FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR 2-2 (1-1)

«1789»
Grenada09.08.2009 22:30

Stancu revine etapa viitoare, daca-r fii asa bun Kapetanos din minutu 1 ar fi cel mai bun atacant din Romania.

crysty1409.08.2009 23:16

Hmm meci destul de bun.Puteam sa castigam.

Stancu, Surdu, Kapetanos si Onicas in ultima jumatate de ora cam cei mai buni.

In aparare tre sa facem ceva neaparat ca...

MoWeed09.08.2009 23:26

Dupa meciul asta trag concluzia ca vom avea mari probleme in aparare daca nu-si revine Ghionea din forma foarte proasta. Apararea a fost jalnica azi; la cum au jucat franarii trebuia sa ii batem la 0.

Eu tot nu pot sa-mi explic ce plm vad toti antrenorii Stelei la Banel. Cat de penibil trebuie sa fie pana sa-l scoata cineva din primul 11?

_yang10.08.2009 03:56
Daca nu ma insel, la una din ocaziile lui Ochirosii, chiar Kapetanos a fost cel care i-a pasat...

Nu te inseli...

zloty10.08.2009 05:31

Am mai ziso si dupa meciul cu scotienii , decat un Ghionea care joaca plictisit si in scarba mai bine un Tudose sau Iacob care sa traga pentru locul de titular .

stelea10.08.2009 06:42

un meci bun cu: goluri , adrenalina ,lupta barbateasca ......ce mai agonie si extaz .

Nu am sa remarc un jucator anume ...dar Ionescu a fost in plus ( a avut o zi proasta ) NU acelas lucru pot spune despre Banel si Szekely .

Nu-l mai criticati pe Banel ....are momente cand face ce stie. Nu uitati : la meciurile cu scotienii ....a contribuit la trei goluri din sase !

mircea_1010.08.2009 07:02

"Ghionea trebuia sã strângã la faza primului gol. A fost un pic de neatenție. Nicolițã? Mi-a plãcut. A avut atitudine și s-a zbãtut. "

Bergodi la conferinta de presa...fara cuvinte...

weeezer10.08.2009 07:18

Banel vrea dar nu poate. In contrast, Stancu poate dar nu vrea. Mi se pare incredibil cata indolenta arata baiatul asta aproape in fiecare meci, si in atac, si in aparare (nici nu s-a sinchisit sa sara la cap cu Dario Flores la golul 2, iar in atac pierde mingi mult prea usor). Daca nu s-ar scoate cu cate un gol-doua ar fi printre cei mai fluierati de pe teren.

Si sa ziceti voi ce-oti zice, azi, poate mai mult decat Goian, ne-a lipsit Lovin.

Daniel-Ionut10.08.2009 07:26

Cu putin noroc la dreptul de lemn al lui Ochirosii puteam sa castigam...

Caile Ferate Romane au avut mai periculoase ocaziile decat fazele celor 2 goluri.

Ghionea mi se pare ca a fi de pe alta planeta... nu stiu ce se intampla cu el :no:

Banel... a alergat.

Onicas, foarte bun dupa ce si-a schimbat ghetele.

Ionescu... foarte slab pentru oamenii de peste 1.80 ai CFR-ului...

Baciu, s-a miscat binisor, mai ales in finalul meciului...

Pantelis... :yeahh:

Petre Marin... cati ani are "pustiul" asta?

Din cate observ, avem probleme inlinia mediana a apararii...

Si la mijloc... daca Ionescu mai misca, scotea unu, doi adversari din joc, mai recupera o minge,se vede ca a lipsit Toja...

axl10.08.2009 07:33

Aproape ca n-am vazut niciun gol, si pe-alea pe care le-am vazut nu le mai tin minte. Nu mai beau inainte de meciuri.

SuperstaR1810.08.2009 07:36
Pacat de 2 puncte pierdute acasa ... insa , cand ai cuplu de mijlocasi centrali ca onicas si ionescu, un cuplu de fundasi centrali ca Baciu si Ghionea si un Banel Nicolita in teren ... parca un egal cu CFR Cluj nu suna chiar asa rau !

foarte buna observatie.

Din pacate doar la mijloc suntem (vom fi) acoperiti: Toja, Ovidiu Petre si probabil Tanase (desi sincer mi se pare cel mai cocalar si "Pulhac-like" jucator pe care l`am transferat vreodata). In rest nu prea avem cu ce. Poate Rada in locul lui Baciu, dar Rada e "dujmanul" lui Jiji. E clar ca anul asta nu avem cel mai tare lot din campionat. Din fericire avem antrenor.

Blackzie10.08.2009 11:23

Pacat.. pacat.. Am avut atat de multe ocazii pe sfarsitul meciului dar n-am putut sa marcam inca o data. Asta este acum.. Frumos meci ^_^

Forza Steaua!

