si negari nesimtite o sa o tineti si acum????

Nici in ultimul ceas nu vreti sa va treziti la realitate?

Si realitatea este, dupa cum suna si titlul threadului: "Nu este o gluma. Ne indreptam cu pasi repezi spre DICTATURA!"

Adrian28.09.2009 09:12

Iar incepi mah cu bezmenov ala? Chiar atat de aiurit esti incat sa nu iti dai seama ca ala e o facatura?

Unii sunt atat de paranoici pe aici incat pun botul la absolut orice. Incredibil frate.

Si aia cu asasinul economic e luata din Zeitgeist, documentar despre care tu ziceai ca e o prostie si ca nu trebuie sa se uite lumea la el. Acum nu mai e o prostie? Sau a fost o prostie doar cand vorbea despre treaba aia cu religia?

Make up your mind!!!

Dan_2028.09.2009 09:15

Adriane, cum poti spune ca "interviul e luat din zeitgeist"???

Zeitgeist a citat eventual din acel interviu!!!!

Interviul exista si oricine poate cita din el. Daca o porcarie cum este zeitgeist l-a preluat, nu inseamna ca interviul este prost.

Interviul exista inainte de acel film!

Adrian28.09.2009 09:42

Uite ba cum o intoarce :))

Senzational. Tu esti chiar mai tare decat Dan Diaconescu.

Stai... tu esti Dan Diaconescu :))

Hai Dane ca am inteles care e treaba. Esti un mare fan al conspiratiilor. E OK. Inteleg. Nu esti singurul. Si noi avem cativa care tot iasa la televizor si zic ba ca mogulii, ba ca "drogatii si huliganii". Asa ca nu e nimic nou.

Pacat ca nu se poate purta o discutie normala cu tine. Pe langa faptul ca vorbesti fara argumente, acum te si contrazici.

Daca ma uit acum in postarile tale anterioare, voi gasi mai multe locuri unde tu zici ca tot ce apare in Zeitgeist e o prostie si ca nu ar trebui sa credem nimic de acolo. Acum zici ca nu e o prostie.

Intr-o dezbatere, nu prea e bine sa te contrazici asa. Te descalifici.

Asta imi spune mie ca tu cam vorbesti fara sa stii despre ce vorbesti, mergand doar pe auzite.

p.s. De unde stii ca interviul ala nu e luat din Zeitgeist?

NonMollareMai8828.09.2009 09:48

@Adriane

.... Nu s-a demonstrat niciodata caracterul fals al conspiratiilor. Conspiratie nu e sinonim cu aberatie, fabulatie, cretinatate. Stiu ca acum e folosit ca un cuvant ce are rolul de a inhiba interlocutorul la fel cum e si cuvantu "rasist", antisemit si altele, dar daca stai sa-i intelegi sensul Conspiratie pur si simplu inseamna : complot, conjuratie

Daca cauti pe parcursul istoriei vei gasii milioane de imprejurari care se potrivesc acestei definitii.

greenyes28.09.2009 14:30

Salutare Dane,

Marius iti scrie. M-ai intrebat cu ceva timp in urma ce cred despre ce ai postat tu.

O mare parte din ce ai sfatuit tu comunitatea stelista sa vada pentru a se informa am vazut deja iar la randul meu am incercat sa informez lumea. Traiesc in Belgia de trei an de zile. De curnad am terminat un master si am putut interactiona cu o multime de oameni veniti din toate colutirle lumii. Le am trimis tot ce am vazut eu, despre uniunea europeana (noua urss), depre ce ne pregatesc "elitele", despre cip urile ce urmeaza a fi implantate omenirii, etc etc etc ....Aceeasi reactie au avut-o majoritatea, indiferent de natie. Lumea e cam proasta si pe asta mizeaza "elita".

Nimeni nu vrea sa creada ca astia sunt in stare sa se otraveasca mancarea pentru a scapa mai usor de noi (banuiesc ca stii care e povestea cu noul codex alimentarius), nu vor sa creada ca urmeaza sa fim ca zombii, sclavii lor, nu vor sa accepte nimic din ce le-ar afecta comfortul.

