FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR 2-2 (1-1)

«123459»
mircea_1007.08.2009 08:59

decat Banel...

BAF-kimi07.08.2009 09:13

Iar dati dovada ca sunteti tampiti (unii), ce 3-0 ma? Daca jucam cum am jucat aseara, la pauza o sa fie cel putin 2-3 0 pentru chefere.

pytycrys07.08.2009 09:15

Eu zic:

Tatarusanu

Golanski,Tudose/Iacob,Ninu,Marin/Tininho

Szekely,Onicas,Ionescu,Ochirosii

Surdu,Stancu

Asta pentru ca:

-Ghionea si Baciu sunt PRAF!

-Ninu ,Iacob,Tudose sunt peste cei 2

-Grzelak nu poate duce un meci intreg.

mircea_1007.08.2009 09:17

ce vreti mah cu Szekely, nu e accidentat????

BAF-kimi07.08.2009 09:31

In mod sigur primul 11 o sa fie asta: Tatarusanu, Golanski, Baciu, Ghionea, Marin, Banel, Onicas, Toja, Grazelak (dar la ce timp e ciobanu, nu ar fi exclus sa-l vedem pe Tanase), Stancu, Kapetanos

D4v1dstelist07.08.2009 10:10
Noi suntem ca si morti in prima repriza.Va fi 1-0 pentru ei.Si dupa,in a doua,le dam 3 boabe!

Daca as fi postat la meciul cu Motherwell..........

KERATOCONUS07.08.2009 10:12

La meciul asta as merge pe un egal. Steaua are multi accidentati, plus oboseala dupa meciul cu Motherwell. CFR Cluj vine la Bucuresti cu trei absente foarte importante din primul 11: Cadu, Culio si Dany. Ultimele doua confruntari dintre cele doua formatii in sezonul trecut s-au terminat la egalitate. Sincer, daca as juca la pariuri, mi-as paria banii pe x solist. :greedy:

1uLy4Nn07.08.2009 10:21

primul meci adevarat din :Steaua lui Bergodi" acesta este momentul adevarului. acum vom vedea ce poate Steaua si ce nu. astept cu interes acest meci si sper sa castigam lejer

aleyanddru07.08.2009 10:36
In mod sigur primul 11 o sa fie asta: Tatarusanu, Golanski, Baciu, Ghionea, Marin, Banel, Onicas, Toja, Grazelak (dar la ce timp e ciobanu, nu ar fi exclus sa-l vedem pe Tanase), Stancu, Kapetanos

Toja ii accidentat

D4v1dstelist07.08.2009 10:39

Le dam.Trebuie sa le dam,daca vrem sa demonstram ca ceva s-a schimbat.Nici macar anul trecut nu au reusitsa ne bata.

Fan_Steaua No 107.08.2009 10:47
Nu e chiar asa de usor precum pare...

Ma frate aici ai dreptate! Dar fular-campioniifular-campioniifularsteaua2

BAF-kimi07.08.2009 11:09
Toja ii accidentat

Ma rog... O sa joace Ionescu. :-j

dulcicutza07.08.2009 11:10

Eu cred ca meciul va fi ft plictisitor,in prima repreza nu se va juca nimic,ori se termina 0-0 ori maxim 2-1 pt Steaua.

alexstelistu9707.08.2009 17:18

:steag_cruce_invers: NU VA FACE-TI GRIJI,II BATEM !!!

Forza Steaua

dalexandru2007.08.2009 18:44

Avand in vedere la cat de imprevizibil jucam putem sa batem cu 3-0 sau, la fel de bine, sa luam bataie tot cu atat. Sper sa batem.

:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:fular-campionii:steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

FORTA Steaua !!!

kata_roby07.08.2009 20:07

Eu sper ca GARZELAK sa se gandeaska cea zis Tiganu(TRICA) de el si va zik eu ca daca se gandeste , GRZELAK se autodepaseste si o sa vedeti cum da 2 goluri maine :) parerea mea.

FORZA Steaua !!!!! 2-0 Ros-Albastii

ice_ball08.08.2009 02:35

Eu sper sa fie un meci deschis si placut ochiului cu goluiri dar probabil o sa fie un meci de stilul Steaua - Dinamo din retur. zapata-golanski,rada,Ghionea,p Marin-sekely,ionescu,onicas,Ochirosii-Stancu,surdu. Schimbari min 65 grzelak, katpetanos min 75 tanase.3-2 Steaua cu gol kapetanos in min 89.

cristian8608.08.2009 06:29

CINE E CeFeRe ?

eu nu stiu....

