FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR 2-2 (1-1)

«16789»
DelPiero1009.08.2009 19:38

E maxim ce poate Steaua acum.Avem antrenor.Dar mijloc si mai ales aparare,deloc.Si cand ma refer la mijloc,vorbesc de mijloocasi centrali.Iar 'fundul' Stelei e varza rau...

dulcicutza09.08.2009 19:38

Cata nesimtire pe trica,si dubarbier trebuia eliminat...

zamainmenu09.08.2009 19:39

Iar analizeaza meciul tehnico-tactic nea Fernandel pe GSP. Si face primul 11. E mortal...comedie pura.

Maye09.08.2009 19:41

Aparare si mijloc in piuneze.

Astristul09.08.2009 19:41

2-2, un rezultat echitabil la cum s-a jucat meciu, unul frumos si cu faze de poarta dealtfel. :)

FORZA Steaua !!!

gio_stgloria09.08.2009 19:42

Cu de-al de Onicas , Ionescu, Baciu in primul 11 e de rau. Si-a scos omu banii pe Goian, da e asa de prost ca nu si-a dat seama ca a facut cea mai mare greseala. Eu il astept pe Rada.

BlaUGranA09.08.2009 19:44

Suntem slabi,aparare nu avem,mijlocul greseste mult si ii pune pe adversari pe contraatac,atacul ce ne-a scos pana acum.Cu lotul asta sa fim multumim daca prindem Europa la anul.

Mars ciobane din Ghencea!

SuporteriRomani09.08.2009 19:45

:steag_cruce_invers: Dupa parerea mea un scor corect poate Steaua trebuia sa castige ar fi fost frumos 6 victori una dupa alta insa aste e

FURZA Steaua

POZE Steaua CFR 2-2 pe http://suporteriromani.webs.com/ :steag_sah_mic::steag_sah_mic::steag_sah_mic:

spiridusu09.08.2009 19:47

hai ca ciobanul deja a inceput sa invete cantecul ala :)) se vede dupa el ca numai rezista mult.

mircea_1009.08.2009 19:48
Cred ca Banel si Ionescu au fost praf azi insa cred ca nu vor mai aparea in primul 11.

ce te face sa crezi asta? Banel e praf de 3 sezoane incoace si tot titular e...

KuzMaN09.08.2009 19:49

Eu zic ca ne miscam destul de bine , mai e mult de munca oricum. Ganditi-va totusi cate schimbari s-au facut in echipa e normal sa nu mearga totul perfect. Hai sa vedem in continuare ce o sa fie , dar eu zic ca va fi din ce in ce mai bine . 

zamainmenu09.08.2009 19:49

Ochirosii - imi face tot mai mult impresia ca e din categoria "nascut talent si mort speranta". :(

Ionescu - e plapand si cu cas la gura.

Onicas - e bun dar e tanar, inconstant si umflat de presa.

Szekely - cel mai slab, a fost chiar si sub Nicolita.

Ghionea - nu mai poate, e cantecul lui de lebada.

Baciu, Golansky, Stancu, Tatarusanu - mediocru

Cei mai buni mi-au parut Kapetanos, Surdu, P. Marin.

predatorpulse709.08.2009 19:56

Sa zicem mersi.In conditiile in care am jucat in 7 jucatori de camp(pe ionescu,onicas si Banel nu imi ies la calcul) iar jucatorii chefereului au fost mai puternici si mai tehnici decat ai nostri nu e un rezultat rau deloc.

Hai sa fim sinceri cu noi insine.Apararea si mijlocul sunt praf insa mai ales mijlocul.

Ghionea si Petrica Marin sunt prea batrani,prea obositi sa mai poata face fata.Tot respectul pentru ei insa avem nevoie de alti jucatori pe pozitiile lor.Golanski a fost ok.Baciu,cu exceptia unei faze,a fost catastrofa,a facut un meci bun cu Arsenal si cu ala a ramas.