E dureros. Facand acelasi efort ca tine pentru a informa lumea, am realziat ca cea mai usoara metoda de a ascunde adevarul este sa spui adevarul celor pe care vrei sa i minti. Cand adevarul ii afecteaa in mod direct omul vad ca are o reactie ciudata bazata pe negare, nebagare in seama, ignorare. Nu am cunostinte psihologice si nu stiu cum sa definesc aceasta reactie dar sunt sigur ca cei care se jaoca cu lumea cunosc foarte bine acest comportament al oamenilor si l folosesc la maxim.

Ma simt neputincios pentru ca este exact cum a spus Aaron Russo intr un interviu. Citez aproximativ: "Eu sunt un lider, am avut curaj sa spun lumii ce stiu dar daca lumea nu este unita, daca nu o sa stie un numar cat mai mare care este adevarul NU AVEM NICI O SANSA". Din pacate e adevarat.

Iar cand mai gasesti oameni ca Adrian sau Alex (Axl) iti vine sa ti iei campii.

Imi este teama de viitor, de viitorul copiilor nostri, de viitorul lumii. Cu sigurnata traim inceputurile Apocalipsei. Am postat si eu documentar intitulat The big Picture, documentar ce nu foloseste nici un argument religios (au stiut oamenii ce au stiut, vezi l pe Adrian) care in final explica voit sau nu Apocalipsaprin prisma cip ului implantat umanitatii. Ne asteapta vremuri grele.

Totul s a schimbat de la 11 septmbrie 2000, lumea nu mai este la fel.

Dumenzeu sa ne lumineze mintile si sa ne dea putere pentru a ne mentine pe calea cea dreapta!!!

Cu respect,

Marius

Adrian28.09.2009 14:43

Marius

Crezi ca apocalipsa cu cipuri implantate a fost prevestita in Biblie?

greenyes28.09.2009 14:43

Adriane,

Cand politia la noi ne rupe in doua banuiesc ca esti revoltat. Is curios care este reactia ta la felul in care militia din Pitsburg a intrat in studenti mai rau ca ca militita de la noi??? Dureaza doar 4 minute filmuletul al doilea. Pentru mine e infiorator dar pentru tine e......a da...... nu exista!!!!

Cand am fost informat de existenta masonilor si de faptul ca ei conduc lumea mi s-a parut imposibil, nu puteam accepta ideea. Intre timp am pus mana si am citit. Prim oara am citi cartea lui Nicolea Paulesc "Spitalul, coranul si cahalul" dupa care alte surse de documentare.

Viiotrul este sumbru, viitorul omenirii.Astia care zic tu ca nu exista nu dau doi lei pe un om. Vezi ca in curand ue urmeaza sa devina ca un stat de sine statator care o sa aiba un presedinte, guvern propriu, etc. o s aiba putere deplina de decizie peste satele membre. Sa te tii atunci!!!! Daca vrei si numai daca vrei da un google dupa Tratatul de la Lisabona si ai sa afli ce inseamna noua constitutie a uniunii europene care se vrea aprobata de statele membre fara ca popolatia tarilor cu pricina sa fi fost intrebata. Doar Irlanda, Franta si Olanda au facut un referendum si au spus NU.

Suntem privati pe zi ce trece mai din ce in ce mai mult de drepturile noastre, drepturi date chiar de Dumenzeu. Din pacate lumea e condusa de mai multi indivizi care se regaesc in urmatoarele cuvinte pe care le gasesti in Jurnalul fericirii scris de Nicolae Steinhardt: "Fereasca-ne Dumenzeu de un tiran manios si barabat care necrezand in DUmenzeu si-ar fi sie insusi Dumnezeu". Deja aceste cuvinte au fost puse in practica de comunisti iar mai nou ssunt duse la extrem de adeptii Noii Ordini Mondiale, adica aia pe care tu nu-i crezi ca exista.

Dumnzeu sa ne lumineze mintitle si sa ne dea putere sa ramanem pe calea cea dreapta!