D4v1dstelist08.08.2009 07:40

Sa zicem ca reusesc ei sa marcheze in prima repriza.Steaua lui Bergodi este o echipa de moral care are nevoie de timp pentru a se monta impotriva echipei adverse.In prima repriza apar greselile,nu reusim sa ducem mingile prea sus,etc.Acestea nu sunt pur si simplu probleme pe care sa le accepti,gen "nu-i nimic marcam noi pana la sfarsit".Aceasta mentalitate braziliana de a da mai multe goluri decat adversarii s-ar mula pe o echipa spaniola gen Barca,insa noi nu putem spera intotdeauna ca Stancu,Surdu,Kape sau Grzelak sa ne salveze.Probabil(desi nu prea cred) este o tactica de a lui Bergodi de a induce in eroare adversarii,o tactica subtila,nementionata in conferinte de presa.

Putem spera sa intoarcem scorul,pentru ca in sfarsit avem atacanti buni spre foarte buni.Avem mijloc decent spre bun cu mici exceptii, o gaura in aparare care nu ar trebui sa existe si doi portari care sunt intr-o forma apropiata,insa destul de differiti.Zapata uimeste prin reflexele sale demne de lauda si de un club cu doua clase peste Steaua,si asta s-a vazut cu echipe mari,dar nu are viziune a careului si se aventureaza prea departe atunci cand ar trebui sa iasa.Tatarusanu nu are aceeasi valoare ca si Zapata,insa face fata mult mai bine unor echipe mici,avand incredere in el si iesind bine la centrari.Nu prea a fost pus la incercare cu suturi pe poarta din careu sau din afara careului,insa cand a fost s-a vazut ca a fost pus in situatii grele in care norocul l-a ajutat extrem de mult.

intr-o alta ordine de idei,conform unui sait profesionist de tactica fotbalistica englez,in sistemul folosit de noi,4-4-2 cele doua puncte cheie sunt extremele.Iar mijlocul nostru decent este ridicat de valoarea lui Ionescu si Onicas.Deci calitatea jocului Stelei depinde de Grzelak si Banel Nicolita.Acestia sunt jucatorii care duc mingea sus si centreaza atacantilor.Bineinteles ca apoi depinde de atacanti sa dea gol,dar asta e toata ideea de constructie.Suntem obligati sa tinem mingea cat mai sus posibil,pentru ca CFR are un lot care trece lejer de apararea ciuruita pe care o avem in momentul de fata dupa plecarea lui Goe.Au mai ramas doar P.Marin si Banel din vechea garda.Daca ne iese jocul si tinem mingea sus am incredere in Stancu si Surdu.Pronostic 1.

roon3y08.08.2009 10:45
CINE E CeFeRe ?

eu nu stiu....

nici eu...desi are 100 de ani de la infiintare:-j

mircea_1008.08.2009 11:45

"Tanase va intra la antrenamentele echipei, insa nu va intra in meciul cu CFR Cluj. Voi dati prea multa importanta cuvintelor lui Gigi Becali. Becali poate sa spuna ce vrea, el a spus ca Tanase va juca cu CFR. Numai in

Romania se poate face asa ceva, sa aduci un jucator de 2 zile si sa-l bagi in teren", a declarat Bergodi!

Asa da!!! :yes:

liquid squad08.08.2009 13:03

sper sa ii batem pe nesuferiti astia ii urasc **** draq ma pis pe tot ce inseamna,Dinamo,rapid CFR,Craiova,Timisoara.Romania numai o echipa are Steaua :steag_cruce_invers:fular-campionii

Guardian08.08.2009 14:10
"Tanase va intra la antrenamentele echipei, insa nu va intra in meciul cu CFR Cluj. Voi dati prea multa importanta cuvintelor lui Gigi Becali. Becali poate sa spuna ce vrea, el a spus ca Tanase va juca cu CFR. Numai in

Romania se poate face asa ceva, sa aduci un jucator de 2 zile si sa-l bagi in teren", a declarat Bergodi!

Asa da!!! :yes:

Are si Bergodi orgoliul lui , nu se lasa umilit sa zic asa , ca altii...

SteauaMANIA08.08.2009 14:55
Nu e chiar asa de usor precum pare...

Mare dreptate iti dau!Va fii un meci echilibrat si foarte plictisitor dupa parerea mea.O sa joace sub asteptarile noastre??? o intrebare la care putem gasi raspunsul doar dupa partida cu CFR.Acum trebuie sa isi arate Steaua valoarea! 3 Puncte chiar conteaza plus moralul plus increderea suporterilor .... ASTEPTAM oricum Steaua ^^ rullz :steag_cruce_invers:

D4v1dstelist08.08.2009 15:08

Trebuie sa le dam.Doar nu ne vom lasa la CFR.anul' asta defilam.

«123459»