Partea cu adevarat grava a fost mijocul,mai ales axul central.Ionescu si Onicas au fost zero barat.Ok,sunt pusti,nu ma asteptam la multe de la ei insa nu au multe pc forte in afara de tinerete.Sunt plapanzi si dintre ei doar ionescu e ceva mai tehnic.Cand o sa dam de echipe puternice mijlocasii lor o sa arate ca aia ai chefereului iar ai nostri au fost impinsi ca niste muste,mai ales in prima repriza.Pe Nicolita nici nu il iau in calcul,el a mai ramas la Steaua pentru ca probabil avem locuri speciale pentru tigani ca in sistemul educational.

Punctul forte al nostru in acest moment este,culmea,compartimentul ofensiv.Kapetanos,Stancu si Surdu arata pofta de joc si sunt in forma.

Legat de Bergodi,nu ma pronunt inca.A facut o schimbare buna cu kapetanos insa este inexplicabil cum de l-a tinut pe tigan in teren tot meciul cand a fost praf pulbere.De asemenea unul dintre cei 2 mijlocasi trebuiau schimbati,au fost total depasiti.A repetat niste greseli sacaitoare ale lui Lacatus si aici ma refer la mutarea jucatorilor pe flancuri.Ochirosii a ratat 2 faze pentru ca a venit pe dreapta.De ce a intrat pe dreapta? Lasati argumentul cu "i-au surprins pe clujeni",s-a surprins pe el insusi pentru ca e zero pe piciorul drept.Idem si cu Nicolita care e zero pe dreapta si -3 pe stanga.

Privind obiectiv lucrurile echipa arata cam asa:avem cativa jucatori valorosi insa batrani(vezi Ghionea si p.Marin),multi tineri mai mult sau mai putin valorosi si cativa jucatori care mai trebuie sa dovedeasca faptul ca sunt de Steaua(ma gandesc aici mai ales la szekely,grzelak).Avem si destui mediocri ca Banel si Baciu,bine ca am scapat si de Lovin.

Ce vreau sa spun este ca Steaua nu este o echipa care sa castige acest campionat.O clasare pe podium ar fi extraordinara pentru acesti pusti.E greu sa castigi campionatul cu un patron imbecil,cu buget mic,cu tineri aruncati la in teren mai degraba cantitativ decat calitativ si cu multe ieftineli in teren.Credeti-ma ca mi se rupe de franari insa s-a vazut o calitate a jucatorilor,au avut putine preluari gresite,au protejat mingea mai bine ca ai nostri,ca sa nu mai zic ca au fost peste noi si fizic.

Daca am fost peste ei la un capitol,acela a fost entuziasmul,adus tocmai de acesti pusti.

ros-albastru4ever09.08.2009 20:06

gata si cu meciul asta...MULTUMESC CELUI DE SUS CA AM SCOS EGAL!... ce sa mai,am avut un noroc urias azi,chefereul a fost peste noi la toate capitolele... noi am scapat doar prin vointa si cam atat... tehnicitate,gandire in joc - PAUZA ...

am niste nervi incredibili...nush,niciodata nam f asa nervos dupa un egal

IONESCU - PRAFFFFFFFFFF - e incredibil,n-are nicio treaba cu fotbalul,se vede ca e alt jucator umflat cu pompa de cioban si presa

Ochirosii - PRAFFFFFFFFFFFFFFF - cum sa faci ba 4 lufturi in apropierea careului,cum??

ONICAS - asta saracu,cat de cat...dar la fel,greseli o gramada,pase multe inapoi,depasit

Banel - e vai d mama lui,a avut 2 faze mai bunicele,dar in rest,e praf si pulbere

Marin - in prima parte a meciului,a demonstrat ca el e jucator de pensie

singurele plusuri pe care chiar le merita sunt Romica Surdu,Kapetanos,Stancu si cam atat....

mai e mult,extrem de mult de munca pana sa zicem ca este echipa pe care ne-am dorit-o... macar am castigat ceva de cand e Bergodi la echipa - vointa,psihic puternic si daruire .

mircea_1009.08.2009 20:10

Sincer in fata lui Petre Marin trebuie sa-ti scoti palaria...altceva nu ai ce face...sezonul asta a fost cel mai bun fundas al nostru cu toate ca are 36 de ani...

Guardian09.08.2009 20:10

Nici nu meritam mai mult de atat , v-am zis ca nu e asa de usor precum pare...