L.E. Adrian,

In apocalipsa nu scrie de cip uri dar scrie de numarul satanei. Si se spune ca cine nu are numarul inscris pe corpul sau nu va putea avea acces la nimic, mancare, apa, etc. In curand vor sa implanteze cip ul in ambalajele tuturor produselor care pot fi gasite pe piata iar intr-un final in corpul oamenilor. Acest lucru deja este facut in America si Anglia sub pretextul ca daca ai cip ul in tine nu-ti mai poti pierde actul de identitate, permisul de conducere, actele de la casa, etc. Intr un final banii fizici nu vor mai exista, or sa fie doar electronici,pe cip. De fapt totul o sa fie pe cip, banii, asigurarea de sanatate si mai stiu eu ce. Cei care nu vor avea cip ul implantat in ei nu vor avea acces la NIMIC. Sa speram ca vor permite oamenilor sa refuze cip ul dar vezi si tu bine ca nu ni se mai permite nici sa stam in grupuri sa protestam pasnic......

Eu unul vad implinirea Apocalipsei in acel moment si din pacate suntem pe acel drum! Cuvantul lui Dumnezeu o sa se implineasca iar noi nu putem impiedica acest lucru dar NU TREBUIE sa punem umarul la prabusirea lumii dupa cum recomanda unul dintre sfintii parinti ai Romaniei inca in viata.

Adrian28.09.2009 14:50

Fratilor, ziceti ce vreti, eu sunt proglobalizare.

Pe mine nu ma sperie deloc gandul unei Europe Unite.

Ca sa discutam despre interventia aia a politistilor, ce e nou? Numai un om care nu a avut probleme cu politia se poate da socat de acea intamplare. Ti se pare ca politia e un organism bun care face numai lucruri bune pentru oameni? Nu frate. Aia sunt niste batausi care isi impun punctul de vedere prin batai si arestari si amenzi. Si asta legal.

Repet, doar cei care nu au avut probleme cu politia pot sa spuna ca e socant!

Eu am fost dat afara dintr-un stadion pentru simplul fapt ca am scuipat in sticla mea de 2 litri de Sprite, ca sa nu o poata bea politaii. Atat. Au vazut baietii ce am facut, li s-a urcat sangele la cap ca nu mai puteau sa bea si gata.

Nu a fost nici o conspiratie, nici un ordin de sus, nimic.

axl28.09.2009 14:59
Iar cand mai gasesti oameni ca Adrian sau Alex (Axl) iti vine sa ti iei campii.

Esti invitatul meu.

NonMollareMai8828.09.2009 17:02

omul vorbeste de un adevarat iad pe pamant pt tine e Europa Unita.  :hmmm:

Ca sa discutam despre interventia aia a politistilor, ce e nou? Numai un om care nu a avut probleme cu politia se poate da socat de acea intamplare. Ti se pare ca politia e un organism bun care face numai lucruri bune pentru oameni? Nu frate. Aia sunt niste batausi care isi impun punctul de vedere prin batai si arestari si amenzi. Si asta legal.

Repet, doar cei care nu au avut probleme cu politia pot sa spuna ca e socant!

Eu am fost dat afara dintr-un stadion pentru simplul fapt ca am scuipat in sticla mea de 2 litri de Sprite, ca sa nu o poata bea politaii. Atat. Au vazut baietii ce am facut, li s-a urcat sangele la cap ca nu mai puteau sa bea si gata.

Nu a fost nici o conspiratie, nici un ordin de sus, nimic.

Presupun ca si legea militianului Dragomir e intamplatoare.

Te intreb eu pe tine de ce s-a declansat in ultima vreme un adevarat jihad mediatic impotriva ultrasilor pe stadioane. Ce rahat s-a intamplat intre timp de vezi pe la televizuni nu'ma ce rai is astia, ce brute si vai ce nasol ca nu pot babele sa vina cu nepotii pe stadioane sa manance seminte . Acum cativa ani nu vedeai asa ceva pe la televiziuni.