KERATOCONUS10.08.2009 11:58
La meciul asta as merge pe un egal. Steaua are multi accidentati, plus oboseala dupa meciul cu Motherwell. CFR Cluj vine la Bucuresti cu trei absente foarte importante din primul 11: Cadu, Culio si Dany. Ultimele doua confruntari dintre cele doua formatii in sezonul trecut s-au terminat la egalitate. Sincer, daca as juca la pariuri, mi-as paria banii pe x solist. :greedy:

Mda, individul a avut dreptate. Pacat ca nu mai joaca la pariuri. :wall:

red&blue_boy10.08.2009 11:58

Un joc destul de bun,rezultat destul de echitabil pana la urma.Mai ales la ce lot avem,la ce absente avem.Desi,de n-ar fi ratat Ochirosii asa,puteam si castiga.Totusi in aparare am avea nevoie de un om,vad ca nici acum nu i se da o sansa lui Rada.Nu-mi vine sa cred.Iar la mijloc destul de subtiri si Onicas si Ionescu.Si fizic n-au prea facut fata in multe faze celor de la CFR.

Blackzie10.08.2009 12:01

^Sunt 100% de acord cu tine in privinta lui Rada. Este un jucator FOARTE valoros care merita sa fie titular..

Ally_stelista10.08.2009 13:35

Eu cred ca am jucat binisor mai ales ca a fost primul meci cu o echipa adevarata. Am sa-mi dau si eu cu parerea despre fiecare jucator in parte, deoarece nu putem spune ca toti jucatori au jucat bine sau toti au jucat prost...

Tatarusanu - bine, mi-a placut mult cum a jucat, nu a facut gafe, cum era obisnuit cand juca contra CFR-ului

Golansky - la început a fost din alt fil, dar și-a revenit și a jucat destul de bine!!! a aparat, a driblat, a mai centrat....mi-a placut

P.Marin - cel mai in varsta jucator, dar unul dintre cei mai buni...respect veterane...ar merita banderola de capitan mai mult decat Ghionea

Ghionea - sigur se gandea la altceva, era din alta planeta, primul gol a fost cadoul lui...poate avea o datorie fata de Kone...pacat de el ca juca bine...

Baciu - o singura interventie excelenta, in rest se gandea la pat si la somn...

Onicas - a jucat prost pana si-a schimbat ghetele...mi-a placut in mare parte actiunea lui de pe teren...

Ionescu - pacat de el...nu a facut nimic...parca se juca in curtea gradinitei cu galetuta in nisip...

Szekely - a jucat binișor, nu a iesit in evidenta cu nimic...

Banel - alearga degeaba pe teren...e inutil...a facut cateva recuperari, dar slab...

Stancu - mi-a placut cum a jucat...pasa de gol, dar pacat ca nu a si marcat...si pe deasupra e si dragut:P...tine-o tot asa, Bogdane...

Surdu - cel mai "tare" jucator....un gol si o pasa de gol...felicitari...

Kapetanos - omul cu egalarea sau marcatorul golului castigator...

Ochirosii - e un jucator bun, dar pacat ca nu a marcat....

^Sunt 100% de acord cu tine in privinta lui Rada. Este un jucator FOARTE valoros care merita sa fie titular..

si eu cred la fel...este cu mult peste Baciu...cred ca ar face echipa buna in aparare cu Golanski, Ghionea si P.Marin

Blackzie10.08.2009 14:22

Sa speram ca o sa joace si el intr-un sfarsit.. sa arate ce poate. (Pentru mine a aratat-o deja)

weeezer10.08.2009 15:01

A aratat deja, acum 2 ani cand a iesit cel mai bun fundas central al turului in Gazeta. Nu imi explic de ce nu este jucat acum. A, ca l-a tras apoi maestrul de Lacatus pe linie moarta s-ar putea explica, dar Bergodi de ce nu il joaca? O fi vreo problema de atitudine in vestiar, cum s-a mai tot spus, pana la urma.

Marius10.08.2009 15:12

"Situația lui Ionuț Rada e clarã pentru noi. Sîmbãtã a avut o discuție cu el și s-a stabilit exact statutul lui. Cristiano Bergodi se bazeazã pe el în acest tur de campionat" - arga

Daniel-Ionut10.08.2009 15:44

Din cate stiu eu, Rada este jucator de picior stang, si joaca in stanga...

Ghionea, de cand il stiu a jucat mereu in partea stanga...

Cred ca asta este motivul pentru care nu joaca Rada...Ghionea

Ronnie10.08.2009 16:03

Nu are asta importanta prea mare. Sunt zeci de echipe care au ambii fundasi centrali doar de picior drept sau doar de picior stang.

SuporteriRomani11.08.2009 15:59

E bine macar ca si Dinamo a mancat o batai

Si rapidu a luato

Timisoara egal :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

benerele etapei http://suporteriromani.webs.com/benere.htm :steag_sah_mic::steag_sah_mic::steag_sah_mic:

KERATOCONUS11.08.2009 16:51

Sorin Ghionea loveste balonul la fel de bine cu ambele picioare. Deci, poate sa joace ambele posturi de fundas central: stanga si dreapta.

«1789»