Eu unu , dupa prestatia de azi , sunt 80% multumit..

E vreunu care crede ca meritam mai mult ? adica victoria ?!

zamainmenu09.08.2009 20:17
Ionescu si Onicas au fost zero barat.Ok,sunt pusti,nu ma asteptam la multe de la ei insa nu au multe pc forte in afara de tinerete. Sunt plapanzi si dintre ei doar ionescu e ceva mai tehnic.Cand o sa dam de echipe puternice mijlocasii lor o sa arate ca aia ai chefereului iar ai nostri au fost impinsi ca niste muste,mai ales in prima repriza.

Sa stii ca Onicas s-a mai trezit dupa pauza, in schimb Ionescu a fost adormit pana la final. Si Onicas a aratat ceva si in alte meciuri, Ionescu insa sa se ia de mana cu Ochirosii - talente care pot muri sperante.

Pe Nicolita nici nu il iau in calcul,el a mai ramas la Steaua pentru ca probabil avem locuri speciale pentru tigani ca in sistemul educational.

Nicolita e bramburit si penibil de f mult timp. Dar azi a fost peste Szekely. Iar de la Szekely avem mai multe pretentii.

Punctul forte al nostru in acest moment este,culmea,compartimentul ofensiv.Kapetanos,Stancu si Surdu arata pofta de joc si sunt in forma.

Cu un plus pentru Kapetanos la care, raportand nr de minute jucate la nr de goluri marcate, ar iesi o medie fantastic de eficienta.

Ce vreau sa spun este ca Steaua nu este o echipa care sa castige acest campionat.O clasare pe podium ar fi extraordinara pentru acesti pusti.E greu sa castigi campionatul cu un patron imbecil,cu buget mic,cu tineri aruncati la in teren mai degraba cantitativ decat calitativ si cu multe ieftineli in teren.Credeti-ma ca mi se rupe de franari insa s-a vazut o calitate a jucatorilor,au avut putine preluari gresite,au protejat mingea mai bine ca ai nostri,ca sa nu mai zic ca au fost peste noi si fizic. Daca am fost peste ei la un capitol,acela a fost entuziasmul,adus tocmai de acesti pusti.

Absolut corect.

ene199209.08.2009 20:54

Banel asta mai baieti nu stiu cum este lasat sa joace ....Bergodi cred ca nu vrea sa joace cu altcineva ///// dar tot ar fi mai bn ca nimic nu e instare/////sezonul trecut a fost catastrofa.....daca nici o centrare de 20 de m nu poti sa dai ....degeaba alearga daca nu are si tehnica.....cred Ca Ciobanasul ....il doare sufletul ....cand se gandeste ca sta banelinho pe bara:(

La cum a jucat Steaua in aceasta seara nu vad bine mai departe....nu pot legA 3 pase corecte , cu preluari bune....si cu o finalizare mai stralucita....E bn ca am spalat rusinea ...stergand de 2 ori diferenta de 1 gol......

Sper ca jocul Stelei sa Creasca in aces Tur ....ca sa ne vedem iari fular-campionii

Si sa Taca din Gura Groapa....Catelusilor..... ....... facut de ras chiar si acum in debutul campionatului ......

FORTZAAA Steaua :steag_cruce_invers:

BNQ09.08.2009 21:00

Gîndiți la rece, mulți vãd doar partea cu 5 victorii 5 meciuri oficiale.. și deja se vorbește.. EªEC Steaua .. nu a învins.. sã nu fi luftat Ochiroșii :)

Scriu și eu 3 cuvinte ale mele despre fiecare jucãtor, îmi place sã fac asta.

Tãtãrușanul - bine, la primul gol, putea sã scoatã acea minge. La al 2-lea nu ai ce reprosa.

Golansky - la început a fost un pic depãșit, dar și-a revenit și a fãcut un meci mare cu dribling-uri!!! bravo Pawel, sã ia exemplu de la tine și alții.

P.Marin - cu toate cã are o vîrstã și sunt contra ca el sã joace, a fãcut un meci bun, are o experiențã enormã.

Ghionea - depãșit, total, trebuie lãsat pe barã 1 etapã sã-și revinã.