Daca nu esti orb vei observa un tipar in toate aceste aparent coincidente.

MoWeed28.09.2009 17:12

Hai mah Adriane, esti de acord cu moartea traditiilor si indentitatii nationale? Asta inseamna globalizarea: creeare unei majoritati amorfe de oameni (un fel de oi) care sa fie condusa de cei putini si privilegiati. Nu vezi ca deja "sefii" de la UE au inceput sa ne dicteze cum sa ne conducem tara(nu ca parlamentarii nostri ar fi mai de Doamne-ajuta) si omoara niste traditii seculare in tara asta (taierea porcului, cazanul de tuica in fiecare gospodarie).

De ce crezi ca se baga atatea bete in roate agricultorului roman? De exemplu, timp de 1000 de ani am mancat branza neimpachetata si inca mai suntem aici si acum, brusc, nu e igienic? Nu, dar trebuie anumite corporatii sa-si vanda produsele si "prostimii" din Romania

Ronnie28.09.2009 17:28

Este o utopie sa vorbim despre globalizare in perioada imediat urmatoare cu atatea conflicte. Poate doar peste cateva sute de ani.

NonMollareMai8828.09.2009 17:32
Este o utopie sa vorbim despre globalizare in perioada imediat urmatoare cu atatea conflicte. Poate doar peste cateva sute de ani.

We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order. 

David Rockefeller

Se potriveste Gripa Porcina aici ?

Adrian28.09.2009 18:31

NonMollareMai88

Tu vorbesti serios?

Chiar atat de paranoici sunteti incat sa puneti botul la toate astea?

Pai fratilor, daca eu zic ca de fapt extraterestrii sunt deasupra pamantului si incearca sa preia controlul, ma credeti?

Hai ca nu e greu, pot sa va fac enspemii de scenarii pe care voi le puneti cap la cap si realizati ca am dreptate?

1. Extraterestrii nu pot sa supravietuiasca in astfel de conditii. Ei au nevoie de o planeta cu o temperatura mai mare decat cea a pamantului si un relief desertic. De aceea ei sustin industria petroliera. In cateva zeci de ani, pamantul va fi plin de dioxid de carbon si alte gaze si se va face un efect de sera destul de puternic incat temperatura sa creasca.

Si, ganditi-va, nici nu trebuie sa mai creasca cu mult. Daca temperatura pamantului mai creste cu 3 grade celsius, zona unde e acum Franta se transforma intr-un desert asemanator cu sahara.

Asadar, baietii astia asteapta sa ne autodistrugem noi si, in acelasi timp, sa le "teraformam" planeta.

Fact: poluarea exista.

Fact: Temperatura pamantului creste - priviti valurile de caldura tot mai dese din ultimii ani.

Fact: In anii 50, la progresul de atunci, se estima ca in anii 70 masinile care vor functiona pe combustibili fosili vor disparea si toata lumea va avea masini electrice. Estimarile erau corecte. La rata de progres de atunci(in doar cativa ani s-a trecut de la locomotiva cu aburi la bomba nucleara si de la avioane cu elice la oameni pe luna- si asta e conspiratie, nu?) era normal ca masinile electrice sa fie introduse. Nu au fost introduse pentru ca marii magnati ai petrolului s-au opus.

Fact: tot mai multe aparitii ale OZN-urilor.

Fact: extraterestrii sunt prezentati ca si creaturi dezbracate si lipsite de par - asta inseamna ca traiesc intr-un mediu destul de cald. (cel putin teoretic)

Asadar, uitati ca am facut un scenariu perfect. O conspiratie. Acum, mergeti pe alte site-uri si raspanditi-o.

2.Hai sa facem un scenariu mai apropiat de pamant.

Industria militara e adevarata putere mondiala, nu cea petroliera, bancara, etc.

Marile firme care se ocupa de dotarea fortelor armate conduc practic aceasta planeta avand bugete nelimitate si o tehnologie mult mai avansata decat a restului planetei. Vorbim aici de industria aeronautica, nucleara, aerospatiala, de masini de razboi, nave, submarine, etc.

