A jucat slab , dar nu a fost cel mai slab. Si in afara de Ochirosii nu vad nicio alternativa pe stanga.
A jucat slab , dar nu a fost cel mai slab. Si in afara de Ochirosii nu vad nicio alternativa pe stanga.
Ochirosii e un jucator previzibil,fara talent si limitat.Si are deja 22 de ani.N-a invatat nimic de cand e in lotul Stelei.Adevarul supara,dar asa e.
Cate meciuri ai vazut tu cu Ochirosii titular si integralist?
Grzelak - cam praf in ultimele meciuri. De fapt, a prins un meci bun doar in tur cu Motherwell. Sa speram ca nu a fost doar noroc.
Nicolita - praf-modest. Are noroc ca se mai lipeste golul de el.
Ochirosii - nu prea arata nimic. E tanar.. plm.
Normal Tanase va juca in stanga cand se va pune la punct cu pregatirea fizica.
Grzelak are 3 meciuri Ronnie.1 bun si 2 modeste.Nu cred ca merita sa fie biciuit de acum.
De Banel gandim la fel.
Ochirosii arata cand are incredere si prinde destul de multe zile bune.E tanar.Daca nu joaca acum cand o va face?
De Tanase nu zic nimic de cat din decembrei incolo.Oricum nu prea am mare incredere in el.
@Maye
Da' nu l-am biciuit, nu zic nimic rau despre el. La fel, de Grzelak putem vorbi abia dupa vreo 2-3 luni.
Titularul din seara asta ar trebui ales dintre Nicolita si Ochirosii, parerea mea. Si eu il prefer pe Ochirosii, dar nu eu sunt antrenor.
Roonie, grzelak a facut 2 meciuri slabe si unu bun...Nicolita a facut un sezon bun(in 2006) si de atunci 3 sezoane praf...
Am priceput Ronnie.Si pt titularul din seara asta il prefer pe Ochirosii!
Mircea, nu ii iau ma aparea tiganului. Din partea mea Nicolita sa fie rezerva toata viata. E praf. Da' asta nu este o scuza ca si Grzelak a fost praf in ultimele 2 meciuri.
peste astia 3 cea mai buna solutie pe stanga este toja, dar e accidentat si bergodi il vede creierul de la centru
:|![]()
Tãtãrușanul - Golanski, Baciu, Ghionea, P. Marin - Szekely, Onicaș, A.Ionescu, Nicolițã - Surdu, Stancu.
Bravo ma!
mai e un pic și începe primul meci greu pentru Steaua dar am încredere și cred intr-o victorie
Hai Steaua ![]()
Mda,Banel si Baciu titulari...
Vai Doamne minutul 3 Ghionea parcã dormea lîngã Kone
nu prea ii mai arde lu Ghionea de Steaua
V-am zis ca ne-o luam urat....
frumos Ghionea,ff frumos... e clar ca nu mai are nicio treaba dupa ce a plecat Goe
Lasa ca si Goian a stricat-o din primul meci...
pleaca si tu Ghionea daca nu vrei sa mai stai!!macar ambitie sa ai!!dar park ai dormi...mai bine pleaca...rada ar fi mai bun..
si de cand a plecat Goian apararea cum se comporta dulcicutza??
Lasa ca si Goian a stricat-o din primul meci...
a gresit n-a gresit e treaba lui ce face acum acolo...cert este ca atunci cand erau amandoi in centrul apararii,erau amandoi "suferinzi" ca nu pleaca si se intelegeau bine...acum,Ghionea e in minoritate...
Vai Doamne minutul 3 Ghionea parcã dormea lîngã Kone
Nu, nu. Asa e Ghionea. El si Goian au o mare hiba .... n-au viteza, sunt lenti. Asa ca n-ai ce sa-i reprosezi lui Ghionea. Poate plasamentul putin, dar oricum, nici marcajul zonal nu ne ajuta.
Pai n-a zis Fernandel ca vede un cuplu de fundasi centrali Ghionea-Rada sau Ghionea-Tudose? Inseamna ca Ghionea poate juca titular pana la 40 de ani chiar daca dadea semne ca-i place mai mult kung-fu-ul inca din returul cu Motherwell. E limpede pentru toata lumea ca Ghionea nu mai poate tine ritmul. S-a vazut f clar la reluarea de aproape, alerga pe langa Kone precum Trabantul pe langa Mercedes. ![]()
PS: de observat ca avem o viteza sub cei de la CFR, mai ales pe verticalizare; jucatorii nostri preiau mingea, se intorc, o mai gadila nitel si abia apoi incearca sa o paseze. ![]()
vai ce aparare de 2 lei avem,Baciu si Ghionea cascadorii rasului
cu ce usurinta combina chefereul in comparatie cu noi... de fapt,nici nu e de mirare,la ce mijlocasi centrali avem noi,Ionescu si Onicas care aluneca la fiecare pasa (gresita) pe care o dau... iar pe stanga,conationalii Marin si Nicolita sunt in tribune cred
deci,ma tem ca astia o sa ne omoare cu jocul asta,azi vom vedea adevarata fatza a echipei