Ionescu joacã? Sau e copil de mingi?
Ionescu joacã? Sau e copil de mingi?
Onicas din nou VARZA cu v mare. Nu stiu de ce tot insista Bergodi cu tiganu si cu Baciu, se vede clar ca-s depasiti de situatie...
Eu i-as da afara pe onicas, toja, Baciu, Petre Marin si Nicolita...
Si cu cine ai juca tu la mijloc? cu Rada? cu Tudose? cu Bibiskov? tu nu-ti dai seama ca nu avem mijlocasi?
Onicas - slab Andrei Ionescu si Tiganel Tiganita - penibili!
Pacat ca Rada a stat pe drumuri, ca ar fi fost mult mai de folos decat Baciu in acest meci, tinand cont de alura alora si de modul de abordare al fazelor fixe.
Nu va asteptati sa ne salveze iarasi Kapetanos. Nu scrie in contractul lui ca e musai sa dea gol in fiecare meci in ultimile 20 de minute. Raman la parerea ca cei mai slabi sunt Ionescu, Ghionea si Szekely. Si imediat langa ei e Onicas. Mijlocul nostru a fost dominat total de CFR-isti. Nicolita oricum nu se ia in calcul, este de luni de zile sub nivelul marii.
Din pacate, da, nu avem solutii la mijloc.
tocmai aia este draga, mai exista aparare de cand a plecat Goian? mai exista?
M-au disperat Baciu si Ghionea......
KAPETANOSS!!!!
HA HA ! V-am zis!! Kapetanos !!!
PS: Incredibil, iese Szekely si tiganu ramane in teren....
Toooot el ma, si ce vroia ciobanu sa il dea afara
Din ce pozitie a dat-o-n ate, bai, nene! ![]()
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Kapetanooooooooooooossssssssssssss!
@dulcicutza pai dacas astia sunt pe placul la cioban X(
Hai mai ca e frumos meciul,goluri,faze de poarta...daca ar disparea din peisaj Baciu si Nicolita ar fi fantastic.
Iar am gresit...de data asta cu Kapetanos
bravo mai baiatule, esti un meserias! Un jucator adevarat. Un profesionist. Si din ce unghi a dat!
Dar nu e normal ca restul echipei sa stea numai in inspiratiile grecului. Trebuie sa crestem in valoare per ansamblu, ca echipa. Hai cu 3-2!
@dulcicutza pai dacas astia sunt pe placul la cioban X(
Sa ma cac in branza lui (scuzati limbajul...)
Banel ca Banel, da' ce dracu' cauta ma Ionescu in continuare pe teren?
Banel ca Banel, da' ce dracu' cauta ma Ionescu in continuare pe teren?
Pai da cine sa intre in locu lui Ionescu?!?!
Pai da cine sa intre in locu lui Ionescu?!?!
Zapata, ca oricum Ionescu nu a facut nimic.
@Ronnie
De ce esti, mah, magar, si-i frangi inima lu' Marius?
Bah, io-l admir pe Banel ca-si da sufletul pe teren. Pacat ca tre' sa atinga mingea atat de des.
F****** de arbitru terminat
amputeaza-l !
Ochiroșii învațã mã sã lovești cu dreptul 2 ocazii MARI !!!! ai ratat .. exemplu golul lu' Toja..
Pe ce loc suntem ?
A iesit Trica miezu p@@ii sa se rafuiasca el ![]()