Oamenii astia au nevoie ca sa supravietuiasca de un singur lucru: razboaie.

De fapt, ei au bagat acele 2 avioane in turnurile gemene pentru a porni invazia Irakului si a Afganistanului. Si asta din 2 motive: bani noi care vin de la tarile ce vor incepe inarmarea si testarea noilor arme.

Fact: toate conspiratiile ce tin de 11 septembrie

Fact: bugetul alocat de SUA pentru aparare e de miliarde de dolari. Asta in timp ce medicina are doar vreo 25 de milioane de dolar anual.

Fact: razboaiele apar in fiecare an.

Ce ziceti? Se poate?

Se poate. E adevarat? Nu. Am inventat eu acum totul.

E usor sa inventezi conspiratii cand ai de a face cu oameni. De ce?

Pentru ca istoria omenirii are darul de a se repeta. Nu e greu de prezis un razboi sau o noua molima. Ia uitati-va atenti la istoria omenirii. Veti vedea ca absolut fiecare secol a fost scaldat in razboaie si boli misterioase.

Pentru secolul trecut au fost cele 2 razboaie mondiale, razboaiele balcanice, algeria, vietnam, corea, afganistan, iugoslavia, etc si, la boli, gripa spaniola, sida, ebola, etc.

Totul se repeta. Chiar si crize financiare au mai fost. Si lucrul asta e prezentat in fiecare carte de economie. Perioadele de recesiune sunt ceva normal. De aceea nici nu e greu sa "prezici" asa ceva.

MoWeed

Hai ma omule, fii serios, ca nu asta inseamna globalizare. Voi chiar puneti botul la ce zic aia?

Pai ma, ce traditii ne-au interzis aia? Taierea porcului? Nu au interzis-o, au zis doar sa te duci sa il impusti in cap, sa nu sufere saracul animal. Ti-au interzis doar bataia de joc care inseamna calaritul porcului si taierea jugularei. Si eu sunt de acord cu interzicerea acestei practici.

Mergi linistit cu porcul la un loc special amenajat, il impusca omul in cap cu un pistol din ala cu cui si gata. Apoi faci cati carnati vrei.

Cat despre tuica, se stie foarte bine care sunt efectele alcoolului.

Aia de la UE incearca sa ne civilizeze si noi credem ca vor sa ne distruga traditiile.

Nu se mai poate frate asa.

Aaaa... ca marii producatori isi baga cozile, asta e de cand lumea si s-ar fi intamplat si daca exista UE sau nu.

Nu mai luati chiar totul ca o conspiratie.

Marius28.09.2009 18:33
We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order.

David Rockefeller

Se potriveste Gripa Porcina aici ?

Nu. S-ar fi potrivit recesiunea financiara, dar uite ca am trecut, din cate se pare, si peste asta. Lucru ce nu exclude o viitoare criza, de proportii mult mai mari. Acum am vazut toti ce vulnerabili si, mai ales, nepunticiosi suntem :)

axl28.09.2009 18:40

O problema ADEVARATA.

February 2007 - The Super Flu

The Super Flu pandemic begins in February of 2007 as common, seasonal influenza. By March the number of cases reported has quadrupled and the Flu strain is dubbed "The Super Flu" by the media. The Super Flu proves resilient against influenza vaccines. On April 1st 2007 the World Health Organization announces that the Super Flu meets the three criteria of a Pandemic. In the streets people begin wearing white dust masks. There are protests in major cities, as the public demands healthcare for the uninsured. In San Francisco a man robs a bank with a squirt bottle full of, what claims is, super flu infected blood.

May 2007 – Camp Saint Teresa

On May 1st the US Government working with FEMA and the CDC sets up a camp in the Nevada desert with the purpose of treating the uninsured sick. The US Government issues St. Teresa Passports to Hospitals across the country who are instructed to give the passports, which grant access to Camp Teresa, to uninsured patients in need. People all over the country rush to their local hospitals seeking passports. By June 1st all the passports have been issued. Reports of passports selling online for tens of thousands of dollars are not uncommon. By mid June additional camps are set up in every state across the US. Each of those is full by the end of June.