Baciu - stop-uri de rîsul lumii, 0 duel-uri cîștigate la cap.

Onicaș - catastrofã în prima reprizã, în a 2-a și-a revenit, dar are nevoie de sprijin.

Ionescu - MARELE BALACI !!! nu a reușit probabil nici o recuperare, nici o fazã de atac cursivã - a fost mîna moartã a Stelei. Bergodi a vãzut asta și trebuia sã-l bage pe Grzelak! Trebuia !

Szekely - a jucat binișor, nimic de notat, se înțelege bine cu Golansky.

Bãnelinho - a fost aproape de 1 autogol, e 0 la centrãri.. e -1 la tot și .. aleargã.

Stancu - pasã superbã la 1 gol. Revenire rapidã Bogdane.

Surdu - 1 gol .. o "pasã" de gol pt grec .. meciul omului, chiar daq nu a sclipit.

Kapetanos - în afarã de gol .. nu a fãcut nimic 20 de minute.

Ochiroșii - nu știe deloc cu dreptul 2 MARI ocazii .. mai ales cea din urmã .. pãcat.

A 3 schimare care era evidentã .. a întîrziat MUUUULT!

-------

Trebuia sã intre Grzelak în locul lui Ionescu și Ochirșii în locul lui Nicolițã. Atunci ar fi fost Bergodi.

gio_stgloria09.08.2009 21:07

Una bucata Cristian Tanase in locul lui Ochirosii ne aducea victoria.

zamainmenu09.08.2009 21:23

Stiu ca suntem 22 de milioane de antrenori in tara asta si ca fiecare vede altfel dar nu ma pot abtine sa nu-ti atrag atentia ca ai omis cateva aspecte:

Szekely - a jucat binișor, nimic de notat, se înțelege bine cu Golansky.

Pai daca n-ai nimic de notat eu zic ca a fost practic inexistent. Si sa ne amintim si de faza golului 1 al chefereului...Eu zic ca Szekely a reusit contraperformanta de a fi in acest meci chiar sub Nicolita.

Stancu - pasã superbã la 1 gol. Revenire rapidã Bogdane.

Sa nu fi vazut cine trebuia sa-l tina pe marcatorul golului 2 de la chefere? Era pe jos domnul Stancu la acel corner, de fapt indoit de la mijloc. Asta trebuia sa o fi vazut.

Kapetanos - în afarã de gol .. nu a fãcut nimic 20 de minute.

Aici esti partinitor. Chiar n-a pivotat protejand mingea de cateva ori? N-a dat 2-3 pase pentru patrunderi spre 16m? Daca nu ma insel, la una din ocaziile lui Ochirosii, chiar Kapetanos a fost cel care i-a pasat...

uvictor09.08.2009 21:25

Sunt multumit de rezultat, pacat ca Onicas nu a fost in apele lui. Felicitari lui Surdu, Stancu si evident Kapetanos. Nici Szekely nu a jucat rau, parerea mea. Sper ca la urmatoarele meciuri Baciu sa nu mai fie titular ;). As vrea totusi sa zic ceva care nu stiu daca s-a discutat pana acum, cu riscul de a face off-topic: ideea celor de la Sud de a face commando-uri si a avea oameni infiltrati la T2 ca sa-i bata pe 'zabrauteni' mi se pare sortita esecului si se poate risca sa cada la mijloc si oameni nevinovati! In rest au dreptate si nu-i condamn cu nimic, poate sa incurajeze si ei Steaua un pic mai mult!

:steagcruce:

P.S. Condoleante familiei si apropiatilor lui Caseta!

Stryker09.08.2009 21:36

Pacat de 2 puncte pierdute acasa ... insa , cand ai cuplu de mijlocasi centrali ca onicas si ionescu, un cuplu de fundasi centrali ca Baciu si Ghionea si un Banel Nicolita in teren ... parca un egal cu CFR Cluj nu suna chiar asa rau !

Guardian09.08.2009 22:02

Mai bine intra Toja accidentat asa cum era, decat Ionescu care nu a facut nimic in ultimele 2 meciuri.

dulcicutza09.08.2009 22:10

Daca ciobanu' asta nu aduce macar un fundas va fi ft greu editia asta de campionat....

«16789»