July 2007 – The Campion Virus

In July the Super Flu mutates and the total death toll doubles in just a few weeks. The CDC dubs Super Flu, the Campion Virus. Reports of cases are coming in from every country on the globe. The United Nations declares a global state of emergency. Accounts surface from Camp Saint Teresa that describe atrocious living conditions. Rumors spread that Camp Saint Teresa is a massive death camp where the infected are sent to die. The White House tries to rebound from the accusation calling Camp Teresa a Quarantine Camp. Riots breakout in major cities across the US. The Capital building catches fire. Martial Law is declared.

August 2007 – A New Industry

By August a slew of Pharmaceutical Companies claiming to have a cure for the Campion virus begin selling their products direct to consumers and drug stores. The Pharmaceutical Companies skip the FDA approval to increase time to market and capitalize on the global panic. The most heavily promoted of these is UNDISCLOSED.

September 2007 – Dead and Attacking

On September 8th 2007 a 911 call is placed from a mobile phone somewhere in Northern California. The person making the call claims that he is at a pharmaceutical testing facility where they are testing Campion Virus treatments. The caller claims that some of the patients have died and are attacking people. The 911 operator asks if the patients are dead or are attacking to which the caller responds, "both." This is the first recorded case of zombie behavior resulting from the Campion Virus.

November 1st 2007 – We Lost Some Zombies

On November 1st 2007 the headline on New York's leading newspaper reads "We Lost Some Zombies." The quote is from a uniformed guard stationed at Camp Saint Teresa. The Article describes a frantic radio transmission made by the Camp Saint Teresa guard. The article goes on to describe armed soldiers racing away from the camp in Humvees.

November 19th 2007 – Zombies

By November 2nd 2007 the infected reach Las Vegas. The city falls by the 3rd. The infected spread from there. The west coast is hit on the 5th by the 7th the east coast is infected. Estimates are that 75% of the population is dead or undead by the 19th of November. Survivors are on their own. Most cities had gone dark while some managed to maintain power. The US Government and all it's agencies cease to function (As far as we know).

Present Day

The Campion Virus has reached its final mutation. The positive is that the virus is only transferable by bite, it is no longer an airborne virus. The negative is that the virus will , inevitably, take over the body and cause zombism. Take over of the body by the Campion Virus does not always result in death, meaning that a living person infected with the Campion virus can turn to a Zombie without dying. These are called Runners. They do not possess problem solving skills or the ability to communicate. They do however possess most of the physical skills they had prior to turning, meaning they can run in most cases. Those individuals who turn after death are slow moving zombies. Present day survivors have spread out across the globe.

David28.09.2009 19:21

Adrian for president! :thumbsup:

NonMollareMai8828.09.2009 21:08

Adrian la ce te-ai referit cand m-ai intrebat daca vorbesc serios ?

In primul rand n-ai inventat tu nimic, conspiratiile alea sunt inventate de altii inaintea ta .

Ti-am spus sa fii mai precaut cand folosesti cuvantul conspiratie. Prin folosirea acestui cuvant vrei sa induci senzatia ca totul trebuie tratat superficial, ca trebuie sa credem orice fara a ne indoi catusi de putin si fara a cantari argumentele pro si contra inainte de-a ne forma o opinie proprie. Tu vrei sa insinuezi ca un complot n-ar fi posibil niciodata si ne spui sa ne trezim la o realitate prin care tu intelegi ignorarea a tot ceea ce ne face sa ne abatem de la rutina cu care am fost obisnuiti de catre vietile noastre de pana acum . Imagineaza-ti doar ca acum 500 ani viata nu arata deloc asa cum este azi, imagineaza-ti ca nu exista calculator, televizor, ca terorarea si nesiguranta zilei de maine, razboaiele si macelurile era o normalitate in viata oricarui individ. Ei bine daca te-as transpune cumva acelei realitati m-ai acuza de conspiratie pentru ca mentalul nu te lasa sa-ti imaginezi viata altfel decat este acum si cu toate astea avem certitudinea ca ea nu a fost asa mereu. Concluzia : Subconstientul incearca din rasputeri sa ignore situatiile cu care nu este obisnuit si adaptat dar asta nu inseamna ca acele situatii nu sunt de fapt REALE.

Ridiculizezi religia si sa nu crezi ca-s vreun habotnic si-o sa te condamn pt asta ba din contra iti dau dreptate . Uite de ce

science-vs-religion.jpg

Tu faci aceeasi greseala cu cei pe care ii persiflezi ca-s habotnici, ii obligi sa creada fara sa cerceteze . (sounds familiar ? ) . Sa vorbim putin despre scenariile tale. Paradoxal cea mai buna metoda de-a ascunde adevarul nu este aceea de a-l ascunde , ci aceea de a-i fauri mai multe versiuni care sa detina un grad destul de mare de vericiditate dar nu totala, astfel incat sa devina imposibil de-a discerne ce-i adevarat cu ceea ce e fals. Arhitectii care au gandit miile de teori conspirative cele mai multe aberante au stiut asta .

Extraterestrii.

Tu pornesti de la premisa ca ei ar arata cum i-ai vazut prin filme sau la TV, adica niste omuleti verzulii cu capu mare . Stiinta a demonstrat ca viata pe terra a aparut sub forma unor bacterii venite din spatiu cu ajutorul meteoritilor asa ca intr-un fel putem spune ca si noi suntem ?extraterestrii? numai ca nu suntem constienti de asta . Deodata constructia ta nu mai pare desprinsa dintr-un scenariu SF. E incredibil cat de mult se poate schimba perspectiva din care privesti, nu ?

Scenariul tau legat de conspiratia industriei militare e o imbecilitate prin simplul fapt ca asta ar presupune existenta unei conspiratii generale (si binenteles asa ceva este o imbecilitate dupa parerea ta ), industria militara e strans legata de cea petroliera si bancara, unii produc banii ceilalti ii cheltuie deci ceea ce spui tu acolo e de fapt conspiratia mainstream care circula , nu ai inventat absolut nimic doar pui problema dintr-un singur unghi, si asta nu le face pe celalalte sa fie neadevarate.

Intelegi ?

MoWeed28.09.2009 21:09
MoWeed

Hai ma omule, fii serios, ca nu asta inseamna globalizare. Voi chiar puneti botul la ce zic aia?

Pai ma, ce traditii ne-au interzis aia? Taierea porcului? Nu au interzis-o, au zis doar sa te duci sa il impusti in cap, sa nu sufere saracul animal. Ti-au interzis doar bataia de joc care inseamna calaritul porcului si taierea jugularei. Si eu sunt de acord cu interzicerea acestei practici.

Mergi linistit cu porcul la un loc special amenajat, il impusca omul in cap cu un pistol din ala cu cui si gata. Apoi faci cati carnati vrei.

Asta inseamna o cheltuiala in plus pentru o categorie a populatiei care este defavorizata. Ma rog, in curand o sa se ajunga sa trebuie sa anesteziem si gainile cand le taiem

Cat despre tuica, se stie foarte bine care sunt efectele alcoolului.

Aia de la UE incearca sa ne civilizeze si noi credem ca vor sa ne distruga traditiile.

Nu se mai poate frate asa.

Toti cetatenii majori sunt, cel putin teoretic, capabili sa inteleaga efectele alcoolului atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Atata timp cat nu afectezi pe nimeni, poti sa faci ce vrei cu corpul tau.

Ei tot zic ca e insalubru, ca e nu stiu cum. Daca este asa de insalubru, cum dracu timp de sute de ani nu ne-am omorat band tuica de casa? De ce trebuie, de exemplu, branza sa fie in nu stiu ce ambalaj, de ce trebuie introduse anumite reglementari care, sub pretextul civilizarii, omoara micul inteprinzator eliberand piata pentru cei mari?

«18910111216»